Prenumerera och dela

<3

Publicerad 2012-01-31 22:03:13 i Bilder Joel


finaste joel

tisdag

Publicerad 2012-01-31 14:10:06 i Allmänt

dagarna bara springer iväg nu för tiden känns det som, vips så är det helg och vips så är det måndag.. ja herregud, haha

har nyss varit på björkhammar och träffade chefen hon ville jag skulle börja jobba där i sommar igen, jag vill verkligen det, men det känns lite tufft att börja på ett schema när joel kommer vara så liten fortfarande, men kvällar helger och nätter kan jag jobba.

inatt känns det som jag varit vaken varje timme, joel har börjat sovit bättre. och julia sover oftast hela nätter på sitt rum, hon brukar komma in runt 6 tiden och lägga sig med oss,annars funkar det riktigt bra. man får tänkte till lite extra så man inte "glömmer bort" henne, igår kväll gjorde hon massa bus för att få uppmärksamhet, och det slutade med att jag blev mer och mer irreterad. men eftersom joel sover hela dagarna så får man lägga extra energi på julia då. och när man lagt julia får man lägga extra energi på joel.

ne har hel del tvätt jag måste ta tag i så bäst man börjar..

föresten, skulle vilja ha nya bilder på min header är det någon som är duktig och kan ändra det?

mina bästa!

Publicerad 2012-01-31 11:29:00 i Bilder

lördag

Publicerad 2012-01-28 12:34:38 i Allmänt

hej hopp.

ska försöka göra en liten uppdatering nu medans joel sover så sött i vagnen sin! ante tog med julia upp till backen för att åka kälke, så nu är det lungt här hemma, annars är det full fart här hemma nu för tiden. inatt sov jag bätte en igår, joel vaknade 02 och sov enda till 7, då var jag tvungen att väcka han, vart så orolig när han inte hade ätit på några timmar. sedan somnade vi om tills 9 imorse, så skönt. känner mig som en ny människa.

ska även passa på att sova nu medans ante och jullan är borta. sedan är det dax att göra sig klar inför ikväll, pappa har ju fyllt 50 så ska dit och äta middag. ska bara hitta några kläder att ha på mig, alltid ett stort beskymmer, fast på 15 dagar har jag gått ner 12 kilo, alltså mina graviditets kilo.. =) så nu är det lite lättare att veta vad man ska ha på sig.

julia har även börjat vilja hålla in sin lille bror, ser så gulligt ut, hon blir så generad, lill stumpan!

uppdaterar med några bilder sedan

 tjing

äntligen hemma

Publicerad 2012-01-27 10:44:07 i Allmänt

äntligen hemma! igår fick vi äntligen åka hem, känndes skönt men sammtidigt lite oroande att få åka hem, på sjukhuset har vi fått all hjälp vi kan få, och haft koll exat hela tiden så inget står dåligt till. men här hemma är det bara jag och ante som kan ha koll.

man blir ju så nojjig som mamma;) hehe.. men på kollen igår så allt jätte fint ut, och han är så gott som frisk.

natten inatt var den värsta hitills, har inte sovit många minuter,julia har varit jätte stökig och sammtidigt som joel varit vaken, ( ja han ska heta joel om jag glömt säga det :) men förstår julia också, allt är så nytt för henne, så förstår att det blev som det blev. inatt kanske det blir bättre:)

just nu har jag precis duschat, något annat har jag inte riktigt gjort.. man hinner inte så mycket nu:P

jag ska bli lastbilschaufför

Publicerad 2012-01-24 09:31:37 i Bilder



igår kväll så gjorde vi som sagt hand och fot avtryck på lill grabben, sen gjorde dom en liten rolig tavla av det, tyckte den vart klockren eftersom både hans morfar och pappa kör lastbil :-)

sitter just nu och väntar på min älskling som ska komma snart efter han lämnat julia på dagis! inatt fick vi sätta på syrgasen igen, hoppas igen på att vi slipper den snart som möjligt!

