Prenumerera och dela

kvällen får avsluta med denna bild

Publicerad 2011-09-30 22:52:05 i Bilder Julia


finaste!<3



ont i ryggen

Publicerad 2011-09-30 15:39:49 i Allmänt

börjar man bli gammal? eller är det magen som gör det, jag har börjat fått så jäkla ont i ryggen och med min stora mage så kanske man inte kan få annat, känns som den blivit stor som en ballong så fort.. fast om man tänker efter så är jag i 6e månaden så nångång måst den ju börja växa.

sitter hemma hos mamma och pappa ska fara ner på affären och handla lite, var ner med mamma nyss, men jag hade ju såklart glömt kortet hemma, smart jag! idag har jag jobbat, slutade ett så det var skönt. man har varit yr och konstig hela dagen, undra om det är blodsockret som spökar? sist jag var hos BM så hade jag långt blodsocker även fast jag tryckt i mig en tårtbit innan.. humm.. undra om det finns några tabletter för sånt?

jaja, nu fara ner på affären

Just nu;

Publicerad 2011-09-29 09:49:27 i Allmänt


sitter jag och äter den här tallriken med gröt,mannagrynsgröt med kanel & socker
mumms!
det är inte ofta man lagar gröt till sig själv på morgonen, man har ju alltid det så jäkla stressigt och det är synd för man håller sig mätt väldigt länge, brukar göra det ibland på någon helg åt mig och ante för då har man tid.

julia är på dagis, och jag väntar på att mamma ska sluta för så ska vi åka in till stan en snabbis, ska försöka hitta någon present till sofie som fyller 14 på söndag.

skulle behöva ett nytt linne,dom jag har nu börjar bli lite trånga:P huva, jag känner mig som flodhäst nu för tiden hehe

svar på kommentar

Publicerad 2011-09-27 21:33:14 i Allmänt

Anonym om måndag:

känns det inte konstigt och bli 2barns mamma när du bara är 20 år? skulle du inte vilja vara ute och ha kul ibland?:)


nej jag tycker inte de känns konstigt att "bara" vara 20 år och ha/kommer att ha två barn! det var ingenting jag trodde jag skulle bli, men jag ångrar ingenting över mina val . julia är ju det bästa som finns, och bebisen i magen längtar jag efter varje dag. :)

och bara för att man är mamma så kan man fortfarande gå ut och ha kul. skulle jag vilja gå ut och ha kul en helg, så får jag självklart det, och det är ingentinting som säger det är fel att gå ut bara för att man är mamma..

julia

Publicerad 2011-09-27 12:28:50 i Bilder Julia


bild sen lekparken igår.

huset står kvar

Publicerad 2011-09-27 08:36:30 i Allmänt

ja huset står kvar och det är ju ett under! vilket jävla oväder det har varit inatt / går kväll. loggade in på facebook och såg många hade skrivit att dom var strömlös, som tur va vart jag aldrig det för då hade jag aldrig kunnat somnat. hatar att sova ensamen när det blir sådär.

näe nu ska jag göra klar julia för dagis..

höst

Publicerad 2011-09-26 21:08:14 i Allmänt

har gjort lite höst här hemma, bytte till andra gardiner i tvrummet igår kväll, det vart lite mörkare och mysigare.

idag på eftermiddagen gick jag malin melissa och julia till lekparken och lekte lite. så ikväll var julia trött redan 7 och det brukar inte hända ofta. imorgon ska julia på dagis, så får se vad jag hittar på, vill ha jobb så hoppas på dom skickar och behöver.

satt nyss och kollade på idol, tyckte alla var dåliga faktiskt, nu är det svenska hollywood fruar, men tycker inte om det programet så mycket. så funderar på att gå upp och lägga mig och kolla på ensam mamma söker i stället.
imagen är det rätt lungt fortfarande, på kvällarna känner man små sparkar ganska ofta och det är så mysigt. så jag försöker trycka på magen så den ska "peta" tillbaka,men det händer inte så ofta en. får vänta några veckor till så kanske den börjar bli mera rörlig, eller så är det bara så att den är lugnare en julia va, för hon hade verkligen disco jämt.  

recept!

Publicerad 2011-09-26 13:24:45 i recept

lägger in ett recept på en jätte god fiskrätt, vi åt det igår och det vart super gott!


