Prenumerera och dela

Zzz

Publicerad 2012-09-30 23:06:06 i Allmänt

Tjenna,Helgen är över och jag är hur trött som helst. (fortfarande ) he he
 
Ja vad har vi gjort i helgen då?
ILördags vart vi bjuden på middag hos Dalle och Malin, kom hem rätt sent så jag la mig nästan på en gång när vi kom hem, somnade på en gång och vaknade när Julia väckte mig 08:55 imorse.
 
Gjorde oss i ordning och for ner till Nettan och åt lunch och sedan vidare till nya badhuset i Sollefteå, Julia tyckte verkligen det var super kul,dit måste vi åka snart igen.
 
Var väl hemma runt 18:30 så jag skjutsade hem Michaela och Isak och sedan hem. Hann bara ner i tvättstugan där det såg ut som en bomb hade släppt, så jag tog fram dammsugaren och skurade golven där, så nu är jag precis klar där så ska alldeles strax gå och krypa i säng, puuh säger jag bara, känner på mig att jag kommer somna på en sek ikväll.
 
 
 

Godmorgon

Publicerad 2012-09-29 10:12:33 i

hejhopp. har precis ätit frukost, varm choklad m grädde:) det är grejer det! Igår var jag så sjukt trött är inte van att jobba normala jobb pass längre haha, igår vart det kortdag men i torsdags jobbade jag nio timmar och de är rätt jobbigt när man fortfarande är uppe på nätterna med joel. igår for vi till nettan o käkade tacos, och planerade lite om festen:) idag får vi se vad som händer, jag ska fixa mitt hår, hatar när löshår är nytt, tycker de ser så overkligt ut innan man har slitigt ut det lite grann. ikväll ska jag nog skjusa pappa till höggården, är någon företagsfest där. nu ska jag hoppa in i duschen. hej

Lite nytt!

Publicerad 2012-09-26 21:20:00 i Hemma hos oss

Såhär vart nya bordet, är så nöjd. lite nya blommor och gardiner så blir det nog super, har oljat in bordet så därför har jag ingenting på bordet ennu.
 
Bild på från andra hållet.
 
Texter tycker jag är så fint. denna text köpte jag för länge sedan, men tycker dom är lite fräna :)
samma med denna:)

Happy!

Publicerad 2012-09-26 12:55:28 i Allmänt

Igår skrev jag om att jag skulle vilja ha ett nytt bord in till tv rummet, imorse knackar det på dörren och där står farfar med ett nytt bord till oss! så glad jag blev, har jag sagt att jag har världens bästa farmor och farfar :)
 
 Sitter just nu och surrar med Malin i tele, ska väl strax hämta Julia på dagis,sedan städa tvrummet och montera bordet:)

mobil inlägg

Publicerad 2012-09-25 22:49:16 i


Har ingen rolig bild att visa, så ni får se en bild på mina kläder idag. haha. ikväll har jag jobbat, och det är så kul att vara tillbaka, speciellt när en av dom boende kommer fram och säger, - tack hjärtat för att du finns! och ger mig en stor kram. efter jobbet for jag och hämtade joel sedan hem och la mig i sängen, skulle vilja äta rostade mackor och te med min älskling, men jag orkar inte hålla mig vaken tills han kommer hem. det är synd man inte får mer kvällar tillsammans! iaf så ligger jag i sängen och kollar på tv och funderar över olika saker, imorgon hoppas jag att ett paket kommer som jag väntat på, hihi. godnatt:)

alla stockar på plats :)

Publicerad 2012-09-25 14:26:41 i



Äntligen!! vart bra tycker jag:)

Jobb

Publicerad 2012-09-25 11:43:49 i Allmänt

Idag blir det jobb, men börjar inte förens klockan 16. Så ska väl förbereda middagen så jag har den klar innan det är dax för att hämta Jullan, åkte till Mia och klippte henne imorse, gick super bra :) sedan tog jag ett hål i örat, Julia ville också ta:P men hon får nog vänta nått år innan det är dax för henne:)
 
Har äntligen fått tag på en tjej som ska tapetsera här hemma nu, så skönt och jag längtar tills det är klart, kommer bli super fint:) så ska åka in till stan och välja tapeter någon dag, känner på mig att det kommer bli svårt och man kommer hinna ändra sig hundra gånger innan det är bestämt vilken tapet man kommer att välja:P
 
håller på att kolla på ett bord in till "andra delen av tv rummet" också, kommer också bli hur bra som helst:) så äntligen så kan man sitta där inne och äta någon dag!
 
