Prenumerera och dela

ÅR 2009

Publicerad 2009-12-31 01:08:38 i Allmänt

ÅRET.
Hur har året nollnio varit för dig? - både bra och dåligt
Bättre än förra året? - ja mycke bättre
Någonting du aldrig kommer glömma från år nollnio? - när jag träffade ante , förlovningen och beskedet om att jag var gravid
Har du flyttat under år nollnio? - ja
Har du hittat en ny låt som du älskar? - flera
Isåfall vilken? -
Har du kysst en främling? -ja

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nollnio? -både bra och dålig
Har du varit kär? -jag är
Har du sagt jag älskar dig till någon? -ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? -ja
Har du haft ett hemligt förhållande? -nej varför..


PERSONLIGT
Har du gjort någonting du ångrar? - ja, men man lär sig av misstag
Isåfall vad? -de du
Har du skämt ut dig? - har jag säkert
Har du ljugit för en vän? - nej det tror jag inte
Har du varit ute en hel natt? - yes
Har du blivit tagen av polisen? - nej, men stoppad
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - ja
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? -ja
Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? - inte vad jag vet
Har någon i din släkt avlidit? -nej
Har du slagit någon med knytnäven? -nej
Varit i slagsmål? -nej


SKOLAN & FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - palmcrantz
har någon varit elak mot dig i skolan?- nej, men lärarna har inte varit snälla!
Hatar du ngn på din skola? - jaaaa ! !
Har du gjort ngt framsteg? - nej
Haft alla rätt på ett prov? - nej

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? - ganska många faktiskt.
har du förlorat en vän? -mera tappat kontakten
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? - ja
Har du ljugit för en bästavän? - nej
Har du haft en relation med en vän? - nej de tror ja inte 

SORG & HÄMD.
Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? - inte vad jag vet
Har någon i din släkt avlidit? -nej
Har du slagit någon med knytnäven? -nej
Varit i slagsmål? -nej
Har du gjort någonting du ångrar? - ja, men man lär sig av misstag
Isåfall vad? -de du
Har du skämt ut dig? - har jag säkert
Har du ljugit för en vän? - nej det tror jag inte
Har du varit ute en hel natt? - yes
Har du blivit tagen av polisen? - nej, men stoppad
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - ja
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? -ja

 

är less

Publicerad 2009-12-30 00:04:37 i Allmänt

less på att bli ledsen hela tiden.
less på att folk bara vräker ur sig saker när dom inte vet någonting
less på att gå runt och må dåligt hela tiden.
är faktiskt less på det mesta är trött på folk som tror sig veta precis allt. och aldrig tänker på vad dom faktiskt sårar en med saker dom bara säger rakt ut.
idag går jag in i vecka 29, 11 veckor kvar av min graviditet, gått så otroligt fort. tyckte inte alls det var länge sedan jag fick svart på vitt att jag faktiskt var gravid. man blev, rädd glad och ledsen, man visste inte ritkigt hur man skulle reagera. skulle man behålla eller ta bort? men jag valde att behålla och det är någonting jag absolut inte ångrar en sekund. jag har haft både vänner som har stöttat och inte stöttat i visa situatioer men det har bara bevisat vilka som är ens riktiga vänner. finns faktiskt dom som inte ens har frågat en idag hur allt är, som inte ens har "låtsats veta " om att jag är gravid. inte sagt grattis eller någonting efter 29 veckor. men sen så har jag ju faktiskt haft familj och pojkvän som har stöttat en och det räcker :)

färgade ju håret förut ikväll och vart inte precis någon skillnad, så måste fäga om så det blir jämt i hela håret. tycker inte om när det börja synas ljusa fläckar lite här och var hehe. ne nu blir det dax för sängen. godnatt.

hahaha

Publicerad 2009-12-29 18:54:46 i Allmänt

var någon som hade kommenterat min blogg och skrev att den hade gjort en ny header och undra  om den var fin eller ful? gick in och kollade, då var det en kille som hade gjort hela sin blogg med bara bilder på sig själv... & nakna hahah ja visa är inte brydd inte.

idag var jag och mamma och sa hej då till Linda Scott och Tyler vi skjusade in dom till frösö flygplast. denna gång skulle man nästan vilja fälla en tår, känns som de kommer vara 100 år tills vi träffas igen. kommer kännas så tomt att inte träffa Tyler. han är så söt och lugn säger inte ett ända ord. sover hela nätter och vaknar runt halv 11 på mornarna. sånt barn önskar jag ochså att vi kan få, men både jag och ante är rätt så tjuriga så få se hur de går haha. sen åkte jag och handlade en ny laddare till bärbara datan trodde den inte skulle funka, men den funkade. så nu kan jag äntligen använda den igen. handlade lite nya underkläder och en tröja och hår färg så ska nog strax gå och färga håret har faktiskt inte så mycke annat att göra. 

