Prenumerera och dela

blir avundsjuk

Publicerad 2011-03-31 14:01:15 i Allmänt

på alla små bäbisar:) så fort jag går in på något ställe så är det antingen någon som är gravid eller någon som har en nyfödd bäbis, jag vill ockå ha!! nog för att jag redan har en "liten bäbis" och heller inte skulle vilja ha en till precis just nu, så blir jag avundsjuk

det är någonting speciellt med nyfödda barn:)

te & macka

Publicerad 2011-03-30 22:40:24 i Bilder Emma

sitter och dricker te och äter macka och kollar på bigbrother. var på spinning nu ikväll och det känndes att man inte varit där på en vecka, men det var otroligt skönt att komma hem och duscha sen! satt och beställde kort förut idag på fujidirekt. men det fanns inte dom måtten jag ville ha på korten? så är det någon som vet en bra sida där man kan beställa kort på, och där alla mått finns.


hej på er

Publicerad 2011-03-30 10:39:19 i Allmänt

onsdag idag, slapp städa imorse! så istället städar jag imorgon, och det var så skööönt att ligga kvar i sängen imorse! har sovit som en stock inatt, vaknade inte ens när ante kom och la sig, och jag brukar alltid vakna till när han kommer och lägger sig.

ska strax göra mig klar, får se om jag går ut en sväng. ser ut att vara fint väder ute idag. så ska nog ta med mig julia på en promenad efter hon har fått sovit en sväng, idag ska jag nog fixa till i vitrinskåpet, för nu är ante helt klar med den, ( tror jag) vart så himla fint. så nu har jag beställt kort som jag ska ha i den, ska fixa dit glasen också! sen är det bara ett nytt bord som fattas hihi

en annan sak som jag vill göra är att måla/tapetsera om i hallen  / trappen. det behövs faktiskt, det fattas tapet på flera ställen, har faktiskt varit på gång flera gånger att riva där ute. men får se när det blir :)

hörs sen

1-årskalas!!

Publicerad 2011-03-29 21:27:37 i Bilder Julia







full rulle hela dagen! så man lär nog somna gott ikväll. klev upp kvart över fem i morse och åkte med bussen till halkbanan, var faktiskt riktigt kul! sen när man kom hem har det varit full rulle hela dagen tills nu. så nu ska jag städa undan efter kalaset! men julia är helnöjd hon har fått massa fina leksaker och jätte fina kläder! och en fin el motorcykel som ni ser på bilden:)

Birsta City

Publicerad 2011-03-28 23:48:46 i Bilder Julia

igår var jag älskling och julia på birsta och shoppade loss kan man säga, bilen var PROPPFULL på vägen hem! hem fick vi med oss ett jätte snyggt vitrinskåp jag fick av älskling i födelsedagspresent:) vitrinskåp och hylla i ett skulle man kunna säga, två vitrinskåp och hylla i mitten( kan visa bild sen)

vi handlade även födelsedagspresenter till vårt lilla hjärta som fyller 1 år imorron:) helt sjukt att hon fyller ett år imorgon,världens bästa lilla tjej.

halkbana har jag imorgon också! så det är bäst jag stänger ner datan och lägger mig, med tanke på att jag ska åka med bussen halv sju imorgon bitti!

pusspuss

slapp lördag

Publicerad 2011-03-26 16:41:35 i Bilder

igår fyllde jag 20 år, känndes faktiskt inge speciellt, men jag hade en bra dag :) och fick bra presenter. for med ante på systemet och det var då man märkte att man hade blivigt äldre, för på systemet har man ju aldrig kunnat handlat förut på :P behövde heller inte visa legg hahah

på kvällen åkte jag till natalie & larsa och drack lite. trevligt!

idag har det varit folk här så vi har ätit smörgåstårta! mummsi!! snart ska vi fara på affären, ska bara vänta på att jullan ska vakna!


såhär pigg är man:)

min dag =)

Publicerad 2011-03-25 07:02:37 i Bilder Emma


grattis till mig själv på 20-årsdagen:)

godkväller

Publicerad 2011-03-23 21:15:38 i Allmänt

vårat hus står iaf kvar? hoppas erat också gör det! fy satan vad det blåste igår kväll! jag vågade knappt somna, men jag somnade så skönt till slut :) kan vara för ante låg brevid, annars hade jag nog legat och inbillat mig saker (som jag alltid annars gör när han inte ligger brevid) imorse ringde väckarn sju, klev upp gjorde mig  ordning gick ner och städade, sen in på diva, där madde fixade mitt hår, jag är jätte nöjd, syns inte så himla mycket, men det är inget jag ville heller!

två dagar tills man fyller år också! undra vad det blir för skojigt då;)

tjing

svar på frågestunden.