Nu ska jag leta mig någon luch, magen kurrar.
 
 
 

Nej jag ska inte bry mig!

Publicerad 2012-09-24 21:36:11 i Allmänt

Men vissa människor slutas man aldrig förvånas över. Hur vissa tänker? vissa saker skriver man fansiken inte ut på facebook, lär er öppna munnen istället!
 
skitsamma, man är väl dum själv som bryr sig för det har ingenting med mig att göra egentligen, men jag bryr mig för det handlar om nära personer som man känner.
 
slut parat om det.
 
i förmiddags så blåste jag in till staden fram och tillbaka, nu är det redan kväll och jag funderar vad jag egentligen har gjort idag, haha. Imorron ska Julia klippa sig, men bara luggen lite grann, och jag ska äntligen få ta hål i örat igen hehe. sendan blir det Jobb, det var ett tag sedan nu, så jag längtar:)
 
Vad vi gjort i helgen vet ni ju redan, hade tänkt fara till Ramsele på lastbilsmässa i lördags, men det gjorde vi inte heller. hehe, Ante jobbade. Nu är det dax att lägga en trött pojke.
 
godnatt,
 

frost

Publicerad 2012-09-24 08:30:45 i



när man för en gångs skull får sova och klockan är efter åtta, ja då måste man självklart kliva upp på ett möte. så typiskt:p . när jag klev upp så var det frost ute på bilar, gräset och skoltaket som ni ser. burr!! det har det säkert varit fler dagar ochså bara det att inte jag har hunnit sätt det:) idag eller nån annan dag i veckan måste jag in till stan och byta en mössa till Joel innan dom tar slut, känns lite drygt! ingen som ska till stan?

Söndag

Publicerad 2012-09-23 15:48:00 i Allmänt

Min fina tjej innan vi åkte iväg på kalas.
 
Bilden vart ju inte så jätte bra, försökta ta ett bättre kort med våran systemkamera, men då ville hon inte vara med längre! det är synd man inte ta kort oftare med riktiga kameran, tror vi köpte våran systemkamera för ungefär ett år sedan, men det är alltid mobilen man har närmast och då blir det oftast den man tar kort med.
 
som skrivet så har vi varit och fikat massa tårta och kakor hos Viktor, min lillebror som fyller år idag, grattis:) sen något annat har vi inte gjort, vi hade tänkt åka till skogen och grilla korv när vi vaknade imorse, men det regnade, så då struntade vi idet, vilket var tråkigt, men nästa helg kanske?
 
igår kväll efter Juliat somnat mös vi ner oss i soffan och kollade på Avatar, När klockan var runt strax efter tolv så stängde jag av tv och gick upp och la mig, för då hade  Ante  redan somnat i soffan:P
 
Nu ska jag gå och kolla till portersteken som jag håller på att göra till middag, mumms!

Vinterjacka på!

Publicerad 2012-09-22 10:44:43 i Allmänt

Jajamen, igår försökte jag leta mig en ny jacka inför vintern, jag har min WE jacka, men den är mer som en skoter/ skidjacka, men den duger så länge, igår bytte jag om till den, tycker det börjar bli lite kallt ute hehe, jag är väl överdrivet frysen av mig också, men men, slipper gå runt och frysa!
 
hittade några fina jackor igår, men lite väl dyra kanske.. finns mycket snygga kläder nu också när hösten / vinter börja komma tycker jag. när vi kom hem från östersund så for vi hem till oss och började bära fyra pallar pellets, 40 min tog det, väldigt bra tycker jag, inte det lättaste heller! men vi var också 4 pers.
 
blev bjuden på mat hos mamma och pappa, efter en stund for vi hem och sov.. idag for vi se vad som händer, ska fara ner på apoteket iaf:)
 
 

stan

Publicerad 2012-09-21 09:33:37 i



mot östersund! :) provar blogga från appen till blogg.se funkar ju riktigt bra :) synd man inte kan välja storlek på bilder bara, eller är det jag som är blind?

söta

Publicerad 2012-09-20 23:14:38 i





alltid när ante jobbar förmiddag brukar han ta med sig julia upp när han ska sova eftersom han lägger sig tidigt då. och oftast när jag kommer upp och lägger mig senare på kvällen så ser dom så himla rolig ut när dom sover! julia ligger oftast med huvudet på hans mage, ibland med fötterna på hans mage och huvudet på min sida, många roliga kort har man fått till. ja söta är dom iaf:-)

Vi prövar på nytt!

