Prenumerera och dela

sjukhuset!

Publicerad 2012-04-03 22:35:22 i Bilder Joel


här ligger Joel och ska ta EKG!

Idag var vi som sagt in till sjukhuset på efterkontroll eftersom han har haft lite promblem med hjärtat så idag skulle vi på efterkontroll, och ALLT såg jätte bra ut! så himla skönt att veta, nu slipper man vara en orolig mamma hela tiden, ja orolig är man ju förstås en då, men ni kanske förstår vad jag menar!

så nu hoppas jag att både Joel och Julia får vara friska nu när våren börja komma, Joel har ju verkligen haft en tuff start i sitt liv, men nu börjar allt vända, kollade även lungorna och dom såg också jätte bra ut, otur nog så är Joel förskyld just nu, men det lär väl ge mig sig snart det också.

efter vi varit på sjukhuset for vi runt och kikade lite, barnenshus och bilaffärer.

och när vi kom hem gick vi ut och gick en sväng, bilden på avlastningsbordet får ni vänta tills imorgon, har tyvärr inte hunnit tagit något kort på det idag.

hejdå!

Kommentarer
Postat av: johanna

Kommentar publicerad 2012-04-03 22:56:56

va skönt att höra:)så himla söt han är,du har verkligen superfina barn<3 hoppas du ska ut något i påsk:P var så himla länge sen man såg dig:D kram

Postat av: liza

Kommentar publicerad 2012-04-04 19:58:42

så söt lilla Joel,jobbig start för lillkillen,skönt att allt är bra nu i alla fall! tar på humöret att alltid få va orolig:( sköt om dig fina Emma:) kram

Kommentera inlägget här
Klicka i för att spara dina uppgifter
Publiceras ej