Prenumerera och dela

i väntan..

Publicerad 2012-04-30 16:56:40 i Allmänt


lite ego får man va ibland:) som sagt har tråkigt!!! näe nu är det bäst man gör sig redo för att åka bort:)

ha en trevligt kväll..

valborg!

Publicerad 2012-04-30 11:37:37 i Bilder

idag är det Valborg och vi hade tänkt åka bort till Dalle och Malin och grilla och kolla på majbrasa! :) redan igår kväll berättade Ante för Julia att vi skulle åka dit idag och det första Julia säger när hon vaknar är , - åka Lissa gullunge.

helgen har vi inte gjort så mycket, började att rensa ute i buskarna igår, men sen kom Ante hem och tog över, även att det kom en grävling igår när jag och Julia var ute, vart livrädd och sprang in och låste dörren. Mattias kom senare och sa att dom hade tagit dö på den haha. igår kväll och Patrik och Deborha hit och så vi spelade kort och fikade.



föräldrargrupp

Publicerad 2012-04-26 14:22:54 i Bilder Emma


tjohej.

imorse efter jag lämnat Julia på dagis så åkte jag iväg till sjukstugan och vägde Joel och precis mitt upp i allt så kom dom på att han skulle ta 3 månaders vaccin, gick bra, grinade till lite grann men när man fick nappen så vart allt bra igen:)

sedan gick jag bort till familjecentralen där vi har föräldrargrupp, idag pratade vi faktiskt om mycket intressanta saker, bla om vem som gör mest hemma, hur man är mot pojkar/flickor, vilken sorts skillnad man gör mot dom.

hur förhållandet är hemma när man fått barn, hur mycket som förendras mellan varandra, och att det är viktigt att visa sina barn kärlek mellan föräldrarna att dom tex ser när man pussas/kramas att det endå är viktigt för dom att se. tycker ni det är viktigt?

Just nu har jag hämtat julia från dagis hon sitter och kollar på pippilångstrump. jag ska ta och plocka undan lite. sedan åka på affären, sen följa Julia till frissan, får ser hur det går:)

svar!

Publicerad 2012-04-25 22:55:12 i Allmänt

när och om kommer nästa bebis?
jag är nöljd som det är just nu, så vi får se hur framtiden blir.


vad är det bästa med att ha barnen så nära varandra?
svårt att säga, men bla att dom kommer ha stor nytta av varandra.


hej! hur känns det igentligen att vara så ung 2 barns mor?
det är kul, det känns inget speciellt, jag har ju varit mamma rätt länge, så ingenting jag går och tänker på.


hur skulle ditt liv se ut om du inte haft dina barn?
oj, jag skulle ha gjort allt jag inte hann göra innan jag fick barn.


har du aldrig ångrat att du inte blev fotomodell du e i alla fall asfin!;)
äh.. haha tack, nej, har aldrig varit på tal om något sånt heller.


hur länge ska du vara barnledig? hur vill du att ditt liv ska se ut? om du fick välja?
tills Joel blir runt året, men kommer att börja jobba lite smått i sommar ingen, jadu, jag vet faktiskt inte hur jag vill att mitt liv ska se ut..


är din farsa rik? måste väl kännas skönt att ha en farsa som du har? om du fick välja? inge illa menat;) tvärtom!
rik? värsta grejerna vet jag väl inte heller! men ja, jag är väldigt glad över att jag ha sån bra pappa som jag har.


tjabba snygging! när ska du börja ut och fest igen;)
tja, ja lite i sommar kommer man väl vara ute.


finns det någe du skulle vilja ändra på ditt liv?
ja det finns det.


saknar du party livet?
ja det är väl klart man gör,en del, men det är ju endå en sak jag valt bort, men jag är fortfarande ung, så visst kan jag fortfarande vara ute och festa om jag vill det. bara för man är mamma så behöver man inte sitta inne? man behöver göra roliga saker ibland, inte bara "vara mamma"


planerar du framtiden? el tar du dan som den kommer?
ja jag har nog varit den som planerat om framtiden, men nu har jag lärt mig att ta dagen som den kommer.


vem tycker du ska vinna BB
annica eller camila, har ingen favorit. kollar sällan på det nu.