Publicerad 2012-09-20 11:51:00 i Bilder Emma

Sitter just nu och äter lunch, lövbiffgryta och pasta, nomnom! sitter och försöker ringa runt på kommunen och ska höra om det är någon som vill tapetsera, men alla jag pratat med tapetserar bara hyreslägenheter! trist. försöker få ta på någon privat, men det går inge bra just nu... hum någon som har förslag på någon bra?
 
Iaf så ringde jag till Mia och hörde om hon skulle kunna ta ett hål i örat på mig  igen.. haha, ja jag ger aldrig upp om mitt öra, jag älskar örhängen och just nu ser ni att jag bara kan ha ett! så ska dit till veckan då Julia ska klippa sig, jag var ju dum som inte lät hon göra det igår när hon endå klippte mig, men men!:)
 
Nu ska jag dra dammsugaren över golvet en sväng!
 
 

ONSDAG

Publicerad 2012-09-19 08:14:54 i Allmänt

Onsdag morgon.

Har inte hunnit gjort så speciellt mycket idag ennu. Julia vaknade halv åtta, så nu ligger hon och kollar lite på tv innan det är dax att göra sig klar för dagis. Sen så får mamma ha Joel medans jag klipper mig, sen har jag ingenting planerat idag, hade engentligen ett möte på af, men fick boka om det då det var samma tid som klippningen.

 

igår var verkligen dagen seeeg, gjorde ingenting vettigt för fem övre.. men såna dagar måste man få ha också.. Har börjat sökt lite jobb, jag har ju jobb om jag vill där jag fortfarande vill vara, men skulle endå vilja prova någonting nytt! men vad kan det vara? nån som har förslag på jobb?

18 september

Publicerad 2012-09-18 12:21:07 i Allmänt

Tjena! är precis klar med "alla måsten " så nu ska jag ta på mig mina fula skor och gå ut, måste verkligen köpa nya skor, jag har mina gammla tygskor sen i sommras, som är alldeles leriga sen tracorracet, inte så vackert haha.
 
Imorgon ska jag ÄNTLIGEN få klippa mig, så skönt! jag vet att jag tjatar mycket om mitt hår, men det är ungefär det viktigaste man har som tjej,som det är nu så ligger det bara så platt... uuuh
 
 
iaf, så har jag inge roligt på linjen att berätta just nu.. vem vet, kanske senare;)

2010-2012 <3

Publicerad 2012-09-17 22:33:00 i Allmänt


  

   Min gravid mage med Julia    : V37- 2010                              Min Gravid mage med Joel :V37- 2012
 
    

          En dag gammal, Julia <3 2010                                               En dag gammal, Joel<3 2012
 
 

                 Finaste Julia                                                                       Finaste Joel
 
 
 
 
                                                   Världens finaste syskon<3
 
                          Finns inget i världen så få mig att bli så lycklig som NI!
                                                  älskar er så mycket!
 

Måndag morgon

Publicerad 2012-09-17 10:00:47 i Allmänt

hahah yooo! enda bilden sen helgen, eller hade ju ett gäng fina bilder på Maria, men dom behåller jag för mig själv:P Michaela har precis varit här och lånat duschen, sen har vi suttit och surrat ett bra dag, så nu är det väl dax att hoppa själv in i duschen och göra sig klar för dagen.
 
Julia har slarvat bort nyckeln till "förrådet / skåpet" där jag har maskindiskmedel och massa andra bra saker, men nu kommer jag inte åt någonting, så nu kan jag inte strata diskmaskinen, så nu har jag massa disk odiskat! tacka vet ja diskmaskin, finns väl inga tråkigare en att stå och handdiska....
 
Igår satt jag och beställde Julgardiner, mys, jag längtar tills jul, fast det vet jag att jag skrivit förut:) thih
 

Finast på Jorden

Publicerad 2012-09-16 16:40:36 i Allmänt

Mina finaste hjärtan!

Hejhopp. Vilket fint väder det vart idag, som tur är så har man varit pigg idag efter hotellet igår, så man har kunnat varit ute:) var först uppe i Hoo med tjejerna, och sedan åkte vi vidare på hotellet, skoj och mycket folk var det!
 
Nu idag när Ante och Joel for till sundsvall så tog jag med barnen ner till lekparken, :) nu ska jag gå och göra sallad till maten, är verkligen vrålhungrig så mat i magen ska bli gott.
 
hejhopp!!

