Prenumerera och dela

beställa bilder

Publicerad 2011-02-28 23:25:24 i Bilder

ligger och skickar efter lite kort sen i somras, kan ju vara på tiden! är ju faktiskt kul att ha ett fotoalbum med bilder. just nu finns det bara några enstaka, så dax att fylla på.


söt va?

skulle vilja prova

Publicerad 2011-02-28 18:17:15 i Allmänt

 
Ingredienser

22 st ananas, färsk
33 cl Captain morgan (mörk rom)
33 cl Malibu
11 msk smör
11 tsk svartpeppar, nymalen
0.50.5 l gräddglass
22 st dubbelco-co

Gör så här

1. Kör co-con i en mixer eller finhacka den.
2. Tina upp glassen något så när och blanda ner co-con med en elvisp i glassen.
3. Ställ in i frysen.
4. Skala och finhacka ananasen i centimeterstora tärningar.
5. Hetta upp en stekpanna med ca 1 matsked smör.
6. Stek ananasen på hög värme och tillsätt spriten och svartpeppar stek i ytterligare ca 5 minuter.
7. Servera varm i martiniglas på fot med en kula av glassen uppe på.
8. Garnera med ananasblad!

dom flest känner säkert igen den här desserten,den är från halv 8 hos mig,jag skulle vilja prov den, den ser super god ut!


härlig måndag

Publicerad 2011-02-28 14:30:54 i Allmänt

jag och ante tog med oss julia ut i vagnen och gick en promenad, super härligt väder! synd bara att solbrillorna inte var med, för dom skulle man behövt.

ska snart börja med maten, lite tidigt, men man vet aldrig när ante ska fara och jobba sen ska köttet stå och bli mört. vi har köpt en gräsklippare idag också, så när dom fick hem den skulle vi få den hemkörd, + att julia skulle få en liten mini gräsklippare:) 

 

ny vecka på g

Publicerad 2011-02-27 20:50:06 i Bilder Julia

ny vecka på gång igen.. sitter och väntar på att bigbrother ska börja,ser fram imot veckan som kommer (faktiskt) ska börja tjäna pengar, börja med körkortet. sen får vi se vad som mer händer.. helgen har varit lugna puckar, igår var jag och natalie och kollade på rinkbandy på dan, senare på kvällen kollade vi på melodifestivalen, men tycker faktiskt ingen var bra.

nu ikväll var jag på spinning, och nu ska jag lata mig i soffan. see ya !



julia på traktor racet i somras, tycker hon ser så himla liten ut här,
nu har hon ju blivit så himla stor och duktig.

fin väre

Publicerad 2011-02-26 10:26:16 i Bilder Julia

idag är det super bra väder. så jag ska göra mig klar och ut och gå med julia tänkte jag, väntar på att pelle ska komma med frank, så han också få följa med på en promenad. få se hur det går med julia och frank eftersom vi ska ha han, julia försöker vara go hela tiden med frank och hänger sig fast i hans päls, det tycker inte frank om så himla mycket,så blir att hålla koll hela tiden.


lill gumman ungefär en månad gammal<3

ps. min kusin fyller 20 år idag:) grattis micke:)

ibland

Publicerad 2011-02-24 22:15:25 i Allmänt

ibland kan jag faktiskt inte sluta undra...



middag

Publicerad 2011-02-24 21:17:09 i Allmänt

idag vart vi bjuden på middag uppe hos pelle och anna, gott . efter maten åt vi chokladbollar som anna och isak hade bakat:) nu är vi hemma, jag har duschat, kollat på sveriges värsta bilförare, ska snart ta ur diskmaskinen och hänga tvätt innan bigbrother börjar..

ne till diskmaskinen..

imorgon

Publicerad 2011-02-23 21:27:57 i Allmänt

imorgon ska jag ner på mitt blivande "jobb" om man kan kalla det jobb? det är inget speciellt, och inget kul för den delen heller, men man tjänar pengar! men jag letar fortfarande ett till jobb, så är det ingen som vet någonting så skriv gärna det, väntar på svar från ett, men vill endå ha tips!

till veckan har jag bokat körtider och har bestämt att nu ska körkortet bli klart! vilken frihet det kommer att vara, att bara ta bilen när man vill och bara köra!!!