Ingredienser:

  • 1 pkt torsk (400g)
  • 1 purjolök
  • salt och svartpeppar
  • 1dl grädde
  • 1dl lätt crème fraiche
  • 3 msk chilisås
  • hackad dill
  • kokt potatis

Gör så här:

  1. Skär fisken i 2 cm tjocka skivor.
  2. Strimla purjolöken, fräs den mjuk och lägg i botten på en smord ugnsfast form.
  3. Lägg fiskskivorna över purjon, salta och peppra.
  4. Blanda grädde, creme fraiche, chilisås och häll detta över fisken.
  5. Gratinera i 225 grader i 20-25 minuter.
  6. Strö över dill och servera med potatis och gärna en god sallad.

gör gärna dubbelsats på såsen, blir mycket mycket godare då! jag brukar också ta en paket extra fisk, så jag vet att det räker!

måndag

Publicerad 2011-09-26 10:17:29 i Bilder Julia


tog ett kort på julia när hon åkte "bil" inne på prix igår, eller ja coop! jag säger alltid prix hehe
det är gratis för alla barn.

julia tyckte de var lite halv läskigt, men roligt också:)

söndag = städdag

Publicerad 2011-09-25 13:08:06 i Allmänt

idag har jag varit rätt effektiv, jag har dammtorkat hela nedervåningen, och dammsugit och bytt sängkläder. så ikväll efter maten ska jag torka golven. hängt tvätt och slängt i en tvätt har jag också.

ska försöka mig ut på en promenad också, det är ju jätte fint väder idag. ikväll börjar nya programet 3 trappor  med robert gustafsson, det får man ju inte missa, det värkar ju hur roligt som helst.

ne här kan man inte sitta, ska leta reda på ett matrecept sen gå ut.

en gammal bild

Publicerad 2011-09-24 23:44:50 i Bilder


en gammal bild på mig när jag var 17!

hittade en mapp på datan med massa gammla kort. kul att kolla tillbaka ibland.

ikväll har jag sätt filmen "hur många lingon finns det i världen " viktor fick den filmen av mig ante och julia när han fyllde år. den är ju faktiskt riktigt rolig, och dom är ju verkligen hur söta som helst ju.

nu ska jag sova, ante har sovit hela kvällen så jag har haft de tråkigt:( mamma ville låna julia så det har varit tyst här. men ska bli skönt att få sova längre en till sju imorgon bitti:)

godnatt.

4 dagar

Publicerad 2011-09-23 15:21:08 i Bilder Julia


fyra dagar gammal julia, så liten och söt. jag vill ha henne såhär liten
igen. fast det dröjer inte länge till så har vi en sån här liten igen mysigt

just nu ligger min stora tjej ute och sover i vagnen är nog dax att väcka henne
snart igen annars så kommer hon inte kunna sova när det är dax för sängen ikväll.

nu ska jag renbädda våra sängar. sen beställa pizza sen äta tårta! bra fredag!

en vinterbild

Publicerad 2011-09-23 15:14:08 i Bilder


när vi var ute och grillade förra året! jag längtar till vintern, julia kommer nog tycka snön är roligare iår en förra.

grattis

Publicerad 2011-09-23 09:55:13 i Bilder Julia

till min lillebror som fyller år idag, jag tror han fyller 13 haha, jag är sämst på att komma ihåg hur mycket alla fyller. så ikväll så ska vi dit och käka tårta.

idag är jag ledig och det är sååå skönt, kom hem 7 igår kväll och då var jag helt död efter har varit på sjukhuset i flera timmar. idag har vi inte hunnit gjort så mycket, ätit frukost och badat julia,nu ska jag slänga i en tvätt sen försöka ge oss ut på en promenad medans det inte regnar!

nu tjatar julia att hon vill lyssna på "tänk om jag hade en liten apa" hennes favorit just nu. "apa apa apa" ropar hon hela tiden.

min prinsessa

Publicerad 2011-09-21 21:26:40 i Bilder Julia


min finaste flicka. det bästa man har!

idag har jag jobbat, dagen gick väldigt fort även fast jag fick stanna lite längre
imorgon ska jag vara följeslagare in till östersund med en patient
det går nog bra. 

har varit så himla trött nu ikväll så jag tänkte faktiskt lägga mig nu efter detta inlägg, ska bara hänga tvätt först. 
godnatt och sov gott

ps, tack för alla fina kommentarer i förra inlägget,vart himla glad=)

godnatt

Publicerad 2011-09-19 22:35:39 i Bilder Julia


hade tänkt lägga mig nu, men kom på att tvätten måste ju hängas först!
här är ett kort sedan jag och julia var och fotade oss på "modell för en dag"

när nästa lilla bebis kommer ska jag beställa tid hos en fotograf så jag får fina kort på mina små troll tillsammans!

