Prenumerera och dela

fortfarande ont

Publicerad 2009-10-31 16:00:31 i Allmänt

har fortfarande ont i tanden jag lagade hos tandläkaren i tisdags, kan inte riktigt äta på den sidan eller dricka något kallt. har jag fortfarande ont till veckan får jag nog ringa om en ny tid.

idag är det halloween och på den dagen gör jag ingenting speciellt! finns ju ingenting att göra hitills iaf, men man vet ju aldrig vad kvällen har att bjuda på. sen anonyma kommentarer, jag kommer inte kunna svara på dom om jag inte vet vilken adress jag kan svara på eller vilket namn, så det vore bra om ni skrev era namn iaf. :) så kanske man har någon aning om vilka som läser bloggen är ju iaf över 100 stycken några dagar. var upp på morfars grav idag och tände ett ljus ochså. ganska fint när nästan alla gravar är tända med ljus:)

nu ska jag gå, ha en bra kväll

trötter

Publicerad 2009-10-30 23:06:16 i Allmänt

fy vad trött jag är, helt slut i kroppen. imorgon ska jag ta och verkligen sova lääänge! försov mig igår skulle upp halv nio för vi skulle åka på birsta tio, men vaknade tio av ett ryck, bara kasta på sig kläder, sminka sig och åka. var framme runt halv tolv, åkte på statium och sedan birsta city, gick runt där enda till 6 på kvällen då var min kropp helt slut ont i fötterna och ryggen. åkte och åt på kina sedan hem. sedan upp nio imorse för vi skulle hjälpa mamma att skjusa in barn till storsjöbadet, kom hem runt halv 6 igen.

just nu sitter jag i soffan och håller på att sommna lika bra man går upp snart innan jag sommnar här sittandes, har så ont i ryggen ochså. så skönt att lägga sig i en säng. började nyss blöda näsblod igen, gjorde de förut i kväll ochså, undra vad det kan bero på? sitter ochså och fundera på att göra om min blogg, men är inte så hajj på att fixa designer, kanske de finns nån snäll stjäl som vill hjälpa mig?

trodde inte riktiga vänner var som er..

onsdag

Publicerad 2009-10-28 19:23:14 i Allmänt

redan onsdag idag vart tar dagarna iväg egentligen? går verkligen hur snabbt som helst, kan ochså meddela att jag har gått in i veckan 20 i graviditeten, jag har alltså gått halva av min tid! det har verkligen gått hur snabbt som helst. hitills så har det varit en undrarbar resa, det har varit motgångar och man har fått kämpat, men till slut så får man ut någonting alldeles underbarnt! jag längtar verkligen till våran lilla bebis är här :)

förra veckan så var vi ju på uldraljud det var verkligen häftigt att se sin lilla krabat där inne, att se att det verkligen fanns någonting innut i magen. man såg hur tydligt som helst att det fanns en liten bebis där inne.

igår kväll for vi upp till joel och carola, spelade buzz och ett annat spel som nästan var som monopol klockan 4 imorse gav vi upp:P tror att alla började bli lite trötta hehe. idag har jag träffat madde en sväng sen har jag mest varit hemma och vilat. imorgon ska jag ante joel & carola fara till sundsvall, hoppas man hittar någonting,fast det brukar inte vara så svårt. nu ska jag kolla på tv med sofie , puss

jag tänker INTE ta vaccinet

Publicerad 2009-10-27 13:04:06 i Allmänt

måndag kväll

Publicerad 2009-10-26 19:36:16 i Allmänt

men var nära att skriva tisdag kväll, har haft tisdag hela dagen idag. trodde jag skulle få se andra avenyn ikväll, men får vänta tills imorron :) idag var mamma och hälsade på, fikade krämbulle, en timme efter ungefär så kom joel och carola med fika så vart fika igen, så har inte börjat med maten förens nu hehe lite sent halv åtta på kvällen, men så länge man inte är hungrig så.

igår kväll han jag kolla på tre filmer utan att sommna reckod. :P brukar sommna efter en halv hehe. kännde flera sparkar igår kväll men så fort ante la dit handen så var den still, typiskt. imorgon ska jag ställa klockan på åtta så vi kan få tid om hjärtljud spännande :) nu ska jag fortsätta med maten. hej

lördag

Publicerad 2009-10-24 17:14:31 i Allmänt

hejsan.

vilken tråkigt dag det är idag,bara regn, men ett tag så snöade det, men nu värkar det har slutat. hade tänkt att ut och gå efter jag hade diskat klart men då regnade det precis. nu sitter jag iaf och äter chips och dricker julmust. ska väl börja med nån mat sen ochså. men ska först ut på grusplan där ante är och tränar kents hund.