hur många syskon har du? hur gammla är dom?
4 syskon har jag, Linda 28 Mattias 25 sofie 14 Viktor 12


vill du har fler barn
näe.. de räcker


vilken maträtt gillar du bäst?
tacos och grillat


är du sommar el vinter människa?
sommar sååklart!


vilka bloggar läser du?
lite olika från dag till dag, mest mina vänners


hur är du som person?
är en glad tjej, omtänksam, snäll förstårs;) sen så är jag väldigt känslig av mig.. ´


hur var du i skolan?
slarvig, ångrar just idag att jag sket mycket i skolan, jag tog inte allt så seriöst! viket jag ångrar idag.

fin väre!

Publicerad 2012-04-25 10:08:47 i Bilder Emma


här ligger man i soffan och är slö efter maten:P

jahap, fint väder ser det ut att bli idag också, härligt! ska snart skjussa Viktor ner på byn för klippning och jag ska göra några ärender. halv 2 är det utvecklingsamtal för Julia, kul:) jag hoppas hon är snäll på dagis,men det tror jag hon är,lillgummsn. hon har blivigt så duktig nu det kommer så långa meningar ur henne, massa nya ord. det är så kul, hon har även börjar berätta saker, det är kul! fast man kan ju aldrig veta om det är sant förstårs! hehe

svarar på era frågor lite senare idag!
tjing.

frågestund!

Publicerad 2012-04-23 22:41:34 i Allmänt

fråga vad ni vill, svarar imorgon kväll:)
jag svarar inte på oseriösa frågor!

städdag ?

Publicerad 2012-04-23 14:16:30 i Bilder Julia

idag känns det som en typiskt städdag! det regnar och är jätte tråkigt väder ute, så idag passar jag på att städa! igår kväll tog jag både mitt sovrum och Julias sovrum imorse hängde jag upp nya gardiner på Julias rum, var ljust och fint:)

Just nu håller jag på att dammtorka i tvrummet , blä vad tråkigt det är! men nån gång måste det ju göras, och det är så mycket jag vill göra om i tv rummet, bort med massa saker och upp med nya hyller på väggarna vill jag ha, har även hittat två jätte fina färger jag vill ha i tv rummet, får väl se när det blir av! men jag SKA göra det SNART, det är ju inte gjort någonting är i huset så lite nytt vill man ju ha.

maten står redan på spisen,men middagen blir väl endå inte en,köttet ska bli mört först!


Bilder är sen imorse när vi åt frukost! Julia ser verkligen ut som ett riktigt troll i håret när hon vaknar:)

helgen slut

Publicerad 2012-04-22 19:01:40 i Allmänt

helgen har gått i rasade fart känns det som! i fredags var jag in till östersund med mamma och syster, handlade lite saker, for sedan hem och grillade, gött! igår eftermiddag for jag, ante dalle och malin in till östersund för att äta på kina och sedan gick vi på bio. kul:)

idag har vi varit ute och gått, ante var med Julia till lekparken och sedan for vi och hälsade på Nettan och Gunnar. och nu tänkte jag ta och städa sovrummen , båda rummen behöver en stor städning, så lika bra man börjar innan det är dax för tvtittning.

moranisse!

Publicerad 2012-04-20 22:44:15 i Allmänt


MUMMS.
schysst glas föresten ;-)

åt grillat idag,lika gott som alltid.
NU BIGbrother!

börjar bli gammal!

Publicerad 2012-04-19 22:05:34 i Allmänt


Nu går jag till sängs, godnatt!

3 månader

Publicerad 2012-04-18 21:42:51 i Bilder Joel


min lilla gos tre månader idag:)

tjabba

Publicerad 2012-04-18 10:58:07 i Allmänt

hejsan hejsan. har inte så mycket att dela med mig av nu för tiden känns de som, och därför så har jag inte bloggat så mycket! men jag tycker om att skriva så därför kan jag skriva ibland även fast det inte är så mycket..och det är ju alltid kul att gå tillbaka och kolla gammla inlägg vad man gjorde förr även om det bara är lite text så blir det endå minnen.