Publicerad 2011-03-23 07:39:57 i Allmänt

ammande du julia? så fall hur länge?
ja jag ammande julia, i ungefär 3 månader.

hur gjorde du med skolan?
jag gick i skolan ungefär 1-2 månader kvar av graviditeten, jobbade mycket med hemuppgifter så på slutet åkte jag mest in bara för att lämna in arbeten.

hur länge har du bloggat?
den här bloggen har jag haft sen februari 2009, men innan hade jag två till, men dom tog jag bort ganska snabbt.

hur länge hade du varit gravid innan han märkte?
antar att du menar ante? han fick veta det samma dag som jag gjorde testet.

vad fick du för reaktioner av omgivningen?
mest posetiva, vissa tog det bättre en andra!

vad jobbar du med?
har inget jobb ennu, städar på apoteket.

När du fick reda på att du var gravid, tänkte du ens på att göra abort då?
ja det gjorde jag, flera gånger, var ganska osäker länge på om jag verkligen gjorde rätt att behålla det.

hur länge har du och ante varit tillsammans? (förlovad)
vi har varit tillsammans i 2 år. och varit förlovade 1år

har du planerat fler barn? hur många isf?
ja det har vi:) jag vill iaf ha två till

vad var din allra första tanke när du fick veta att du var gravid?
neeeej, ungefär:P vart en chock.

hur ofta dricker du?
inte så ofta faktiskt, är det någonting speciellt, kan det va kul att gå ut.

Vilka preventiv medel använder/använt du?
har bara använt p-piller, använder det fortfarande,neovletta.

är det något du har förendrat hos dig själv eller din kropp?
ja det är det.

tycker du dina vänner har stöttat dig genom graviditeten och efter?
vissa, vissa inte!

vad är julias favoriträtt?
hon tycker för det mesta om allt, så svårt att säga:)

hur kom ni på namnet julia?
hade några namn men inget som vart. sen hittade vi namnet julia i en almenacka:)

vad vill du jobba med i framtiden?
svårt att säga, förut ville jag bli dagisfröken, men nu vet jag faktiskt inte.

var julia planerad?
nej det var hon inte

bullbak

Publicerad 2011-03-22 08:42:50 i Allmänt

ska strax gå till min farmor och baka bullar:) mumms! hon gör så goda bullar så var tvungen att fråga om vi kunnde baka någon dag. efter det ska jag nog gå och sola, sen får jag se vad jag hittar på!

svarar på frågestunden sen idag:)

julia

Publicerad 2011-03-21 21:08:38 i Bilder Julia


julia ute och solar:))

tacolasange

Publicerad 2011-03-21 18:17:19 i Allmänt

provade ett nytt recept idag som jag och ante hittade på prix,så jag hoppas den blir god, har aldrig ätit tacolasange förut.

idag har det inte hänt så mycke faktiskt, har inte mått så bra! har mått illa HELA DAGEN!? var på väg ner på apotket för att köpa tabletter mot illamående, men jag la mig och sov istället. någon som har provat dom? och att dom funkar. sen har jag varit och kört på körskolan, sen gick jag in och rättade några fel som jag haft. gick över till nettan, men var låst på affären, så satt mig och väntade på ante som skulle hämta mig.

hade tänkt lägga upp en video här ? men kan någon förklara hur man gör? det är säkert hur simpelt som helst:P

soliga söndag

Publicerad 2011-03-20 17:06:52 i Bilder

har verkligen varit super väder ute idag,julia har varit ute hela dagen hos sin mormor och lekt på altan,och peta i snön, hon var lite halvrädd för snön hehe. jag följde med ante och lastade ovanför stugun någonstanns, försökte hitta ett ställe där jag kunnde sitta och sola, men det gick inte så bra. så fort man gick ut var jag livrädd att få en stock på mig haha. så jag satt mest inne i lastbilen och digga musik.

