Prenumerera och dela

fredag eftermiddag.

Publicerad 2012-06-29 17:32:49 i Allmänt

Är hemma hos mamma just nu, blir bjuden på Tacos här idag, så slipper jag äta själv. Ante for runt halv 6 imorse! så nu är det jag och barnen hemma.
 
Runt 2 idag hade jag tid hos läkaren med Joel, äntligen har vi fått svar, dom har konstaterat att han har barn astma. och kanske allergi på djur och mjölk! ska få åka in till stan och ta tester. Så har vi fått en inhalator (mask ) som han ska andas i.
 
Sitter och väntar på Mattias och Sandra, Mattias har köpt ny bil:) nu ska jag vara lite social med farmor och farfar.

SOLO

Publicerad 2012-06-28 22:13:04 i Allmänt

Imorgon bitti blir jag själv hemma tills på söndag kväll, Ante ska åka bort! känns ju lite trist när vi hade bestämt roliga planer inför crusingen, men det kommer bli skoj endå, var på systemet i stan idag, finns ju bra mycket mer cider sorter att välja på där, lite tråkigt att dom inte har mer av cider här på byn:)
 
Joel börjar bli sjuk IGEN? tror jag blir tokig, ska ringa hc imorgon bitti och höra om tid, hoppas jag får en tid hos barnläkaren denna gång.
 
nej tror jag ska ta och hoppa i säng, är så sjukt trött!

Du kan inte vända så fort vägen blir brant!

Publicerad 2012-06-27 23:02:05 i Allmänt

 
Mina fina barn, jag älskar er!<3

Tröttmössa

Publicerad 2012-06-27 11:26:32 i Allmänt

Är super trött idag, 03.30 vaknade både Julia och Joel och vi var vaken framåt 06.30 imorse! så känner mig inte alls pigg, som tur va så somnade båda två om och julia vaknade 09.20 så gjorde henne i ordning och åkte iväg på dagis, Joel vaknade för en stund sedan och har precis matat han med flaska och nu ska vi åka ner till farmor( Nettan)
 
Imorgon blir det nog en liten tripp till Östersund, måste ha några byxor till Joel, han är byxlös haha, och Julia har dåligt med linnen,sen tänkte jag försöka hitta ett par skor som jag skulle vilja ha på crusingen, jag hoppas att det är varmt och fint väder så jag kan ha min fina klänning, jag köpte den för två år sedan och har fortfarande inte använt den, så hoppas jag får tillfälle.
 
nej nu fortsätta där jag var..
 
 

Bilder sen helgen

Publicerad 2012-06-26 09:07:45 i Bilder

Här sitter vi i gräset och äter godis, fikar och jag läste en bok Julia vann på lotto.
 
Julia ligger och myser i gräset
 
Snart dax att dansa runt midsommarstången.
 
Mat på G
 
Ante Julia och Joel
 
En Jordgubbstårta jag gjorde.

Snart jobb

Publicerad 2012-06-25 12:57:53 i Allmänt

En bild på mig, från midsommar tror jag?
 
Skulle ju ladda upp bilder igår,men jag satt aldrig vid datan och klockan vart så sent,och snart ska jag iväg på jobb så laddar upp senare ikväll!
 
sitter och kollar på yr.no och det ser ut att vara skapligt på lördag, jag hoppas verkligen det,men det kan ju hinnas ändras många gånger!
 
 

Trött Less Irriterad...

Publicerad 2012-06-24 11:07:20 i Allmänt

ungefär så känner jag mig idag, eller dom senaste dagarna har jag kännt mig så, men man håller humöret uppe för barnas skull!! Jag skulle vilja lägga mig och sova, sova över en vecka så kanske man vaknar pigg och glad igen?
 
Midsommar är över, vi var uppe i pålgård och dansade runt midsommarstången med Malin Dalle och Melissa, senare på kvällen vart det grillning, gott:) Igår klev jag upp rätt tidigt och fixade oss i ordning och åkte ner på kopperhällan så Julia fick bada, det var varmt i luften även fast det inte var så mycket sol!
 