vet inte riktigt vad som händer sen? tråkigt inlägg det här vart, men lite tidsfördriv ochså hehe . föresten så är det lov nu ochså! hur skönt som helst! sippa tidigamornar och komma hem sent på kvällarna. få se va som händer på lovet, nått kul borde man hitta på. puss

ultraljud

Publicerad 2009-10-22 19:41:50 i Allmänt


här är en liten bild på våra efterlängtade bebis, inte alls bra bild jag vet, men fick inte till kameran alls. men bättre en ingen alls. ska försöka ta någon bättre bild någon dag.

egentligen kostade 6 kort 60 kr, men vi fick dom gratis :) det var verkligen en upplevelse att se sin lilla bebis, går inte att beskriva känslan. har nog aldrig sätt en bebis röra sig så mycket heller haha, hela tiden så rörde den på sig hihi.

en dag kvar

Publicerad 2009-10-21 18:23:18 i Allmänt

tills vi ska iväg. imorgon åker vi in på vårat första riktiga ultraljud. ska bli så spännande, känslan går nog inte att beskriva hur man kommer känna när man få se sin lilla krabat där inne, att man faktiskt har någonting där. kommer säkert lägga upp en bild ochså:)

idag har jag städat köket, dammsugit och torkat golvet. ska vika lite tvätt snart och dammsuga i tvrummet, ska bara smälta maten riktigt. vart så mätt, gjorde hemgjort pizza. var och träffade malin en snabbis idag ochså, eliaz har blivit så stor. sötnosen . ihelgen ska jag fixa praktikplats här i hammarn som jag kan vara på torsdagar och fredgar fram till jul. men ska nog fixa sig. nu ska jag läsa lite bloggar sen kliva upp ur soffan. kram

tisdag

Publicerad 2009-10-20 15:41:02 i Allmänt

hej på er!

idag är jag hemma från skolan, eller är det varenda tisdag, får hemuppgifter. är rätt pigg idag, kanske man ska börja kliva upp tidigt om dagarna, för jag blir tydligen piggare då. klockan sju imorse gick jag ner till ante som fortfarande var vaken, sommnade i soffan till nio sen gick jag upp igen i en halvtimma, sen väckte ante mig och då klev jag upp, så käkade vi frukost, sen gick vi ner på byn och gjorde lite ärender.

sen åkte sofie med oss hem, så vi har precis bakat muffins, sen ska jag dammsuga lite. sen ska jag nog inte göra så mycke mera idag. längtar tills på torsdag, då ska vi in på vårat första ultraljud:D

söndag .

Publicerad 2009-10-18 15:36:17 i Allmänt

söndag igen, tyckte nyss det var söndag, hade tänkt att städa idag, men jag orkar inte, känns som jag är bakis idag haha. kan beror på att jag och ante inte gick och la oss före 6 imorse, vi kollade på johan falk filmerna dom var skit bra tyckte jag. brukar inte tycka om såna filmer, men dom två som vi såg tyckte jag var bra.

runt klockan ett klev jag upp, efter en stund kom Linnea  så vi skrev några frågar om projekarbetet som vi ska redovisa imorgon,vi ska redovisa hur långt vi kommit, vi som inte ens börjar med det, och till jul ska det helst vara klart. imorgon trodde jag att jag bara hade en redovisningen klockan 3, men har historia ochså, hum. måste prata med läraren och lägga upp hur jag ska klart de där, eftersom jag ska sluta vid Jul.

klockan är halv fyra och idag har jag inte gjort någonting, bäst att klä på mig kanske och åka på affären innan den stänger annars blir det ingen mat här idag. ikväll är de ensam mamma söker , wiee

happy

Publicerad 2009-10-16 18:13:48 i Allmänt

äntligen så har vi fått internet till huset, hähä så nu vet jag vart man kommer sitta om dagarna, närå! men alltid skönt att ha internet hemma. nu när jag kommer få uppgifter från skolan så är det skönt att slippa åka hem till mamma och pappa för att sitta låna datan varje gång man får läxa.

skönt med helg ochså, var rätt stressigt idag på hov, hade en hel salong för mig själv, lite jobbigt, men det gick bra:) nu har vi varit på affären och köpt tacos, mumma! sen få jag se vad som händer i helgen, madde skulle iaf komma och hälsa på så det blir trevligt:) hej svejs!

fredag

Publicerad 2009-10-16 10:28:59 i Allmänt

äntligen fredag! är på hov nu och har precis flamberat banan haha:P rätt gott vart de! så nu väntar jag på lunchen sedan invänta gästerna som kommer halv tolv. slutar runt halv tre, så åker med larsa och natalie hem idag, skönt att slippa åka bussen!

igår fick vi papprerna om ultraljud, så nu är de inte alls länge kvar! spännande! nu är det bäst jag hjälper till att fixa i ordning. uppdaterar sen.

