Prenumerera och dela

stressad

Publicerad 2009-08-31 18:08:53 i Allmänt

är vad jag är just nu, slutade skolan 5, sen ner på stan för att köpa ett hårband, sen skulle jag försöka hitta ett ställe där man kan slå in paket? men det fanns inte, på varenda ställe jag var på hade dom tagit bort det, eller så kostade det pengar ! eller så stod en dum "vakt" där så man inte fick slå in. sen så skyndade jag mig hem och lagade mat. så nu har jag precis ätit, så nu ska jag göra mig klar, för snat kommer nicke och hämtar mig så vi ska åka vidare och fira maria som fyller 18 idag:) sem ska jag hem och diska, sen hinner jag nog inte så mycket mera idag, ska upp klockan 5, för kvart över 6 imorgon bitti ska vi vara på skolan och servera frukost.. suck.. något mera hinner jag inte skriva nu, hej så länge

sköt dit, så sköter vi vårat!, idiot.

-

Publicerad 2009-08-30 13:01:55 i Allmänt

Allting är inte alltid lätt, allting blir inte alltid som man tänkt sig. Men när de blir som de blir får man göra det bästa av situationen..

tröttare kan man inte vara

Publicerad 2009-08-27 20:45:55 i Allmänt

om ni ska leta nån som är tröttare en mig just nu så får ni leta länge, eller jo kanske att ni får leta hem till diana, vi var nog båda lika trötta. började 20 över 10 idag, och slutade 2, ett slappt pass, vi skulle skriva ner vad vi ville ha på ett frukost bord,sen skulle vi skriva upp hur mycke vi skulle ha till en frukostbuffe för 60 personer, på tisdag ska vi göra årdning ett frukost bord till Bygg 1orna. så halv 7 på morron ska vi vara på skolan på tisdag morron... fast vi får vara lediga imorgon för det:) skönt, och nästa grupp ledig nästa fredag.

efter skolan åkte vi några från klassen och fikade, sen mötte jag upp diana på stan vi gick och kollade runt lite, jag hittade verkligen ingenting jag ville ha.. tråkigt. sen gick vi och åt, sen åt vi glass och jag vart propp mätt. sen fick vi en skratt atack mitt uppe i allt. så jag tror jag tappa halva glassen känndes de som. sen gick vi hem till mig och satt och pratade i flera timmar känndes de som, men nu åkte hon precis hem, och jag ska diska och städa upp i lägenheten, fattar inte hur jag kan få till det så stökigt på 2 dagar? men efter det blir det nog sängen, känner att jag kommer somna på en minut om inte ens det. HEJDÅ

ont i fötterna

Publicerad 2009-08-26 21:56:04 i Allmänt

är helt slut i fötterna, först i morse så gick jag upp på skolan, sen när vi slutat, åkte jag med maria på hennes cykel hem till henne sen gick vi ner på stan, från halv tolv till halv 7 idag har jag bara gått, kan säga att det värker i mina fötter. så när jag kom hem decka jag i soffan på en gång, sen sommnade jag och vakande av att det plingade på dörren, lika bra var det, annars hade jag sovit hela kvällen och inte sommnat nu ikväll.

första skoldagen avklarad, gick fint! roligt att träffa klassen, har inte sett en människa där i från förutom linnea så det var roligt, har även fått en ny "elev" till klassen, stina. en lärlings elev heter det. sen pratade jag med min nya mentor, så allt är fixat nu så nu slipper jag ora mig över det, en mindre sak att fundera över.. imorgon börjar vi 20 över 10, skönt med sovmorron. annars har jag inte så mycket att skriva, ska kolla på gammla avsnitt av andra avenyn. undra när dom nya börjar?

sista dagen

Publicerad 2009-08-25 14:15:28 i Allmänt

innan man är tillbaka till dom gammla runtinerna igen, ska både bli skönt och tråkigt. ska bli roligt att träffa klassen igen,och några av dom få snälla lärarna som finns :) ska bli tråkigt med allt skol jobb man kommer ha framför sig, men det är bara att bita ihop och kämpa.