sen vill jag säga ett stort grattis till världens bästa pappa som fyller 50 idag:)

lill prinsen

Publicerad 2012-01-23 21:42:40 i Bilder Joel



såhär fin är man:)

idag har han mått bra! behövde sätta på han mer syrgas imorse men under dagen tog dom bort den och nu har han inte haft den på hela eftermiddagen, så sköönt! så jag hoppas vi slipper den resten av tiden också.

ikväll så har jag fått gjort fot och hand avtryck på honom, så himla liten och så sött det vart, kan visa senare, dom gjorde en liten rolig tavla av det:)

imorgon kommer ante hit igen, skönt! man känner sig lite tryggare och alltid roligare att vara två en att sitta här själv, fast nu är det ju lite bättre nu när man får ha han inne på rummet, en när man fick gå till ett annat rum där han låg förut.

näe nu är det snart dax för matning, den går också bättre! han åt nästan för två stycken förut ikväll haha

godnatt

saknar

Publicerad 2012-01-23 11:45:53 i Bilder Julia


världens finaste som jag saknar hur mycket som helst!
är jätte konstigt att vara ifrån henne, imorgon är den över en vecka sedan jag fick sitta och gosa med henne hemma i soffan.

här är hon iaf glad när hon får vara ute och åka kälke!
just nu är hon på dagis och leker med barnen, tror det är bra för henne att komma dit och leka lite, för sen när jag kommer hem tänkte jag att hon skulle få vara hemma med lillebror och vänja sig lite. det blir ju en liten omställning för henne också nu.  

23 januari

Publicerad 2012-01-23 11:35:47 i Bilder


har direkt inte några bra bilder, alla bilder är på kameran och sladden ligger hemma i hammarstrand. nu har jag bara en telefon att ta med, och den är verkligen inte bra!!

iaf så har jag precis fått in honom på rummet:- ) äääntligen!! så mysigt, känns lite som BB tiden när man fick ha dom alldeles för sig själv. så ligger och väntar på att han ska vakna så han får äta. provade att amma han igår och idag, det har gått sådär, han suger inte så himla länge innan han somnar hehe.

utan syrgas är han nu också, så hoppas det fortsätter såhär så vi får åka hem snart!

kram

det går framåt

Publicerad 2012-01-22 15:58:11 i Allmänt

allt går sakta men säkert framåt, idag har vi fått tagit bort hans sepapp han haft på näsan så han får hjälp med andningen, vilket är skönt, nu får han lite hjälp med syrgas istället. var tänkt att vi skulle få in honom på rummet under dagen, men tror dom väntar tills imorgon, bara för ett litet tag sedan var dom brydd om dom skulle koppla in sepappen igen, men jag hoppas vi slipper.

ante har åkt hem för att kolla till huset, skotta, fylla på pellets mm. så nu är det tomt här, finns ju ingen man kan prata med nu hehe..jag ska lägga mig och vila en stund hade jag tänkt, har varit super trött dom här två dagarna, och eftervärkar har jag börjat fått...

flytt

Publicerad 2012-01-20 08:41:06 i Allmänt

idag ska vi äntligen få flytta upp till våran lilla pojke:) enda sen vi fick ut han så har vi knappt fått haft han med oss, har har fått legat på en annan avdelning och fått hjälp med andning och vi har fått haft rummet kvar på BB. men idag har vi äntligen fått ett rum på samma våning som han:)

igår kom stora syster julia hit och hälsade på lillebror, bebis sa hon hela tiden och ville hålla hans hand:) gulligt. vet ennu inte hur länge vi kommer få vara kvar här, bror på när han kan börja andas själv utan hjälp.

nu ska jag väcka ante som ligger i sängen brevid och snarkar



här är julia som håller lillebrors hand, han ser svullen ut i ansiktet och det är för alla slangar han måste ha, stackarn:(

en lillebror

Publicerad 2012-01-18 15:02:40 i Allmänt

idag vart julia storasyster till en lillebror:) gick med raket fart kan jag säga, klockan 10 var jag öppen 7cm och 10.30 är han född. världens finaste<3

just nu ligger han uppe på prematuren för han har lite svårt med andningen när han ska andas ut. så nu ska jag passa på att vila så mycket som möjligt. han är född 3 veckor tidigare en beräknad datum så kan vara därför.

ne nu ska jag vila..

älskar min lilla familj!