imorgon är det jobb som gäller sedan ljusparty! kul=)
GODNATT kära läsare:)

vilket tråkig väder

Publicerad 2011-09-19 14:36:54 i Allmänt

trist väder.. hela dagen blir så otroligt lång och tråkig när det är sånt här väder. jag har iaf tvättat idag så lite nytta har man gjort hemma, pappa bjöd på lunch idag:) så efter det vart man lat och har bara gått omkring, malin bjöd på fika, men då hade ju såklart julia somnat annars hade vi farit dit och lekt lite med melissa:)

imorgon ska jag och malin fara på ljusparty! blir skoj. kanske man hittar någon fin julklapp, man är ju alltid ute i sista minuten med julklappar men i år ska jag INTE vara det har jag bestämt, låter lika dant varje år, men år är det bestämt på riktigt, haha

ikväll är det ensam mamma söker, så det får inte missas, missade förra måndagen! är typ det enda programet jag följer och idol. nej nu ska jag se om lill skuttan har vaknat.

tjing

söndag

Publicerad 2011-09-18 21:27:57 i Allmänt

godkväll.

egentligen så har jag väl inte så mycket att skriva, mer en att jag har bakat bullar idag och varit ute och gått två gånger:) helgen har gått i en rasande fart som alltid, men denna helg har gått extra fort tycker jag, igår var vi på 40 års middag i östersund för min morbror som fyller år idag, så klockan 10 igår kväll var vi hemma igen, åkte in på ica maxi och köpte lösviktsgodis som kostade 2 kr kg, hur billigt som hellst, man hade ju kunnat handlat ihjäl sig.

ikväll har vi kollat på idol, och nu sitter jag här och fördriver tiden lite, hör julia ligger och skriker uppe på sitt rum, tror hon var lite för pigg för att lägga sig när hon sov så länge i eftermiddag. sitter och kollar runt på matrecept på internet, är så less på all mat man äter specielt pasta! i veckan ska vi äta FISK det händer inte alls för ofta, den enda fisken jag tycker om det är torsk, så har nån något recept på torsk som är gott, så kan ni få skriva det:)

ne nu ska jag kolla till julia.

sprattel

Publicerad 2011-09-16 15:09:43 i Allmänt

full fart i magen hela tiden! men mest på kvällarna när man ska sova (såklart) det är såå himla mysigt, jag hade nästan glömmt bort hur det känndes! jag måste komma ihåg att ringa ulla lena nästa vecka om en ny tid, för nästa gång jag ska dit ska jag få lyssna på hjärtljud:))

skulle egentligen sluta halv ett idag, men det vart lite kris så fick stanna tills två, gör ingenting:) men nu är jag trött, klev nämligen upp 5 imorse, och det är ju inte alltid man gör det.

nu kommer min lilla tjej springandes med böcker i handen som hon vill vi ska läsa , så ha en bra fredag!

säljes

Publicerad 2011-09-15 23:09:52 i Bilder

har hållt på att rensat lite bland kläder. här är några saker jag lagt ut på tradera! någon som är intresserad?


en helt oanvänd barn jacka, st 150 från JC!


min gammla jacka, st M nästan helt oanvänd.


polarn o pyret overall röd, också nästan helt oanvänd st 74/80


vindfleeacejacka polar o pyret st 74/80

populäraste barnnamnen!

Publicerad 2011-09-15 12:34:25 i Allmänt

Flicknamn                                     

maja                

alice                 

julia                  

linnea

wilma

ella

elsa

emma

alva

olivia

Pojknamn

oscar

william

lucas

elias

alexander

hugo

oliver

theo

liam

leo


dessa namn var topp 10,2011
har ni några bra namnförslag?

helst inte så vanliga!

godmorgon

Publicerad 2011-09-15 09:23:11 i Allmänt

har nyss varit och lämnat julia på dagis i detta blåsväder! fy fasen vad det blåst inatt,har säkert vaknat hundra gånger av att "välkommen skylten" vi har på dörren har fladdrat och slagit i dörren, ( det är hjärtan som hänger som slår i)

sen har jag legat vaken över en timme inatt också, hatar att vakna på nätterna, jag har så himla svårt att somna om:( idag blir det stor städning av min garderob, kan bli spännande men behövligt. sen så såg jag att jag hade så mycket morötter hemma, kanske man ska baka en morotskaka, mumms! någon som har ett bra recept på det?

