Prenumerera och dela

BADA!

Publicerad 2011-06-30 08:55:44 i Allmänt

idag blir det badning som gäller! jag malin melissa och julia ska åka och bada någonstanns, kan ju behövas en sån här dag!:) senare idag kanske det blir en sväng tils sundsvall, vi får se:)

nu ska vi klä på oss och gå ut!

puss haj

GLAAAD!

Publicerad 2011-06-29 18:30:40 i Allmänt

jag klarade uppkörningen idag!! fyfan vad skönt!
Nu har jag bara skrivningen kvar, sen har jag också körkort!

bygget

Publicerad 2011-06-27 23:45:49 i Allmänt


ser ni, det går framåt med bygget, ser riktigt bra ut faktiskt. nu längtar jag bara tills allt är klart=)

annars då? har för tillfälligt inget skoj att berätta, men det kommer haha;) har jobbat nu ikväll, gick himla bra! så nu är man ledig fram tills söndag. Julia är sjuk, hon har jätte hög feber! vi tror att hon har fått "tre dagars feber" så får hoppas att det håller sig till feber och inget annat.

funderar på om jag ska slå på skilda värdar eller om jag ska stänga ner datan och sova på en gång? jag är jätte trött men jag kan inte sova, jag ligger och funderar för mycket helt enkelt.

ne ska iaf sluta att skriva här
godnatt.

dans

Publicerad 2011-06-26 11:47:14 i Bilder Julia


en bild sen vi var och dansade uppe i pålgård:)

klockan ett for vi upp med dalle malin och melissa för midsommarfirande:)
efter dansen så fikade vi tårta och saft, julia skulle få rida på en lite ponny men det var alldeles för lång kö, hade varit roligt och sätt hennes min, hon skulle hela tiden gå fram till hästen och vara go! sötgumman:)

midsommar-dagen

Publicerad 2011-06-25 14:53:14 i Allmänt

hade trevligt igår kväll! var dock nykter, men det var ju minst lika trevligt endå. spelade kort, åt chips, grillat ja allt möjligt. idag ska jag dammsuga här inne och plocka ihop tvätt. sen får jag helt enkelt se vad som händer..

fundrerar på att åka och kolla på när min bror åker zorb, zorb är någonting jag alltid velat åkt, men inte själv, så är det någon som vill åka med mig så säg till:)

glad midsommar

Publicerad 2011-06-24 12:00:46 i Allmänt

glad midsommar på er:) vad är en midsommar utan regn? haha
jag hoppas att solen kommer fram när vi ska fara upp till pålgård för midsommar firande.

se ju faktiskt ganska låvade ut just iaf, men man vet ju aldrig med vädret! lägger väl ut lite bilder senare idag!

ha en bra dag alla
kram på er

godnatt

Publicerad 2011-06-22 22:56:52 i Allmänt


jag vet att man knappt ser någonting! men jag ligger iaf i sängen och ska sova, har precis pratat klart i tele! så innom några minuter så sover jag.

har varit jätte trött hela dagen, humöret är väl inte på topp héller,så det har väl gjort sitt. har jobbat idag, timmarna har gått relativt fort där idag, så det har varit skönt

en onödig uppdatering´
men nu vet ni att jag lever

godnatt
puss

skilda världar

Publicerad 2011-06-21 22:22:26 i Allmänt

ska lägga mig och kolla på det alldeles strax, börjar ju som sagt bli spännande så man vill ju bara kolla kolla och kolla! men de finns ju annat att göra en att bara ligga och glo på det, imorgon ska jag tex jobba! men egentligen så skulle jag vilja åka in till östersund och gå på dollarstore som öppnar imorgon, finns säker jätte bra med erbjudanden!
 
så är det någon som ska in någondag framöver så är jag en frivillig följare=)

snart midsommar, vet faktiskt inte vad det blir en, självklart ska vi göra någonting med julia, så jag hoppas de blir midsommarfirande för barn som man kan åka på:) tråkigt att sånna grejer ska tas bort men jag tyckte jag hörde att det skulle va någonting.

nej nu vidare till skilda världar

groggvirke

Publicerad 2011-06-20 22:34:55 i Bilder

ikväll när jag gick med julia till lekparken så gick jag för bi coop och såg denna roliga skylt:)


hahah visst är den rolig=)

kokar ägg

Publicerad 2011-06-19 20:23:12 i Allmänt

är precis vad jag gör just nu! vi ska äta räkamackor till en film som börjar klockan nio:) mumma! idag har vi varit till östersund och gjort lite ärenden kom hem klockan halv 5, så idag har man inte gjort någonting, hela helgen har jag i stort sätt inte gjort någonting mer en att jobba! men det har varit jätte välbehövligt att bara ta det lungt och slappa. har fått svar på några frågetecken och det har varit skönt! allt känns lite roligare nu faktiskt.

nu grinar jullan, kanske vällingen är slut? hehe. ha en bra kväll!

sömnbrist.