16 januari

Publicerad 2012-01-16 22:45:33 i Bilder Julia


lill gummsan!

hon sover hos sin mormor inatt . så ikväll har jag hunnit dammsugat och torkat golven överallt.
skönt men det tar väl inte länge innan det ser ut som en bomb har släppts.

hade väl tänkt att krypa tills sängs alldeles strax, har kännt mig konstig och yr hela dagen så jag får hoppas jag sover bort det inatt.

godnatt

godmorgon

Publicerad 2012-01-16 10:09:35 i Allmänt

om ca en timme ska jag iväg till BM igen, så dax att fixa i ordning sig. liknar just nu ett spöke, har sovit riktigt dåligt inatt. julia kom in till mig och ante igår och när jag har hon i sängen sover jag jätte dåligt, jag får ju ingen plats med min stora mage hehe

helgen har rusat förbi som vanligt, har inte gjort någonting känns det som, tvättat och städat är det jag gjort. roligt va? jaana gav mig ett recept på en kycklingkryta som lät jätte god, funderar på att göra den idag, kyckling är ju hur gott som helst, men jag vet nästan aldrig vad jag ska göra med den, så har ni något gott recept, ( inte så avancerat ) så skicka det:)

ne nu göra sig klar..

trött.se

Publicerad 2012-01-15 11:34:36 i Allmänt

kan man vara så här trött som jag är? känner mig helt slut i kroppen. hade hoppats på att få sova längre en till sju idag, men så vart inte fallet. har precis skurat och dammtorkat hela badrummet så nu är jag helt slut, ska strax ge julia lunch sedan ska hon få sova i vagnen, ska nog passa på att sova lite då.

inatt hade jag jätte mycket sammandragningar det gjorde ont enda bak i ryggen, ett tag trodde jag nästan att det var dax, men sen somnade jag så jag kännde inte mer av det, trist. men jag vart nästan orolig att vi skulle behöva åka in, man blir ju lite rädd för smärtan hehe.

ne nu fixa lunch åt lillstumpan..

tv på väggen!

Publicerad 2012-01-14 21:51:07 i Bilder



ska nog lägga mig i sängen och kika på tv, visst blev det bra föresten? perfekt på nätterna när jag kommer sitta vaken och amma:P

fast jag minns första tiden med julia, man somnade alltid sittandes på nätterna när man ammande, för mig funkade det inte att ligga ner och mata, tyckte det var besvärligt. men det kanske är annorlunda den här gången:)?

vecka 37

Publicerad 2012-01-13 21:56:58 i Bilder


min bebis mage vecka 37

jag ska uppdatera!

Publicerad 2012-01-13 17:29:34 i Allmänt

folk vill jag ska uppdatera, men jag har ju ingenting att uppdatera er om! bara massa onödigt vetande som inte är kul att veta!

igår så ringde till slut min läkare upp och jag vart jätte glad! mer om det kommer ni få svar på sedan, det kommer märkas:) igår så kom pelle och isak hit och åt middag med oss, så isak och julia har rivit ner hela julias rum tror jag hehe så funderar på att städa det sedan.

min mormor fyllde 70 igår, så har varit hos mamma idag och sagt grattis! inte ofta jag träffar henne, så det var skoj . julia är fortfarande kvar där, hon skrek när jag sa vi skulle åka hem, hon avgudar sin morbror viktor så himla mycket, så fort viktor kommer hem då duger man knappt:P så hon fick stanna med han.

ska lägga upp en bild på min jätte mage sedan, har lovat det:)

återkommer..



blää

Publicerad 2012-01-12 11:44:15 i Allmänt

finns det något värre en att sitta och vänta på att någon ska ringa upp? enda sen igår har jag väntat och väntat på att en läkare ska ringa mig, och jag sitter fortfarande och väntar!! aaah blir galen på sånt. man tar sig inte för någonting...

håller iaf på och tvättar upp lite bebis kläder, men jag har bara det mesta i rött och rosa.. har några kläder som är brunt och vitt också, så om det blir en lillasyster så har jag hur mycket kläder som helst.. men blir det en lillebror blir det lite svårare:) hehe. vore kul om vi fick en pojke, då har vi en av varje:)


nee nu ska jag fortsätta att ringa till stan, får hoppas på svar!