nu ikväll har jag och julia bakat en kaka, den vart god:) ska lägga in en bild sen, hon stod så snällt på en stol brevid och tittade på och fick hjälpa till att vispa, tills hon hittade en ägg gula i diskon och började äta, sen hällde hon ut det jag hade i "bakskålen" en gång, men som tur va hade jag inte hunnit lagt i så mycket hehe

lik pappa

Publicerad 2011-02-23 15:50:15 i Bilder Julia


tyckte att julia var så himla lik sin pappa här :) hihi


badar:)

ge alla en ny chans

Publicerad 2011-02-23 10:38:09 i Allmänt

har legat och tänkt att man ska ge alla en ny chans, alla personer har något gott och ont med sig. man ska sluta snacka så mycket skit om personer man faktiskt inte vet någonting om , man ska lära känna personen själv så man kan uppfatta sina engna uppfattningar om personer/personen.

magsjuka

Publicerad 2011-02-22 13:03:44 i Allmänt

då har man åkt på magsjuka.. var länge sedan jag kännde mig så trött,slut, ja allt! får hoppas det vänder fort, har gjort blåbärsoppa blä! så jag hoppas det blir bättre. sen ska jag be ante köpa cola åt mig :O )

tisdag

Publicerad 2011-02-22 08:10:46 i Allmänt

är uppe tidigt idag, ska snart fara till sjukstugan och ta massa prover!
sen ska jag försöka he mig ut och gå, man mår ju lite bättre att röra
på sig en att bara sitta inne.

igår kväll gjorde jag en jätte god smothie, fanns olika påsar på prix som hette "smothie" också blandar man en sån påse med 1dl jucie hur gott som helst.

3e bilden: En bild på någon i din familj.

Publicerad 2011-02-21 09:50:54 i Bilder Julia



hade ju helt glömt bort den här listan. men en bild på någon i din familj,
får bli på min goskrutt. bilden är tagen när vi var och handlade för någon
dag sedan.

börjat gått.

Publicerad 2011-02-20 17:17:01 i Allmänt

nu var gardinerna uppsatta, vart riktigt fint, ljust och fint. ska köpa en till lampa och stora gröna växter att ha i fönstret så är allt som jag vill ha de sen:) eller ja inte allt, finns massor jag vill göra här hemma, vill måla om hallen, trappen, fixa köket och sen lite nya möbler:) tur jag kanske ska börja jobba snart då:P haha

sitter just nu i soffan och tar igen mig , för snart är det dax för spinning igen. känner att jag börjar få huvudvärk igen, ogilla! ikväll börjar big brother så det måste ses, ett värdelöst program jag vet , men endå måste det ses haha

har glömt att berätta att våran stora tjej har börjat gått. hon tar mer och mer steg för varje dag som går :) så nu är det inte långt bort tills hon börjar gå helt.

blå bild.

Publicerad 2011-02-19 17:50:21 i Bilder Emma



är glad
men varför?
jo det får ni veta senare!


sitter just nu och kollar på bilder sen jag var i östersund, bland annat denna bild som jag lagt upp på bloggen, förut tyckte jag inte om den, men nu tycker jag den var ganska fin faktiskt:) ska beställa förstoringar några av korten också, lite svårt att välja vilka, kan inte ta alla det blir för dyrt.

nya gardiner.

Publicerad 2011-02-19 15:14:41 i Allmänt

håller på att sy nya gardiner som jag ska ha i tv rummet. kommer nog bli bra! lite ljusare nu till sommaren passar bra.

tvätta ska jag göra också, gaah vad tråkigt men måste ju göras det också. funderar på att skaffa en lösenordskyddad blogg bara för att skriva av mig om saker och ting. finns saker jag blir ledsen av och bara vill få de ur mig och då passar det bra med en sån blogg.

ne nu ska jag fortsätta.

snart 20

Publicerad 2011-02-18 23:44:46 i Allmänt

jag fyller ju faktiskt snart 20 bast!! de ni

och idag ringde madde mig,så på min födelsedag ska jag få fixa mitt hår, slinga, färga, ja precis vad jag vill mitt hår och sen ska hon fixa en frisyr på mig, kan ju inte bli bättre:)

vilken snäll vän jag har, en sån borde alla ha:)<3

fredag

Publicerad 2011-02-18 10:11:36 i Allmänt

känns som söndag? varför vet jag inte, inatt har jag sovit som en kratta! har vaknat för det minsta lilla ljud. förstår inte hur jag kan vara så lätt väckt. julia har börjat sovit hela nätter och det är så skönt, idag vaknade hon första gången 7 så jag gav henne välling och somnade om till 10.

