Prenumerera och dela

-

Publicerad 2009-06-30 19:45:14 i Allmänt

har så jävla ont i magen och huvudet och halsen så jag snart viker mig dubbelt.

-

Publicerad 2009-06-28 19:59:21 i Allmänt

-

Publicerad 2009-06-27 02:40:57 i Allmänt

jag skulle vakna mitt i natten

och gå upp och ta en långpromenad

jag skulle låta blicken möta andra ögon

i en främmande stad

jag skulle inte ha så bråttom

med att träffa nån ny

jag har rätt mycket med mig själv

precis som du

jag skulle andas i det tomrum som blev över

om du lämnade mig nu

jag skulle sitta på ett tåg mot Paris

och låta Stockholm va

jag skulle få den tiden över för mig själv

som jag sagt att jag vill ha

jag skulle unna mig att drömma

hundra mil genom Europa

om en främling

lika tillitsfull som du

jag skulle pröva mina läppar mot nån annan

om du lämnade mig nu


jag skulle kunna leva utan den där blicken

som får mig ur balans

jag skulle sakna den där stunden som vi har

när vi till slut har blivit sams

jag kanske skulle söka upp

kontakter som jag tappat

som jag varit med

förut nånstans

jag antar det finns nån du skulle ringa

om jag inte fanns


jag kanske skulle leta upp nån yngre

som en fjäder i hatten

det skulle bli för tomt om ingen fanns där

som värmde mig i natten

men jag skulle aldrig ha tålamod nog

att bli förstådd

ingen känner mig

så väl som du

jag skulle fastna i min ensamhet igen

om du lämnade mig nu

för varmt

Publicerad 2009-06-25 18:52:06 i Allmänt

man ska inte klaga, men nu gör jag det! så fort jag går ut, kan jag vara ute högst en minut, sen måste jag gå in igen, fast låg nere på kopperhällan idag och solade medas sofie och viktor badade, nästan så jag hade lust att hopp i med kläderna på! för de var så jävla varmt. men för att kunna bada måste jag köpa en ny bikini eller underdel, eftersom min försvann.. sen så tog jag ju nya hål i örorna idag, nått som inte vart de finaste! blev så långt upp. men lär väl se bättre ut när man har vanliga örhängen. så fick slösa bort  170 kr för nått som jag egentigen hade haft.. och bada på 6 veckor får man ju inte heller, men det tänker jag inte bry mig om.

jaja, nu gör jag inte så mycke, ska vänta på att malin varit klart på sin bilbingo så man kan få kolla hur hennes nya lägenhet ser ut:) blir kul, skulle ochså vilja ha nått nytt och fixa i... men man ska ha pengar ochså. näe nu ska jag vara snäll och hjälpa mamma. hej

S0000000L

Publicerad 2009-06-25 16:26:49 i Allmänt

tingeling tingeling

Publicerad 2009-06-23 21:02:38 i Allmänt

roligt liv jag har,sitter och kollar på skansen med mamma och pappa , tur att carro skulle komma ner till mig, får se vad vi hittar på för någonting :)

idag var jag inne på min salong igen, på torsdag ska jag göra nya hål, måste ta nya på båda om det skulle se bra ut, hur ONÖDIGT känns inte det då? att lägga ut pengar på någonting som jag redan hade..!!! sedan var jag inne på walbergs och skulle kolla lite, men slutade med att jag vart 500 kr fattigare. men nu har jag iaf någonting att ha på mig på lördag, jag längtar hur mycke som helst tills på lördag, :) imorgon kväll är vi några tjejer som ska bort till jennifer och fira henne som fyller 18, blir nog ochså hur kul som helst. nu ska jag ner på time och köpa mig en glass, det är jag värld:D TJARÅÅ

fin väder

Publicerad 2009-06-22 17:00:37 i Allmänt

äntligen så börjar de bli lite bättre väder,wiii. så idag har jag tillbringat nästan hela min dag nere på kopperhällan och solat,skönare! linnea gjorde mig sällskap, senare kom stellan nicke och lindholm och joina .

