Prenumerera och dela

tröttare tjej

Publicerad 2010-08-31 15:06:09 i Allmänt

är verkligen hur trött som helst! men har bestämt att jag inte ska ta någon tupplur hehe , har precis gjort klar andra tru test boken, så imorgon blir det den tredje! men måste nog repetera denna bok en gång till innan jag lämnar in.

julia vaknade tre inatt och var vaken ungefär till strax efter fem, förstår inte varför hon blivit såhär, man bli alldeles knepig om dagarna och nu när jag håller på med körkortet så vill jag inte att hon fortsätter såhär, är man trött så funkar ingenting, iaf inte för mig.

ska sätta upp ett hjärta och en text ( kärleken över vinner allt ) i sovrummet, kommer bli fint. kan visa en bild när det är klart..

sen så tror jag att våran lilla tjej börjar bli sjuk, hon låter alldeles tät i luftrören! får se hur det är i morgon annars måste jag nog ringa på sjukstugan.

ne nu hämta tvätten..

plugga plugga plugga

Publicerad 2010-08-30 11:21:01 i Allmänt

sitter och pluggar körkort! äntligen har jag kommit igång

söndag

Publicerad 2010-08-29 16:27:40 i Allmänt

äntligen så kommer älskingen hem idag, har varit tomt utan honom, igår så var jag och julia på dop för melissa, senare på kvällen så vart det lite vin, men redan klockan 12 så var jag i säng, hade ont i huvdet. men kul att bara sitta och surra lite skit hehe

just nu sover julia får hoppas hon vill sova mera en bara en halvtimma, hon vill just inte sova nu för tiden! imorgon ska jag börja med körkortet ochså, få passa på när mamma kan ha julia, sen ska vi åka och gratta julias farmor som fyller år=)

ne nu ska jag kika lite på tv.

sen en annan sak, förstår inte hur en kompis kan svinka en annan kompis med att gå bakom ryggen på henne så himla länge.. TUR att allting kommer fram! förr eller senare så gör allting det, det är en sak som är säkert! och TUR är väl det.

dop & tjejmys

Publicerad 2010-08-28 13:06:15 i Allmänt

hej

snart ska vi iväg på dop för melissa:) sedan blir det mys och lite vin drickning med tjejerna:)



sötnosen!

lista, tidsfördriv

Publicerad 2010-08-26 13:58:47 i Allmänt

Vad heter ditt barn?
Julia Viktoria Lindèn

När var barnet beräknat?
25 mars 2010

Föddes barnet på utsatt datum?
Föddes fyra dagar över tiden,29 mars 2010

Hur stor var barnet vid födseln?
51 lång och vägde 4010 gram

Hur lång tid tog förlossningen?
drygt ett dygn

Tog du någon smärtlindring?
Lustgas och ryggbedövning

Är du tillsammasn med barnets pappa?
ja sambo och förlovad

Tog ni reda på könet?
Nej!

Hade ni bestämt vad barnet skulle heta?
nej men vi hade några förslag

Hade du en svår graviditet?
nej, men illamåendet var jobbigt

kan du tänka dig att skaffa fler barn?
ja,absolut

var du nervös inför förlossningen?
ja mot slutet vart jag det

Hur reagrade du/ni när du plussade?
vart lite chockad

Hur långt gången var du när du förstod att du var gravid?
6 veckor

Hur mycket gick du upp i vikt?
10 kilo

Hur länge ammade du?
3 månader

Vem är barnet mest lik?
sin pappa

vad är det bästa med att ha barn?
att känna kärleken till sitt barn, se deras utveckling, ja allt. :)

vad är det sämsta med att ha barn?
ingenting är dåligt, men att inte få sova kan vara lite frusterande

Hur gammal är barnet nu?
5 månader

trött seg less

Publicerad 2010-08-25 09:58:55 i Allmänt

idag kommer det vara en seg dag känns det som, julia vaknade nämligen 3 inatt och ville inte sova, så slog på tvn och hoppades på att hon skulle bli trött, till klockan halv 5 låg hon och stökade på ett tag sen så somnade hon äntligen! men jag låg nog vaken minst en timme till kunnde inte sova, hade miljoner tankar i huvudet! somnade om och vaknade 9 av värdelns sötaste leende!

nu ska jag strax ge julia gröt och banan, sen ska vi göra oss klara, hade hoppats på att man skulle kunna gå ut idag men det verkar tveksamt! sommaren är nu över, hösten börja komma! men det är mysigt med höst, skulle faktiskt kunna ha vinter nu!



manikyr

Publicerad 2010-08-24 20:36:07 i Allmänt

nagelförlängning / bygger naglar, ja whatever! vet inte vad det heter:P jag gjorde iaf det när jag var i stockholm, och är det någon som vet vart man gör sånt här om kring så säg till, måste fixa till en nagel som gick av igår :(

just nu sitter jag och kollar på fångarna på fortet! äntligen har det börjat igen! både ante och julia sover, trist! så här sitter man själv, men har heller ingen lust att lägga mig en, så har plockat ihop i köket, hängt tvätt, gjorde i ordning antes matlåda.

