Prenumerera och dela

snabb uppdatering

Publicerad 2010-03-30 23:25:00 i Allmänt

här från BB:) just nu ligger två utav mina hjärtan och sover, ska lägga mig och sova jag ochså man vet aldrig när lillan vill vakna igen.

igår kom hon äntligen till världen, var en rätt jobbig förlossning, men allting var HELT klart VÄRT ALLT! går inte att beskriva vilken underbar känsla det var att få upp henne på bröstet. är så glad att jag hade ante vid min sida hela tiden, utan han hade jag inte klarat det lika bra!

hon äter och sover mest hela tiden, gnäller lite när hon vill ha mat. annars är hon rätt lugn. ne nu är det dax för mig att lägga mig. som sagt en liten uppdatering om att hon äntligen har kommit till världen, våran lilla prinsessa:)

40+1

Publicerad 2010-03-25 23:40:46 i Allmänt

fyfan för folk som varken har hjärna eller hjärta! vilka idioter till människor det finns. att vuxna människor ens har make till att vräka ur sig på det där sättet. man ska inte behöva kämpa för att ha sin egna kropp ifred, att det gick till på det där sättet är vidrigt! ååh vad arg jag blir.

att kompisar och föräldrar inte ens tror på en måste kännas som en stor besvikelse. att aldrig känna sig trygg, att bara känna svek.. ingen har någonsin rätt att kränka en fysiskt eller psykist...

sådär.. nu fick jag ur mig det!

jahap.. nu har jag gått över en dag. ingen bebis på min födelsedag heller :( den ville tydligen ha sin enga. fick iaf bra prestenter och god tårta! och bra sällskap så nu är jag rätt slut. blir nog snart sängen för min del.. ska försöka att kliva upp i tid. har egentligen ingenting att passa men endå skönt att kliva upp skapligt.

tack för alla gratulationer som jag fått idag:)

BF. 24 mars 2O1O

Publicerad 2010-03-24 13:20:13 i Allmänt

idag är det den stora dagen som inte känns så speciellt stor. ingen bebis verkar vilja kika ut. :( idag har jag gått 280 dagar 40 veckor och 9 månader som gravid. kan inte fatta att jag gått så länge,de känns verkligen inte som det! men jag kommer garanterat att sakna min stora tjocka mage:) jag hoppas den vill kika ut snart, börjar bli så tungt att gå runt och bära på en stor mage hehe .

få se om den vill kika ut imorgon på min födelsedag vore dock endå roligt om den fick en egen födelsedag men kommer så fall bli den bästa födelsedagspresenten för mig om den skulle vilja kika ut imorgon=)

igår så var det förhoppningsvis sista gången hos bm ochså fast det sa jag förra gången ochså! :P men får hoppas den vill komma ut innan nästa vecka! nu ska jag göra mig klar. får se när jag skriver nästa gång:P

22 mars 2O1O

Publicerad 2010-03-22 11:27:10 i Allmänt

hej hej

om två dagar går tiden ut.. och jag HOPPAS att bebisen vill kika ut innan torsdag, vill verkligen inte gå över tiden! men just nu är det alldeles lungt i magen och det verkar inte vilja kika ut någon bebis =( men vore endå lite skojigt om den kom på min födelsedag( torsdag) men så mycke längre vill jag inte gå över! kan inte fatta att jag om två dagar har gått 280 dagar och 40 veckor som gravid och full av längtan efter våran bebis! nu vill jag se vem som gömmer sig där inne.

idag får jag se vad som händer, kanske bara ta det lungt nu dom sista dagarna. tvätta och diska ska jag iaf göra, de gammla vanliga! men är så skapligt less på det nu. skulle kunna anställa en kokerska ochså som lagar mat varje dag! har inte alls lika mycke ork till någonting längre! är trött jämt. men det hör väl till nu i slutet.

nu ska jag göra mig klar för dagen! tjing

2OO8

Publicerad 2010-03-21 16:08:54 i Allmänt


hittade en gammal bild sen 2OO8 .. sista april tror jag det var i från.


studsbollen

Publicerad 2010-03-17 22:36:22 i Allmänt

tror jag har en studsbollen inuti min mage! känns verkligen som jag har en sån i magen! först sparkar den på höger sida, sen vänster sida, sen uppåt och sen neråt. sen håller den på sådär hur länge som helst! inte lätt att sova kan jag säga. på dagarna är den hur lugn som helst.. men på kvällarna så drar det i gång så det känns som jag har ett helt disco i magen. precis när man har somnat så känner man hur man sprätter till i kroppen, för då är den igång igen. hehe. sen börjar jag bli less på att vara uppe på nätterna och kissa hela tiden. men tror endå att det är som en förberedelse innan barnet kommer, för när får barn så är man ju oftast upp på natten och måste amma. och nu är man uppe på natten för att kissa. tycker att bebisen ska ha lite plats i magen och inte rör sig lika mycket, men den jag har i magen den rör sig mer en vanligt nu , senaste veckan kan man verkligen känna hur en fot eller hand trycker på magen:)

