Prenumerera och dela

skönare väder

Publicerad 2009-05-31 21:10:40 i Allmänt

helt sjukt varmt ute, men jag klagar inte! hela helgen har det varit super fint väder, de gillar vi!

sitter hemma nu, ska nog strax lägga mig, är fortfarande sliten sen går dagen, är hur trött som helst och ont i huvudet har jag ochså. nu är det bara två veckor kvar sen slutar jag skolan, kan inte bli bättre med sommarlov nu, skola är igenting för mig det. därimot har jag inget  jobb isommar och jag måste verkligen ha det, måste ha pengar till för att kunna göra någonting.

näe nu har jag inte så mycke mer att säga, ska försöka få igång kameran som vart ner dränk i cider så jag kan lägga upp lite bilder sen criusingen igår. PUSS

sweet dreams

Publicerad 2009-05-27 22:59:16 i Allmänt

precis kommit hem från musikalen,den var faktiskt bra :) trodde den skulle vara dålig eftersom man hört rätt mycke negativt om den, men jag tyckte den var bra. både jag och ida höll på att dö av skratt ett antal gånger.

igår hade jag utvecklingsamtal, mitt första utvecklingsamtal på ett helt år, vad är det för mening att ha det nu när jag slutar om 2 veckor? säger som alltid, min mentor är väldigt konstig. det första hon sa var, ( haft lite dåligt samvete över att vi inte "hunnit" pratat ennu. ja ja hur som helst så låg jag väldigt bra till, nått som förvånade mig. Nu tänkte jag inte skriva så mycket mer, ska sova alldeles strax. Känns som att inte har sovit något inatt, men det har sina förklaringar. godnatt


varför

Publicerad 2009-05-25 16:29:33 i Allmänt

haha lite kul att visa personer tar åt sig av de man skriver i bloggen fast man inte ens menar dom/ den personen:)
 
idag på skolan gick våran klass och kollade på konsär i aulan och varför valde jag inte inriktning dans för? det vore säkert hur kul som helst, det ser ut och va hur kul som helst,och jag har alltid velat kunna dansa riktigt. den linjen jag går nu är inte alls kul, de enda posetiva är bartender utbildningen. efter skolan gick jag linnea och robin hem till linnea, sen gick vi ner på stan och handlade, snart ska jag laga mat, och sen ska jag och linnea ut och gå.

nu plingar de på dörren, bäst att öppna! tjaråå.

summer is back

Publicerad 2009-05-24 21:50:46 i Allmänt

tur att visa har bra självförstroende.. alldeles för bra kanske.. mene det är bra!

helgen har varit lugn, nu har min älskling åkt och jobbat igen, så till veckan blir jag i stan, känns som det var evigheter sedan jag var där. men och andra sidan så har jag inte saknat stan så värst mycket. funderar på att dra ut på marite imorgon, men känns lite konstigt på en måndag få se om jag hänger med några tjejer i klassen, vore ju super kul . på torsdag ska vi i hotell och livsmedel servera PC & VTC mösspådagnings bal, blir nog kul så på fredag är jag ledig, och då följer jag pappa till stockholm, sen på lördag är det cruising :)

nu ska jag fortsätta packa. hej

Retard.

Publicerad 2009-05-22 18:05:51 i Allmänt

Hade inte tvekat att skjuta dig i huvudet.. Så jävla glad över att jag slipper dig =)

värsta dagen i mitt liv, men även den bästa!

sleeeeeep

Publicerad 2009-05-22 01:40:14 i Allmänt

Kan inte beskriva i ord eller få ut mina känslor om allt som far omkring mig just nu! Det ända jag kan säga att jag inte kan sova, ligger och vrider mig säkert 100 gånger

ikväll så spelade jag carro magda och linus lite kloter, senare åkte jag och carro bara omkring i hammarn , hammarstrand hade inget annat roligt att bjuda på. carro och jag gick även ut och gick runt stora kullsta idag, så lite nyttig har vi varit motför vad vi brukar vara, så nu har vi sagt att varje gång vi träffas så ska vi ut och gå :)

natti

?!

Publicerad 2009-05-21 17:00:12 i Allmänt

vet inte alls vad jag ska skriva, men känner att jag måste skriva, det har ju liksom blivit till en vardags rutin:)


idag skulle jag och carro ut och gå runt kullsta hade vi tänkt, men eftersom det började regna och oska så blev det inget av med det. så i stället åkte vi bil, och sprang ut och in på affärerna istället. nu sitter jag hemma och väntar på att pappa ska göra klart maten, sen invänta carro igen.

pöss

ett tips

Publicerad 2009-05-18 18:07:54 i Allmänt

till er som har löshår, sätt aldrig fast erat löshår med lim, det är det dummaste jag gjort & vad ni kan göra, när jag började ha löshår, satt jag fast det med clips, sen när jag färgade mitt hår till mörkt så köpte jag nyttlöshår med lim, och nu här omdan när jag skulle ta bort de så är det stora klumpar i håret med lim, satt en del av kvällen och försökte med allt att få bort limet men det gick inte, satt även igår med mamma och skulle försöka ta bort det sista, men det sitter verkligen som världens super lim.. har två stora tover med lim som inte går att få bort, så idag när jag skulle klippa mig och slinga håret, så fick jag inte klippa mig, kunnde bara slinga en del av håret på grund av det jävla limmet, så vad ni en gör limma aldrig håret!

idag när jag kom hem med bussen så hade mamma lagat tacos åt mig, snäll mamma jag har :) så snart ska jag plugga lite, sen ska jag städa på rummet och flytta ner lite saker till "nya" rummet . men nu ska jag fortsätta med pluggandet om badhusparken haha

....