hejhej 

spark spark

Publicerad 2009-12-28 19:15:56 i Allmänt

det är full gång i magen dygnet runt nu för tiden... börja bli lite svårt att sova, börjar att känna sig lite otymplig nu för tiden. magen kan man absolut inte längre ligga på, det gör ont och barnet sprakar imot känns som den heller inte vill jag ligger på mage. sammandragningarna har lagt sig, kan bara känns nån gång att att de spänner och gör ont, vilket det ska göra ibland. tror endå att vårat barn kommer komma mycke tidigare, så får väl se om jag har rätt:P

idag har jag faktiskt inte gjort så mycke, försökt att gosa med Tyler så mycke som möjligt eftersom dom åker imorron:( kommer kännas riktigt tomt efter dom åkt denna gång. nästa gång jag ser Tyler så kommer han att gå. men nästa gång dom kommer se mig så har jag en liten bebis :)


du är precis samma skit som du alltid varit, trodde en gång att du faktiskt menade det du skrev på sms

här är lite bilder sen jul & andra dagar

Publicerad 2009-12-28 14:51:53 i Allmänt


lite stor tomteluva kanske hehe


ante & Tyler


scott


jag och ante


här sitter alla o äter


Tyler fick en hoppgunga i julklapp.


glada


Tyler sitter på mattias axlar.

Juldagen

Publicerad 2009-12-25 23:13:01 i Allmänt

önskar att jag hade kunnat följa med min älskling på hotellet och träffat mina kompisar, men jag får vänta.. det är ju faktiskt värt allting att inte kunna gå ut just nu, jag har någonting underbart som vi väntar oss:) igår var det julafton den hade ju faktiskt inte kunnat blivit bättre faktiskt! jag fick faktiskt en förlovningsring det var min bästa julklapp hitills hade verkligen inte kunnat trott att han skulle ge mig det. jag är iaf världens lyckligaste just nu! fick ochså en jätte fin kamera av han.

av alla andra fick vi/ jag pengar , smycken grejer till hemmet och lite andra små saker. idag var vi varit till netten och gunnar och ätit och öppnat mera paket. :) ska lägga upp massa bilder som jag tagit under dagarna, men ska göra det när jag har tid. nu har jag en tjatande tjej brevid mig som ska ha datan hehe. så uppdaterar mera någon dag när jag kan skriva vad vi gjort nu under julen. puss

GOD JUL

Publicerad 2009-12-24 15:17:41 i Allmänt

på er alla hoppas ni får en mysig jul :) jag har iaf fått världens bästa julklapp av älskling nu på morron:) fick frukost på säng ochså. kan inte bli så mycke bättre faktiskt.

pusspuss

ont

Publicerad 2009-12-22 15:22:51 i Allmänt

ont kan man säga att jag haft i natt, vaknade runt 3 tiden och hade hur ont i magen som hellst, hade ganska kraftiga sammandragingar tog två alvedon men ingenting hjälpte men somnade till slut iaf. senare idag kände jag ochså av men ringde in till förlossningen så skulle vila lite, så nu är allt mycke bättre! har ingen lust att åka in redan nu och föda hehe. men får jag ont igen så måste jag åka in.


Barnet

35 cm och ca 1 kg. Barnet växer och ställer allt högre krav på mammas kropp. Kontakten blir intensivare och känns närmare. Puffar du lätt på magen kan du ibland få en puff tillbaka. Det kan också sparka till som en reaktion på höga ljud, även om fostervattnet dämpar något. Barnet ökar i vikt med ungefär 27 gr/dag och det har börjat drömma. Man vet att det har utvecklat sin förmåga att minnas. Lungorna mognar för varje dag och andningsövningarna blir mer frekventa. Från graviditetens sjunde månad är barnets tillväxt framför allt beroende av dess förmåga att producera insulin. Detta hormon stimulerar till upptag av socker från blodet. Inne i cellerna ovandlas sockret till proteiner och fett. På så vis hjälper alltså insulinet barnet att lägga på hullet under de sista graviditetsmånaderna.