senare gick jag in på min salong och frågade om de gick att göra ett nytt hål på mitt öra där jag inte kan ha nått örhänge, men dom var inte riktigt 100 på de, så måste komma tillbaka i morgon så fick dom se de, vill verkligen kunna ha örhängen igen, jag hade alltid på mig örhängen förut, känns tomt utan.

nu ska jag ut och gå, sen övningsköra lite. sen kanske jag ska åka på spelkväll får se om jag orkar de, men känns som jag vill hitta på nått roligt nu faktiskt,glömma tråkigheterna.

hejs

försenat grattis

Publicerad 2009-06-17 23:07:30 i Allmänt

till världens bästa mamma och världens bästa syster! lite sent att skriva det nu, eftersom dom fyllde år i söndags, men bättre sent en aldrig :) lite tråkigt att man inte kan gratta linda som man kan göra med mamma, mer en att ringa och säga grattis. men inte länge kvar tills jag får sätta mig ner på ett flyg och åka till england och hälsa på allihopa, snart blir jag moster. wii

idag har jag kännt mig duktig, städat hela dagen, började med att storstäda mitt rum nått som verkligen behövdes rensade massa kläder som jag inte kan ha eller vill ha kvar. sen gick jag bort och hjälpte nettan att städa,trokade golv och dammsugit. sen hjälpte jag mamma att städa hela källaren. så mycket mera har jag inte gjort idag, mer en att lekt med massa barn och lekt i sandlåda. nu måste jag ta och packa innan klockan blir alldeles försent...

ha en bra midsommar alla


mamma sofie och linda.


linda och jag

man kan låtsas att man inte bryr sig,

Publicerad 2009-06-17 00:41:35 i Allmänt

men man bryr sig så jävla mycke.
bilåkning och bil körning

Publicerad 2009-06-16 00:33:34 i Allmänt

ennu en dag med fröken larsson, inte gör vi nån nytta heller! är mest ute och kollar läget på byn, men för att göra nått annorlunda, så fick jag köra lite bil hähäh.

 jag ute och kör lite bil!
 jag vart tvungen att lämna lite spår efter mig :D
carro var mest rädd hela tiden! så hon höll fast sig hårt.

sen så är vi inte så himla nyttiga heller, åkte på time och köpte en chips påse var, så imorgon ska vi ut och gå runt stora kullsta, men först ska vi åka in till staden och kolla läget.

svårt val

Publicerad 2009-06-15 15:24:13 i Allmänt


gammal bild, men jag vill fortfarade ha tillbaka mitt hår & färgen!


ful bild, men det färgen vill jag ochså ha tillbaka ibland...

ja vilken beslut ångest man kan ha ibland.. ne nu ska jag fortsätta göra mig klar, men bege mig till hoo!

brabättrebäst !!

Publicerad 2009-06-14 04:02:22 i Allmänt

kvällen har inte kunnat varit bättre, klockan är 5 och jag borde sova! GODNATT!

lördag

Publicerad 2009-06-13 12:52:00 i Allmänt

kvällen igår var roligt, men hade faktiskt kunnat skippat drickat, skulle egentligen inte dricka, men när alla andra börja prata om dricka och började knäcka sin cider så vart man ju tvungen att göra sällskap:P började hos veronica sen ner på byn träffade många roliga typer, bla danne och peffe mina gammla klasskompisar :) gick vidare till vildhussen där det var fest, nått som jag inte skulle gjort, vart bara fullare av att kent bjöd på massa groggar, inte så svaga heller!

sen gick jag och linnea ner på byn efter ett tag igen, hittade den blåa partybussen så åkte mest runt i den. sen runt två halv tre var vi trött och gick hem. idag så ska jag nog följa med ett gäng till bräcke, men först ska jag bort på middag :)

sup & svälj trevligt helg.