tragist

Publicerad 2009-10-15 13:00:27 i Allmänt

strömavbrott

Publicerad 2009-10-15 12:00:23 i Allmänt

igår runt klockan 19:00 så vart det kål svart i hela huset, och alla gatulysen slockande, som tur va så hittade jag en tändare så jag kunnde tända ljus i tvrummet. tur att sofie hade kommit en stund innan så jag inte satt själv i ett kål svart hus, ante hade precis gått på bandy, men han kom tillbaka efter 40 min då hade han ringt och kollat och strömmen skulle inte komma tillbaka förens klockan 23:00 så då tog vi bilen och for upp till joel och carola och fikade och spelade kort.

om ungefär 2 timmar så ska jag börja vandra bort mot hov och servera middag, så hoppas de kommer lite mera gäster den här torsdagen:)

jag ser det snöar

Publicerad 2009-10-12 15:22:47 i Allmänt

det var väl roligt hurra! japp! är så glad att snön är på väg! hihi . idag när jag vaknade åkte jag och ante på tippen och slängde massa skrot, sen har jag mest tvättat, kollat på tv och försökt att få liv i ante som bara sover!

igår gjorde vi mest ingenting heller, finns inte så mycket att göra på söndagar, fick faktiskt ante att kolla på O.C det ni, och han tyckte faktiskt det var bra :) han har alltid gnällt om att det är så dåligt. sen bakade vi en kladdkaka, sen var klockan halv tre då gick ja och la mig. imorron ska vi följa mamma in till stan, ska troligtvis hämta lite barnsaker som vi fått av min farbror. i veckan hoppas jag på att vi ska på papper om ultraljud, tycker de är dax för det nu. tjing

roligt liv

Publicerad 2009-10-11 13:05:09 i Allmänt

en person värkar att ha, först så är den någon som loggar in på min msn hela tiden och skriver till personer och säger att det är jag . sen när jag skulle logga in på hotmail idag så hade jag fått ett brev om att idag ändras mitt lösenord till bloggen för jag hade tydligen varit inne på bloggen igår och ändrat mitt lösenord, men som tur var så godkände jag inte länken så det vart inte nytt lösenord, men nu har jag ändrat ett nytt lösenord en då, så nu kommer den förhoppningsvis inte in på min blogg! är det någon som vet hur man ändrar lösenord på msn ochså så säg till!

söndag idag, inge rolig idag tycker jag, skola imorgon och vi har klassfoto, men jag vet verkligen inte vad jag ska vara för någonting. känns inte ens som ett roligt skolfoto. men det kanske blir ett roligt, får se:) någonting roligt har jag inte att skriva heller, är mest bara fundersam och less hela tiden! hej hej

den bästa

Publicerad 2009-10-10 11:36:01 i Allmänt

den bästa som vän just nu är malin håkansson, du har stöttat mig i allt, du har hållt det du lovat! du säger inte bara saker för att det ska låta bra och sen skiter du idet, som många andra gör! under hela min graviditet så har du alltid funnits där för mig. dag som natt så har man alltid kunnat ringt till dig eller bara kunnat gått ner, du har alltid hjälp mig, du frågar alltid hur allting är. du bry dig på ett sätt som ingen annan gör. hoppas jag kan hälpa dig på de bästa sättet jag ochså kan, vill bara att du ska veta att du betyder otroligt mycke för mig. <3


lördag idag, har bestämt att jag iaf ska diska och hänga tvätt, inte de roligaste, men de behös ju! sen ska line komma och hälsa på ochså:) blir trevligt. malin kanske skulle komma upp med eliaz en stund ochså. nu ska jag kila, TJING!

efterlängtade bebis

Publicerad 2009-10-09 10:14:18 i Allmänt

jag längtar så efter min bebis:) veckorna bara springer iväg, och magen bara växer och växer! vilken dag som helst lär man få redan på vilken dag man ska åka in på ultraljud, ska bli så häftigt att se sin lilla krabat där inne :)

sen är jag så otroligt less på människor/kompisar som hela tiden säger "jag skulle aldrig skaffa barn så "tidigt" "är det inte lite väl tidigt en, "jag skulle gått klart skolan först" alla människor vill olika saker här i livet,och allting blir inte alltid som vi tänkt oss, visst för några månader sedan var inte min högsta önskan att bli gravid, men ibland blir inte allt som man tänkt sig, jag skulle ochså vilja leva livet innan jag blev gravid och gå klart skolan men jag stod mellan det stora valet, behålla eller ta bort? jag valde att behålla och det är det absolut det bästa valet jag gjort i mitt liv. ångrar det inte en sekund. att bli förälder är ingen åler, förälder är nått man är. ingen kan säga att man gör rätt eller fel!!