Publicerad 2011-06-18 14:19:04 i Allmänt

trött som fan idag, men det beror på att jag vaknade inatt och inte kunnde somna om på några timmar. finns just nu så många frågetecken, faktiskt en hel del. livet borde vara mer enkelt! jaja klev iaf upp 6 imorse och gick på jobbet i spöregn. nu ska jag göra mig klar, sen hämta julia hos sin farmor.

sen får vi se vad kvällen har att bjuda på!

rosa

Publicerad 2011-06-17 12:48:35 i Bilder Emma


jag ser ganska trött ut, men det är jag inte! jag ska snart gå ut på gården och se vad grabbarna har för sig, sen mot dagis för att hämta hem jullan. sen får vi se om vi måste åka in till stan en snabbis.

ha en bra helg!

fredag

Publicerad 2011-06-17 09:27:21 i Allmänt


fredag idag, skönt! känns som denna vecka har gått i snigel fart.
så det ska bli skönt att det är helg. 

julia är på dagis och jag ska göra mig klar, ska ta fram körskortböckerna och plugga lite.sen ska jag ta och planera våran semester vecka också:) 

bilbingo & kaffemaskin

Publicerad 2011-06-16 22:30:55 i Allmänt

ikväll var jag på bilbingo med nettan, otur som man har så vann jag ingenting! men jag var nära en gång! men jag ska åka dit fler gånger, det är ju faktiskt riktigt kul att spela bilbingo.

sen idag så har ante varit och hämtat ut kaffemaskinen som han vann på buzzadoor. man fick med flera små förpackningar med smak prover, så snart jag prova mig en kopp choklad innan läggdax, så nu kanske man kan lära sig att dricka kaffe, ska prova en latte som följde med:)

hoppas på fint väder i helgen så julia kan prova poolen.

puss

finns ingen sötare!

Publicerad 2011-06-16 15:27:30 i Bilder Julia

Ny pool

Publicerad 2011-06-15 20:49:52 i Bilder


i söndags köpte jag och ante en ny pool till julia:) visst var den fin?
jag tror julia kommer tycka den är jätte rolig att bada i . hoppas bara på att
vädret blir bättre så hon kan prova den.

Julia & Ante

Publicerad 2011-06-15 11:21:24 i Bilder


en bild sen helgen när vi var på folkrace!

husägare!

Publicerad 2011-06-14 19:36:47 i Allmänt

japp!! glömmde ju säga att jag är husägare nu, haha var ner på banken förut idag och skrev över halva huset på mig:) det känns bra! så nu äger vi halva huset var.

har just kommit hem från mamma har ätit tårta och kakor, nästan för mycket! men man måste väl få unna sig ibland. nu har jag precis lagt julia, så nu ska jag byta om och gå ut och hjälpa ante.



god eftermiddag

Publicerad 2011-06-14 17:29:34 i Bilder Julia


det var någon anonym som ville jag skulle ladda upp en bild på julia som liten, här är hon ungefär 2 eller 3 månader. kanske inte syns så mycket, men just på den här datan har jag inte så många på henne.

här kunnde hon varken gå eller prata! just nu springer hon runt och är omöjlig:P närå! men nästan:)

tråk väder

Publicerad 2011-06-14 10:28:01 i Allmänt

idag är det lika tråkig väder som igår. fast idag regnar det inte allfall, eller ja, inte en!
idag fyller mamma och syster år! så grattis världens bästa mamma och världens bästa syster:)

nu ska jag ner på körskolan, plugga teori och har körlektion, sen ska jag på banken! sen har jag en körlektion igen, sen blir det middag och sedan tårta.

ne jag har faktiskt inget roligt att tala om för tillfälligt.

folkrace

Publicerad 2011-06-13 20:15:43 i Bilder Julia


JULIA OCH TYRA :)


JULIA SITTER OCH KIKAR:)

hade tänkt ladda upp massa bilder jag tagit med min telefon, men det står att meddelandet är för stort för att skicka? knepigt, så om jag får in dom på något annat sätt så lägger jag upp dom sedan.

slut av värmen

Publicerad 2011-06-11 22:41:48 i Allmänt

jag blir helt slut av värmen! står just nu och lagar pastasallad i 30 graders värme här inne, det är helt sjukt vad varmt det blir här inne. så inatt sover vi i källaren hos mamma och pappa. det går ju inte att sova när det är så här varmt inne. imorgon bitti ska jag ante och jullan åka och kolla på folkrace i östersund, så det är därför jag gör sallad, så vi kan äta det imorgon.

efter jobbet idag åt vi middag hos mamma och pappa grillat, super gott! sen somnade ante på gräsmattan och jag i hammocken, och det var så välbehövligt, är jätte trött nu för tiden, och mår illa gör jag jämt! skit jobbit, men det går nog över så småning om:) hihi

ne nu ska jag ta och packa lite saker inför morgon dagen!
tjarå!

tips någon?