ikväll är det spinning som står på schemat,sen blir det att ligga i soffan hela kvällen och kolla på solsidan och bigbrother!


på väg mot stugun


jag hade lite tråkigt medans ante lastade, (ser sur ut, men de va jag inte)


den röda saken där borta är ante:P

solig lördag

Publicerad 2011-03-19 11:35:13 i Allmänt

vad glad jag blir att det är sol ute idag:)))) så snart ska jag göra mig klar och hämta julia och gå ut! tror jag ska gå ner på centrum en sväng och kolla om man hittar någonting roligt där. trodde jag skulle få med mig ante eftersom de va han som sa vi skulle kliva upp tidigt, men icke! (nu är han uppe:P)

igår kväll lämna vi bort julia hos mormor, och sen for vi in till stan och käkade på athena,mumsi! efter maten gick vi på bio, hur många lingon finns det i världen? hur bra som helst, tycker alla borde se den! sen for vi hem och la oss och kolla på två filmer. mysigt kväll med älskling:)

ikväll få vi se vad som händer:)
ha en bra dag
kram

suck

Publicerad 2011-03-18 14:46:47 i Allmänt

vårkänslorna snöar bort! känns ju inge rolig alls. känns som man är mer deppig när snön börjar komma igen, är solen framme blir man automatiskt glad.

en rolig sak är ju att julia äntligen fått dagisplats:) på himlavalvet, har varit brydd att vi inte fått något papper hem, men idag när jag kikade i brevlådan så hade det kommit.

nu vaknar julia, så nu är det bäst man skyndar sig upp innan hon klättrar ur bilbarnstolen, min lilla klätterapa!

webcam

Publicerad 2011-03-18 11:41:24 i Bilder Emma

haha, har aldrig vetat att det har funnits webbcam på bärbara datorn!´



första bilden på webbcamen:P haha är ju faktiskt ganska kul:P

glöm inte frågestunden!






Frågestund

Publicerad 2011-03-17 23:49:55 i Bilder Emma

jag kan ju inte va smämre en alla andra! fråga på vad ni vill, säger till när tiden är slut! jag accepterna frågorna när jag svarar, så innan kan ni inte se frågorna.



kebab och cola

Publicerad 2011-03-17 16:12:34 i Allmänt

vart det till middag, kanske inte det nyttigaste! men ibland kan man faktiskt unna sig det. ante har precis åkt på jobb och jag ska strax ta med julia och ut och gå. är jätte skönt väder ute, synd det blåser bara .

imorron eller på lördag ska vi kanske åka till stan och se på bio, hur många lingon finns det i världen? det verkar ju hur rolig som helst ju. så jag hoppas vi kommer iväg, sen har vi tänkt på några andra roligheter också! men får se hur de blir:)

idag fick jag mina bikini som ja beställt i leopard, jag tycker det är skitsnyggt med leopard mönstrat! kan visa en bild sen!

sjukhusveckan i bigbrother

Publicerad 2011-03-16 23:33:28 i Allmänt

är ju faktiskt hur kul som helst!  programet i sig är ju inte så jätte roligt, men ikväll har jag skrattat hur mycke som helst. just nu ligger jag i sängen med datorn iknät, har tänkt att jag alldeles strax ska stänga ner för att sova, är hur trött som helst. julia har fortfarande feber sen i söndags och inatt vart hon förskyld på det, så hon har i stort sätt varit vaken hela natten, så inatt hoppas jag att jag får sova.

efter jag klev upp imorse gick jag ner på apoteket och städade, sen vidare på körskolan, träffade faktiskt en jätte trevlig tjej där. efter några timmar där nere, gick jag hem och väckte ante. sen har vi inte gjort så mycket idag ..som alla andra dagar då:P hummf

ikväll var jag på spinning pass, jobbigt men skönt efteråt.

nästa vecka ska jag göra maninkyr nere hos malin på diva,:) har alltid velat gjort det igen efter linda gjorde det nere i stockholm, så passade bra att hon kunnde göra det då, tills min födelsedag o allt:)

G O D N A T T

Nytt

Publicerad 2011-03-16 00:11:03 i Hemma hos oss

ihelgen var jag och hämtade dom här sakerna, nya sängbord och avlastningbord. jag tyckte det blev skitbra!