propp i benet

Publicerad 2009-06-11 00:44:04 i Allmänt

idag på skolan inbillade jag mig att jag hade fått en propp i benet hahaha, hela benet dunkade och jag kände ingen känsel i benet kunnde knappt gå, lite läskigt. men sen när jag inte tänkte på det mera gick det över. som sagt jag trodde ju att jag skulle få ta sommarlov idag, tror ni jag kunnde det? nej, jag är tvungen att åka upp på skolan imorron bitti och göra ett sista prov i samhällskundskap för att bli godkänd, men vad gör man inte för betyget, jag har aldrig varit en sån person som sätter höga krav på mig själv och bara vill ha höga betyg, utan jag nöjer mig med att få G och håller mig borta från IG så gott det går.. så för att inte få IG så åker jag upp imorgon. sen åker jag med kvart i tolv bussen hem, och sen får jag SOMMARLOV!

imorron kväll ska jag och linnea åka upp till kyrkan och kolla på skolavslutingen för kullsta, lillebror som går ut trean och lillasyster går ut feman, herregud, lilla sofie börjar på ao nästa år, den lillaskiten ugen, tiden går bra fort. sen på fredag åker vi upp och kolla på niorna.  näe nu har jag inte tid mera att sitta här och skriva massa ointressanta saker, nu ska jag packa och diska! sen får jag äntligen hoppa i säng! godnatt
 

laserhallen

Publicerad 2009-06-09 17:21:08 i Allmänt

var roligare en jag trodde, men efter en timme var man nöjd. hade inte orkat längre, men sprang runt fram och tillbaka,vart hur varmt som helst. sedan fick vi fika av våra hotell lärare, tårta kakor och godis, de ni!

sedan gick jag och robin ner på stan, tvingade in han på massa kläd affärer nått som inte gillades,så gick hem rätt snabbt så nu har jag precis ätit, ska städa ihop innan några goa vänner kommer på besök:) imorgon börjar jag kvart över åtta, ska dit och lämna in böcker och sedan sluta,sen tar jag sommarlov! alltså imorgon är det sista dagen jag behöver kliva upp 07:00 på ett bra jävla tag! de gillas.

O.C

Publicerad 2009-06-08 23:15:34 i Allmänt

nu ska jag lägga mig och kolla på O.C , kan kolla på den serien flera gånger om,den är så bra:)

íkväll har jag haft besök, trevligt, åt popocorn och kollade på tv, de gjorde min kväll lite bättre en den kunnde ha varit. imorron ska våran klass vara på laserhallen, blir nog skit kul, sen ska vi hem till en av lärarna och fika:) mysit. men först på dagen ska jag besöka polisstationen och sedan gå till tågstationen och möta bästa linnea.

.....

Publicerad 2009-06-08 19:31:09 i Allmänt

ibland ångrar jag mig att jag gick dit, just nu är det bättre för stunden, men det kommer vissa kvällar jag ångrar mig så otroligt mycke. jag trodde att allt skulle bli lättare att jag kanske skulle glömma saken med tiden,att jag kunnde gå vidare bara jag hade vågat göra saken jag gjorde. men det är endå saker som gör mig påmind och det är sån fruktansvärd smärta inombords. under tiden jag velade fram och tillbaka vad jag skulle göra så italade jag mig själv att det kommer aldrig mer hända igen,jag skämdes så himla mycke, samtidigt som jag ville ha hjälp och samtidigt så ville jag bara att nån skulle ta mig här i från. kanske har jag sagt det till för många , men det är många som inte heller vet om någonting, men hur då ska jag försöka glömma.. någon gång måste det försvinna hur mitt huvud..

hur många gånger ska jag förklara, sluta skämta om såna saker som ni vet sårar mig hur mycke som helst! skämta inte om sånt i min närhet! imorgon är det sista gången jag behöver gå dit! SISTA gången! nu ska jag packa sedan åka in till stan, passar på när man för gratis skjus. puss på världens bästa mamma!

tidsfördriv

Publicerad 2009-06-07 23:30:26 i Allmänt

SKULLE DU HELLRE :
1. pierca näsan än tungan ? -
tungan eftersom jag redan har där.
2. Vara seriös än rolig ? - Rolig
3. dricka röd eller grön mjölk ? - dricker inte mjölk
4. brinna upp eller drunkna ? - Brinna upp
5. umgås med dina fiender eller föreldrar ? Föräldrar