kväller

Publicerad 2011-09-14 21:35:42 i Bilder

god kväll på er!

sitter och kollar på tv, och läser en tidning sammtidigt, går väl inte så jätte bra! + att jag pratar i telefon med ante, haha.

kollade på bonde söker fru brist på annat, trodde idol var men icke. idag gjorde jag makaronpudding till middag, mumms, men julia tyckte det inte var någon höjdare faktiskt. sitter och kollar runt på lite resor till england, hade varit jätte kul att åka ner till dom nu innan jul, fall dom inte kommer upp. kollar även runt på lite barnvagnar, tror att man skippar tvillingvagnen faktiskt. tack för alla tips om vagnar ni som kommenterat.


julia gjorde en jätte gullig puss mun åt mig när vi satt framför camen, och precis när vi skulle ta ett kort så vände hon bort huvudet. så tyspiskt, hennes pussmunnar är som fiskmunnar, hon ser så gullig ut mitt lilla troll.


hall

Publicerad 2011-09-14 09:29:52 i Hemma hos oss

en bild på vår hall, jag ska lägga ut flera, för det där är bara en liten del av den.



nytt golv och nya tapeter! förut var det blåa tapter, men nu är det grått!
sen har jag handlat lite nya saker dit ochså. är nöjd:)

klippning

Publicerad 2011-09-13 13:39:18 i Bilder

nu har jag kommit hem från jobbet och ska hämta julia på dagis, julia ska klippa sig för första gången? hur ska detta gå: ) tar med mig ett russin paket så kommer det nog gå bra.



här är en bild på magen V:20 :) halva tiden har gått, bara halva tiden kvar! känner på mig att det kommer gå fort nu.

funderar?

Publicerad 2011-09-12 14:39:57 i Allmänt

har funderat över barnvagnar lite titt som tätt nu, eftersom julia inte hinner fylla 2 år när lilla bebisen kommer så kommer hon fortfarande vilja åka vagn, men då måste vi ju nästan köpa en tvillingvagn,men dom är ju hur jäkla dyra som helst ju. sen så måste vi köpa en barnvagn för nyfödda, för den julia hade är trasig och funkar inte alls, och två vagnar har vi inte råd med, en enkel ny vagn kostar ungefär 8000,kan ni då tänka er en tvllingvagn och en ny tvillingvagn känns lite onödigt för jag tror inte den kommer användas så mycket, så är det nån som har en billig tvillingvagn så hojta gärna till:)

jag och ante har nyss stekt hamburgare till lunch, nom nom vad gott de va! julia är pigg igen efter helgen så imorgon blir det dagis igen. och jag åter på jobb.

har knäppt lite kort på hallen nu, inte dom bästa med dom funkar. kan lägga upp sedan!

sömnlösnatt

Publicerad 2011-09-10 17:14:22 i Allmänt

hej.

känner mig inte riktigt som en människa idag kan man säga, har högst sovit 40 min i natt. julia har haft 40,5 i feber och örvärk! stackarn, så hon har mest legat och skrikigt och ingenting har varit bra. så imorse fick vi åka till lärkaren så julia fick pencelin, så hon börjar bli bättre.

i torsdags var vi som sagt på ultraljud lika häftigt denna gång som förra gången. så nu längtar man bara ennu mera tills det är dax, även denna gång var bebis inte still, rörde på sig hela tiden, häftigt att se. såg även alla fingrar och fötter / tår. så man ville bara ta tag i handen och dra ut bebisen haha, åh jag längtar så mycket nu!



här ett ett av korten vi fick:) visst är det häftigt, man ser ganska tydligt att det är en liten bebis.

nu ska jag ta hand om min lilla sjukling.

1dag

Publicerad 2011-09-07 11:27:49 i Allmänt

KVAR!

imorgon ska vi in på ultraljud, gud vad jag längtar! och nej vi ska inte ta reda på vad det är för kön, då är ju halva grejen redan förstörd tycker jag. förut efter vi fick julia tänkte jag att skulle vi få något mer barn så ville jag kolla, men nu har jag ångrat mig. det blir liksom ingen spänning i det hela, tycker det är kul när folk gissar fram och tillbaka vad man har för nått i magen:)

efter jag och malin lämnat julia & melissa på dagis idag så for vi ner och fikade på brödbiten, mys:) nu är jag hemma igen efter några ärenden, så nu ska jag tvätta och fixa lite.

