Prenumerera och dela

mysig sängkompis

Publicerad 2012-03-30 23:09:24 i Allmänt

joel ligger just nu brevid mig i sängen! man kan väl inte ha någon mysigare? hade jag kunnat så hade jag legat och gosat hela tiden. man får ta reda på tiden medans dom är små! dom växer alldeles för fort. fredag idag och vi har inte gjort något speciellt! skjussade några till halån ikväll och just nu ligger jag i sängen skönt att lägga sig skapligt! man ska ju orka upp när barnen vaknar. godnatt

grattis älskade unge!

Publicerad 2012-03-29 22:20:12 i Bilder Julia

idag fyller världens bästa Julia 2 år!! tänk vad tiden går fort, 2 år sedan vi fick henne tills oss och det känns nästan som igår. här kommer lite bilder på stora tejen!!




 Julia öppnar sina presenter!               Julias Mimmi tårta            Julia leker i hennes nya hoppborg





  Fika                                             Ante hjälper Julia att blås ljus  Dalle och Sofie väntar på fika


Julia ger farmor en hejdå kram    Julia äter dom sista cokladbollarna innan läggdax. Julia visar mormor sin nya skottkärra

jobb

Publicerad 2012-03-28 11:38:10 i Allmänt

hej. sitter på nettans affär och jobbar ganska kul faktiskt. ska vara här varanan onsdag så kom och handla:) i morgon fyller julia två år så tänkte hon skulle få hjälpa till och baka lite ikväll:) sen hoppas jag att hennes leksaker kommer idag med posten som hon ska få imorgon. nä nu ska jag äta lite lunch

säljes

Publicerad 2012-03-26 22:39:10 i SÄLJES


snygg svart "hylla"

köpte denna på MIO för lite mer en ett år sedan.

ser ut som ny!


bra födelsedag

Publicerad 2012-03-25 19:03:54 i Allmänt

hipp hurra till mig själv:) tackar!

ne men jag har haft en mycket bra födelsedag:) super nöjd över mina presenter fick en ny mobil, samsung calaxy nexus, pengar, kläder, klippning, färgning, blommor ja lite allt möjligt. pengar på mobilen fick jag också:)

kommer vara svårt att lära sig touch när man har haft vanliga knappar:P hehe men man ska väl lära sig det också. efter alla åkt hem gick jag och ante ut och gick, sedan beställde vi pizza, nu är ante och tvättar bilen och jag ska väl plocka undan lite.

hörs sen:)

haj

ps, lämna gärna era nummer på kommentarer, har inga kontakter kvar så vore kul om man fick några:P

lika road som på bilden

Publicerad 2012-03-24 21:39:57 i Bilder Emma


hummf

kattjävel

Publicerad 2012-03-23 12:00:03 i Allmänt

en katt kan skrämma skiten ur en, ställde nyss ut Joel på bron för jag ska alldeles strax ut och gå, så jag lämnade dörren öppen och satt mig vid datan, plötsligt känner jag något vid mina ben, vart livrädd, så jag skrek så jag tror katten vart rädd, för han skrek också!

huva haha, tycker inte om katter så mycket, ante hade katter när vi träffades dom tyckte jag var goa, men ibland är dom lite läskigt också haha

jaja näe bäst jag går ut hejs

föräldrargrupp

Publicerad 2012-03-22 22:46:46 i Allmänt

idag var jag iväg med Joel på föräldrargrupp. var kul faktiskt:) träffat andra mammor som har barn i ungefär i samma ålder. Nästa gång tror jag tråkigt nog att jag inte kan vara med, Joel ska in till östersund på ultraljud och kolla hans hjärta, och det känns ju viktigare.

nu ikväll har jag försökt fått bort lite vinter kläder, SKÖNT! rensat i lådor och lagt i ordning:) får se hur länge man håller ordning i lådorna:P brukar inte vara så långvarigt hehe