- RANDOM SHIT
1. är du kär i nån ? -
Ja
2. sol eller måne ? - Sol.
3. vinter eller höst ? - Höst
4. vänster eller höger ? - höger
5. solit eller regn ? - Solit
6. vaniljglass eller chokladglass ? - chokladglass

- OM DIG :
1. hur mkt är klockan just nu ? -
23:21
2. fullständiga namn ? - emma viktoria
3. Vart vill du bo ? - På landet någonstans...
4. hur många barn vill du ha ?- tre
5. vill du gifta dig ? - jarå:)
6. rullar du spagetti eller skär du den ? - Skär
7. har du ätit sushi ? - Jag hatar allt med frisk, så nej.
8. lyssnar du på nu ? - M.I.A - paper planes
9. hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? - har inga flingor
10. humör ? - Små leds

- HAR DU.... DE SENASTE 24 TIMMARNA :
1. kysst någon ? -
ja
2. sjungit ? - Nej
3. blivit kramad ? - Ja
4. känt dig fånig ? - Njaa, jag tror inte det.
5. saknat någon ? - ja
6. dansat galet ? - Nej
7. klippt håret ? - Nej
8. gråtit ? - näe
9. ljugit ? - nej
10. blivit kysst ? - ja

- GREJER :
1. har du någonsin blivit jagad av polisen ? -
ja
2. har du en hund ? - nej
3. sover du helst sj eller med någon ? - Med någon
4. tror du på spöken ? Ja, är man på något kusligt ställe så kan jag faktiskt inbilla mig att det finns spöken där.

stockholm

Publicerad 2009-06-04 12:49:34 i Allmänt

idag drar jag till stockholm till min älskling, kommer hem på söndag igen :)

lite tråkigt att jag missar studenten, men jag är endå sjuk, feber och hosta, och vem vill ut och dricka då? ingen!

drömma kan man

Publicerad 2009-06-02 21:10:58 i Allmänt

såg nyss mitt drömhus på tvn, åh.. nu vill jag ha ett hus! såg massa saker som jag skulle vilja ha. sen vill jag ha massa nya kläder och nya skor, fast skor ska jag köpa imorgon, skulle köpa nya skor idag, men när jag skulle betala märkte jag att mitt bankomat kort var borta för 511 gången finns nog ingen slarvigare en mig.

idag har jag mest sovit, skulle försöka sova bort min hosta och min halsonta, men icke! hostar var 5e minut känns det som, har proppat i mig halstabletter och druckigt te men inte blir det bättre för det. tror inte heller att det vart bättre utav att jag och linnea gick ut och gick, men de skiter jag i, ut och gå ska jag göra varje dag. jaja kanske man ska städa undan lite i lägenheten, och sen sova ska upp halv 7 imorron, hoppas jag inte försover mig!

saema

Publicerad 2009-06-01 23:13:34 i Allmänt

stör mig på folk som ska ta andra personer i försvar när dom har gjort så jävla fel! visst alla gör fel i livet, men när en person inte gjort ett skit men får alla skit då fattar jag inte varför man ska stå och försvara dom ? istället skäller man ut personen som inte gjort ett skit men fått lida mest. tycker bara de är så fel!

en annan sak jag stör mig på är folk som bara kan höra av sig när dom ska låna någonting eller när man ska köpa cigg/snus till personen medans den sitter och snackar så jävla mycke skit och ljuger ihop massa lögner bara för att det ska låta bra. idiot!

vilket klago inlägg de blev,låter som jag haft en dålig dag, men min dag har faktiskt varit bra, skolan var hur slapp som helst, sen åkte jag ner på stan, åt glass med linnea och maria, åt senare ute:) sen åkte vi ut till torvalla och hälsade på lindholm, senare vidare med nicke på körfältet och sen hem till linnea igen, åt mera mat! sen strax efter tio liftade jag med nicke hem och snart ska jag lägga mig och sova! imorron hoppas jag att de är fint väder, då blir det troligtvis lite drickande med några folk. föresten grattis till malin som fyller 19 idag:)

hej