Lördag

Publicerad 2012-09-15 15:46:00 i Allmänt

Idag var vi på höst marknad i bispgården, stannade sedan en extra stund så Julia fick leka i parken,träffade kusin Isak och dagis kompisen Bente, sedan åkte en nöjd tjej hem:) han bara hem så ringde telefonen, då ringer dom från markanden och säger att Julia har vunnit på lotteriet.
 
Så mamma var snäll och for i väg och hämtade vinsten med Julia, när hon tog imot vinsten så började Julia sjunga "ja må ha leva, ja må ha leva " och sa, Jag fyller år! lilla gumman trodde hon fyllde år, är hon inte söt:)
 
Nu ska jag skynda mig och slänga till någon mat, sedan blir det upp till hoo för att börja lite drickning innan hotellet:)
 
Här är vinsten:) vart perfekt på vår altan:)
 
glad tjej:)

Toppen

Publicerad 2012-09-14 16:59:46 i Allmänt

Timbuk sa att allting löser sig, även fast the botten is nådd.
 


Mamma Snack ( Tisdag )

Publicerad 2012-09-12 12:46:43 i Allmänt

1. Har du en person i din närhet eller som du vet, som är en god förebild på hur en god mamma ska vara?
Ja min mamma, världens bästa mamma!
 
2. Avsluta meningen. ” Jag önskar att mitt barn blir lika bra som mig på att…”
hum, jag kommer inte på nått "bara sådär" men jag hoppas dom tar med sig dom bra sakerna från mig, och bra saker som jag lärt mig något bra utav.
 
3. Upplever du att dyrare barnkläder är i mycket bättre kvalité än vad billiga barnkläder är?
Ja det tycker jag, iaf på ytterkläder, vi köper ytterkläder på ett ställe och det märks hur mycket som helst, dock så är det dyrt men det är absolut värt pengarna, sen tröjor byxor och sånt är väl för det mesta likadant

Hitta MIG!

Publicerad 2012-09-12 10:29:00 i Allmänt

Såhär satt Julia igår innan läggdax, jag stod i köket och gjorde välling också ropar hon - mamma hitta mig! haha, ja det var ju inte så svårt! men jag fick ju låssas gå runt och leta!
 
Igår kom Maria till mig efter middagen, så vi gick ut och gick, sen var vi inne en stund innan hon for hem, planerade lite om Lördagen, kommer bli skojigt:) var verkligen hur länge sen som helst jag gjorde någonting "kul" med Maria. Och vi två har verkligen gjort galna saker tillsammans.
 
Just nu har jag ätit en tallrik fil med kanel, hur jäkla gott som helt och med lite apelsin bitar i,  mumma!!
 
och nu ska jag ta fram vattendammsugaren och dammsuga mattan och soffan! hej
 

Tisdag

Publicerad 2012-09-11 12:35:12 i Allmänt

Och tillbaka till vanliga rutiner igen.. Julia är på dagis som vanligt och Joel somnade nyss ute i vagnen, har varit och träffat Malin en sväng innan hon började jobba. :) och nu är jag hemma igen, ska strax ta tag i tvätten.. men känner inte riktigt någon motviation, undra varför? hum. haha
 
Helgen som var så har vi höst städat ute på gården, det känns bra! så nu är det fint där ute inför vinter:) jag längtar faktiskt till vintern,även fast vi inte haft nån riktigt sommar i år, kan ju hoppas nästa blir bättre! beställde klipp tid igår, känns jäkligt bra, håret bara ligger som en platt pannkaka så dax att klippa upp det lite.
 
nu ska jag fortsätta ringa bemanningen, hej

Älsklingar<3

Publicerad 2012-09-10 22:58:26 i Allmänt

Mamma Snack Måndag

Publicerad 2012-09-10 22:25:27 i Allmänt

1. Kan du med hygglig precision säga vad klockan är baserat på vilket barnprogram som går på TV?
Nej det kan jag inte, Julia har inte börjat kolla på några speciella barnprogram ennu.
 
2. Om det plötsligt tog slut med din partner, skulle du då kunna tänka dig att dejta en annan man med småbarn?
Ja det skulle jag kunna, blir man kär så är det inte ett hinder fall dom har barn.
 