Nu ska vi klä på oss och åka ut en sväng, uppdaterar senare med biler sen helgen:)
 
 

Första jobbar dagen!

Publicerad 2012-06-21 09:54:09 i Allmänt

Ikväll ska jag jobba mitt första Jobb pass sen jag gick på mammaledighet.  Och det ska bli såååå kul att komma tillbaka, kan säga att jag längtat riktigt mycket att få komma ut och jobba lite. När man är mamma ledig och är hemma hela dagarna så saknar man den sociala biten, och på slutet har jag gjort det riktigt mycket, så jag längtar tills jag kliver på mitt pass kl 16.00 :)
 
Nu ska jag slänga ihop en tårtbotten, ska göra en midsommar tårta hade jag tänkt,var och köpte jordgubbar förut när jag lämnade Julia på dagis, och det är hur mycket folk som helst på affärena, antar att alla ska handla inför midsommar.
 
Näe nu ska jag ge lillen mat, som förövrigt har hoppande feber:/ jag vet inte alls varför. .
 
Hörs sedan
 
 

Oj kolla skillnaden!

Publicerad 2012-06-20 14:32:11 i Allmänt

Hittade lite gammla kort på datan och kolla vilken skillnad på huset! haha
 
 
 
förut såg det ut sådär, och nu såhär
 
ja bilden är väldigt dålig, men man ser iaf skillnad, på första bilen såg ju huset jätte litet ut:)
 
tänk vad en altan kan göra mycket!
 

Julia badar

Publicerad 2012-06-18 20:01:06 i Bilder Julia




sötgumman.

Idag till middag stekte jag pannbiffar, och jag ångrade mig i samma sekund som jag började, det tar ju sån jävla tid:P och maten började jag inte med förens efter 17 så vart en ganska sen middag!

Igår kväll kom Madde och hälsade på, trevligt. så efter hon åkt kollade jag och Ante på film, sedan vart det sängen. Nu är det strax sängen för Jullan:)





Måndag

Publicerad 2012-06-18 15:00:49 i Allmänt

Här har det inte blivigt skrivet på några dagar, vi har ingen data hemma för tillfälligt som funkar. Och jag har inte hittat någon bra app till mobilen som funkar. har ens blogg.se någon app till mobilen?

Fint väder ute i dag:) så strax ska jag åka och bada med Julia en sväng, hoppas hon tycker det är roligare i år:)

Igår var vi till Nettan och Gunnar oh åt middag, åt lamm för första gången, var inte så farligt som man trodde:)

Nu vaknade Joel, så ska passa på att fara iväg en sväng, återkommer..

Grattis Mamma och Linda

Publicerad 2012-06-14 09:23:31 i Allmänt

Idag fyller världens bästa mamma år, jag skulle kunna skriva hur mycket gott om min mamma som helst, men det räcker med att jag bara skriver att hon är bäst, för de är hon verkligen:) Sen fyller ju världens bästa syster också år, men tyärr så kan vi ju inte gratta till henne på samma sätt eftersom hon bor i England. :(  men jag hoppas att du får en jätte bra dag:)


laddar upp en bild på mamma:)

Just nu sitter jag och äter frukost, fil med kanel och jordgubbar jag och Julia köpte igår, gott! sen tänkte jag ta och beställa lite sommar kläder till både Julia och Joel dom behöver verkligen det, skulle vilja köpa något till mig själv, men först och främst till barna:)


Mamma lyssna

Publicerad 2012-06-12 23:17:18 i Allmänt

Julia är så söt, det kommer så mycket ord och meningar från hennes mun nu för tiden. Hon pratar i ett känns det som! ibland pratar hon så mycket så man knappt hör vad hon säger, så man säger -mm och låssas förstår. Då kollar hon på mig och säger! -Mamma lyssna! sötunge.

Samma sak när vi stod hemma hos Mamma här om dagen och Julia kollade i en bakbok och pekade på allt hon och momma skulle baka och började prata på som vanligt, då säger hon till mamma, - momma titta på mig!

det är så kul:) hon börjar bli så stor nu, hon har blivigt så duktigt att gå på pottan de senaste två veckorna, hon både gör A och B :) stolt.