ni kan ju ignorera det röriga på sidan om;)

nu ska jag lägga mig och kika på bigbrother avsnittet jag missade igår, ikväll missade jag också men det kan jag inte se förens imorgon! godnatt folket.
puss

tuffing

Publicerad 2011-03-15 14:59:44 i Bilder Julia

idag är jag utvilad till 100% alltså idag kan jag inte klaga på att jag inte har fått sovit. halv 12 vaknade jag och väckte ante. sedan lagade jag fattigariddare till lunch, faktiskt gott! hade aldrig ante lärt mig äta det hade jag trodligen aldrig smakat det heller. undra hur mycket nytt jag har börjat ätit sen jag vart tillsammans med han? han har lärt mig äta en hel del haha

sen har jag lagt ut julia i vagen, tjurigare unge får man leta efter! hon vill inte alls ligga ner och försöker resa sig upp hela tiden, så lägger jag henne till rätta igen och hon försöker ta sig upp ,men till slut orkar hon inte mer och stvärsomnar! väntar nu på att hon ska vakna så vi kan fara ner på affären och handla mat. ¨


tuffing


när hon kom in, satt ante på dom på huvudet och där satt dom hela tiden hehe

en unge i minuten

Publicerad 2011-03-14 23:40:15 i Bilder Julia

älskar det programet! såg det första gången idag eftersom förra måndagen glömde jag trodligen bort det! men man får verkligen en flashbacks när man ser dom unga paren snart ska bli föräldrar ! jag minns verkligen hur ont det gjorde, den smärtan går inte att beskriva! och även fast man ser och vet hur jävla ont det gör, så längtar jag faktiskt tills nästa gång , det är specielt på något sätt.

ligger just nu i sängen, ska försöka att hålla mig vaken tills ante kommer hem! vilket kan bli svårt, är riktigt trött efter inatt, julia har feber och det slutade med att hon har varit rätt stökig inatt. har faktiskt inte gjort så mycket idag, har sovit rätt mycke faktiskt och bara tagit det lugge! skönt det med:)


världens sötaste! extra söt när hon ska dra ihop näsan och ögonen sådär hih:)

nya sängbord och avlastningsbord.

Publicerad 2011-03-12 11:28:14 i Bilder

har vi köpt! jag hoppas det blir bra till sängen, vi har tänkt hur länge som helst att vi ska köpa nya sängbord sen vi köpte nya sängramen men det har aldrig blivigt av, men nu äntligen! plus att vi har köpt ett avlastningbord också, sånt man drar över sängen! så nu kan ante göra frukost på säng åt mig;) haha

men innan vi åker och hämtar så ska jag ut och gå i det fina vädret, och hämta lite kläder som julia fått av Linnea & Lina.


spel kväll

Publicerad 2011-03-12 00:00:32 i Allmänt

godkväller!

ska alldeles strax göra sängen sällskap, vart super trött just nu. runt sju kom joel och runt 10 kom mamma och pappa och spelade kort med oss, spelade plump och jag vann nästan! jag låg först tills sista rundan då kom joel om mig, attans!!

annars idag har dagen varit ganska lugn, imorgon vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på? jag hoppas det är fint väder iaf. ne godnatt

ha en bra helg!

BRA LÅT

Publicerad 2011-03-11 12:49:14 i Allmänt

gott mat-tips!

Publicerad 2011-03-10 13:30:59 i Allmänt

till er som älskar kyckling:)

4 kycklingfileer
2 burkar, cream fresh med smaken ( fetaost & soltorkade tomater )

stek kycklingen lite lätt på båda sidorna, ungefär i en minut på varje sida, salta peppra!
lägg sedan kycklingen i en ungssäkerform nära varandra
bre över cream freshen på kyckling och in i ugnen i 40 minuter ungefär.

till det kan ni ha klyftpotatis eller kroketter, bro på vad ni gillar bäst!

supergott och enkelt.

