Prenumerera och dela

4 månader

Publicerad 2010-07-29 09:59:56 i Allmänt

idag blir våran tjej 4 månader! värdens bästa lilla tjej

busunge!

Publicerad 2010-07-28 16:51:30 i Allmänt

godmorgon

Publicerad 2010-07-28 10:41:23 i Allmänt

hej hopp. julia vaknade för en timma sedan, skönt! hon har bara vaknat en gång i natt så idag känner jag mig utvilad. igår kväll var jag och mamma in och hämtade sängramen, så ska städa sovrumet riktigt och byta garider där inne så kommer det bli jätte fint, ska låna en slipmaskin och slipa trägolvet som är där inne ochså.

julia har kommit in i fel rutiner hon har börjar varit uppe på kvällarna, men ikväll ska hon i säng senast 9. får ser hur det går hehe. fint vänder ser det ut att bli idag, så bäst att göra sig klar och gå ut i solen. föresten i går vart hotellet bokat och klart! :D så skönt. så om 3 veckor far vi:)




ny sängram

Publicerad 2010-07-27 13:27:38 i Allmänt


sån här fin sängram i malm har vi nu, ska åka och hämta den dag:) kommer bli superfint i vårat sovrum.

hoppas

Publicerad 2010-07-26 23:52:35 i Allmänt

sitter och håller koll på min mejl hela tiden nu och bara hoppas!:D hihih

eget rum

Publicerad 2010-07-26 16:08:26 i Allmänt

har precis fixat i ordning julias egna rum nu, har flyttat in hennes säng dit, och fixat upp lite saker på vägarna, hon ska få börja sova själv där inne, eftersom vårat sovrum endå är så nära och vi har babyvakten så kommer det gå hur bra som helst, hon har lärt sig att somna i sin egna säng nu så ska bli spännande att se ikväll om hon lyckas somna själv ochså, men det tror jag.

ska strax börja med maten, stuvade makaroner och korv blir det idag. ne nu ska jag gå och busa med julia. puss

solle !

Publicerad 2010-07-25 22:25:38 i Allmänt

idag for vi till solle, var ju menigen att vi skulle fara dit med julia och bada! men det var ju direkt inget bad väder idag så vi for dit till farmor och farfars husvagn och surrade lite, sen for vi upp på nipan och åt middag. for hem direkt efteråt. när vi kom hem började jag städa lite, tog upp alla grejer ur påsarna som stod kvar sen igår efter vi vart en hel dag i sundsvall,hela bilen var full när vi for där i från! var och åt på en kina restaurang ochså, skit gott,sen for vi hem, var väl hemma runt strax efter åtta.

nu ska jag strax sova, ante tog med sig julia upp för en stund sen för sovdax, så ska väl gå upp och lägga mig med dom innan dom somnar. :) gonatt!

Uppdatering från lastbil

Publicerad 2010-07-23 16:55:19 i Allmänt

Hej just nu sitter jag i lastbilen medans ante är ute och tvättar den hehe. Skulle vara snäll och göra honom sällskap medans han var här. Så nu sitter jag och kollar runt lite på internet,och väntar på att han ska bli klar. När han är klar ska vi äta middag hos mamma och pappa. Sen blir det att ta det lungt. Vi ska in till stan i morgon och handla,och på söndag ska vi åka till solle och bada med julia och hälsa på farmor och farfar som är i Sin husvagn. Var i stan idag och handlade filmen snabba cash,hoppas den är bra. Nu ska jag gå, puss

blocket

Publicerad 2010-07-22 13:21:55 i Allmänt

farligt att sitta och kolla på blocket, har hittat mycket fint och många grejer som jag skulle vilja ha. men pengarna räcker inte till så får vänta.. igår satt jag iaf upp en hylla som jag köpte på mio här om dagen, vart super bra! så nu ska jag bara hitta saker som jag kan ställa i den hehe.

nu har jag iaf börjat att ge julia nutramigen så får hoppas hon blir bättre! hon har börjat blivit så orolig i sig själv, sover inte riktigt bra och bara spyr! så får hoppas den här ersättningen hjälper. från början när jag gav henne den tog hon den inte, men sen fick jag ett tips att man skulle he i en tsk socker i ersättningen så skulle det bli bättre! och det hjälpte hon tog ersättningen på en gång, så får se nu om nån dag om den hjälper, vilket jag tror, hon verkar redan gladare och på bättre humör!

just nu längtar jag jätte mycket till ante jag och julia åker ner till stockholm. ska bli skönt att bara komma bort här i från!


vist har hon blivit stor, vår lilla tjej:)