Publicerad 2009-05-17 14:26:32 i Allmänt

på fredag är en dag jag kommer gruva mig till, men det måste bli gjort! men sen är det över, kanske man kan börja leva som en normal människa igen....

vägen hit har varit ett helvete!!

en låt som få en på bättre humör..

Publicerad 2009-05-17 10:35:14 i Allmänt

onsdag

Publicerad 2009-05-13 18:36:46 i Allmänt

känns som jag börjar bli sjuk igen, inte bra! inte alls bra, hatar att vara sjuk, man orkar ingenting. har hur ont i munen som helst kan inte äta för då svider det och gör ont, humm, vatten är det enda som går.
sen så har jag jätte ont i nacken , ska jag kolla åt vänster så måste jag vrida hela kroppen för att kolla åt det hållet.

idag hade vi världens längsta dag på skolan, från kvart över åtta till halv fyra, på naturkundskapen idag skulle vi ut och leta massa kryp i vattnet, massa larver hittade jag, höll på sy! kallt och jävligt var det ochså, men var väl för dåligt klädd, (finns inget dåligt vänder, bara dåliga kläder)

sen hade vi svenska och både jag och robin höll på att somna flera gånger, men då gick jag och köpte en cola så vart man lite piggare. ne nu har jag inte tid att sitta här mera, mattias tjatar om datan.

ha de bra puss

sluta!

Publicerad 2009-05-12 18:11:33 i Allmänt

ibland förstår jag mig inte på folk, om jag ringer en person 10000 gånger om dagen och personen inte svarar, då slutar jag ringa och fattar att personen inte vill prata! men dom här personerna som håller på att ringa mig verkar inte fatta bättre, nu har dom börjat ringt hem ochså!

åh vad less jag är, är less på allting! vet inte vad jag ska göra, eller hur jag ska göra..


det lönar sig att kämpa

Speedy Gonzales

Publicerad 2009-05-10 16:56:20 i Allmänt

roligare kväll! började att dricka hemma hos natalie satt och spelade kort och drack och bara pratade, senare gick vi på lergodset och tog nån cider, sen åkte vi på fest i bispgården, kan säga att kvällen var den roligaste på länge =) "NEJ DET TYCKER JAG INTE HON VAR SIG SJÄLV"  "HÄR PASSA CHIPSEN ÅT MIG"

idag mår jag inte riktigt 100, men det gör mig ingenting, var inte ens tänk att jag skulle dricka igår, men man har inte alltid kompisar som fyller 18 år. 

nu väntar jag på middagen, sen ska jag nog lägga mig igen, ingen lust att vara uppe idag, är inte på humör!!

medkänsla

Publicerad 2009-05-08 13:23:40 i Allmänt

tycker alla kan lägga en tanke åt det ordet!!

kan det va en.....

Publicerad 2009-05-06 19:46:58 i Allmänt

haha :D neger!


ja idag har dan gått alldeles för fort nästan, först skolan sen stan sen max, sen iväg och kolla på linneas nya lägenhet,sen iväg med maria och sola och nu väntar jag på att jocke & nicke ska komma så vi kan hitta på nått:) så har inte tid att sitta här mera.

tjarå

störd

Publicerad 2009-05-03 17:35:38 i Allmänt

finns två personer som jag ogillar väldigt mycket. och dom två kommer jag aldrig att fölåta för vad dom har gjort, sagt & gör! skämmas är vad dom borde göra, men alla har inte så mycke inanför pannbenet har man märkt.

jaja, idag var jag till sundsvall med mamma, handlade lim till håret och kläder.. så nu är jag fattig igen. typiskt! har precis kommit hem så nu sitter jag här väntar på att pappa ska göra klar min mat, hähä sen ska jag hoppa in i duschen . sen har jag en helveckas skola framför mig hum, har verkligen hur mycke som helst i skolan nu, men jag har bara mig själv att skylla på.

imorgon ska jag iaf vara med madde, som var typ flera år sedan jag träffade henne, känns bra att vi har pratat ut iaf:) får se vad vi hittar på. känns rätt bra att åka in till stan igen, nya människor, lite bättre faktiskt.
 

-

Publicerad 2009-05-02 15:02:20 i Allmänt

 
saknar maria

valborg

Publicerad 2009-05-01 14:21:06 i Allmänt

vart väldigt lyckad :) bilder kanske kommer senare .