årsresume 2011

Publicerad 2012-01-10 22:40:18 i Årsresume

JANUARI

denna månad började väl inte så värst bra, jag / min familj gick igenom det värsta någonsinn, min storebror mattias hade fått en hjärtumör och skulle opereras, vi visste inte ens om han skulle överleva oprationen. detta fick vi veta dagarna föra jul, så jul och allt som hör till var inte alls något man längtade efter.

jag och ante förflyttade oss till mamma och pappa en vecka ungefär medans mamma och pappa var i umeå med mattias, medans passade vi sofie och viktor. vi åkte skoter med anna pelle isak och julia, grillade korv gjorde vi också.



började även på spinning denna månad, riktigt kul att träna någonting! har bestämt att jag ska börja igen efter bebisen är född. så himla mycket mer hände inte denna månad, mer en utav det vanliga vardagliga man gör.

FEBRUARI

denna månag åkte jag och julia in på "modell för en dag"



var ganska kul faktiskt :)

började även jobba på apoteket lite granna. började också plugga till körkortet igen.

MARS

i början av mars fyllde min bror mattias år, den 10 mars ante och den 25 JAG 20 år, var tänkt att vi skulle hitta på massa grejer men vart inte som planerat, vilket var ganska synd, men festade lite på kvällen hemma hos natalie. den 29 mars, fyllde Julia 1ÅR! tänk så fort tiden går, så jag bakade en nalle puh tårta och en regnbågstårta. 4 födelsedagar denna månad, så mycket onyttigheter vart det här. lite kul att alla i min lilla familj fyller år i mars. (ante jag och julia )


julia på hennes 1 årsdag!

jag gjorde även halkbanan denna måndag, vart skitnervös, men det var riktigt kul:) jag och ante var på ikea där jag fick mitt vitrinskåp som jag fick av han som födelsedagspresent! vi hade många kortspels kvällar den här månaden också.

hämtade nya sängbord och avlastningsbordet också


APRIL

i april gjorde jag och malin våran stadskörning tillsammans, aldrig varit så nervös i mitt liv haha, men vi kom hem hel och hållen.

här började vi planera vårat altan bygge, så christel började skissa på våran altan. fick en ny barnvagn av mamma och pappa till julia:)

jag ante och julia åkte ner till stockholm på antes morbrors 30 års fest!

vi grillade även för första gången på de året, mumms! jätte fint väder minns jag att det var i april



julia var påskkärring för första gången, inte så lätt att måla henne eftersom hon inte ville, men lite svarta prickar fick vi dit.



MAJ

här blev jag husägare! vi började dräneringen på huset och altan bygget. början på maj började jag jobba på björkhammar på älderboendet.

vi började inskolningen på julia .

farfar fyllde 75 så vi åt grillbuffe på hotellet


följde med ante med ett lass till bollsta där vi vart tvungen att sova över, trångt att sova i lastbil, men mysigt också.

JUNI
 
vi var och kollade på folkrace i stan



midsommar firade vi uppe i pålgård med dalle malin och melissa, åt korv och dansade runt midsommarstången, tårta fick man också.
 
åkte och badade mycket nera på kopperhällan med julia denna månad.

årets höjdpunk crousing var det också, det var kul, men inte lika roligt som det brukar, en anledning var att jag skulle upp och jobba 7 dagen efter.


JULI

månadens bästa var att jag TOG KÖRKORTET! stolt över mig själv, ett tag trodde jag faktiskt att jag aldrig skulle ta det, men det gjorde jag:) det bevisade sig även att jag var gravid igen. var in till stan och gjorde första ultraljudet hade gått ungefär 10 veckor.

var på det årliga traktor racet, synd på vädret, hoppas på bättre iår!

jag jobbade på mitt sommar schema på björkhammar,trivdes jätte bra där! saknar faktiskt att gå dit ibland.

badade gjorde vi även denna månad


AUGUSTI

slutet på juli början på augusti åkte vi på semester, vi hann med kålmården och furuvik, julia tyckte det var jätte kul att se alla dessa djur, speciellt aporna som är hennes favorit djur:)


en bild sen kålmården

jag var även mycket på bilbingo denna månad, skoj ju=) haha, ingenting vann jag !

altanen började bli färdig också.

var på lastbilsmässa i ljusdal. började även riva i hallen, som jag har längtat att få renovera hallen! men jag har fått tjatat mycket också hehe. ska inte lyssna så mycket på andra, ska egentligen bara göra sakerna, då blir det mest gjort;)

vart även moster till en liten kille:)

skrev in mig hos barnmorskan också.