Publicerad 2011-06-10 23:05:21 i Allmänt

har någon något bra tips på en bra telefon? den ska inte vara jätte dyr, men det ska gå att ringa, skicka sms, och lyssna musik på, mer behöver jag inte! måste köpa mig en ny, min telefon funkar inte ljudet på, måste ha högtalare på så fort man ska prata med någon och de är inte alltid så kul.

super fint väder idag. synd man var inne mest hela tiden, har jobbat till 4 så efter det har man bara hunnit ätit och plockat här hemma..  har dammsugit och torkat golven nu ikväll, så ikväll har jag nog inga beskymmer med att somna. egnentligen har jag aldrig det heller, speciellt nu när jag börjat jobbat, jag är verkligen hur trött som helst nu för tiden efter jag jobbat. och man kan ju inte direkt gå hem och sova heller, för då har man en liten tjej som ska upp passas:)

skulle egentligen vara ledig i helgen, men vart förfrågan om jobb imorgon, så blir jobb mellan 7-2, så blir lagomt, sen tänkte jag hitta på någonting med julia, är de fint väder går vi nog till lekparken:)


sool

Publicerad 2011-06-10 21:09:43 i Bilder Julia



Julia dricker slash i solen=)

ligger i sängen!

Publicerad 2011-06-09 22:50:34 i Bilder Julia

just nu ligger jag i sängen! är super trött så snart slår jag igen ögonen. jobbade till nio ikväll så vart ett långt pass.imorgon börjar jag sju och slutar fyra. sen är det äntligen helg, och guud vad skönt det ska bli. hoppas vädret håller i sig och att det blir lika fint som det varit idag.


efter jobbet cyklade jag hem till mamma för att få träfffa den här go tjejen innan hon skulle lägga sig, hon får sova där inatt eftersom jag börjar sju imorgon bitti. finns inget bättre en att komma hem till en springandes tjej som kommer imot en och lägger armarna runt en :)

nej nu ska jag försöka sova, har börjat funderat över lite saker som börjar göra mig orolig.. men det är nog inte som jag tror. det är bara lite mycke just nu.

godnatt på er.

jobb

Publicerad 2011-06-09 12:23:07 i Allmänt

nu blir det jobb. jobbar hela dagen fram till 9 ikväll! typiskt att det ska vara fint väder! men man är ju ledig i helgen iaf, och det lät som det skulle bli kanon väder då. upp mot 30 grader varmt!

ikväll efter jobbet åker jag hem till mamma och käkar tårta, sofie och viktor går ut 5an och 7an! ska bli gott:)

nej nu har jag inte tid.

hejs

en favorit

Publicerad 2011-06-08 18:12:42 i Bilder



den här tröjan är en av mina favoriter! perfeket nu när det är varmt för den sitter inte åt och den är ganska stor och luftig:)

smälter bort

Publicerad 2011-06-08 15:22:38 i Bilder Julia

jag tror jag smälter bort! hur varmt är det inte ute egentligen? och inne ska vi inte prata om! AC NÄSTA! har varit nere på trafikskolan och pluggat nästan 5 timmar satt jag där. sen åkte jag på sjukstugan och fixade lite papper och nu är jag hemma, tänkte gå in och svalka mig, men är nästan varmare inne så ska strax gå ut igen!



hur söt få man va:)


+ 26

Publicerad 2011-06-08 09:30:44 i Bilder Julia

idag är det riktigt varmt ute! var ute för en stund sedan och det var verkligen för vamt nästan haha:P tråkigt bara att jag måste gå ner på körskolan i den här värmen. men behöver ju som sagt inte sitta hela dagen! tänkte gå med julia till lekparken senare idag:)



nu har jag precis klätt på julia. så vi ska väl ta och göra oss någon frulle, sen ut i fín vädret!

här sitter jag!