gav julia gröt och banan ikväll! det tyckte hon var jätte gott :) eftersom hon inte hade nån stol fick hon sitta i mitt knä, så märkte jag att hon hade somnat när jag gav henne mat, lill gumman då! men nu senare i kväll har vi fått låna en stol av min kusin eftersom hon inte anväder den längre! super!!


apa

Publicerad 2010-08-24 12:10:15 i Allmänt



när vi var inne på akvuarimet så var det en apa som kom och satt sig i julias vagn, tyckte det var lite roligt! haha

på väg till akvariumet

Publicerad 2010-08-23 15:46:51 i Allmänt


hemma igen

Publicerad 2010-08-22 21:41:48 i Allmänt

borta bra, men hemma bäst! nu är vi hemma igen efter 8 dagar i stockholm, första 5 dagarna bodde vi hos antes mormor i västerhaninge! dom dagarna hälsade vi mest på antes släkt, julias farfar, åkte till farsta köpcenter och gjorde lite allt möjligt. på torsdagen var det dax att boka in sig på hotellet, åkte dit, lämnade väskor , åkte in till stan och mötte upp mormor, scott, linda , tyler. torsdagen gick vi på akvariumet, lördagen var vi en hel dag på grönan, skit kul var det! den bästa var nog är jag och ante åkte insane, skit läskig, men den var grym! på lördagen åkte jag ante julia & viktor på kolmården,åkte först safari, sen gick vi på akvarium, och sen inne på själva zoo,en mysig dag helt enkelt.

nu är vi hemma igen, har varit skönt att bara komma bort ett litet tag, när vi kom hem packade vi upp,åt, åkte upp till julias kusin Isak som fyller ett år idag!:) längtar tills julia fyller ett år, men tiden går så fort så vispt så är det hennes tur. hade tänkt att lägga in bilder,men det får bli en annan dag, just nu orkar jag inte! hejs

Stockholm

Publicerad 2010-08-17 00:03:39 i Allmänt

Nu är vi framme i stockholm,i lördags kväll kom vi hit,åkte till antes pappa och åt middag,och julia fick träffa sin farfar för första gången,kul kul. Sen åkte vi till antes mormor och sov,vi ska sova här tills på torsdag,sen ta vi in på hotell,mysigt! Igår gjorde vi mest ingenting hälsade på partik och linda. Idag har vi varit i farsta och shoppat lite,sen var vi bjuda på middag hos helen,sen åkte vi tillbaka till antes mormor och kollade på tv medans helen gick ut och gick med julia. Just nu sover alla,lyckades äntligen få julia att sova,hon är så orolig hela tiden,allting är ju så nytt för henne. Få se vad vi hittar på i morgon, till helgen blir det,grönan,kålmården och lite andra roligheter,nice. Ne bäst man lägger sig och sover. Ska iaf försöka har en snarkande pojkvän brevid mig,hehe ... Godnatt!

nya bankomatkort

Publicerad 2010-08-11 21:49:32 i Allmänt

hej bloggen.

idag så fick jag och ante våra nya bankomat kort, vi hade beställt nya med julia som bild på,jätte fina var dom. så ante ringde och berättade att han hade fort sitt kort, men han sa att jag inte hade fått nått, tyckte det lät lite konstigt för vi beställde dom samma dag, men han lurade mig bara! när han kom hem hade han med sig mitt ochså:D

har börjat att lägga julia runt 7-8 varje kväll nu, och det går faktiskt super bra! men i två nätter nu så har hon vaknat när ante ska fara och jobba och varit vaken enda fram till morgonen, hoppas verkligen inte det håller i sig, för det är runt 4 på morgonen hehe,annars så tror jag hon börjar få tänder, hon ska hela tiden ha någonting i munnen och varit halv gnässig, och hon dreglar hur mycke som helst, visst det kan man göra annars ochså! får helt enkelt se.

imorgon hade jag tänkt att städa huset, så det är fint tills vi kommer hem igen efter stockholm. på fredag är det kalas  för eliaz, sen på lördag är det mässa, och sen far vi. så imorgon är den dagen jag hinner med att städa.

nu sitter jag och väntar på att limpan i ugnen ska bli klar, sen ska jag fixa matlåda åt ante, tur han har sån snäll flickvän;)


puss

LT

Publicerad 2010-08-11 14:50:23 i Allmänt

idag var julia i tidingen, bättre sent en aldrig! hehe och när jag la in anonsen så kollade jag inte vilken tiding jag satt in anonsen i, så det vart i LT , så fick köpa tidningen, ska klippa ut henne och he henne på kylskåpet:)

Tyler 1 år

Publicerad 2010-08-10 09:41:47 i Allmänt

Julias kusin Tyler fyllde 1 år i söndags, så himla synd att man inte kan fira han på hans 1 års dag, som tur är så träffas vi i stockholm snart och han fira honom.


klicka på bilderna så blir dom större:)

blogg award

Publicerad 2010-08-09 21:39:20 i Allmänt



blev länkad av marianasoderstrom.blogg.se

-Som award ska jag/ni kopiera in award-bilden i din/min blogg för att visa att jag/du fått den.