Mamman:

Många kvinnor upplever att de nu blir mer känsliga och får humörsvängningar som de inte känner igen. Det är helt normalt. Situationen du befinner dig i är både känslomässigt överväldigande och fysiskt belastande Ha överseende, sköt om dig på bästa sätt och berätta för din partner om dina tankar och känslor. Det är en spännande tid för er båda och det är viktigt att ni gör varandra delaktiga i det som sker. Kanske känns det verkligare nu för dig som snart skall bli pappa? Det är påtagligt att det är ett litet barn som rör sig där inne och du kan säkert känna hur barnet rör sig när du håller handen mot magen.

städardax

Publicerad 2009-12-20 11:35:35 i Allmänt

idag blir det till att städa tvätta och diska.. kan de bli bättre? eller så inte. men de måste göras, är ju snart jul så måste ju ha fint hemma. känner att ja inte kommer ha så mycke tid till städning i veckan . Linda Scott och Tyler kommer ju hem så vill ju träffa dom så mycke som möjligt ochså:) sen vet man aldrig när man få chans att se dom igen hehe. så imorgon far Jag och Ante och hämtar dom på flygplatsen i sundsvall.

annars har de väl inte hänt så mycket.. i torsdags var vi till Linnea och Reine och hämtade grejerna till skörtbordet och fikade lite. i fredags var det sista dagen på praktiken, fick ett fint kort av henne som tack för allt, så de var kul. och i helgen har vi mest spelat kort och tagit det lungt.

näe nu ska jag ta tag i städningen. 

anonyma kommentarer

Publicerad 2009-12-18 21:01:17 i Allmänt

inte så lätt för mig att svara på visa frågor när när ni inte skriver eran mail eller ip adress eller att ni har någon blogg, visa vet jag inte ens vilka det är, så skriv era namn i stället:)

jag är iaf inte ensamen ni som undrar det! jag har och bor tillsammans med min kille!

pepparkaks hus

Publicerad 2009-12-16 22:02:30 i Allmänt

håller jag på att bygga nu:) det gick hur bra som helst, tills jag skulle vända på huset och he på glasyr på andra sidan av taket, då rasade taket på båda sidorna, så nu har jag precis byggt i hop det igen, vart inte lika fint som från början, men pepparkakshus ska väl inte vara världens finaste hehe.

ska väl diska lite senare. sen ska jag nog sova, är rätt trött faktiskt. ont i ryggen har jag.här är en bild på min mage, kan ta hel bilder senare och lägga in, men idag går jag in 7e månaden:) 98 dagar kvar! vad jag längtar=) vad tror ni att det är för krabat som gömmer sig där inne, pojke eller flicka;) ?

onsdag

Publicerad 2009-12-16 10:10:19 i Allmänt

sitter på skolan nu igen och väntar på att Linnea ska komma så vi kan börja jobba med vårat PA arbete. hoppas vi får sluta tidigt så jag kommer hem lite tidigare en igår. igår kväll låg jag och kollade på magen när bebisen sparkade, nu ser man rätt tydligt hur det rör sig där inne, så hade tänk att filma för det ser rätt coolt ut;) men kan vänta tills det syns lite tydligare så ska ni få se. hihi

full fart i magen har det varit i två dagar nu. ibland får den in såna full träffar så den träffar revbenen och de är inte så skönt hehe. sitter och kollar på olika namn nu, har ni några fina namn till förslag?: )

igår kväll när jag låg och funderade så kom jag på en sak, att jag ska sluta med alla onyttigheter. så ska sluta med chips, godis, dricka på vardagar. men på helger får jag äta hur mycke jag vill! och att jag ska ut och gå minst en gång per dag. sen äta rätt regelbundet. känner att jag har gått upp nog mycket nu under graviditeten hehe. fast det är ju sånt som hör till,men så mindre go´saker jag äter desto lättare blir det sen när jag ska gå ner till den vikten jag vill efter graviditeten.

hobby boden

Publicerad 2009-12-15 18:51:16 i Allmänt

idag efter skolan så gick jag och robin på hobby boden och kollade runt lite, var meningen att vi skulle hitta en julklapp för ungeför 50 kr och köpa till klassen tills på måndag, då vi ska ha julklappsutdelning. hittade hur mycke roligt som helst men jag köpte ingenting? vet inte varför. men ska in i morgon igen, så får köpa någonting då. skulle själv vilja ha massa saker där i från.