igår var jag och ante upp till anna och pelle och kollade på isak, så liten och söt :) var där till tolv tror jag, så åkte hem och sov på engång sen, nu håller jag på att packa för fullt så hoppas man inte glömmer nått. upptaterar mera när jag är tillbaka i stan igen. tjing

uppdatering;
nu för nån timme sen, två timmar sen kanske så kom jag till lägenheten,var först och handlade mat, sen till mattias och sist till mig och packa upp lite saker, eller lite och lite, hade ganska mycket eftersom jag inte varit här på hela sommaren,har inte saknat stan ett dugg, fast nu när man sitter i lägenheten så inser man faktiskt att jag har saknat den, fast nu har jag sagt upp lägenheten.. och de känns trist, jag kommer verkligen sakna den här lägenheten, ligger perfekt, mitt inne istan och går jag en trappa ner har jag ica och går jag ut en trapp så kommer jag precis in mitt på gågatan brevid donken ;) hehe . inte så bra på tanke att om man inte orkar laga mat så är det lätt att man köper mat där. ska strax lägga mig tror jag, är hu trött som helst, så hoppas jag inte försover mig imorgon,vore ju inte så bra första dagen. nu ska jag läsa lite bloggar och hoppa i säng. hej hej

hahah

Publicerad 2009-08-24 16:12:20 i Allmänt

ja det blir bara roligare och roligare för varje dag, folk skyller bara på varandra och värkar inte ha så mycke vettigt att göra på dagarna heller. 

-

Publicerad 2009-08-23 15:50:23 i Allmänt

fick en kommentar att jag skulle lägga upp bilder, och här har lite olika bilder som är från lite olika minnen, alla är gammla, men jag har inga nya bilder!

Band of Horses

Publicerad 2009-08-23 12:26:02 i Allmänt

gammla tider

Publicerad 2009-08-22 22:08:22 i Allmänt

varför var dom alltid bättre?

fredags myyyssss

Publicerad 2009-08-21 15:37:11 i Allmänt

fredag igen sista helgen innan skolan börjar, känns ju sådär, skulle vilja hitta på någonting riktigt skoj men som sagt så finns det ju inte så mycket att göra i hammarn. tråkigt väder ute idag ochså, skulle egenltigen måla klart den sista väggen idag men hade ingen lust så gör det imorgon eller på söndag istället. tror att jag och ante ska fara i väg till sveg och hämta en bil han skulle ha! ja en bil till, undra hur många bilar han har haft egentligen.

annars finns det väl inte så mycket att tillägga, jag och diana gick ut och gick igår igen, runt kullsta. skönt. skulle ha gått idag med men det ser ut som det kommer bli regn. en sak jag undrar över, varför blir det olika stilar på texten när jag skriver?, det bror helt på om jag skriver mycket eller lite? hum.. jaja ha en bra helg. HEJ!

sleep time :)

Publicerad 2009-08-20 00:27:21 i Allmänt

ska strax gå och krypa ner i sängen, ska upp tidigt i morron, jag och ante ska måla två hus väggar. alltid bra att tjäna lite pengar hähä .

idag har jag inte gjort så mycke, sov bort hela dan som vanligt, hade ställt klockan på 11, men vi klev upp runt två, åkte upp till joel och spelade kort, sen for vi hem och åt, sen gick jag och diana ut och gick en sväng, skönt! sedan åkte jag ante och joel och fiskade, fick flera napp, men behöll bara två fiskar. endast jag som fick fisk, är man inte bäst:D hade kort jag ska lägga upp men hittar ingen kabel till telefonen. ne nu kanske de är bäst att gå och lägga sig om man ska orka upp imorgon bitti.