3. Vilken produkt skulle du rekommendera alla mammor att köpa?
 Har ingen särskild produkt att rekommendera, finns så mycket bra grejer

Mamma Snack (Lördag)

Publicerad 2012-09-09 10:39:32 i Allmänt

1.Hur skulle du reagera om din svärmor gav ditt barn en t-shirt med trycket ”lik mamma men söt ändå”?
haha , jag skulle inte reagera alls, det är ju ett tryck som funnits länge!
 
2.Om du vann en tre veckors drömsemester, all inclusive, men var tvungen att åka själv inom 6 månader. Skulle du åka?
Nej det tror jag faktiskt inte, tre veckor utan mina barn? Nejtack! dessutom är Joel bara 8 månader och Julia 2 år, så det skulle inte vara en tanke att åka själv. Jag skulle längta ihjäl mig efter mina små gostroll.
 
3.Fick du tid över till något du inte gjort på många år när du var mammaledig?
 Det var väl både och, både mer tid och mer att göra. Sen så har jag fått två barn ganska tätt så det har varit rätt intensivt.
 

Mamma Snack Fredag

Publicerad 2012-09-07 18:15:16 i Mamma Snack

1. Hur noga följde du alla råd du fick när du väntade barn?
Med min första graviditet med Julia så lyssnade jag på vissa "råd" men med min andra graviditet med Joel så lyssnade jag mer på mig själv och gjorde det som känndes bäst!
 
2. I stora delar av världen är kejsarsnitt mycket vanligare än i Sverige. Tycker du att man borde ha rätt att välja kejsarsnitt istället för vaginal förlossning om man önskar det?
Ja det tycker jag absolut att man ska få välja, för visa personer är vaginal förlossning en skräck.
 
3. Brukar du undvika att gå förbi vissa hyllor i mataffären om ditt barn är med när du handlar?
Nej det brukar jag inte, men man hade ju önskat att godis hyllan inte fanns precis där kassorna är!:P haha

Mamma Snack (Torsdag)

Publicerad 2012-09-07 10:23:04 i Mamma Snack

1. Med vad brukar du ersätta svordomar som helvete och jävlar när barnet är i närheten?
haha ja ska jag vara helt ärlig, så svär jag så svär jag, då tänker jag inte alls på ett barn är i närheten, sedan kan jag tänka "ojdå" eller så kan jag komma på mig själv och säga det tystare!
 
2. Brukar antalet gånger barnet har bajsat under dagen vara ett tema som diskuteras när du och din partner kommer hem?
Hahah nej det brukar det inte, därimot om Joel bajsat två gånger tex under dagen och jag har fått bytt dom, då kan jag säga till Ante att nu är det din tur, och samma tvärttom...
 
3. Har du eller har du varit nära att tappa ditt barn i golvet?
Nej det har jag inte, därimot och man busat med Joel i knät och han har "böjt sig bakåt" och man  inte riktig hinner med så har det varit nära att man tappat han, men det har aldrig hänt.

Fredag!

Publicerad 2012-09-07 10:15:51 i Allmänt

Då var det Fredag igen, herregud vad dagarna går fort, och ingeting får man gjort känns det som haha, igår efter jag hämtat Julllan på dagis åkte vi ner på fiket där vi träffade Maria och Carro, satt och surrade ett par tag, seadn följde Jullan med Nettan till affären. och Maria och Carro följde mig på coop, så snällt, så jag fick bärhjälp:)
 
Nu har jag precis duschat, så vi ska väl ta och göra oss klara, träffa Melissa och Malin, och sedan tänkte jag gå runt kullsta med Carro:) får se om hon är lika pepp idag som igår hehe.
 
Ihelgen får vi se vad som händer antingen ska vi åka på folkrace, eller så ska vi kolla på när Kent tränar hunden på hundklubben.. Julia skulle nog tycka det var kul , hon verkligen ÄLSKAR djur.. så det är synd vi inte kan ha någon katt eller hund just nu, eftersom Joel har astma, men det kan ju växa bort också. Fast nu skulle jag inte vilja ha något djur överhuvudtaget, har nog fullt upp som jag har det  redan....
 
 
 
 
 
 

Stora Tjejen

Publicerad 2012-09-06 12:10:00 i Allmänt

 


Första bilden är på Julia som jag fick smyg ta imorse innan det var dax för dagis, numera vägrar hon vara med på kort, frågar man henne om man får knäppa ett kort borrar hon ner huvudet i soffan eller i något annat:P  och andra bilden är på mig sen igår innan vi åkte till Östersund. Som sagt igår åkte vi in till Östersund igår när Ante kom hem från jobbet, var tvungen att fixa lite varmare kläderna till barna nu när hösten kommit, billigt är det inte, men det är ju sånt dom måste ha! köpte mig även ett par jeans, också väldigt välbehövligt då jag bara använder ett par.
 