Joel sover, lill prinsen min. Julia gick och la sig med Ante runt halv 8 och sen hörde jag inte ett ljud från övervåningen, trodde aldrig hon skulle somna, men där hade jag fel:)

imorgon är Julia hemma från dagis, får se vad vi hittar på då? får hoppas det är bra väder för att vara ute och leka lite. Julia fyller ju år på torsdag, 2 år? min lilla tjej blir två år? vart tar tiden iväg egentligen.. har ingen aning vad man ska ge henne, ante hade kommit på några bra grejer, men annars har jag ingen aning, kanske ni har något kul tips för en 2åring:)?

sessa

Publicerad 2012-03-21 20:51:25 i Bilder Julia


Julia fick en prinssesklänning idag av sin farmor:) så söt hon vart iden!



regn

Publicerad 2012-03-21 13:38:04 i Allmänt

kom nyss in från en promenad med vagnen, men det regnade ute så det var inte så skönt, därimot var det varmt som fan, usch, tror jag snart måste byta jacka, men när man väl byter så lär den vara för kall. såg det är många som går i sina skinnjackor, jag väntar nog tills mitten av april tills jag sätter på mig min, speciellt eftersom jag ammar.

snart är det dax att hämta lill gummsan på dagis också. var förut ner till Nettan på affären, ska står där varannan onsdag och jobba, så lärde mig kassan och lite sånt. ska bli kul:)

annars då? har inte hänt så mycket intressant, ska väl ta och baka någonting idag tills jag fyller år på söndag.

Julia diggar musik

Publicerad 2012-03-20 18:03:58 i Allmänt


Julia diggar till Norlie&KKV

idag for jag in till östersund med mammsen, kom hem med lite fynd, köpte nya stövlar till Julia, väldigt välbehövligt eftersom hon är ute mycket på dagis och sedan när hon är hemma och är ute och leker, speciellt i det här vädret. sedan fick jag ett par jeans, köpte mig även två jätte fina linnen som jag kan ha till sommaren, solpunder. Joel fick två nya boddysar.

ge mig recept.

Publicerad 2012-03-19 11:57:29 i Allmänt

på söndag fyller jag år, och jag tänkte jag skulle baka en smörgåstårta, har aldrig gjort det tidigare! så har ni något gott recept på det, så skriv gärna det, tycker alla jag hittar verkar så svåra att göra, och jag har inte så stort tålamod att hålla på med massa avancerat:P

annars så är det ny vecka igen, idag är det trist väder ute tycker jag, men ja jag hoppas blåsten försvinner så man kan gå ut och gå lite senare. trist att gå när det blåser massa.

solig söndag

Publicerad 2012-03-18 15:38:52 i Allmänt

fick sovmorgon till 10 imorse, super duper skönt kan jag lova! inte ofta det händer nu för tiden. hade tänkt åka och sola, men var jätte mycket folk där sist jag var upp, så kanske man åker upp senare ikväll. Dalle Malin och Melissa var nyss hit, Joel fick en jätte fin sparkdress och sedan fikade vi. Julia är uppe på sitt rum och leker, hon börjar tycka det är roligare och roligare att vara uppe på sitt rum, var nyss och kollade henne då satt hon och matade sin docka med sin plast mat som hon har:P

Joel ligger så snällt i sin vagn och tittar. finns nog ingen snällare en han,aldrig att han gör något liv för sig, endast när han är hungrig eller får lite magknip. sitter och funderar på mat, man har ingen ide idag?

elka dig mamma

Publicerad 2012-03-17 13:31:06 i Allmänt

har världens finaste barn! imorse vart jag lite arg på julia när hon hoppade i sängen och var nära flera gånger att ramla på Joel, så jag sa åt henne att sluta och lät ganska arg. Då kollar hon på mig och säger elka dig mamma och lägger hennes arm runt mig, ååh, ja då kan man ju inte vara arg längre!