goodnight people

måndag

Publicerad 2009-08-17 19:25:25 i Allmänt

tycker att skolan kan börja nu faktiskt, jag gör endå ingenting på dagarna längre! ute och övningskör rätt mycke faktiskt, tycker det är skit kul, så nu är det ju bara körkortet som fattas! men för att man ska ha körkort så måste man lägga ner ganska så jävla mycke energi på att plugga och mitt största intresse är INTE att plugga, det vet jag redan från skolan. fast vill man ha nått så får man väl kämpa för det, men men det kommer, en dag så är jag ochså ut på vägarna och kör:) finns faktiskt orsaker till varför jag inte varit där,det bror inte bara på att jag är lat :P

idag sov jag till halv tre? herregud, hur ska det gå när jag ska ta mig upp 7 varje morgon till skolan, måste nog börja ställa väckar klockan varje morgon så jag inte sover bort hela dagarna! men imorgon ska jag vara på sjukstugan 8 så imorgon blir det andra bullar. nu funderar jag på att gå ner på time och köpa godis.. mmmm . tjaråå

i min blogg

Publicerad 2009-08-17 17:29:49 i Allmänt

skriver jag vad jag vill:) så dum kommentar.

sämst humör

Publicerad 2009-08-16 14:50:56 i Allmänt

blir så less, jag har vetat hela tiden när jag frågat dig saker, men endå säger du bara helt tvärttimot att de inte alls är så, men igår kom sanningen fram det är precis så! exat som jag frågat dig om, fast du nekat och sagt att det inte är så, jag har endå förstått saker även fast jag inte sagt det till dig, ett tag trodde jag på dig för jag litar på dig..iblad fattar jag inte hur man kan stå bakom en männsika som är så jävla dum i huvudet.

ja en annan sak som jag bli less på, eller som jag är jävligt less på, är när en person frågar mig en sak, och sen frågar tusen andra personer samma sak? när man bestämt en sak med dig, då har du helt plötsligt bestämt en sak med en annan ochså samma dag, även fast man bestämt saken med dig först... går aldrig att bestäma saker med dig längre, för alltid så kommer nått ivägen,eller så ska du göra nått annnat. du kan aldrig fråga om man vill följa med på någonting längre även fast jag alltid frågat dig säkert hundra gånger om du vill följa med mig på saker och ting. en kompis som dig klarar jag mig utan.

finns 10 saker till som jag skulle kunna skriva ner, men jag förkortade det till två. idag ska jag nog bara ligga inne och ta det lungt,så tråkigt väder ute så man vill ju inte direkt gå ut. fast man vet ju aldrig vad som dyker upp :)

riskettan

Publicerad 2009-08-12 13:28:26 i Allmänthär kommer en bild på lilla pojken, :) SÅ SÖT! 

ja snart ska jag iväg på riskettan med madde, tur man har någon att sitta där med som man känner, ska sitta där i tre timmar om det inte är fyra till och med, tur det är fika pause haha . annars händer väl inte så mycket idag, ska ut och gå med linnea om hon kommer ihåg de. nu ska jag äta upp min macka och sedan göra mig klar för att gå. puss heeeeej

tänk om man kunnde spola tillbaka tiden, och rätta till alla misstag

glömde säga

Publicerad 2009-08-11 16:06:02 i Allmänt

det viktigaste, att jag blev moster i lördags! en lite pojke fick dom världens sötaste, tänkte lägga upp en bild, men sitter på fel data för det! så får bli en bild en annan dag:)

helgen har jag inte gjort så mycket, idag var patrik och debb här och fikade. nu sitter jag fram klistrad här, läser bloggar och äter ett äpple. ska strax gå och platta håret. måste säga vilket tråkigt väder det är ute, mest bara regn hela tiden, nästa sommar hoppas jag på mera sol och lite regn. 

puss 

"apmannen"