får se vad man hittar på i helgen, jag har inget planerat! :)

roliga drömmar hahah

Publicerad 2011-02-18 00:39:21 i Allmänt

låg nyss och läste gammla inlägg sen jag var gravid i min blogg, vad mycke rolig jag hittade blandannat drömmarna man kunnde drömma, tex den här

"inatt drömde jag att jag fick en liten flicka. hon var så söt:) men var lite beskymrad för hon kunnde inte ha kläderna vi köpt för hon var så rund och näsan var så liten, fick knappt in en topps:P sen kunnde jag inte amma hon heller för hon ville aldrig ha mat. hon bara sov:P nu på slutet har jag faktiskt drömt mycke roligt och konstigt. det roligaste jag drömmt var nog när jag drömde att bebisen låg i spisen i ugnen och den var inte klar, bebisen var som inbakad i en pizza haha:P så man kunnde inte se vad det var för kön! sen minns ja att jag tyckte att bebisen såg så bränd ut, men det var ju håret för de var så svart! "

att bebisen låg i ugnen som en inbakad pizza kan jag skratta åt fortfarande :D

ni som är föräldrar har ni någon rolig dröm sen ni var gravid om barnet? 

jävla huvudvärk :(

Publicerad 2011-02-17 15:43:08 i Bilder Emma

har fått tillbaka min huvudvärk, så efter jag varit nere på byn så tog mamma julia så jag kunnde lägga mig en stund,så gick upp och la mig brevid min lilla sjukling:) men nu är jag uppe igen och försöker komma på någonting att äta för jag ska snart fara på affären, den eviga frågan, vad ska man äta? ska börja göra en matsedel för varje vecka så behöver man inte ha det där beskymret.


jag funderar på att göra slinger igen? fast till sommaren.. kanske...

godissugen

Publicerad 2011-02-16 17:22:23 i Allmänt

är så sjukt godis sugen! blir jag aldrig less på godis? tydligen inte, jag äter det ungefär varje dag. har bestämt att inte äta godis på veckodagarna då ska jag vara nyttig plus att jag ska träna, och på helgerna får jag vara onyttig och äta godis, man kan ju inte sluta helt, vad tråkigt allt skulle vara då haha

har ingen något tips hur man kan minska godissuget på veckodagarna:P haha

ikväll är det spinning, är inte så jätte pepp på det idag faktiskt då man knappt har sovit någonting inatt då man legat på spänn hela tiden eftersom julia har spytt. men det ska nog gå:) är ju faktiskt himla roligt att träna.

Julia

Publicerad 2011-02-16 00:47:43 i Bilder Julia

idag har julia namnsdag och därför bakade jag en cheescake till julia igår kväll när jag endå inte hade någonting att göra.

men igår kväll när jag hade lagt mig så hör jag hur julia spyr, fick panik och sprang in på hennes rum, mycke riktigt så hade hon spytt! tog upp henne , badade henne, bytte sängkläder,flyttade hennes säng in på mitt och antes rum, vill inte att hon ska ligga själv fall man inte skulle höra henne, är sjukt rädd att hon ska torka ut, så lätt att små barn gör det. la henne i sängen igen så gick det 10 min så spydde hon igen. så jag hoppas hon inte spyr något mera nu, och hoppas man klarar sig själv!

nu ska jag lägga mig och kolla på repris från halv åtta hos mig.

grattis på namnsdagen mitt lilla hjärta:)

matrix hårschampo

Publicerad 2011-02-15 12:03:48 i Bilder


detta schampo och balsam använder jag just nu och det är verkligen hur bra som helst, så det rekomenderas starkt!

julia sitter på golvet och surrar på som vanligt, tror hon har kommit på nya ljud! låter iaf gulligt:) ska snart ta och föna håret och göra mig klar, sen får jag se vad som händer. igår kväll satt jag och ante och kollade på resan ner till englad vi ska göra i sommar, med bil dessutom! kommer nog bli hur kul som helst, kommer bli många mil, men det är det värt:)

blommor

Publicerad 2011-02-14 16:47:20 i Bilder



dom här fina blommorna fick jag av min älskling idag:) super fina är dom .