Just nu sitter jag på Nettan affär och jobbar lite medans hon är och klipper sig. Joel sover gott i bilbarnstolen och Julia är på dagis och leker. När jag är klar här hade jag tänkt ut och gå får hoppas det inte snöar bara, igår gick jag runt kullsta med snö som blåste på en rakt i ansiktet och det var inte så skönt..

ihelgen kanske jag och Ante åker till stan och kollar på Bio. vore kul om vi gjorde det, nu för tiden hinns det inte med så mycket annat en barnen hela tiden känns det som. så vore kul att åka iväg själv utan barnen.

det var allt för mig.

tack och hej

Kärleks revolt

Publicerad 2012-04-16 12:57:27 i musik!

mumms!

Publicerad 2012-04-14 22:35:43 i Allmänt


mumms! premiär för iår gött!!

sjukt trött

Publicerad 2012-04-13 23:25:27 i Allmänt

ja jag är helt slut i kroppen skulle jag kunna säga! hela veckan har jag varit så otroligt trött, ofta så säger jag att jag inte är trött fast jag egentligen är jätte trött? konstig. varit ganska skönt den här veckan då inte jag behövt lämna Julia på dagis, annars känner man sig så stressad, innan åtta måste man hinna väcka Julia, sedan ge henne frukost, klä på henne, tvätta henne, medans alla sysslor med Julia ska man även hinna med Joel, Mata tex, tvätta och klä på. sedan är det dax att he på Julia ytterkläder och fara iväg på dagis. så det har varit extra skönt att säga åt Julia att hämta en film som vi kan ligga i sängen och kolla på:) och inte behöva stressa upp.

fast jag tror jag är en stressad person, alltid på morgonen när vi är hemma blir jag stressad om tex klockan är 1 på dagen och vi inte hunnit ut, och vad gör det egentligen? det tar tid att ha småbarn, speciellt när Joel inte har några mattider, och man vill ju gärna mata innan man går ut. Och jag gör oftast allting själv eftersom Ante jobbar mycket, så de är väl klart att allt tar tid. och det tar mycket på mina krafter, ibland är jag så sjukt trött att jag inte ens Vaknar när Joel skriker på natten. men jag har väl även mig själv att skylla som inte vilar på dagen då tex Julia sover, fast nu sover hon inte när hon är hemma, bara på dagis.

jaja, allt blir väl bättre! klockan är nu ganska mycket för min del och jag borde egentligen sova då jag vet att både Joel vaknar inatt, och Julia vaknar tidigt på morgonen. annars idag har vi mest varit ute, både igår och idag har jag solat ute, solen verkligen bränner och det är sååå skönt. man får verkligen sommar längtan då det är sånt här väder.

puss och kram

sängen

Publicerad 2012-04-10 23:22:09 i Allmänt

har precis kollat klart på bigbrother uppe i sovrumet. rätt skönt endå att ligga i sängen och koll på tv. egentligen så tycker jag att man inte behöver tv i sovrummet , Jag tycker det är skönast att lägga sig i ett kål svart rum.
annars idag så for vi till sundsvall en sväng sen har vi i inte gjort så mycket annat. hade tänkt ut och gått men det hans aldrig med så får ta igen det imorgon… måste börja skärpa mig med det även sluta med allt skit man äter. hur många gånger har man inte sagt det egentligen?. är ju alltid roligare att ut och gå med någon Så är det ingen som vill hänga på? ;)  ne bäst man försöker sova en stund innan lillen vaknar och ska ha mat. godnatt

Vanlig vardag igen!

Publicerad 2012-04-10 09:11:43 i Bilder Emma



ja då är det vanlig vardag igen,känns skönt faktiskt. Julia vaknade åtta imorse så vi är reda uppe och duschat har jag också gjort. skönt att göra sig klar tidigt för en gångs skull, fårse om vi åker till Sundsvall en sväng idag, bror väl på hur länge Ante tänkt sova:P

kom just på att jag har affären imorgon och jag som tagit ledigt åt Julia hela veckan på dagis, måste nog ringa och ändra det!

igår gjorde vi ingenting speciellt, for bort till Dalle och Malin och fikade, och tjejerna var så söta, dom stog och dansade till moraträsk, det såg för gulligt ut!

nä nu ska vi ta och äta lite frulle.

påskhelgen

Publicerad 2012-04-08 19:32:58 i Bilder Emma



ja påsken är väl över för iår skulle man kunna säga!

har haft en väldigt lugn påsk, men det har faktiskt varit skönt:)

julia är så söt, hon har börjat lekt mycket med dockor och ska göra exat samma saker som jag gör med Joel, mata,rapa, byta blöja MM och just nu har bäddat ner hennes docka i vagen och ställt vagnen ute på bron för bebisen skulle sova! gullunge

3 ÅR & GLADPÅSK!