imorse var jag ute och gick med Natalie, Natalie fick ta en vagn och jag en:P lite synd man inte har någon tvillingvagn endå, men det känns som jag inte kommer använda den så speciellt mycket så det känns onödigt att köpa en.

synd det ska blåsa så jäkla mycket, annars hade det varit super fint väder idag.

godnatt

Publicerad 2012-03-15 23:19:51 i Bilder


jag fick sällskap idag, som sov:P

fint väder idag

Publicerad 2012-03-15 16:50:24 i Bilder Julia

mammas hjärta

Publicerad 2012-03-15 10:32:36 i Bilder Joel

kvällsmys i soffan

Publicerad 2012-03-14 22:21:47 i Bilder

mmmm

Publicerad 2012-03-14 19:08:00 i Bilder Julia

loka persika&hallon är den godaste lokan tycker jag:) min favorit just nu!


det tycker julia också=)

collage

Publicerad 2012-03-14 11:18:21 i Bilder Emma



hello.

här är jag idag, nu är jag strax klar för att gå ut, hoppas solen kommer tillbaka!

underbart väder!

Publicerad 2012-03-14 10:26:01 i Allmänt

jätte skönt väder ute ! så idag ska jag ta en promenad bara jag har gjort mig klar, sitter och äter frukost just nu, och sedan ska jag ge Joel mat. sedan ska jag städa här hemma, har även börjat rensat lite grann, tänkte lägga ut lite kläder senare, har jätte mycket men som jag knappt använder!

dålig förvaring

Publicerad 2012-03-13 21:46:55 i Allmänt

blir tokig på vårat badrum, det är hur litet som helst och jag får knappt plats med någonting, jätte dåligt med förvarings utrymmen. känns som jag har grejer överallt och allt ser jätte stökigt ut, men det är just för det är så pyttelitet. visst är det bara jag och ante som hade toan så okej, men nu har vi två barn och det är alldeles för trångt med alla grejer, blöjor skötbord, mm. så har ni några smarta förvarings tips, så tipsa gärna! skulle vilja ha en ny spegel in dit, men det ska väll kunna fixas.. 

ikväll så har jag sagt hej då till Linda och Scott och barnen, dom åker tillbaka till engalad imorgon bitti. har varit jätte kul när dom varit här och tyvärr så går ju tiden alldeles för fort när man har roligt. så imorgon ska Julia på dagis igen. Nu har jag precis slängt i en tvätt, så nu är det bara att fortsätta plocka alla dessa jäkla kläder..

måndag och blåsigt

Publicerad 2012-03-12 09:48:12 i Bilder

inatt trodde jag att taket skulle flyga av igen.. vilken storm det är ute, trist! helgen har gått super fort, kan vara för att vi gjort saker mest hela tiden, i lördags fyllde ante år, men först var vi ute och åkte skoter och grillade senare åkte vi hem hit och fikade tårta, mumms!

igår var ante och scott ute och fiskade hela dagen, vi var mest hemma,var nere på byn, senare skjusade jag linda och scott till hennes pappa! idag vet jag inte vad vi ska hitta på i detta väder? om två dagar åker dom tillbaka till england, tråkigt! men man får bli bättre att åka och hälsa på varandra.



lite bilder sen i lördags!

alla 5 ungar

Publicerad 2012-03-11 12:06:30 i Bilder


inte ofta vi kan ta kort på alla fem syskon, detta kort är sen igår när vi var och grillade och körde skoter. mysigt:) är glad att jag har många syskon, tänk vad tråkigt att inte ha några alls.

ante och scott är och fiskar idag också. igår fiskade vi och fick 2 stycken:) kanske blir dom till middag idag, vi får se!

grattis älskling

Publicerad 2012-03-10 16:26:54 i Bilder

ett kort sen idag

Publicerad 2012-03-09 17:08:41 i Bilder

bakning

Publicerad 2012-03-08 23:11:29 i Bilder Julia

har bakat både igår och idag, igår kväll snodde jag i hop en morotskaka, och ikväll en snoddas! Ante fyller ju år på lördag, och sedan så är det inte så långt mellan dagarna så fyller både jag och Julia år. Julia har varit duktig och hjälpt mig både igår och idag med bakningen,men det gäller att vara snabb så hon inte stoppar ner fingrarna och ska smaka som hon är väldigt duktig på:P heheh

 

dagens fråga

Publicerad 2012-03-07 17:13:09 i Allmänt

om man har lyckas att misslyckas! har man då lyckats eller misslyckats?