älskar dig:))

glad alla <3 dag

Publicerad 2011-02-14 11:21:06 i Bilder Julia



idag är det kallt ute, endast -25 fy jag som hade tänkt att jag skulle ut och gå.
igår var det spinning och jag tror det var bland det jobbigaste passet jag varit
på. det har alltid varit jobbigt men igår var det extremt.

idag är det alla hjärtans dag:) så ha en bra dag mina kära vänner:)
jag och julia har precis varit uppe med några chokladhjärtan till vår älsking:)

hejdå.

min knäppa lillasyster

Publicerad 2011-02-13 23:15:19 i Allmänt

visst är hon söt när hon "dansar"

svart vitt

Publicerad 2011-02-13 15:37:51 i Bilder




här är två bilder till sen vi var iväg och blev fottad .
så här har du anonym några bilder till..

helgen

Publicerad 2011-02-13 09:53:22 i Allmänt

sista dagen på den här helgen, sen var den här helgen förbi.. har faktiskt inte gjort någonting speciellt, i fredags kväll gick vi över till grannarna jaana och mattias där john linus och magda var, vi spelade spel och drack lite cider. i lördags igår hände ingenting alls, kollade på tv mest hela kvällen.

idag får jag se vad som händer få se om de är bra väder så man kan ut och gå. ikväll är det iaf spinning och solsidan:) haha

fiket och massage

Publicerad 2011-02-11 14:24:14 i Allmänt

när ante kom hem efter jobbet så åkte vi ner på fiket och fikade:) sen fick vi massage hos nettan, skönt men det gjorde lite ont, kanske jag som är så känslig haha:P nu har jag preclis lagt ner julia så hon ska få sova en stund medans jag ska ta fram dammsugaren och dammsuga upp skräp från golvet, hatar när det ligger massa sumler på golvet, speciellt när julia är och kryper runt i det, det är inte så fräscht!

sen får jag se vad jag hittar på.. imorgon kanske vi ska åka och fiska:) hoppas på varmare väder bara!

solglasögon

Publicerad 2011-02-10 11:23:49 i Bilder Julia

igår var jag sugen på att köpa ett par nya brillor eftersom solen börja kommit fram och snön börjar försvinna ( tänkte jag ) men idag vräker bara snön ner fy vad trist!! jag som vill ha SOMMAR OCH SOL!

igår när ante kom hem efter jobbet åkte vi till stan och köpte en ny bilbarnstol och lite nya kläder till julia, ante köpte skor och shorts. nu ska jag sätta mig och plugga körskortsteori. jag måste komma igång med det där igen,när mattias vart sjuk tappade jag stinget att sitta och plugga.

go knul

Publicerad 2011-02-09 08:25:48 i Bilder


har precis varit in och hämtat denna lilla goknul, älskling ringde runt 8 och väckte mig så jag inte skulle missa min klipptid,(har missat den nog många gånger nu) men nu är jag uppe och ska göra frukost åt mig och julia.

hej svejs.

godkväll på err.

Publicerad 2011-02-08 23:13:31 i Allmänt

ska väl strax ta och krypa ner hos min älskling, som tyvärr redan sover. hade tänkt att lägga mig i tid ikväll också, igår kväll la vi faktiskt oss klockan 10. men vårt lilla charmtroll ville visst inte sova när klockan var halv 10, jag lät henne nog sova lite väääl länge nu ikväll hehe. men nu sover hon iaf.

imorgon har jag klipptid klockan 10,sen ska jag och ante o julia fara in till stan och köpa en ny bilbarnstol till julia, det behövs verkligen sen skulle ante köpa nya skor också, sen på kvällen är det dax för ett nytt spinning pass igen;)

min huvudvärk har släppt, äntligen! jag hoppas den inte kommer tillbaka, jag vart helt skakis och illamåenda av det, uscha!

skallebank!!

Publicerad 2011-02-07 21:54:24 i Bilder

har värdens jävla huvudvärk! var länge sedan jag hade såhär ont, trodde det skulle hjälpa med mat, jag brukar har ont i huvudet för jag inte ätit, men efter maten hade jag fortfarande ont, har tagit två tabletter, men endå så släpper det inte..

ante ställte nyss i ordning fika, så vi åt oboy och macka. ska strax gå upp och lägga mig och hoppas på att den här jädra huvudvärken släpper.

annars idag har vi inte gjort så mycket julias farmor var hit och julias kusin och pelle så vi fikade och lyssnade på mora träsk :) trevligt.

jag & jullan

Publicerad 2011-02-06 11:52:47 i Bilder


ett till foto sen igår.