Publicerad 2012-04-07 08:32:41 i Allmänt

glad påsk på er! Idag har jag och Ante varit tillsammans i 3 år! det känns lite tycker jag hehe, fast det är det ju egentligen inte, och på 3 år så har vi hunnit skaffa två barn också, det är inte illa de;) ante jobbar och sedan ska vi bort på middag, lite synd annars hade vi kunnat gjort något speciellt idag:)

tänkte jag skulle ge Julia sitt påskägg lite senare, bäst hon får i sig någon frukost först, annars kommer hon bara sitta och mummsa godis. sen är det slut med godis på ett bra tag kan jag säga både för mig och julias del!!

näe bäst att göra sig klar, tänkte jag skulle fara och sola sedan, sköönt:-)

titta så stor man blivigt :-)

Publicerad 2012-04-06 09:36:14 i Bilder Joel


sötnosen min:)

avlastningsbordet

Publicerad 2012-04-05 07:46:40 i SÄLJES


såhär ser avlastningsbordet ut, ni som undrade:)

JAA!

Publicerad 2012-04-04 11:13:40 i Bilder Emma

äntligen hittade jag klänningen på bilden som jag har på mig! jag har letat överallt , men nu när jag städade min garderob så hittade jag den, det lönar sig att städa ibland hehe. trodde aldrig jag skulle kunna ha den efter mina gravidites kilo, men det fick jag:)

sjukhuset!

Publicerad 2012-04-03 22:35:22 i Bilder Joel


här ligger Joel och ska ta EKG!

Idag var vi som sagt in till sjukhuset på efterkontroll eftersom han har haft lite promblem med hjärtat så idag skulle vi på efterkontroll, och ALLT såg jätte bra ut! så himla skönt att veta, nu slipper man vara en orolig mamma hela tiden, ja orolig är man ju förstås en då, men ni kanske förstår vad jag menar!

så nu hoppas jag att både Joel och Julia får vara friska nu när våren börja komma, Joel har ju verkligen haft en tuff start i sitt liv, men nu börjar allt vända, kollade även lungorna och dom såg också jätte bra ut, otur nog så är Joel förskyld just nu, men det lär väl ge mig sig snart det också.

efter vi varit på sjukhuset for vi runt och kikade lite, barnenshus och bilaffärer.

och när vi kom hem gick vi ut och gick en sväng, bilden på avlastningsbordet får ni vänta tills imorgon, har tyvärr inte hunnit tagit något kort på det idag.

hejdå!

den där blicken du ger mig är gammal nu!

Publicerad 2012-04-02 21:24:33 i Bilder Julia


På bilden är det Julia som åker sin nya rutschkana som hon fick när hon fyllde år, men den kom inte förens idag, så hon har haft super kul med den idag:) den ska stå på gräsmattan när det blir lite bättre väder, samma sak hoppborgen den ska också stå på gräsmattan,man vill ju inte att det ska förstöras när det snöar, typiskt april väder eller vad?

idag var jag och klippte mig på diva och färgade, vart jätte bra:) så skönt att ha det fixat. annars så har jag inte gjort så mycket idag, varit ute och gått nu ikväll och nu ska jag snart ta mig lite fil.

apropå avlastningsbordet, så kan jag lägga ut en bild på det imorgon, tror inte ante vill vara med på bild när han ligger och sover haha:P

Lördag bilder!

Publicerad 2012-04-02 09:05:29 i Bilder Julia



bilderna är sen vi var ute i lördags, det var super fint väder så vi var ute mest hela dagen! :) åt korv ute i fina vädret, mysigt:)

föresten är det någon som skulle vilja köpa ett avlastningsbord i EK? det är till serien MALM men funkar säkert till andra sängar också!