23:39

Publicerad 2010-07-19 23:39:32 i Allmänt


sitter och kollar på gammla bilder, ibland kan jag faktiskt längta tillbaka till min stora tjockis mage! kan inte förstå att julia är snart 4 månader. 4 månader sedan vi fick henne,4månader sedan hon kom upp på min mage, 17:23 komm världens sötaste lilla flicka upp,lyckan var total. våran alldels egna dotter,alldeles för bra för att vara sann.

så kul att se julias framsteg hela tiden,hon försöker snurra runt men hon har inte riktigt kommit på än hur man gör,dröjer nog inte så länge tills hon kan det. hon vill heller inte ligga ner längre, så fort man sätter henne i bilstolen eller i babystolen så drar hon upp sig hela tiden,ser ganska kul ut!:D har även provat ge henne lite pure,de ser inte allt för gott ut när hon ska äta, men snart så börjar hon nog tycka om det, sötfisen!

ne bäst att bege sig till sängen kanske! godnatt.

älskar mina älsklingar!

hejhopp

Publicerad 2010-07-19 10:10:05 i Allmänt

klev upp för kanske 10 minuter sedan, julia vaknade kvart över 9 så ska inte klaga. nu sitter hon och kollar på tv och jag vid datorn hehe. gick och la oss kvart över 10 igår? har inte hänt på evigheter, men ante skulle upp och jobba inatt så han la sig tidigt och då hade jag ingenting att göra så jag la mig sammtidigt som han.

igår satt vi upp det nya tv bordet, vart skitsnyggt. så nu fattas bara en tv bänk så blir allt skit bra! ska ringa på en jätte fin idag. idag får jag se vad som händer, ska städa lite, kanske åka till stan och hämta tv bänken, få se om ante orkar. sen vet jag inte, alltid blir det nått.

hejs

marknad

Publicerad 2010-07-17 22:07:23 i Allmänt

var marknad på hammarn igår, åt langos och köpte munkar, så mycket annat hittade vi inte hehe. drog en lott på chokladhjulet, men ingen vinst, som vanligt med andra ord hehe. sen gick vi tills nettans affär där inne kunnde man göra nagelmålning, eller vad det nu heter. jätte fint vart det iaf, hand massage fick man ochså, jätte skönt! på kvällen bastade vi, så skönt! vill oxå ha bastu!

idag var vi till stan och hämtade ett nytt tv rums bord som vi beställt. ska nog sätta ihop det imorgon! så mycke annat har vi inte gjort.. skönt att ta det lungt! imorgon ska vi upp tidigt får se vad man hittar på hela dagen:P


nagelmålningen, kanske inte syns så bra! men det är blommor som är på naglarna!


sötnosen!

dollarstore

Publicerad 2010-07-14 16:56:12 i Allmänt

var jag till idag, för första gången i mitt liv, alla har pratat om det så mycket så man var ju tvungen att åka iväg, men jag tyckte det inte var så speciellt som jag trodde, var ungefär som Ö&B! men fick hem lite saker iaf. många olika ramar som var roliga hittade jag, så köpte ett par, så nu är det bara att framkalla kort.

just nu sitter jag och väntar på ante och viktor, vi ska åka ner på smulan och äta mat. skönt att inte laga mat, blir så jäkla vamrt här inne, skulle inte vara dumt med en ac!! julia sitter och leker med babygymet,men tror hon börjar bli lite less nu så bäst att gå. hejs


en bild sen tractoracet! tycker hon var söt i sina hörselkåpor!:P

godmorgon

Publicerad 2010-07-13 08:13:25 i Allmänt

hej hopp.

har precis duschat! ska snart platta håret och väcka ante! vi ska följa med pappa på sjukhuset igen. regn verkar det bli hela dagen idag, men ibland är det rätt skönt med regn ochså.
igår var vi och fiskade, jag fick massa aborrar, men behöll ingen för dom var rätt små:P tror klockan va 11 när vi kom tillbaka så vi fikade och hoppade i säng!

få se vad som händer senare idag! är det någon som vet vart det finns ett bra photoshop att ladda ner så säg till!!

älskling

Publicerad 2010-07-13 00:25:15 i Allmänt

julia badar

Publicerad 2010-07-12 12:21:23 i Allmänt


här badar hon i poolen i sin nya badring:) sötnosen


sötnos!

mjölkallergi?

Publicerad 2010-07-11 20:23:00 i Allmänt

jag undrar om julia har blivit mjölkallergiker, så fort jag började med ersättningen pga jag tappade maten så spyr hon säkert mer en 20 gånger per dag. vi köpte en annan ersättning som finns på apoteket men den får man verkligen kämpa för att hon ens ska ta en lite svätt av,men det är väl bara att förtsätta kämpa tills hon tar den, dom säger att man kan få kämpa ett tag med den för den är så otroligt äcklig, men till slut så lär dom sig. hoppas hon blir bättre av den.

man gör inget annat en att tvätta spy kläder känns det som hehe. ante och viktor kollar på VM jag ska nog hänga tvätt och göra lite annat jox. hittade en sängstomme idag som jag vill ha! jag måste få den, den var skit snygg! får hoppas hon svara på mitt mail .

