Prenumerera och dela

dop:)

Publicerad 2010-02-27 17:54:14 i Allmänt

idag har vi varit på dop för Isak:) så fint! efter det var det fika uppe på gammla kullsta, ska strax dit igen och äta middag blir nog trevligt. väntar bara på ante som är i garaget så ska vi fara.

knäppte mycke kort så lägger upp något sedan! träffade på lindas och patriks bebis Devin, så liten och söt. blir bara mera bebis sjuk när man ser dom små. men jag kan meddela att det inte är länge kvar nu! det kan absolut inte vara det efter igår:P ..hoho

hej

spännande

Publicerad 2010-02-26 22:19:45 i Allmänt

... nu är det spännade:) kan inte vara långt ifrån nu! wiee

1OO - dagars

Publicerad 2010-02-24 12:30:56 i Allmänt

dagen som alla studenter har väntat på! även jag har längtat som en tok tills den här dagen skulle komma! men allt blir ju inte som man tänkt sig. just nu sitter jag här gravid och kan åka in på förlossningen vilken dag som helst. får panik när jag tänker på studenten. vet inte alls hur jag ska göra längre? ska jag vara med på den stora dagen eller inte? känner mig inte så delaktig i klassen längre, har heller inte så mycke kontakt med mina "klasskompisar." och det är ju pga att jag inte är så mycke i skola längre utan jag jobbar hemifrån. men jag saknar dom och jag saknar skolan på något sätt.

känner på ett sätt att jag vill vara med på studentdagen men då har jag ochså ett barn att ta hand om jag vet inte alls hur mycke jag kommer orka om jag känner mig pigg för att vara med just då. kanske räcker med att jag åker in och tittar ochså. få se helt enkelt.

idag ser det inte ut att vara lika kallt ute. har två termometrar men vet inte vilken som visar rätt hehe. brandkåren åkte precis förbi men en jävla fart och in på kullsta skolan . ser att alla barn står ute på grusplan, kanske är det brandövning eller så brinner det på riktigt. var på musikalen igår med natalie ochså, har förväntat mig att den skulle vara bättre! men den gick och se och några var riktigt duktiga på rollspel medans andra kanske inte va lika duktiga..



lägger upp en gammal bild på mig och syster när vi var och hälsade på henne i england!

mage v:37

Publicerad 2010-02-23 00:55:45 i Allmänt




här är en bild som ganska många har tjatat om, en bild fram i från på min mage. lovar att jag ska bli bättre på bilder i bloggen. här är min mage just nu i vecka 37, större får den inte bli! den är nog tung, det känns som växer den mera så spricker den! haha

kan meddela att det är 30- ute just nu. inte direkt någon höjdare! hinner bara gå ut som är man vithårig.

idag hos bm gick det bra, hittade inget fel på mig som tur va hehe. en annan läkare monica fick känna om hon tyckte att huvudet låg neråt på barnet och det tyckte hon. skönt! förhoppningsvis så slipper jag snittas.

pratade med ante för ett tag sedan, lät som han vart ganska sen hem, så hinner nog somna innan han kommer! ska strax gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna. imorgon är det föräldrargrupp igen och då ska vi se förlossningsfilm. längtar*


måndag

Publicerad 2010-02-22 14:03:39 i Allmänt

idag är det måndag igen. en vecka kvar av februari sen går vi in i mars månad, jag undrar vilket datum den lilla krabaten vill komma ut. har varit rätt lungt i magen ett tag nu. har mest kännt av att den ligger och trycker neråt och det gör ont kan jag lova. kan inte stå rakt. sen börjar det bli problem med att sova, hur jag en ligger så är allt oskönt. hur jag en sitter i soffan så är det oskönt.

inatt for ante till gbg och jobbade. känndes tomt, men hade frank hos mig hela natten så det gick bra:) få se när han kommer hem igen. om det blir i natt eller om nån dag. vill helst inte åka in på BB själv ifalll det skulle bli någonting, men vet ju faktiskt aldrig när det kan hända. så hoppas han inte bli där allt för länge. annars idag har jag inte gjort någonting var ute en sväng med frank på morgonen sen gick jag och duschade och nu passar jag min lillebror och ska snart göra mig i ordning för att åka på sjukstugan.

Till Emma från Line

Publicerad 2010-02-21 18:40:53 i Allmänt

Hej hopp.
Fixade din blogg lite nu men hinner inte göra klart allt än.
Du får komma på lite idéer medans så kan jag fixa de där i veckan! :)

//
http://www.linejohanna.blogg.se

kom ut!!