10 mars

Publicerad 2011-03-10 08:57:21 i Allmänt

fint väder verkar det vara ute. får se om jag hinner ut och gå en sväng efter jag varit på körskolan,hade tänkt jag skulle baka en tårta ante ville ha. snäll som man är så ska jag faktiskt göra det, vi har beställt en tårta, men det skadar ju inte med en till:)

ne nu ska jag göra mig klar för dagen.

grattis till min älskling:)

trötteeeer

Publicerad 2011-03-09 23:37:36 i Allmänt

ska snart gå och sussa, är helt död känns det som, varför vet jag inte riktigt! men varit full fart hela kvällen, först ställde jag mig och lagade maten, ( som jag ska lägga ut recept på sen, skit gott ) medans jag lagade maten började ante baka, som sedan jag fick ta över hehe,efter maten drog vi till malin och dalle, så jag lät bakandet ta en pause, så när vi kom hem halv 10 så fick jag fortsätta där jag slutade, men nu är jag klar! resten av sakerna gör jag imorgon efter jag varit på körskola.

nu ska jag göra klart en liten överaskling, tjingiling

FET-TISDAG

Publicerad 2011-03-08 16:32:02 i Allmänt

fast vi körde fet-måndag igår istället... fast skulle bra gärna vilja ha en semla idag också:) hihi
kör på latmiddag idag, gräddstuvadpytt och stek ägg, funkar ju faktiskt det med. idag har jag kännt mig ganska duktig på körskolan, jobbade mer en vanligt. också så har jag bokat,halkbana, så snart är det dax att göra den också, ni dom gjort den tycker ni den va kul?:)

nej nu ska jag fortsätta mig maten, tjing

tisdag

Publicerad 2011-03-08 10:06:10 i Bilder

hej på er.

ska strax göra mig klar ska ner på körskolan och plugga lite hade jag tänkt. igår följde Lisa med mig ner på apoteket och visade mig en introduktion eftersom jag inte fått någon sån när jag började, och lisa var ju där före mig så det var snällt, tack:)

igår slutade vattnet fungera helt plötsligt här hemma, visade sig vara en vattenläcka, men nu är det fixat, skönt! man kan ju knappt göra någonting utan vatten, ingen mat, inte tvätta julia, ja massa saker. ne bäst man gör sig klar, och innan julia river ur allt ur papperskorgen!


igår kväll tog jag och bakade chokladbollar:)

ikea

Publicerad 2011-03-06 22:54:46 i Bilder Julia

idag vart det en sväng till IKEA! inte så mycke handlande faktiskt eftersom pengarna måste sparas!


kul att åka kundvagn:)




köpte nya blommor till fönstret, tycker det är fint med stora gröna växter!

när jag kom hem satt jag mig och sydde gardiner som jag satt upp på julias rum,vart faktiskt jätte bra! rosa med döskallar på:) sen började jag med maten, potatisgratäng och fläskfile! nyss har vi kollat på bigbrother och jag tänkte snart lägga mig , ska upp halv åtta imorgon.

snart dax

Publicerad 2011-03-05 14:31:10 i Bilder

inte länge kvar tills jag ska slinga mitt hår, men vet någon nån snygg slingfärg man kan ha i ett mörkt hår? jag vill inte att det ska bli orange, eller rött. sitter och kikar runt med det är så jäkla svårt. tips någon:)


såhär ser mitt hår ut nu:)

blåsigt värre

Publicerad 2011-03-05 13:35:07 i Allmänt

imorse när jag skulle lägga julia ute i vagnen så stod knappt vagnen still, så fick gå bort till mamma och ställa vagnen under tak, så inte julia skulle blåsa bort :P sen åkte jag ner på ica, där bjöds det på semla,kaffe och saft! inte dumt att gå på affären ibland hehe

har faktiskt inget roligt att uppdatera om! hejs

jobb

Publicerad 2011-03-02 08:01:44 i Allmänt

är hur trött som helst idag, även fast jag har fått sovit hela natten! vaknade en snabbis när ante kom och la sig, men sen har jag sovit tills larmet ringde. så snart ska jag gå iväg för lite jobb. sen hem och göra sig klar för körskola.

hoppas alla får en bra dag, tjing

less

Publicerad 2011-03-01 23:57:29 i Bilder Julia

är less på denna jävla huvudvärk som jag har hela tiden! har precis lagt mig i sängen, men det är precis som när jag lägger mig ner då blir det värre. suck

var på körskola idag, gick bra! bättre en jag trodde. ska dit imorgon med efter jag varit och städat. efter det blir det att fira mattias som fyller år.

ligger just nu och pluggar på körkortet men det går rätt segt, kan inte koncentra mig när jag fick så jädrans ont i huvudet.


min älskade sötnos:)
love u