fast på måndag så kanske ja inte ens är på skolan kom jag på, jag och ante kanske ska fara och hämta linda scott och talyer på flygplatsen. få se hur det blir. ska iaf bli skönt med jullov på fredag, jag klagar inte på att de varit direkt jobbigt i skolan eller så, men är så otroligt less på alla dessa lärare som säger det ena men gör det andra och som inte värkar ha förstånd till någonting. hade jag haft en jobb så hade jag hoppat av direkt och tjänat pengar istället. idag fick ja åka in för att skriva en offert onödigt.se hade ju lika gärnat kunnat fått de på ett mail och skickat in uppgiften istället för att sitta där i en halv timma. sen när man väl kommer till bussen så är de en "tant" som alltid ska stå längst fram och tränger sig så fort hon ser de börja bli mycke folk, hon är så rädd att mista sin egna lilla plats längts fram, vem vill sitta där engentligen? och för de tredje så kom bussen inte hem från 7 timmar efter den skulle egentligen.. inge bra dag idag.

föresten så köpte jag ett skippo idag, de roliga idag. hejdå

skolan

Publicerad 2009-12-15 11:08:14 i Allmänt

sitter på skolan och har tråkigt. är hur hungrig som helst, men det var fisk till lunch så nej tack! åt en potatis, så det var inte så mycket att stoppa i magen. hotell lektionen börjar inte förens kvart över tolv, så hade jag varit smart så hade jag kunnat åkt tio bussen.

känns konstigt att vara på skolan, man har ju inte varit här så mycke på slutet, och mer sällan kommer det bli nu mot för vad jag är redan hehe. nästa måndag kommer Linda scott och tyler hem, vad jag längtar:) vart lite orolig igår över att dom inte skulle komma efter ett tråkigt besked, men som tur är så kommer dom, men kanske inte ha turen att komma tillbaka till england:p haha

tio dagar till julafton

Publicerad 2009-12-14 15:10:20 i Allmänt

tio dagar kvar bara! jisses vad fort de går nu. var in till stan igår och julhandlade lite, fattas två julklappar sen är allt klart. gick aldrig heller på lucia igår som var tänkt, men kom hem runt efter sex så han inte. men spelar inte så stor roll för mig endå. kommer väl fler tåg. fick iaf se länets lucia igår som var och sjöng inne på domus när vi satt och fikade.

jag är ganska besviken faktiskt! ibland finns de saker man bara inte skriver om en vän! även fast man är arg ledsen så gör man bara inte så! om personen betyder någonting så sitter man inte och skriver såna saker som du gjorde. jag vart jätte ledsen. ibland finns de situatioer man inte orkar göra saker när man är väldigt nere, jag hade en sån period som jag hade de jätte jobbigt. jag är inte riktigt ute en ur den cirklen en, men de blir bättre och bättre! mer besviken blir jag när man hör saker från olika håll, man ska inte lyssna på hammarns prat egentligen. så ska inte ta åt mig precis mycke.

jaja ikväll ska jag och ante följa med mamma pappa sofie och gå på julrock på centrum:P hehe kan ju bli spännande! idag köpte jag godis som jag ska sätta på pepperkakshuset så om jag orkar så ska jag nog göra klart de ikväll, jag börjar bli lite lat av mig:P men ska bli ändring på de. puss hej

lucia

Publicerad 2009-12-13 00:13:50 i Allmänt


titta vilket fint kort jag fick idag av syster :) nu är det bara 9 dagar kvar tills dom kommer:)
åh jag längtar verkligen. ska bli så kul att få gosa lite med lilla tyler.

idag är det lucia, ska upp till kyrkan senare ikväll och kolla på 9ornas lucia. men först ska vi till stan och jul handla lite. ska sätta mig och skriva lite julkort ochså, dom ska ju snart vara skickad.

äntligen värme !

Publicerad 2009-12-12 15:25:34 i Allmänt

nu är det äntligen värme i huset . hela veckan har vi fått bott hos mamma och pappa för värmen har inte funkat, men nu är det 27 grader inne så nu ska man inte behöva frysa! så nu håller jag på att städa lite håller på att tvätta sängkläder och dammtorka, kan ju säga att det behövdes! få se om jag orkar bygga ihop pepparkakshuset jag köpte.

igår kväll kollade vi på idol finalen helt klart den rätta vinnaren som vann idol :D ! sedan spelade vi plump som vanligt det har vi gjort varje kväll i veckan hehe. såklart så vann jag, eller jag och ante kom på samma plats. men jag säger att jag vann:P igår var vi ochså på hjärtljud och mätte och vägde mig. var rätt häftigt att höra barnets hjärta! hördes som hästar sprang tyckte jag. ne nu kanske man ska fortstätta städa så man blir klar någongång, men har lätt att ta en paus och sen inte fortsätta!