Publicerad 2011-06-06 22:23:18 i Bilder Emma



här sitter jag, har precis dammsugit och torkat golven, var välbehövligt kan jag lova! ikväll var jag, sofie och julia upp till zanna och malin och åt tårta och fikade eftersom malin och novalie har fyllt år.

nu är väl de snart dax för sängen ska upp 6 imorgon bitti! är på strandliden på introduktions möte till halv 5!

sol och blåst

Publicerad 2011-06-06 12:57:46 i Allmänt

fint väder har vi idag:) Så skönt! imorse klockan 9 kom nettan och gunnar hit, dom hjälper oss med grejer på gården, runt halv 12 åkte jag nettan och julia ner på affären och skulle köpa korv, men tänkte inte alls på att affären öppnar 12 eftersom det är röd dag. men time hade ju öppet.

nu är nettan ute och sover ner julia och gunnar och ante jobbar och sliter och jag har precis plockat undan och kokat kaffe. funderar på vad man ska hitta på nu? kanske städa undan lite, blir en jäkla före nu när vi håller på att byta fönster och dränera! hade varit skönt och solat, men vi har ju direkt ingen gräsmatta kvar man kan sola på haha

blir nog solariumet senare:)

tjing

stark

Publicerad 2011-06-06 10:15:16 i Bilder Julia


jag och ante stod  i köket och pratade, då hör vi julia som försöker få upp sin bil på övervåningen:P
hon ger sig verkligen inte tills hon får som hon vill.

självklart tog vi ner henne där i från innan det hände en olycka:)

helt klart värdig vinnare!

Publicerad 2011-06-05 23:12:50 i Allmänt


 helt klart den bästa utav ALLA!

nu blir det sängen för mig, är super trött, har jobbat hela helgen
i lördags jobbade jag från 7:30-17:00 idag från 7:00 - 21:00 så
godnatt alla

finns det någon bättre?

Publicerad 2011-06-04 22:25:39 i Bilder Julia


finns det någon bättre en den här lilla tjejen?
nej det gör det faktiskt inte, hon är verkligen värdens bästa!
hon är speciell på sitt eget lilla sätt
ett riktigt chramtroll som får en att le varje dag!

igår vid matbordet sa ante, "man kan inget annat en att älska dig" och kollade på Julia
och det är sant man kan inget en annat att älska henne.

ny äten

Publicerad 2011-06-03 18:27:29 i Bilder Julia

har precis plockat undan maten, tacos blev det till middag idag. gott, synd att julia inte kan äta maten bara,är nog för starkt för hennes mage, men grönsaker tycker hon om.

innan maten gick vi till skolan och lekte, perfekt att vi har skolgården att gå till eftersom vi inte har någon gräsmatta



nu ska jag ta och packa julias saker hon sover hos mormor och morfar inatt, för både jag och älskling ska upp tidigt imorgon bitti och jobba.

vad är felet?

Publicerad 2011-06-02 20:18:30 i Allmänt

jag kan inte se min statistik på bloggen? likaså mina kommentarer? vad någon vad detta bror på? sen fattar jag mig inte på bloggsvar längre, hur ändrar jag upp den dit jag hade den förut:P märks att man inte är så hajj på blogg haha

fint väder

Publicerad 2011-06-02 18:08:59 i Allmänt

är ju hur skönt som helst ute idag:) speciellt nu ikväll. imorse kom melissa malin och dalle och fikade kaffe, sedan kom maria och hälsade på, var jätte skoj att träffa henne igen, även fast det var ett tag sedan vi sågs, så känndes det som om det vore igår.

klockan är 6 så vad gör man nu? kanske tar en promenad i det fina vädret:)

jordhögar

Publicerad 2011-06-02 11:02:47 i Bilder

visst ser det fint ut på våran gård nu, det är tur julia har en stor gräsmatta hemma hos mamma och pappa så hon kan vara ute där och leka, för här hemma finns det knappt någon gräsmatta kvar, stora hål runt hela huset som man är livrädd att hon ska rammla ner i. har fått låst ytterdörren nu, för öppnar man där nu så rammlar man rätt ner och antligen bryter nacken eller någonting annat tråkigt, fattas väl bara att man glömmer bort sig själv:P haha



ledig idag och i morgon, men helgen jobbar jag, men det gör ingenting! är ingenting roligt som händer endå.
just nu håller jag på att plugga på körkortet, har laddat ner ett program på datan som är rätt så bra! nästan samma frågor som finns på körskolan.

nej nu har jag inte tid att sitta här och skriva.

fint väder + jobb

Publicerad 2011-06-01 14:47:00 i Bilder

ska strax iväg och jobba, jobbar till halv 9 ikväll, så blir ett ganska kort pass. typiskt att det blir fint väder bara för att man ska jobba:p


haha tog ett kort på ante när han stod nere i joden, han såg ganska liten ut:P
såhär kommer det snart se ut runt hela huset, så nu har vi ingen bro heller, så vi kommer få gå in genom källaren! men det gör ingenting, för de va så skönt att ta bort den fula bron som var där innan, men snart kommer det upp en fin altan där i stället.

nej fortsätta att passa på att vara ute innan man ska iväg på jobbet.

tjing