Publicerad 2009-08-09 15:04:47 i Allmänt

hahaha! satt nyss och kollade på ett klipp om den nya apmannen :D fattar inte hur en människa kan klättra och hålla på precis som en apa, kolla in på aftonbladets hemsida och sök på apmannen! nu ska jag äta mig en hamburgare!ting

söndag

Publicerad 2009-08-09 14:42:59 i Allmänt

ennu en helg har gått, har precis ätit fil och kex till frukost, eller frukost.. nästan lunch klockan är snart tre. var meningen att jag och ante skulle fara in på dragracing igår i ope men vi sov alldeles för länge och missade skjusen . men for endå in senare på någonting annat och kom hem runt tre i natt. fast jag sov till nästan två idag så är jag lika trött för de, ne nu ska jag hoppa in i duschen och se vad dagen har att bjuda på! HEJ

-

Publicerad 2009-08-06 15:03:52 i Allmäntikväll ska jag och carro på bilbingo, första gången i mitt liv jag ska på nått sånt, hoppas jag blir rik ;)

onsdag

Publicerad 2009-08-05 18:26:26 i Allmäntfunderar fortfarande vilken färg jag ska färga mitt hår. i stort sätt så har jag sovit hela dagen, bara varit uppe och ätit sen gått och lagt mig igen så känner mig rätt lat, så bara zanna lagt novalie så ska vi ut och gå samma runda som igår, upp vid slalombacken,(inte världens lättaste backe) sen svänger man ner grusvägen innan man fortsätter rakt upp mot älghängnet. så man kommer fram vid hedvigslund förbi sjukstugan och runt byn.. en bra runda. väldigt skönt att få ha klippts sig idag, känns som håret vart helt annorulunda när jag fick bort stora lim klumpen jag hade haha

jag blir så irreterad ibland, förstår verkligen inte hur visa personer tänker, dom bara slänger ur sig massa utan att ens tänka!

finns inget dåligt väder..bara dåliga kläder

Publicerad 2009-08-05 12:44:40 i Allmänt

skit väder är det idag, finns ingenting man vill göra, ingenting är kul! men ska nog traska ner till malin en sväng senare idag! skulle egentligen på körskolan idag, men jag mådde verkligen inge bra i morse så jag stannade kvar i sängen istället, madde sommnade om hon med:P klockan ett ska jag iväg och klippa mig, hoppas det blir bra, ska äntligen klippa bort min stora lim klump som jag har i håret ochså. aldrig mera ska jag limma hår . skulle byta örhängen idag till några andra eftersom dom läkt klart nu, men då har såklart en plopp fart in i örat? hur man nu lyckas med det, så jag får inte ut ena örhänget får be maggan hjälpa mig med det. skriver mera senare kanske. hej

godmorgon

Publicerad 2009-08-04 09:04:58 i Allmänt

tjingeling. klockan är halv nio och jag är vaken? vad har hänt, igår sov jag till halv två, sov mer en tolv timmar, men att sova länge i bland är skönt. men om en timme ska jag ut och gå en lång runda med zanna, ska börja gå nu varje dag? men hur många gånger har man inte sagt det egentligen, men ska iaf försöka hehe. senare idag ska jag iväg på körskolan så jag får lite mer gjort där ochså. sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. igår kväll var jag hos malin, lika trevligt som alltid, en kompis som alltid lyssnar och ställer upp och ger goda råd, tack. nu ska jag kila ting ting

detta fält måste fyllas i

Publicerad 2009-08-02 13:35:09 i Allmänt

hejhopp. var ett tag sedan jag skrev här, men jag har haft fullt upp! har inte gjort så speciellt mycket men har endå inte haft tid att sitta här. kom hem från åbo i onsdags, stannade i stockholm tills på torsdag då åkte vi hem med pelle, sen har vi tillbringat helgen hemma. lugn och skön. meningen att jag skulle gå på yran oxå, de brukar vara nått jag verkligen inte vill missa och nått som jag gått på alla år. men iår gick det inte, pga visa stjäl. känndes kul när man läst alla meddelanden man fått under natten man sovit, emma jag saknar dig, emma nu är det bara du som fattas=) men får ta igen det:) nu ska jag lägga mig och vila. kram