Näe nu är tid för att hoppa i sängen!



Åt melon nu ikväll, mumms! bilden är tagen i instagram och det är även första bilden jag lagt upp där haha, emma91s heter jag där, ni som vill följa mig där.

Jag har lite problem hur man lägger upp saker och ting där, men jag lär mig väl.

ut och fortsätta

Publicerad 2012-06-12 13:26:39 i Allmänt

Jajamen, jag håller på att rensa klart våra buskar på baksidan. Det gick bättre en jag trodde faktiskt, har hållt på att rensa i två timmar så var tvungen att få i mig någon lunch och nu är det dax att gå ut igeeeen.

känner mig rätt seg idag, vart sent igår, pratade med Natalie till klockan nästan var tolv, och sedan hade jag en tvätt jag skulle hänga innan jag kunnde lägga mig. Men både Julia och Joel sov jätte bra inatt, så det är skönt:) då kan man inte gnälla på att man inte fått sovit hehe:P

näe ut vare ja!

Blandade bilder.

Publicerad 2012-06-12 09:34:03 i Bilder


Joel


Julia myser med Nisse


Grillat som vi åt i helgen


Josenfin och Joel

ångrar mig

Publicerad 2012-06-11 13:57:23 i Allmänt

Jag ångrar mig STORT att jag har köpt svarta möbler till TV tummet. Svart är snyggt, när det är rent! men jag som har små barn och får finger avtryck på precis alla möbler så är det inte så snyggt längre. Och allt damm syns också på engång, så nu vill jag ha vitt, jag har hittat en jätte fin tv bänk som jag vill ha. men det är väl bara drömmar eller? på slutet av sommaren när jag jobbat och tjänat lite pengar ska jag tapetsera om tvrummet. längtar!



denna vill jag ha som tvbänk, och ett vitt tvrums bord:)

studentmiddag

Publicerad 2012-06-09 20:47:46 i Bilder Emma


Jag precis innan vi gick på middagen!

och nu är jag nästan nyss hemkommen, god mat så nu är man mätt och belåten.
nu blir det väl att slöa framför tvn, och sedan planera inför morgondagen, tror att vi ska åka iväg på folkrace:)

finaste!

Publicerad 2012-06-08 17:13:18 i Bilder


mina två guldklimpar!

grattis alla studenter!

Publicerad 2012-06-08 10:48:59 i Allmänt

Jag blir lite avundsjuk, själv tog jag aldrig studenten och jag ångrar verkligen det!! det är ju ingenting jag kommer få prova på igen. jag gick ju faktiskt klart alla mina skol år jag också.

jag slutade skolan 2 månader innan jag fick Julia och gjorde klart det sista skolarbeterna hemma, och på dom månader jag var borta från klassen så tappade jag mycket kontakt med dom övriga, jag hade ju fullt upp med en bebis, sov dåligt på nätterna, var trött . så när studenten var, var Julia 3 månader och jag kännde mig inte så pepp just då. dels för att jag hade ju inte alls samma kontakt eller gemenskap som dom andra hade med varandra, jag hade inte fått känna av dom där "student tiderna " och allt där till som man gör dagarna innan studenten.

men men, det är ju ingenting jag kan göra åt nu, jag är glad över jag fick en sån underbar dotter som Julia:) på lördag ska jag iaf på student middag hos Jossan.

solen skiner ute idag, dock vet jag ju inte om det är så varmt ute, vilket jag hoppas på:) Joel är också feber-fri idag, såå skönt. Peppar peppar!