det går fort nu

Publicerad 2009-12-10 16:08:54 i Allmänt

Beräknat förlossningsdatum: 2010-03-24

Barnet blev till omkring: 2009-07-01

Du är i vecka: 26

Du är i månad: 6

Antal graviditetsveckor och dagar: 25 veckor 1 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 104

 

Barnet:

Ca 30 cm lång och vikten är 8-900 gram. Barnet har nu passerat en viktig gräns. Det har kommit så långt i sin utveckling att det sannolikt skulle överleva utanför livmodern. Ögonen öppnar och sluter sig. De reagerar sedan en tid tillbaka på ljus och mörker. Genom att rikta ett starkt ljus mot barnet har man kunnat se hur det lyfter händerna för att skydda sina ögon. Hjärnan utvecklas mycket snabbt, nu får hjärnbarken sina fåror och vindlingar så att alla nervceller skall får plats. Barnet har mer sammanhängande sömnperioder, ibland stämmer de överens med dina egna. Den långa elastiska navelsträngen kan vara snodd runt barnet men dess rörelsefrihet påverkas ändå inte. I navelsträngen finns det 3 blodkärl. Det ena transporterar blod till barnet. De två andra för bort slaggprodukter från barnet.

Mamman:

Om du är ledsen, har lite för bråttom eller stressar märker ditt barn det eftersom barnet reagerar på de stresshormoner som din kropp producerar. Blir du skrämd av något kommer barnet att reagera på adrenalinet som förs ut i ditt blod. Alla dessa ämnen når barnet via blodcirkulationen runt moderkakan. Men det reagerar också på din glädje, när du trivs och mår bra. Endorfiner och andra ”måbra-substanser” når på samma sätt fram till barnet.

16:49

Publicerad 2009-12-08 16:49:03 i Allmänt

vart ju inte riktigt som vi tänkt oss, vi fick aldrig sova i huset igår heller, inte inatt heller för den delen! suck. var nått annat som vart trasigt igår, men ringde och beställde saker igår så troligtvis kommer dom imorron:) så imorron kanske de blir lite varmare i huset,lär nog vara rätt kallt där idag skulle jag tro.

sitter och väntar på ante nu som är på väg från solle, så vi ska åka och fixa några saker och hämta ut mitt hår:D fick det äntligen idag efter två veckors väntan.. hum.. var på skolan idag, onödigt säger jag bara! en lektion på 20 min sen fick jag sluta! men imorgon är jag ledig, och sen har jag bara praktik på torsdag sen är jag ledig igen på fredag för då blir det hjärtljud:) föresten några av mina klasskompisar ska iväg på nobell imorgon och servera! så ikväll är dom med på mittnytt hehe . spännande för dom, hade ochså viljat följa! men hade nog inte varit så roligt att gå runt med en tjock mage där, hade nog bara kännt mig i vägen eller råkat rivat ner nå tallrik eller nått liknande:P

kallt i vårt hus

Publicerad 2009-12-07 13:57:05 i Allmänt

burr vad kallt det är inne i huset nu, endast 14 grader var det sist jag kollade på tempraturen. så i natt sov vi hemma hos mamma och pappa för det hade varit alldeles för kallt att vara här, plus att man inte har något varmtvatten då pannan lagt av. men pappa fixade pannan imorse så nu ska den vara igång igen:) så fram mot kvällen hoppas jag på att det ska vara lite varmare!

måndag idag, och det betyder att jag ska sätta mig och plugga massa uppgifter, bla ett nationellt prov jag har imorgon och skriva ett pm och lämna in näringsläran som tydligen inte hade kommit på plats. nu har jag precis plattat håret så vi ska väl fara på affären strax och handla, ska se om mitt hår kommit ochså, hoppas! har fått väntat över två veckor på det nu. på fredag ska vi på hjärtljud ska bli spännande:) tjing

sammandragningar!