Born To Die

Publicerad 2012-03-07 11:53:07 i musik!

lättsamt

Publicerad 2012-03-06 21:39:06 i Allmänt

ja visa har det bra lättsamt måste jag säga! så enkelt allting.

hade jag vetat de jag vet nu, så hade jag inte gjort dom valen som jag gjort...

iaf så sover lill skruttan min, hon är på bättrings vägen och det känns skönt. Joel känns också bättre men fortfarande lite roslig. jätte härligt väder var det idag på eftermiddagen, hade jag haft tid hade jag satt mig på våran altan och solat, kan lova det blir mycke solning där framöver! var upp på hotellet och solade också, skönt:) dom 20 minuterna är så skönt att bara va, komma ifrån allting:)

om 2 dagar kommer linda!! längtar jätte mycket, skrev fel sist, det är 2 år sedan jag träffade dom sist, tror jag skrev 1 år. så hoppas det är fint väder när dom är här så man kan vara ute:)

ne nu ska jag göra varm choklad:) sen sätta mig i soffan

arg!!

Publicerad 2012-03-06 09:18:17 i Allmänt

ååh ja jag är arg idag! fryser gör jag också!!

ne nu ska jag gå och fylla på pellets så man kan duscha senare idag!

nu är vi hemma igen!

Publicerad 2012-03-05 21:33:09 i Allmänt

idag fick vi åka hem från sjukhuset, känndes skönt! men sammtidigt lite oroande, men förhoppningsvis så blir han bara bättre och inte sämre! sist vi fick åka hem vart det sämre.

iaf så har jag inte hunnit gjort någonting sen jag kom hem mer en lagat mat, maten står fortfarande på bordet så är väl kanske dax att plocka undan den! sen tänkte jag kolla på bigbrother men borde egentligen städa tvätta och hänga tvätt,men jag orkar inte, känner mig orklös , skulle inte förvåna mig om jag också blir sjuk nu! har kännt mig halvfebrig sen jag kom hem. känndes lite som semester när man var på sjukhus, behövde inte göra någonting, sen kommer man hem och får helt plötsligt hur mycket som helst att göra..

näe plocka undan maten vare ja!

hemlig blogg

Publicerad 2012-03-04 20:42:47 i Allmänt

nu när man varit på sjukhuset några dagar och haft det tråkigt så har man tänkt otroligt mycket! funderat över vissa saker! och egentligen är det mycket jag skulle vilja ha svar på som jag vet att jag aldrig kommer att få. finns mycket jag skulle vilja ha sagt, mycket jag skulle vilja ändra på. och ibland så skulle jag vilja att vissa saker skulle va som förr...

har skaffat mig en hemlig blogg, där jag kan skriva vad jag vill, utan att folk ska behöva bry sig. eller att folk ska behöva fråga massa saker..

det syns aldrig utanpå, hur det känns inuti..

inväntar besök

Publicerad 2012-03-04 13:00:47 i Allmänt

idag får man lite sällskap här på sjukhuset! det uppskattas verkligen, så har ni tråkigt, kom gärna hit haha. blir dö less att bara ligga på ett rum där man inte ens får gå ut. att se ut genom fönstret och se att det är super fint väder gör ju inte saken roligare.