2a bilden: En bild på dig själv.

Publicerad 2011-02-05 20:35:41 i Bilder Emma



en nytagen bild på mig, idag faktiskt när jag fick vara modell för en dag :) har några till också, kanske lägger in dom senare.

städning av garderob

Publicerad 2011-02-05 00:17:22 i Bilder

såhär mitt i natten, så är det någon som vill ha lite kläder hehe. sammtidigt som jag städer håller jag på att koka nyponsoppa till mig och älskling som vi ska äta med glass.. mumms!


solarium

Publicerad 2011-02-04 11:41:22 i Allmänt

tänkte att jag snart ska iväg och sola lite:) Skönt värre. fredag idag, känns bra! julia sov till 11 idag med, så jag är pigg och glad hehe. får se vad dagen har att bjuda på. imorgon sak vi iaf åka in till stan för jag ska få vara modell för en dag, julia ska också få vara med och knäppa lite kort:) skojigt.

just nu sitter julia och tittar på mitt bankomatkort, ( det är en bild på henne där) sen så la hon kortet och golvet och va "go med kortet" hon la alltså huvudet på kortet, såg så gulligt ut:) min sötnosa.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

Publicerad 2011-02-03 18:17:23 i Allmänt



min pojkvän och dotter. Eftersom vi bor tillsammans är han den jag spenderar mest tid tillsammans med,och våran dotter julia såklart.

en rolig lista

Publicerad 2011-02-03 17:44:29 i Allmänt

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

klart

Publicerad 2011-02-03 17:34:15 i Allmänt

nu är grytan klar, den vart faktiskt ganska god. efter jag var på affären idag så kom malin och melissa och hälsade på. trevligt:) ska försöka bli bättre på att åka och hälsa på lite folk,det är ju lite roligare med lite umgänge om dagarna. nu ska jag strax baka matbröd, vilken hemmafru jag blivit hahah. lägger ut några bilder sen. see ya

gryta

Publicerad 2011-02-03 12:57:08 i Allmänt

jag som är så dålig på att komma på maträtter varje dag, så hittade jag en jätte bra sida igår med bra recept så tänkte jag skulle försöka mig på en gryta idag, den verkar god så jag hoppas den blir det också, kul att prova på något nytt ibland.

nu ska jag strax lägga ner julia, hon är grinig så hon ska få sova en stund:) inte ofta hon brukar vara trött den här tiden eftersom hon sover till fram åt 11 varje dag nu hehe.

ne nu ska jag gå ut. kram

petter & september

Publicerad 2011-02-02 23:31:49 i Allmänt

"jag har fuckat upp ingen ja jag har ingen kontroll men,det är okej att spåra ur och rensa huvudet på moln"

onsdag

Publicerad 2011-02-02 12:27:35 i Allmänt

redan onsdag, veckorna går alldeles för fort ibland.. snart helg sen ny vecka igen. vi har alf gått mot varmare tider, vi är redan inne i februari, snart är våren här, blir glad bara jag tänker på det. längtar till sommaren något fruktansvärt!!

ikväll är det spinning som gäller igen! skönt,skulle behöva köpa träningskläder, men vart köper man billiga och bra såna?

tipsa mig

Publicerad 2011-02-01 23:54:49 i Allmänt

jag vill ha flera bloggar att läsa.

vill ha
bloggar med mycket bilder.
personliga bloggar.
mamma bloggar.
bloggar som uppdaterar mycket.

vill inte ha
bloggar med bara text
bloggar med inga bilder alls
bloggar som bara skriver negativa saker.

glass time

Publicerad 2011-02-01 20:46:15 i Bilder


glass med varma hallon, mumma!


julia fick äta mjölkfriglass och smaka lite hallon till, det tyckte hon om:)

god eftermiddag

Publicerad 2011-02-01 11:09:11 i Bilder Julia

har nästan nyss klivit upp, tror jag blivit bortskämt, igår vaknade julia 20 i 11, och idag vaknade hon halv 11. så ska inte klaga:) ska väl snart ta och göra ordning någon frukost åt oss, sen ska vi nog ut på en promenad så kanske man mår lite bättre, har mått lite halv illa till och från sen igår kväll .



värdens finaste:)