SEPTEMBER

vi hade "invignings fest" på altanen, alla som hade hjälps oss med altanen under sommaren, bjöd vi på stor grillning, trevligt var det:)



vi var även in till stan på ultraljud, lika häftigt varje gång! känndes som första gången


OKTOBER

den här månaden har jag faktiskt ingenting att skriva om, min lillasyster fyllde år haha är det enda roliga, var mest in till östersund, fikade med kompisar, var ute och gick för det mesta! julia tog sitt första dagis kort:)

NOVEBER

här som först började vi äntligen få lite snö första gången runt den 20e tror jag? var in på djungelhuset med julia för första gången, någonting som hon tyckte var SUPER KUL!


bakade lussebullar med julia:)

jag och ante köpte en ny vagn till lill bebisen:)

DECEMBER

var på julias första lucia tåg, slutade med att jag fick stå och hålla i henne, men lika söt var hon för det:)

julafton firade vi hemma hos mamma och pappa, julia vart även sjuk, så vi fick åka in på många sjukhusbesök slutade med att vi fick sova kvar.

världens storm kom hit också, till och med ena "väggen" på våraltan blåste bort!

nyårsaton

den firade vi uppe hos pelle med dalle malin carro och andres, virre och alla barn, vi åt trerätters och spelade spel . trevligt. drack skumpa vid tolv, eller jag drack cola:) det var nästan godare hehe.

ja det var mitt 2011 i KORTA drag.
var ganska kul att skriva ner och läsa lite allt man gjort.


god kväller

Publicerad 2012-01-09 23:49:46 i Allmänt

ska alldeles strax krypa tills sängs ska baaara hänga tvätten först och göra kaffe åt ante, för då slipper jag vakna av det inatt, jag är så lätt väckt så jag vaknar av det minsta lilla. jätte jobbigt! antar det är för jag är gravid och knappt sover längre hehe.

redan tisdag imorgon, tycker helgen har gått jätte fort, när det var lördag känndes det som söndag och när det var söndag känndes det som måndag.. i fredags så var nettan gunnar och pelle hit på middag, vi öppnade även julklappar och hade julklappsleken, en rolig lek:) i lördags så var vi på middag hos min farmor och farfar, och i söndags var vi ut och grillade korv i skaltjärn, mysigt! men julia var trött och vart kall ganska snabbt så vi var inte ute så länge.

idag har jag försökt att tagit det lungt så mycket som möjligt, ska försöka vila så mycket som möjligt ha läkarna sagt! imorgon ska jag även in på ett ultraljud igen..

ikväll kom carro hit så vi har pratat i timmar känns det som, tiden går så fort så till slut var hon tvungen att åka hem så jag ska precis lägga mig:) så godnatt alla!

ute i snön

Publicerad 2012-01-07 20:51:08 i Bilder


julia ute på sin nya "skoter" (kälke) som hon säger:)


julia skottar snö med pappa



ante bygger trappa åt julia

en liten sammanfattning

Publicerad 2012-01-07 15:00:59 i Allmänt

tänkte göra en sammanfattning av 2011 här i bloggen, bara för att jag tycker om att skriva. men just nu har jag inte tid. får bli senare! nu ska jag göra mig klar för om en timme ska vi på middag.

tyst hemma

Publicerad 2012-01-06 11:11:28 i Allmänt

det är alldels tyst här hemma just nu, ante är ute och kör skoter och julia har sovit hos sin farmor så nu är det bara jag hemma! känns lite konstigt hehe, så undrar just nu vad jag ska hitta på, ska iaf förbereda inför middagen idag, vi ska vara här ikväll och öppna paket och äta middag eftersom det inte blev dagen efter julafton eftersom julia fick åka in på sjukhus.