ante julia och sofie kommer hit idag, eller dom är snart här, dom var på daffys och köpte sallad. det ska bli gott:) läkarna var hit för ett tag sedan, dom tycker han är på bättringsvägen, så förhoppningsvis så blir vi inte här så många dagar till. syrgasen tog dom bort inatt också,men dom kollar han med mellan rum så han syresätter sig bra och tar stick i fingret. och var 3e trimme får han koksaltlösning att inhalera istället för adrenalin.

vasaloppet är det enda som är på tvn idag, och igår var det trav det enda man såg, ibland nyheterna, som tur är så är det wallander ikväll, lite roligare iaf:p kanske linnea kommer en sväng senare:)



lilla sjunkligen

Publicerad 2012-03-03 15:18:45 i Bilder Joel

en liten bild på lilla sjuklingen! han kämpar på med sitt virus! han ligger fortfarande med syrgasen på sig, provade tidigare idag att ta bort den men fick lika fort sätta på den igen eftersom han inte klarade av andningen lika bra utan. ser ut att vara toppen väder ute idag, lite synd att man ligger här just nu när man helst av allt skulle vilja vara hemma. får heller inte gå ut från rummet eftersom Joel har RS så får inte hämta mat eller frukost själv. så istället har jag all service på rummet hehe.

till veckan kommer ju linda och scott hit och barnen, jag hoppas vi är hemma från sjukhuset då! ungefär ett år sedan jag träffade dom sist så vore jätte tråkigt om vi fortfarande ligger kvar här, men självklart så vill jag att Joel ska bli helt frisk först, det är det viktigaste.

tur ante tog med bärbara datan till mig, man håller sig lite sysselsatt iaf. ska kolla på några avsnitt av bigbrother som jag missat sedan ska jag försöka vila nu när endå Joel sover, även jag har åkt på förskyldningen och känner mig lite halv febrig till och från.

Julia min lilla tjej är fortfarande sjuk och tät, skulle inte förvåna mig om hon också hammnar här på barn snart. hoppas hon slipper det, men lite mysigt skulle de va:)

ne nu ska jag vila.

hej



 en pigg liten kille:)


ambulansfärd nr 2

Publicerad 2012-03-02 23:59:06 i Allmänt

ja tyvärr så fick vi åka in akut med ambulans med Joel ikväll igen, var faktiskt hälsocentralen ihammarstrand som till kallade ambulans ( hör och häpna ) så nu ligger vi inne på barn igen.

denna gång var värre att åka, när vi kom till stugun så hör jag en av ambulanspersonalen ber föraren som kör att öka farten in till östersund, fick lite smått panik och frågade vad som var fel, och tydligen så syresatte han sig dålig även fast han hade syrgas på sig.. så när vi kom fram till östersund gick allt hur fort som helst, stod massa personal som tog imot honom och sedan hjälpte dom han med andningen, så nu får han adrenalin en gång i timmen och ligger med syrgas!

man lider verkligen när sina barn är sjunka,Joel har verkligen fått en tuff start i livet, först låg han 8 dagar på prematuren och nu har han fått RS viruset och har det kämigt med andningen jag hoppas att det blir bättre och bättre för varje dag nu när han får hjälp, men det kan även bli sämre efter nån dag och sedan bättre!

även Julia ligger hemma med 39 i feber och är tät i andningen,får hoppas hon slipper sjukhusbesök! men helst av allt skulle jag vilja ha henne här, när ens barn är sjuk så vill man alltid ha dom till sig.

nu är det blöjbyte och matning på G!

Ambulansfärd

Publicerad 2012-03-01 08:33:37 i Allmänt

Igår var det första gången jag fick åka ambulans och förhoppningsvis sista! Ligger just nu på barn med joel och väntar på att dom ska ta prover! Får se om vi får åka hem idag,hoppas att joel piggnar på sig. Inte alls kul när dom små blir sjuka! Nu ska jag försöka vila en stund,inte fått mycket sömn inatt,har frysit som en dåre! Och sjukhus sängar är ju inget att hurra för!