Publicerad 2010-02-20 21:24:46 i Allmänt



nu vill jag att du ska ta och komma ut. vill se vem det är som håller mig vaken om nätterna hehe.

så mycke man funderar över, hur den kommer se ut? vem kommer den vara lik? är det en pojke eller flicka? så mycke som jag vill se nu! man går bara och väntar på att det ska hända någonting, och dagarna blir så långa och tråkiga! men idag är det bara 32 dagar kvar! det är sjuk vad fort det gått nu på slutet.

ska försöka ta någon magbild ochså! magen den bara växer och blir tyngre! så skulle vara skönt att få bort den! men sammtidigt så kommer jag sakna alla sparkar och den goa magen:)

gammla inlägg

Publicerad 2010-02-19 01:12:57 i Allmänt

sitter och läser mina gammla inlägg som jag skrev i sommras / förra hösten! och det är sjuk vad livet kan förändras, vad som kan hända på ett år! för ett år sedan levde jag livet, träffade ante för första gången, gick i skola , hade egen lägenhet i stan, man planerade saker till studenten, planerade hur mycke som helst som man skulle hinna göra. ett år senare sitter jag här HÖGGRAVID på köpet och har flyttat ihop med ante! men det är absolut ingenting jag ångrar. ångrar inte en sekund över mitt val:)

nio månader av denna resa har snart gått, det har varit motgångar och man har fått kämpat. händer så mycke saker som man inte har förväntat sig. man har vuxit ifrån vissa saker, fått nya intressen, tappat kontakten med vissa. man har fått höra många olika kommentarer.

minns i vecka 18-19 när vi var iväg på vårat första ultraljud, vilket var något av det häftigaste och underbaraste jag gjort. att se sitt egna lilla barn, att man faktiskt hade någonting i magen.. egentligen är det inte förens nu man verkligen insett att snart ska man bli mamma..

veckorna bara springer iväg.. inte alls länge kvar tills man ska påbörja den nya resan i livet.



trist

Publicerad 2010-02-18 13:28:33 i Allmänt

http://op.se/ragunda/1.1823258-hotell-indalsleden-gar-i-konkurs

Hejja sverige

Publicerad 2010-02-18 02:24:30 i Allmänt

sitter och kollar på sverige - tyskland i hockey. men funderar på att krypa i säng. känner att magen börjar värka och då är det skönast att ligga uppe i sängen en i soffan. klockan är strax efter 02:00 så borde endå sova om jag ska upp skapligt imorgon. nu för tiden kan jag vakna runt 8-9 på morgonen och är jätte pigg. men det är tydligen vanligt. är ochså ofta trött nu känner mig tråkig som blir trött så lätt men allt tar på krafterna allt blir så mycket jobbigare och man blir trött för ingenting!  

tror att bebisen hade hicka nu ikväll,känndes som den låg med ett finger och petade på min mage hehe. nu verkar den sova ( för en gångs skull) den är verkligen vaken dygnet runt känns det som, vilket jag vet att den inte är. men det är ofta full rulle, och den är expert på att vara vaken på nätterna.

på måndag ska jag till bm igen för att kolla upp lite saker. sen ska även någon annan "läkare" få känna på min mage och se om hon känner om huvudet har lagt sig ner eftersom ulla - lena var orsäker. men är lite orolig varje gång när hon börjar trycka på magen känns det som jag ska svimma jätte obehagligt. i måndags var jag nära att svimma två gånger. föräldrar gruppen i måndags var ganska intressant. blir väl roligare dom andra gångerna. nästa gång ( tisdag) ska vi se på en förlossningsfilm hehe . jag längtar faktiskt:P 

nu har det gått första perioden på hockeyn men det står 0-0 , men hoppas svergie för in ett mål snart! hejja  

FET-tisdag

Publicerad 2010-02-16 10:39:30 i Allmänt

hej.

ligger fortfarande i sängen, har inte orkat klivit upp en. vaknade strax före tio och var pigg. men för tidigt att kliva upp så gick ner och hämtade datan. ska nog ligga ett tag till var rätt skönt.

igår kväll fick jag såna sammandragningar så jag knappt kunnde stå, hade verkligen ont! men fick en riskudde av mamma så då vart smärtan lite svagare. somnade till på soffan trodde de skulle ge med sig när jag vaknade, men inte. så gick upp och la mig. men nu i morse när jag vaknade var den helt borta, skönt:)

idag är det FET-tisdag! undra hur många semlor man kommer äta idag? en blir det iaf, om inte två? haha. klockan ett ska vi iväg till bm får se om hon tycker att bebisen har vänt sig. jag tycker det känns som den ligger med rumpan neråt. så vem vet, vi kanske får en tripp till östersund på vändningsförsök snart.. hjälp. sen klockan tre idag börjar föräldrargruppen ochså. blir nog kul och bra. hejs