Gjorde inte så mycket annat igår, hade tänkt gått ut en sväng, men jag vart lat och stannade inne för det blåste så mycket hehe. Provade göra en muggmuffins igår, det var faktiskt gott och snabbt och super enkelt är det, dock så hade jag den lite väl länge inne i micron, men annars var den ätbar.
 
 
 

Mamma snack

Publicerad 2012-09-05 21:32:27 i Mamma Snack

Tänkte vara med och spela ett spel med andra mammor, kan ju vara skoj att göra:) Tre frågor om dagen svarar man på!
 
1. Om ett barn gråter på bussen eller flyget, känner du då sympati för föräldrarna eller stör du dig bara?
Nej det gör jag inte, därimot kan jag känna hur stressad man blir som förälder när ens barn skriker bland mycket folk.
 
 
2. Vilken skillnad tror du att det är mellan ett heterosexuellt föräldrarskap gentemot ett homosexuellt?
inte någon större skillnad faktiskt, dom är ju uppväxt så, så för dom känns det säkert helt naturligt, dock så tror jag att barn som vuxit upp i ett homosexuellt hem är mer öppensinnade mot olikheter.
 
 
 3. Har du nåt knep för att få ditt barn att äta fastän det absolut inte vill?
Nej inga speciella knep, ibland brukar jag leka att lastbilen som är skeden ska in i garget ( munnen ) hon brukar inte matvägra så ofta.

kvälls prommis!

Publicerad 2012-09-04 20:56:00 i Bilder Joel

Finaste♥

En trött mamma.

Publicerad 2012-09-04 13:04:52 i Allmänt


Idag är jag en tröttis, hah ja det kanske syns på bilderna, inte dom snyggaste precis, men det är kul att man kan bjuda på sig själv ibland.... och inte alltid lägger ut så seriösa bilder:P
 
hur ska jag orka med denna dag? Zzzzzz

Promenad

Publicerad 2012-09-04 11:56:47 i Allmänt

Gick en promenad med Joel runt kullsta när han skulle sova, jätte skönt. Sen gick jag hem och åt lunch så nu är jag proppmätt. Ska snart göra mig klar för att fara på sjukstugan, ska sätta på maten först så den får stå på spisen nån timme.
 
Har inte gjort så mycket speciellt nu i dagarna, hållt på lite ute / inne, igår var jag med Natalie en stund, så vi gick ut och gick. Dagarna går ju otroligt fort, men hinner ju bara äta middag, sen är det tvättning och läggning av barna på schemat ungefär...

Roligt skämt :)

Publicerad 2012-09-03 22:21:37 i Allmänt

Tappat hår

Publicerad 2012-09-03 12:14:06 i Allmänt

Jag insåg just idag eller min mamma insåg just att jag har blivigt jätte tunnhårig, hjälp!! jag vet att jag tappar otroligt mycket hår, har gjort det den sista tiden väldigt mycket, men inte såhär mycket! Jag har verkligen haft världens tjockaste och lockigaste hår, men ingenting finns kvar av det längre!
 
När jag var mindre hade jag så tjockt hår och lockigt så jag strök det med strykjärn, ja ni läste rätt haha, ung och dum kallar jag det. men det var ju säkert 5-6 år sedan,så det bror ju inte på att jag strök det som jag blivigt så tunnhårig, någon som vet vad man kan äta för att få tillbaka mitt älskade hår?

astma lampa

Publicerad 2012-09-02 09:41:48 i Allmänt

Joel har fått en astma lampa av sin farmor, eftersom han har astma så ska den funka bra, första natten jag hade på den inatt så får väl se efter några nätter om den funkar:) ska bli spännande.
 
Helgen är nu över, igår var jag hemma hos mamma och pappa och var barnvakt åt kusiner, Julia hade fullt upp att vara mini chef, haha, men hon tyckte det var skoj att träffa Saga:)  kom hem strax efter 22 och då hoppa vi alla i säng på en gång, var skönt att lägga sig tidigt faktiskt, men somnade nog inte förens efter ett, jag mådde så sjukt illa. men det har gått över idag, skönt:)
 
Nu äta lite frukost!