inatt trodde jag att jag skulle åka in på BB.. som alla andra gånger jag trott det. så jag gick ner på toa. och sen var det helt borta. konstigt. men idag är det iaf exat en vecka kvar till beräknad tid helt otroligt:P var till stan idag ochså. köpte två bebis filtar, har bara två, så nu har vi några flera. sen köpte jag en nalle man sätter på vagen och en tröja till mig själv. fast den sparar jag tills jag fått bebisen. har fortfarande inte fått till min header så jag vet att den ser tråkigt ut. men snart blir den bättre förhoppningsvis.

vilket långt inlägg det blev, men lite tidsfördriv vart det! kram


tandvärk, ingen höjdare!

Publicerad 2010-03-16 10:08:10 i Allmänt

idag har jag världes tandvärk.. haft det lite titt som tätt i några dagar / veckor. så igår när jag var hos BM tänkte jag gå in till tandläkaren och höra om tid. men kom sedan på att kanske det inte är så smart att laga nu i slutet av graviditeten eftersom så fort jag ligger på rygg en liten längre tid så känns det som jag ska svimma, eller så blir jag snurrig och yr och på väg till att svimma. så får nog vänta till barnet är ute! aj aj

klockan är 10 och jag är vaken? jag vaknade 9 och var klar pigg. förstår inte varför jag vaknar så tidigt jämt nu. men det är ju för sig bara bra. Linnea ringde strax efter nio och sa att studentsakerna har kommit, vet inte om jag ska bli glad eller inte bry mig.. jag vill ju vara med på studenten, men endå inte för det känns fel på nått sätt, men endå så är det någonting som jag verkligen längtat till så varför inte?

idag ska jag iaf gå ut och gå. ska byta sängkläder i sovrummet ochså tror jag . det finns inge bättre en att lägga sig i en ren och nybäddad säng. företsten om ni kan något gott matrecept så skriv gärna det till mig! är så less på all mat nu för tiden.

15 mars och ingen bebis

Publicerad 2010-03-15 17:50:43 i Allmänt

:( förhoppningsvis så var det sista gången idag som jag behöver gå till BM. var dit klockan 11. allt såg bra ut. men jag hade gått ner 3 kilo och sf måtten har stått på samma sen två veckor tillbaka, men det var tydligen ingen fara! eftersom jag har legat så högt förut så var det normalt.

men känns skönt att man bara har gått upp 10 kilo under hela graviditeten.. desto mindre har jag att gå bort sen,även fast jag har bestämt att jag ska gå ner mindre en vikten innan jag blev gravid.

sen har jag inte gjort så mycket idag mest tagigt de lungt ska strax äta bara riser är klart. sen kanske man ska ut och gå? har kännt mig konstig hela dagen och det har börjat små värka i magen, så snälla säg att de är bebis på G!

tjing

<3

Publicerad 2010-03-14 22:33:51 i Allmänt

tråkigt väder

Publicerad 2010-03-14 16:01:02 i Allmänt

nu sitter jag och kollar ut på ett oväder, eller det snöar jätte mycke:( imorse när jag klev upp sken solen så jag tog mig en promenad. så skönt att de är helt bart på vägarna nu!

i helgen har det väl inte hänt så mycke faktiskt. trodde nästan jag skulle åka in här om natten, hade så ont! men ne då. men det blir väl vilken dag som helst, jag tror det kommer komma till veckan, men vilken dag säger jag inte:P få se om jag har rätt eller fel.

nu ska jag fundera ut någon maträtt man kan äta.. finns det nån som har nått enkelt så kan ni säga till..
finns heller inge tråkigare att laga mat. förut tyckte jag det var kul, men nu är jag less på det!

grattis

Publicerad 2010-03-12 10:19:05 i Allmänt

till mig själv på namnsdagen emma vicktoria :)

saknar..

Publicerad 2010-03-12 00:55:23 i Allmänt

jag saknar att ha någon att prata med! någon man kan bertätta allt för, någon som förstår och lyssnar. finns ingen som ja känner att jag litar på längre eller som jag vill berätta någonting för.