Publicerad 2009-12-06 18:52:36 i Allmänt

har börjat fått lite sammandragningar, och fy satan vad ont det gör! vill inte ens veta hur det känns när själva "värkarna" kommer på riktigt, fast det är ju ett litet tag dit (3mån) så ska väl inte börja oroa mig ennu fast är endå ganska så svårt! skönt är det inte.

jaja. helgen vad har man gjort? linnea var hit igår var meningen vi skulle försöka plugga på vårat pa, men vi hittade inget som var intressant! så vi kom på en annan smart ide och vi kom fram till ett helt nytt pa, hoppas bara inger godkänner det! kommer bli super så fall! lite roligare ochså faktiskt. vet inte riktigt när jag och ante kom i säng, minns heller inte vad klockan var när jag somnade! idag har vi varit på julbord, synd att man inte äter så himla mycket på julborden, är mest potatis och kötbullarna hehe. annars hade det säkert varit roligare att äta julbord när det finns så mycke att välja på:) nu är ante på bandy och jag ska försöka plugga lite uppgifter från skolan..

måste bara tillägga

Publicerad 2009-12-04 21:13:58 i Allmänt

att...  FYFAN! VAD ERIK VAR BRA PÅ IDOL!

ni som missade låten run to the hills med erik ikväll på idol , missade verkligen nått! jag hoppas verkligen han vinner allt!

idol

Publicerad 2009-12-04 20:43:06 i Allmänt

hade skrivit ett jätte långt inlägg förut men allt försvann :( just nu sitter jag och kollar på idol och äter chips och dipp, nyttigt jag vet! så skönt att det äntligen är fredag, var så över trött imorse så jag sov nästa hela bussresan in, och nästan hela vägen hem, slapp åka buss hem iaf, nicke var snäll och erbjöds sig skjus. hade praktik som vanligt idag. när jag hade lunch idag så passade jag på att kolla lite snabbt på jamtli julmarknad som började idag, såg ingenting som jag hade trott, fast skulle man kolla riktigt och veta man hade tid på sig så skulle man säkert hitta och jag gick knappt genom hälften av alla saker dom hade.

just nu sitter jag och kolla på idol med sofie, ante är uppe i garaget och grejer på. vet inte riktigt vad som händer i helgen, måste iaf hämta några tabletter för halsbränna, känner att den är på gång...

2 december

Publicerad 2009-12-02 23:14:03 i Allmänt

hejsan. nu ikväll har jag hållt på att städa köket, satt upp nya gardiner ljusstakar. och lite annat fint, så nu vart de mysigt:) har även ställt ljusstakar i andra rummen ochså, men har inte hunnigt städat dom ennu, tänkte göra det imorgon. precis i allt städande som kom carola så vi satt och surrade sen vart klockan så mycket så nu tänkte jag kolla på andra avenyn, det börjar att bli lite mera spännande nu! det har varit rätt trögt ett tag.

har inte varit på skolan denna vecka heller, var in på möte igår, som ja tyckte var värdelöst, endast bestämt vilka ämnen jag ska sluta med och vilka ämnen jag ska göra klart, men kommer inte få något slutbetyg till jul iaf, så jag får de precis som dom andra i juni. dom lovade att skicka hem mera uppgifter ochså, men vet precis hur det kommer sluta med det. kommer sluta med att ja inte få några alls. men imorgon ska jag iaf in och göra praktik igen på jamtli, sedan skulle ja tydligen på skolan till ett och börja med pa arbetet, men jag har inte fått veta något sånt, så tur man har kompisar som meddelanar.

föresten gick in på aftonbladet och läste om mannen som våldtar gravida? mannen går tydligen runt och plingar på hos folk och våldtar. vad är det för sjuka människa som gör något sånt? och dessutom gravida helt sjukt! jag tycker mannen och alla ANDRA våldtäksmän borde få dödsstraff! skära av kuken och sen tortera dom! åh jag blir så arg, jag hatar verkligen ordet våldtäckt! blir så förbannad över hur människor kan förstöra andras liv. man kan aldrig vara försiktig när det gäller sjuka människor! 

1 december

Publicerad 2009-12-01 14:07:25 i Allmänt

23 dagar kvar till julafton, men jag längtar inte speciellt mycket längre. det roliga med julen nu är att linda, scott & tyler kommer hem. tråkigt att dom bara stannar en vecka, men man får passa på att umgås så mycke som det går. sen lär man ju inte träffa dom på 7 år igen, haha närå skämt och sido, men ska faktiskt försöka att åka ner till dom nått, gratis boende så endast flygbiljett som inte kostar ens tusen kr tur och retur så det är det värt att kosta på.

nu väntar jag på att klockan ska bli kvart i 3. =) hoppas de blir bra.

bilder på magen det kommer, var några som ville jag skulle lägga upp: )