Mobilblogga

Publicerad 2010-07-09 00:35:24 i Allmänt

Första gången jag skriver ett inlägg via mobilen hehe. Ligger och väntar på ante,men lär nog hinna somna,vart hur trött som helst efter jag hängt tvätten. Idag var vi in till stan och köpte vagnen vi kollat på,hur smidig som helst är den! Sen köpte vi en hel madrass till sängen,så skönt att slippa ligga i springan,sen lite annat jox som jag inte orkar skriva. I morgon hoppas jag det blir fint väder,för då ska vi åka upp till mina kusiners pool och bada,:-D vi köpte även en liten pool idag till julia som vi har på gården. Så den ska hon få premiär bada i,bara det blir bra väder,i morgon kanske? Ska försöka bli bättre på att lägga in kort,så förhoppnings vis dyker det upp några i morgon. Godnatt.

vaarmt

Publicerad 2010-07-06 16:59:13 i Allmänt

varmt idag ochså men jag klagar inte, hela veckan skulle det tydligen bli jätte varmt så får hoppas det håller i sig i helgen ochså då det är traktorace och andra grejer. mattias skulle kanske anmäla sig där med sin skoter så får åka dit och kolla hur de går för han hehe.

annars i veckan får jag se vad som händer kanske åka och bada med julia nån dag, när jag tog upp henne efter hon sovit i vagnen var hon alldeles blöt, stackarn! så hon skulle säkert tycka de va skönt att svalka sig. få se vad som händer ikväll, spela brändboll kanske eller bada, men de var inte så skönt i örastjärn iaf, men kanske finns något annat ställe.

We don't speak americano

Publicerad 2010-07-05 16:41:55 i Allmänt

hej på er.

just nu sitter jag och lyssnar på musik, har precis kommit hem från solariumet, ska snart äta mat sen får man se vad som händer, hade varit skönt att bada, för de är jävligt varmt ute! men kanske för kallt för att bada vem vet?
crusingen var skoj! igår gjorde jag inte så mycke var rätt slut hehe. åkte motorcyckel för första gången, fyfan vad kul! men jag var rädd:P skulle lätt kunna ha en motorcyckel, fast kanske bra att börja med körkortet först! ska försöka ta tag med det, men det har varit så mycke så kännts som jag varken har haft lust eller ork till att ta tag i det.

julia ligger och sover, mitt lilla troll! sover ute i vagnen med barnstolen i haha, hon sover bäst i den, så de skulle vara bra att ha den där barnvagnen som man sätter fast barnstolen i. men barnens hus skulle ju få hem i veckan, så får åka in och köpa en!


visst har hon blivit stor:)
puss

1,2,3 fanta och rosé

Publicerad 2010-07-02 11:24:44 i Allmänt

försår inte hur denna låt har blivit så känd? enligt mig är den extremt värdelös! måste ha tagit 5 minuter att skriva!!

vit kladdkaka

Publicerad 2010-07-01 22:01:38 i Allmänt

var någon som ville ha receptet så skriver ner det här!

2 ägg
2 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
2 dl vetemjöl
100g smält vit chocklad ( jag skulle rekomendra 200g för med 100g smakade det inte så mycket chocklad)
100g smält smör

rör ihop ägg och socker tillsätt sedan vaniljsocker, vetemjöl, chockladen och smöret till en jämn smet

grädda i ugnen på 150 grader.
jag använde kokos när jag skulle smörja formen med smör istället för ströbröd, vart faktiskt gott.

nästa gång ska jag nog satsa på mer chocklad så den får mer sak, annars var den rätt god.

Thai Wook

Publicerad 2010-07-01 17:25:25 i Allmänt

har jag precis gjort, väldigt enkelt! hittade receptet på coop! vart rätt gott, säkert någonting jag kommer göra om. så nu när jag smält maten ska jag göra en kladdkaka på vit choklad, hittade de receptet på internet, så hoppas det blir gott . jag älskar vit choklad, men man vet aldrig hur det smakar i kladdkaka hehe.

julia ligger och sover i bilstolen, tror hon tycker de är skönast att sova den. så fort hon är trött och man lägger henne i den så sover hon på en miunt hehe.

snart helg, hoppas det blir fint väder med mycket sol, skulle vara tråkigt annars nu när det är criusing! :D

see ya