kanske jag tar mig en promenad också, måste försöka få någon ordning på ryggen, har så jäkla ont står inte ut en dag längre! tur jag ska in på ultraljud igen på tisdag..
bebisen är magen är det full fart på, tycker den kan sätta fart och vill komma ut.

ihelgen ska man städa bort julen också, men tar det imorgon! skulle vilja ha nya gardiner till köket och nya lampor först.. men får vänta med det.

igår var jag in på revyn också, den var rolig och bra! sista timmen var jätte rolig. innan åt vi på kina:) mumms

ne nu ska jag göra någon nytta!

mage 36

Publicerad 2012-01-04 21:19:01 i Bilder


snälla bebis kom ut nu!!

ja ni ser ju min "lilla mage" som jag har, min rygg värker bara mer och mer för varje dag. jag hoppas verkligen den är redo att komma ut snart, helst imorgon hehe.

imorgon så tänkte jag åka in och kika på revyn den brukar ju vara bra, så jag hoppas den är det iår också, känns kul att göra någonting nu innan bebisen kommer, första månaderna kommer man nog ha fullt upp hemma, så man får passa på innan:)

bilder

Publicerad 2012-01-04 10:42:40 i Bilder





där va alla bilder på våran förrätt varmrätt och efterrätt







där var lite blandade bilder, våran kamera tog slut på ström så vart inga bättre bilder! måste bli bättre på att ladda den hehe.

rödrosig julia

Publicerad 2012-01-03 16:16:11 i Bilder Julia


sötnosen!

Idag har vi varit ute hela dagen kan man säga, när jag var och klippte mig imorse så var hon ute hos sin mormor och lekte i snöhögen och åkte kälke.

senare tog jag med mig julia upp till backen så hon fick vara ute och leka där, vi gick in och fikade och hälsade på malin också.

sen åkte jag hem och gick ut och gick med madde en sväng. så julia var alldeles röd om näsan när vi gick in igen :)

så ikväll somnar vi nog gott båda två, jag hoppas mig mag och ryggvärk försvinner, jag börjar bli lite smått orolig att det ska komma igång nu haha, men endå vill jag att det ska vara över! men den måste ju ut så småning om endå hehe.

AJ!

Publicerad 2012-01-03 12:13:58 i Allmänt

idag har jag ont ... uscha!


imorse var jag iväg och klippte mig och färgade, så skönt! fick även med mig shampo och balsam hem som hon tyckte jag skulle ha på BB, jätte snällt:)

just nu väntar jag på att julia ska vakna, tänkte åka upp till backen och hälsa på malin, väntar även på att madde ska höra av sig, :)

nej nu klarar jag inte av att sitta ner längre..

äntligen

Publicerad 2012-01-02 21:02:06 i Allmänt

imorgon ska jag äntligen få klippa mig!! hade egentligen tid två dagar efter jul, men vi hamnade på sjukhus med julia så tiden togs bort. sen hade hon ingen tid förens den sista januari ungefär, så gjorde ett försök på diva, och fick redan en i morgon:) så jäkla skönt ska det bli, var riktigt länge sen jag klippte mig, kom på i sista sekund att jag ville färga håret på samma gång, så ringde upp idag och skulle kolla så det gick, så imorgon ska jag både färga och klippa,:)

äntligen får jag lägga lite pengar på mig själv, pengarna man har spenderar jag på mat, räkningar och julia..

nu ikväll har jag rensat julias byrå med kläder, känner att jag måste börja med en stor rensning innan bebisen kommer och det är ju inte så långt bort nu.. men har ju iaf börjat och det är ju alltid nått.

2O12

Publicerad 2012-01-01 15:31:35 i Allmänt

nytt år, nya möjligheter!!

hade en bra nyårsafton igår, vi firade den uppe hos pelle med dalle , malin , caroline, anders och virre. och alla barnen förstårs:) åt jätte god mat och spelade spel och hade det trevligt, var ute vid 12 slaget och firade in nya året :) lägger ut några få bilder sen, alltid när jag och ante har med oss kameran så är det såklart slut på ström, så hann bra ta några enstaka kort.