Glad alla hjärtans dag

Publicerad 2010-02-14 19:02:43 i Allmänt

på er alla:) hoppas ni haft en bra dag.

frank

Publicerad 2010-02-13 13:54:51 i Allmänt



har precis kommit in efter en promenad med frank :)

13 Februari

Publicerad 2010-02-13 09:49:05 i Allmänt

hej hopp.

idag är man uppe med tuppen. men lika bra man blir van kanske? hehe. för ett tag sedan var jag ute och gick med frank eftersom vi är vakt åt han i helgen. det var ganska skönt att gå ut tidigt på morgonen och gå ut en sväng. ska strax ta tag i disken och diska, sen dammsuga! sen får jag se vad jag ska hitta på idag.

hade tänkt att gå upp till slalombacken igen men tyckte de va rätt kallt ute. men får se. det kan ju bli varmare! i onsdags så var det bara fem veckor kvar av min tid som gravid! vilken resa det varit. både upp och ner, men det kommer helt klart vara värt det. i två nätter nu så har den levt om som jag vet inte vad! har kännts som det kommer ploppa ut vilken sekund som helst. men jag tror den har prövat vänt på sig. kan ju hoppas det! nu ska jag äta någonting. så uppdaterer senare!

så kan det va..

Publicerad 2010-02-12 11:40:56 i Allmänt

jag är ganska less på att bli vald som den andra av mina kompisar! jag passar när ni inte har någon annan. men det är slut med det.

trodde ni skulle visa lite mer omtänksamhet. det kanske är just den här tiden man verkligen behöver en riktigt kompis ibland.

tex. ni kan säga/skriva "ikväll ska jag vara med tjejerna" okej så jag passar inte in där längre? bara för att man är gravid så kan man fortfarande vara med på saker. jag hade iaf tyckt det vore roligt att umgås med er innan den lill* kommer ut. sen när man börjar kunna vara ute igen så kommer man vara tillgänglig!

och jag vet precis vilka av mina såkallade vänner som har visat sin riktiga sida nu. så hej då med er! de finns andra .

jaja. igår var jag duktig. jag gick till slalombacken och gick tillbaka hem, och de känndes i magen kan jag lova! det var ganska jobbigt eftersom magen väger en del nu. men skönt när man kom hem och la sig i soffan. igår kväll började ja känna mig lite hänig, samma idag känns som jag börjar bli sjuk! inte bra. jätte fint väder är det idag ochså, så ska hoppa in i duschen och göra mig klar för att gå ut. tjing

inatt jag drömde

Publicerad 2010-02-10 10:52:22 i Allmänt

inatt drömde jag att jag fick en liten flicka. hon var så söt:) men var lite beskymrad för hon kunnde inte ha kläderna vi köpt för hon var så rund och näsan var så liten fick knappt in en topps:P sen kunnde jag inte amma hon heller för hon ville aldrig ha mat. hon bara sov:P nu på slutet har jag faktiskt drömt mycke roligt och konstigt. det roligaste jag drömmt var nog när jag drömde att bebisen låg i spisen i ugnen och den var inte klar, bebisen var som inbakad i en pizza haha:P så man kunnde inte se vad det var för kön! sen minns ja att jag tyckte att bebisen såg så bränd ut, men det var ju håret för de var så svart!

imorse när jag vaknade så började jag blöda näsblod, men gick fort över! som tur är. tycker inte om blod eller nått sånt. och nu ska jag göra mig klar. ska nog hinna med att gå ut en sväng ochså det ser ju ut att vara jätte fint väder idag:)

ha en bra dag.

godnatt

Publicerad 2010-02-09 23:45:35 i Allmänt

hej hopp!

egentligen har jag ingenting att skriva. men har ingenting att göra så får bli en liten kvällsuppdatering nu på kvällen som lite tidsfördriv! idag har jag färgat mitt hår syns inte så väl. men det vart lite mörkare. sen har jag diskat och tvättat, de gammla vanliga! är skapligt less på det. ska plocka och plocka hela tiden!

