Prenumerera och dela

ambulansfärd nr 2

Publicerad 2012-03-02 23:59:06 i Allmänt

ja tyvärr så fick vi åka in akut med ambulans med Joel ikväll igen, var faktiskt hälsocentralen ihammarstrand som till kallade ambulans ( hör och häpna ) så nu ligger vi inne på barn igen.

denna gång var värre att åka, när vi kom till stugun så hör jag en av ambulanspersonalen ber föraren som kör att öka farten in till östersund, fick lite smått panik och frågade vad som var fel, och tydligen så syresatte han sig dålig även fast han hade syrgas på sig.. så när vi kom fram till östersund gick allt hur fort som helst, stod massa personal som tog imot honom och sedan hjälpte dom han med andningen, så nu får han adrenalin en gång i timmen och ligger med syrgas!

man lider verkligen när sina barn är sjunka,Joel har verkligen fått en tuff start i livet, först låg han 8 dagar på prematuren och nu har han fått RS viruset och har det kämigt med andningen jag hoppas att det blir bättre och bättre för varje dag nu när han får hjälp, men det kan även bli sämre efter nån dag och sedan bättre!

även Julia ligger hemma med 39 i feber och är tät i andningen,får hoppas hon slipper sjukhusbesök! men helst av allt skulle jag vilja ha henne här, när ens barn är sjuk så vill man alltid ha dom till sig.

nu är det blöjbyte och matning på G!

Kommentarer
Postat av: Evelina

Kommentar publicerad 2012-03-03 07:54:06

Huvva, Hoppas han krya på sej snart..

Postat av: linnea f

Kommentar publicerad 2012-03-03 08:26:23

huga! :( lillgubben då! :( håller tummarna för att det ska gå mot det bättre för varje dag! kram på er!

Postat av: Mary

Kommentar publicerad 2012-03-03 09:17:32

Men fy! Lilla grabben, vad jobbigt! Hoppas hoppas han blir bättre FORT och även att storasyster blir piggare. Huvva! Nu får det väl vara färdigt med sjukdommar på era två så pärlor?!

KRAM

Postat av: stefan

Kommentar publicerad 2012-03-03 12:16:06

stackare!! ingen hejd alls på sjukdomar, han har haft en tuff start lillgrabben:( hoppas ni får va friska sen den här skiten är över:D hoppas altt är bra med dig också emma:P ha de kramz

Postat av: Johanna e

Kommentar publicerad 2012-03-03 13:08:11

ni gör det bra.. lider med er. Vet hur jobbigt det är, haft villiam sjuk två veckor och in och ut på akuten och vårdcentralen. Hoppas att det blir bättre med båda barnen, jag håller tummarna. KRam

Kommentera inlägget här
Klicka i för att spara dina uppgifter
Publiceras ej