hejdå

3 dagar kvar

Publicerad 2011-09-05 22:25:32 i Allmänt

idag är det 3 dagar kvar tills jag går in i vecka 20, alltså så har jag snart gått halva tiden som gravid,helt sjukt vad fort det har gått.

snart är vi inte bara tre, vi är snart fyra! det känns lite konstigt faktiskt. jag har inte riktigt fattat en att jag är gravid, allt har bara gått så himla fort. i veckan ska vi in på ultraljud, höjdpunkten att vara gravid, förutom alla mysiga sparkar. det är egentligen inte förens då man fattar att man är gravid, då får man se att man verkligen har en lite bebis i magen, så mysigt.

jag försöker få julia att säga bebis när jag pekar på min mage, ibland funkar det och ibland inte, min lilla tjej. tänk att julia ska bli storasyster, hon blir nog världens bästa:)

idag provade jag på att baka "cake pops" super enkelt, men jag skulle haft lite olja i den vita chockladen så den skulle rinna lite lättare. nu ropar sängen, sen är det bara att vänta på john blund;)

kalops

Publicerad 2011-09-05 13:49:03 i Allmänt

idag tänkte jag göra kalops till middag, någonting med potatis,här hemma äter vi sällan potatis så det är dax att laga någonting med det, och kalops är ju så gott tycker jag, så jag ringde till farmor för jag ville ha henne recept eftersom jag tycker den är så god, så när jag for dit och skulle hämta receptet så hade farfar varit och handlat en stor påse med kött, potatis, morötter och allt vad man ska ha till. jag har nog världens bästa farfar,säger du ena dagen till han att du fyser så ringer han nästa dag och frågar om vi ska köpa en jacka,eller säger man att man behöver någonting när står det på gården dagen efter, utan att man ens ber om det. så skulle man behöva 10.000 så skulle man få det! haha ne men nästan. han är bäst!

så nu medans julia sover ute i vagnen så ska jag börja steka köttet så det blir mört! sen när ante kommer hem ska jag åka ner på affären och handla lite, ska försöka mig på ett recept jag hittade idag, det lät lätt som en plätt, men det brukar kunna gå ont även fast man tycker de ser lätt ut:P

grym

Publicerad 2011-09-05 08:13:10 i Allmänt

Moa%20Lignell%20-%20When%20I%20held%20ya helt klart den bästa på IDOL igår!

lite bilder sen igår kväll

Publicerad 2011-09-04 16:08:49 i Bilder


en liten del av maten

ante grillar

sofie och julia

lite folk

sofie,pelle och tom

joel och göran

lite bål


där va lite kort sen igår, fick inte kort på alla + att det kom ungeför 10 stycken till senare på kvällen, men tyvärr så glömmer man ta kort. men det vart en lyckad kväll med god mat, dryck och trevligt sällskap. nu har jag lagt  kyckling i marinad, så nu ska jag ta och dammsuga lite.

humf?

Publicerad 2011-09-03 09:39:09 i Allmänt

vissa saker förstår jag mig bara inte på?

löjligt iaf.

grillning på G

Publicerad 2011-09-02 23:29:00 i Bilder Julia

jajamen! imorgon blir det stor grillning på altanen! nice! vi har bjudigt hit folk som har varit här och hjälps oss med den och som tack ska vi bjuda på mat och dricka! jag får väl dricka dricka haha

så nu ikväll har min snälla mamma som hjälps oss en hel del varit här och hjälp mig skura altanen! och det är ju inte småa yter, men det vart jätte fint. så imorgon ska vi skruva upp nya bordet och stolarna. ikväll vart det så mörkt så man hann inte. är även massa andra saker som ska fixas, så undra när man måste ställa klockan imorgon hehe.

har också jobbat idag, måste säga att jag trivs så himla bra på den avdelningen jag är nu. så himla kul=) jag tror vi har skrattat oss igenom dagen idag, precis som det ska va.


här är en bild på stortjejen våran,  apan och boken är med på promenad:)

Livsfarliga ord som kvinnor använder:

Publicerad 2011-09-01 23:26:13 i Allmänt

1. BRA: för att avsluta en diskussion där kvinnor VET dom har rätt och du borde vara tyst.
2. INGENTING: betyder NÅGONTING och nu ska du passa dig !
3. GÖR SÅ: är en varning, inget godkännande !
4. SKIT SAMMA: kvinnans sätt att be dig dra åt h*e.
5. HELT OK: hon vill tänka noga och länge innan hon bestämmer HUR och NÄR du kommer ATT få betala för ditt misstag ;)