klagar

Publicerad 2012-06-07 17:58:17 i Allmänt

ja jag måste bara få klaga, egentligen ska man inte bry sig, men sammtidigt kan man inte sluta skratta! blir så less på alla som skriver på facebook "åååh jag mår så bra nu" "ååh har aldrig mått så här bra i mitt liv" "ingenting kan bli bättre nu" "har det så mycket bättre utan dig"

men hallå? jag tror allt är menat tvärttom, mår man så jäkla bra när man skriver sådär? och "ha det så mycket bättre utan dig", det tror jag inte på, varför var ni ens tillsammans då, om han fick dig att må så dåligt? varför har du kämpat att få tillbaka honom? ja ibland fattar jag faktiskt inte grejen att skriva på facebook sådär, när man kanske inte alls mår så jävla mycket bättre nu? vill man att ens föredetta ska läsa och tror man mår så bra? jag tror att man själv kanske inte alls mår så bra överhuvudtaget

jaja, nu har jag faktiskt blockerat den där personen för det var verkligen HELA tiden dens statusuppdateringar handlade om.

jag menar inget illa mot den personen, jag tycker bara det är så överdrivet att hålla på och skriva sånna där saker hela hela tiden.

Ni är det finaste jag har!

Publicerad 2012-06-07 13:04:08 i Bilder


 

Akuten

Publicerad 2012-06-06 22:43:49 i Allmänt

igår kväll fick vi åka in med Joel på Akuten.. igen.. enda sen han föddes så har det alltid varit sjukhusbesök med honom, lill gubben min.

Igår kväll hade han nästan 40 i feber, ringde 11 77 och såklart hade jouren i hammarn "stängt" jag ringde 21:40 och jouren i hammarn stänger 21, lagomt less man vart, dåliga tider tycker jag? så vad gör man inte, packade bilen och åkte till stan, Sofie följde som sällskap:) när vi väl var framme kom vi in rätt fort,  tack och lov. konstaterade att han hade en rejäl öroninflamation och väldigt röd i halsen,så det förklarade den höga febern. innan vi åkte hem vart det en sväng på donken också, var väl hemma kvart över 2, så idag har man varit rätt trött i kroppen.

Idag har det varit röd dag, känns konstigt när det är sånna dagar mitt i veckan, så imorgon är det dagis som gäller för Julia och jobb för Ante. Lagade god middag med kyckling idag, nom nom, gillar man vitlök, sweet chili sås och sambal oelek,då kan man inget annat en tycka om den maten:)



nu är det dax att ge lillen medicin och sedan lägga han till sängs.

det här är jag

Publicerad 2012-06-05 10:57:49 i Bilder Emma


så här ser man ut idag!

känner mig seg, har sovit som en kratta inatt, Joel har varit jätte stökig hela natten och Julia far runt som en karusell. så Inatt får hon sova på sitt rum och sen ska jag prova ge Joel en barnmats burk idag till lunch så kanske han sover bättre på natten, vi får se.

antar att jag inte har så himla mycket mat kvar så han håller sig inte så mätt längre. idag har jag tänkt ta och storstäda badrummet, får se när man får ork till de bara, nu ska jag hänga tvätt först!

hejdå så länge.

hjälp någon?

Publicerad 2012-06-04 22:04:29 i Allmänt

när jag ska skapa en inlägg i "Remby" så ser det ut såhär??


varför? jag trycker och trycker på knappar, men det händer ingenting, kan inte välja bakrund eller något av dom funktionerna som finns? någon som vet svaret på det!

hade iaf tänkt och lägga mig nu, skulle lägga mig före tio hade jag bestämt, men så hamnade jag här, men om jag skyndar mig upp i säng så behöver inte klockan bli så mycket efter tio.

godnatt.

fest hos mange ( lidde 30 år )

Publicerad 2012-06-04 10:23:22 i Bilder

lägger upp lite suddiga bilder sen liddes 30års fest

 

 



i lördags for vi som sagt upp till Lidde som fyllde 30 år och festa. var en trevlig kväll:) stannade där hela kvällen, var meningen att det kanske skulle bli sollefteå men det var så dåligt väder så vi vart kvar. sen vart det prat om att åka till robbans stuga, men klockan vart mycke och det var dax för sängen!

igår slappade vi mest hela dagen, städade köket och torkade golvet, gick ut och gick senare på dagen, hoppas på bättre väder i veckan.