sen nu ikväll var jag och ante upp till backen en sväng. var rätt mycke folk där ikväll. imorgon ska jag nog följa mamma till solle för att ha någonting att göra. börjar bli så less på att bara gå hemma. mer less att man går och väntar på att bebisen ska kika ut. imåndags när vi var till bm så värkade det som att bebisen hade lagt sig med huvudet neråt så hoppas den stannar där ochså hehe. nästa vecka börjar föräldrargruppen ochså bli nog kul :)

mjo undra om man ska gå och lägga sig? funderar på det... ibland är det skönt att bara lägga sig ner och tänka. tänka på saker och ting. men ibland tänker jag nog lite för mycke.. vad är rätt och vad är fel? hur kan jag göra det bättre? hur ska ja få bort den hemska smärtan som jag har i huvudet dag in och dag ut? ja så mycke som kommer upp när man just ska sova. men ibland är det bra saker ochså. godnatt.

ananas?

Publicerad 2010-02-07 20:22:14 i Allmänt

om man äter tre hela ananas så ska tydligen förlossningen sättas igång! om det stämmer så ska jag gå på ica direkt i morgon och köpa det! så himla trovärdigt låter det inte.

någon som har hört talas om det?

mysigt

Publicerad 2010-02-06 17:44:19 i Allmänt

goddagens.

idag har jag varit i slalombacken med maria och fikat. var trevligt. träffade även lite annat roligt folk som man inte sätt på ett år känndes det som. sen åkte jag hem och duschade och gjorde mig klar och nu har jag precis varit på affären och handlat. så idag blir det grillning:) gött!

idag har jag haft lite smått ont i magen, kanske är sammandragningar som spökar och bebisen har nog haft disco i magen hela dagen, känns inte som den varit still i magen en sekund, men nu börjar det lugna ner sig hehe. gör så ont när den är vid revbenen, kan knappt sitta rakt. och idag har den i prencip varit där och hållt på hela dagen. är ochså avensjuk på alla som åker in och föder sina små bebisar. vill ochså!!

på måndag ska vi till BM igen så hoppas att bebisen har vänt sig. vill inte åka in för vändningsförsök. och har man otur så kan vattnet börja gå när dom provar att vända men ibland så kanske det inte ens går att vända heller. vi få se. det blir nog bra till slut.

allt för mig hej hej.



mage v: 34

Publicerad 2010-02-05 10:57:59 i Allmänt



min mage v 34.. nu är det nära :) kan i princip bli när som helst. idag är det tvättning, diskning, dammsugning och byta sängkläder som står på schemat! sen ska jag packa BB väskan ochså:)

gött

Publicerad 2010-02-04 18:28:14 i Allmänt

hejhopp.

kom precis hem, har varit på skolan igen på ett yttligare möte, denna gång var mer värt att åka in en alla andra gånger. nu var både syon och en annan "tant" med. kom fram till ett bra resultat ochså. insåg att jag faktiskt inte ligger efter i så mycket heller. så nu ska jag bara göra klart två grejer och skicka in! sen är jag klar med skolan! SkÖÖÖÖÖNT!

sen svängde vi in på donken och åt middag, inte så nyttigt, men det är ju inte så ofta! när vi kom hem, åkte jag och köpte godis på time. ennu onyttigare hehe.

ska lägga in ett par bilder sen ochså:P hej svejs

jag överlevde..

Publicerad 2010-02-02 13:39:54 i Allmänt

natten! fy vad sammandragningar jag hade inatt. inte det minsta skönt ! ne, ogilla säger jag bara!

jag tror och hoppas att bebisen vill komma ut snart, börjar bli jobbigt med alla sammandragningar och att bära på magen, den börjar bli ganska tung nu. idag snöar det, inte alls roligt! så undra vad man ska hitta på idag?

hejs

februari

Publicerad 2010-02-01 18:06:13 i Allmänt

hej.

nu har jag precis ätit, ska strax fara och "jobba" igår var jag och jobbade i forshallen, fast var inte så långvarit kanske max var där i två timmar. lika bra var det, var trött hade inte sovit någonting och det var iskallt där inne.
idag har jag varit och hälsat på malin och eliaz, så stor han blivit :)

annars har det väl inte hänt något roligt precis, sammandragningarna håller i sig en, enda sen vi var hos ullalena förra veckan har jag haft sammandragningar varje dag! ena dagen känns det som man ska åka in och föda andra dagen känns det bara som lite mensvärk. inatt känndes det som magknip. jag hoppas att bebisen har vänt på sig, så att den ligger med huvdet neråt. känns nu mera som den ligger och sparkar uppåt brösten och inte neråt. men det kan ändras snabbt. vill inte testa mig på vändningsförsök! 

nu måste jag gå.  hej då