-Tacka och länka tillbaka till den jag/du fick awarden av.

-Ge awarden till 7 andra blogg systrar/bröder.

-Skriv 7 intressanta saker om mig/dig själv.

Jag ger er denna utmärkelse:
mariellesanna.blogg.se
menmaria.blogg.se
styleline.blogg.se
oliviabe.blogg.se

 

7 intressanta saker om dig själv

 

1. blev gravid vid 18 årsålder, inget som var planerat.

2. har alltid velat jobbat som bartender. (dagisfröken när jag var mindre)

3. när jag var mindre ville jag ha en pojkvän som var som min pappa,haha

4. jag har egentligen lockit hår, men jag plattar det varje dag.

5. jag är väldigt lättrörd och lättsårad

6. jag skulle egentligen haft en tvilling

7. jag har värdelns bästa familj.

tråkig måndag

Publicerad 2010-08-09 10:54:28 i Allmänt

regnit och tist ute, så jag tror jag ska iväg och sola en stund. just nu försöker jag få julia att sova en stund, när hon börjar drar sig bakom örat så är hon trött, så nu har hon fått ett sår där bakom för hon har dragit så mycket där.. stackarn

helgen har gått fort, i lördags for jag ante, joel in på dragrace istan slutade ungefär nio, for om kring en stund, sen åkte vi på donken sen hem, var väl hemma runt kvart över 12. igår gjorde vi mest ingenting, tog de lungt och åt chips och dipp hehe

om exat 6 dagar far vi till stockholm en vecka, ska bli så otroligt skönt att bara åka bort och bo på hotell, me like!!
igår så provade julia för första gången att hoppa i hoppgungan hon fick låna av sin kusin isak, hon tyckte det var jätte kúl, satt och pratade hela tiden och hoppade,kan försöka få in ett bra vidopklipp om ja lyckas:p

detta fält måste fyllas i

Publicerad 2010-08-05 22:57:16 i Allmänt

hej på er

idag har man inte gjort ett skit.. har varit trött hela dagen, tror alla varit trötta idag, får hoppas på en bättre dag imorgon. ikväll har det varit tyst här hemma, julia sover hos sin mormor inatt, ibland är det skönt att vara själv en kväll (barnfri kväll) man behöver det, är man mamma 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan kan det vara skönt att bara ha sig själv ibland, slippa kliva upp varje natt och mata, kliva upp tidigt varje morron, göra allt det där man ska hinna med, ja allt de där ni fattar!

så ikväll har jag tagit de lungt, legat uppe med ante tills han somnade, gjorde årdning hans matlåda,kaffe,macka.sen har jag kollat på tv. nu ska jag nog strax lägga mig känner att john blund är på väg..
imorgon ska Julia på BVC och väga och mäta, få se hur mycket hon växt då, hon har inte varit där sen 3 månaders kontrollen.
 

inte stor

Publicerad 2010-08-05 16:07:11 i Allmänt


här var hon inte stor, 2 dagar gammal.

livet på bb

Publicerad 2010-08-04 21:46:51 i Allmänt

kollar på tv serien livet på bb, jag minns faktiskt min förlossning väl, även fast jag var rätt borta ett tag, ett tag fick ante sitta och hålla i luftgasen, orkade knappt lyfta ett finger, så fort jag sa NU!! så fick han he den mot ansiktet. haha
minns jag var så orolig för att ta ryggbedövning,dom flesta sa att det gjorde så ont! men jag kännde ingenting, när den väl började hjälpa var det som att komma till himelriket, all smärta var borta.

nu har jag lagt julia uppe på sitt rum, gav henne välling sen låg hon och jollrade på ett tag, sen somnade hon helt själv när jag gick där i från, har börjat att ge henne gröt på kvällarna så hon ska hålla sig lite längre innan hon bli hungrig på nätterna,den vällingen hon har nu är så mycke tunnare en den vanliga. och hon älskar verkligen gröt, mmm!! låter de så fort hon får in en sked i munnen.

ne nu ska jag fixa lite saker, sen blir det nog sängen, är rätt trött. godnatt!

sängdax

Publicerad 2010-08-03 22:47:17 i Allmänt

borde egentligen ligga i sängen och sova, både ante och julia sover! men såklart så vart man fast här en stund. har gjort mackor och kaffe till ante som han ska ha med sig på jobbet, tur jag är så snäll hähä

idag var jag ante & julia och badade i fisksjön, kallt var det, julia tyckte nog ochså det var kallt, när man doppade hennes fötter i vattet började sur läppen komma fram hehe. ska ta med henne till en riktigt pool i stället,de passar nog bättre för henne. bäst man kryper till sängs, ska upp imorgon bitti till stan

tjarå

döda fallet

Publicerad 2010-08-02 13:52:57 i Allmänt

ska strax åka och fika på döda fallet med ante julia, pelle, anna, isak, och antes farbror och hans tjej! var ett tag sen man var där, sist jag jobbade där tror jag.

fint vänder idag, bäst man passar på att vara ute, sommaren har inte bestått av så himla mycke sol faktiskt. nu ska jag gå, uppdaterar sen.