10 mars

Publicerad 2010-03-10 15:38:52 i Allmänt

ingen bebis på antes födelsedag:( men kanske på min? vem vet, tror faktiskt vi redan har våran bebis då. kommer den inte den här veckan så kommer den nästa vecka:) fast det är vad jag tror.

imorse gick jag upp runt halv 7 och gjorde frukost till ante. sen somnade båda två igen! :P sov ungefär till halv nio då ante for i väg på praktik sen kunnde jag inte somna om igen så gick upp städade och gjorde mig klar. nu sitter jag och väntar på att ante ska sluta så vi ska fara ner på affären.

väldigt blåsigt väder har det varit inatt, trodden nästan att oskan gick ett tag:P det small i hela huset. men det verkar lite lugnare nu iaf. ne nu ska jag kila. puss

och grattis till min älskling:)

nej ingen bebis

Publicerad 2010-03-09 18:10:17 i Allmänt

många som undrar om vi fått bebis en och nej det har vi inte. tyvärr! bara för att jag inte skriver i bloggen så betyder det inte att vi har åkt in på BB .

har ingen lust att skriva i bloggen när den inte är klar! men den blir snart fin igen:) kommer upp lite bilder och sånt där på headern. så svårt när man inte kan fixa själv, och när man inte har program för det. annars hade det redan varit fixat och klart.

idagarna har det inte hänt så mycket, var på sista föräldrargrupp träffen idag. har haft sammandragningar hela dagen idag ochså.. men nu börjar det avta lite smått efter jag tog två alvedon, få se om de kommer tillbaka i natt kan ju alltid hoppas. blir ju en bra födelsedagspresent till ante iaf, han fyller år i morgon:) så ikväll ska jag göra klart fyllningen i tårtan,grädden och lite annat gör jag klart i morgon.

allt för mig . puss

fredag

Publicerad 2010-03-05 12:26:04 i Allmänt

hejsan.

har nyss städat lite och plockat ihop . ska strax dela kakan jag gjorde igår i små bitar, men den var alldeles stenhård sen den stått i frysen så sitter här i väntan på att den ska mjukna lite. hela veckan har man gått och hoppas på att det ska hända någonting i magen, men inte! den verkar vara en tjurig liten en, det gör ont mest på kvällarna ett tag och sedan går det över. kan vakna på natten att det gör svin ont, men efter en halvtimma är det borta igen=(

igår var malin och eliaz här och hälsade på:) vi gick ut en sväng och handla lite lunch sen gick vi hem hit och åt. trevligt. måste även meddela att jag och ante längre inte är utan bil! nu har vi ÄNTLIGEN en fin röd bil!: D wiee. idag kommer den. så får se om den är lika fin som den är på bilderna men det tror jag.

19 dagar kvar till beräknad förlossing! så kom ut nu<3

njut av lugnet före stormen.

Publicerad 2010-03-03 12:52:34 i Allmänt

är det så det är? haha läste nyss på graviditetskalendern och då stod det att man skulle njuta av lugnet före stormen.. tyckte de lät lite roligt.

har precis ätit lunch med pappa, handlade matlåda från lotties potatissallad och rostbiff. var hur gott som helst. strax ska jag hälsa på farmor. var hos barnmoska idag ochså allt såg bra ut:) köpte även en bok där som skulle vara bra, "att leva med barn" sen fick jag lite papper som ammning ochså som dom hade gått igenom på föräldrargruppen igår.

har inte så mycket mera att skriva, vet inte riktigt vad jag ska skriva heller. nu ska jag äta en apelsin!

snart sängdax

Publicerad 2010-03-01 23:12:22 i Allmänt

kanske dax att lägga sig.. ska upp med ante runt halv sju imorgon. imorgon kommer jag finnas i östersund hela dagen ska fira mattias som fyller år. äta tårta och ut och äta:) låter ju inte helt fel. kan ju hoppas att bebisen vill komma ut då ochså så har man nära in till sjukhuset. ska gå på ginatricot ochså och kolla om tröjan ja vill ha finns kvar. annars får jag beställa den på internet.

ikväll har linda och anna varit här, isak och lilla devin ochså! vi fikade och kollade på tv. trevligt. nu sitter jag och kollar på tv. ante ligger brevid och små snarkar, ska strax väcka han och gå upp och sova! frågan är om han kommer vakna, han är rätt svår väckt:P

satt precis och läste på aftonblandet.. en kvinna tog betalt för att bli misshandlad så hon fick missfall! hur sjukt är inte det? bebisen var nästan helt utvecklad.. sjuka människor finns det gott om.

nu blir det sängen hej.

MARS!

Publicerad 2010-03-01 11:15:43 i Allmänt

äntligen så är mars månad här! herregud vad tiden har gått fort. denna månad kommer jag trodligen ha en bebis:) åh vad jag längtar. har ochså många födelsedagar denna månad, först mattias som fyller år imorgon! sen fyller ante nästa vecka och jag den 25 :) och bebisen är beräknad den 24, men tror att den kommer komma tidigare!

nyss klivit upp. sitter och äter macka och boby, linda skickade nyss och frågade om ja skulle följa med upp till backen så kanske åker upp en liten sväng senare:) ska först och främst göra mig klar hehe.

uppdaterar senare ! tjing