nog om det, ska göra mig klar och sedan gå och äta lunch, tacobuffe :) blir nog gott. sen få jag se vad som händer.

föresten svar till anonym : jag ska gå skolan till jul, sedan får jag uppgifter hem skickade igenom datan.

onsdag kväll

Publicerad 2009-10-07 19:05:59 i Allmänt

rekord på min blogg igår, över 200 personer hade varit inne och läst på bloggen, men vore roligare om ni kommenterade istället för att inte lämna några spår:P hehe

idag klev jag upp halv 6 i onödan, sista minuten innan jag skulle åka ner till bussen så kom ante på att han skulle följa:P så vi skjusade hem mamma och sedan for in till stan, åkte och hämtade linnea så skjusade han mig och linnea på jamtli, ennu en värdelös dag på konferensen, det enda vi fick göra var att fixa fika, vänta två timmar till lunch,sedan vänta tre timmar på att fixa nästa fika sedan ringde jag och väckte ante som låg och sov i linneas lägenhet, sen åkte vi och stor handlade på willys så nu har vi mat till några veckor framöver känns de som hehe.

sen åkte vi hem, åt, nu har ante gått på bandy och jag ska diska och dammsuga. sen ska jag packa upp de sista ur kartongerna som står på golvet, skönt att alla grejer från lägenheten är borta nu, och att alla grejer är på plast här:) imorron kommer våran soffa som vi beställt ochså, sen är allt som gott som klart =) nu har jag inte tid att sitta här längre. skriver imorgon.




bebismage

Publicerad 2009-10-06 00:14:06 i Allmänt

min bebis mage vecka 17+5 :)

godkväll

Publicerad 2009-10-05 23:09:21 i Allmänt

tyvärr så fick det inte bli nån bild idag heller, vet inte alls vart sladden har tagit vägen, får leta den riktigt imorgon! idag åkte jag in till stan var där 20 min sen fick jag åka hem,känndes ju inte alls onödigt! föresten så blir jag lite irreterad på folk som strirrar som om dom aldrig sätt en människa förut, först kollar dom på mig sen magen, fel att säga hej när ni endå glor som tokar.

svar till sofia: jo det är väl klart jag valt det själv,men det finns väl en anledning till att jag gör det? för det kan man väl tycka att det är jobbigt pga att lärarna inte kan planera så man får göra mera arbete när man endå är där! har inte valt att åka 20 mil bara för en kvart!





måndag

Publicerad 2009-10-05 11:08:57 i Allmänt

dagen började med att jag försov mig, eller jag vaknade runt nio och skulle med bussen tio. skynde mig in i duschen tills jag kom på att åker jag tio bussen till stan så måste jag vänta över tre timmar tills min mentor börjar. så måste alltså sitta på skolan och inte göra någonting i tre timmar, fattar inte varför dom inte kan medela mig genom telefon vad det nu är som är så viktigt som jag måste veta på mentorn! fast nu ska vi ju planera om konferansen imorgon, men det hade vi väl kunnat gjort förra veckan när vi endå pratade om den, så hade jag inte behövt åka in idag, dom planerar väldigt dåligt! dom vet att jag måste sitta och åka 20 mil per dag! åh, tur för dom att jag har fixat skjus in idag!

igår tänkte jag lägga in en bild på min bebis mage, men hittade inte sladden till kameran så vart ingen, men ska försöka hitta den idag i stället så kanske kommer upp en bild senare:) är skönt att mitt illamående börjar att avta, enda tills vecka 15-16 så känndes det verkligen som jag hade magsjuka konstant,men det börjar att avta nu, men kan fortfarande känna av att jag mår illa på nätter och på mornarna. nu hinner jag inte sitta här mera! tjing

regnig söndag

Publicerad 2009-10-04 15:39:39 i Allmänt

fattar inte att folk säger att det är snö överallt, jag ser ingen snö? bara regn. sitter hemma hos malin nu och passar eliaz som ligger brevid mig och sprattlar och pratar som aldrig förr, så sött.

idag vet jag inte ritkigt mer vad som händer, ska kolla på ensam mamma söker ikväll. imorgon får jag ochså sovmorgon ska bara ha mentor imorgon och planera hur veckan kommer att se ut. nej nu ska jag hem och göra lasagne. lägger upp en bild senare. tjo

första sparkar

Publicerad 2009-10-02 18:21:33 i Allmänt

ååh igår kväll när jag var och serverade på Hov så kännde jag min första spark! går inte att beskriva vilken häftig känsla det var, känndes som en liten fisk sprattlade till där inne. idag på bussen hem kännde jag en till:) börjar att kännas som nått verkligen är där inne nu, inte allt för länge tills vi ska på ultraljud heller, ska bli så kul.

idag fyller min lillasyster hela 12 år, så vi vart nyss bjudna på mat, och snart ska vi äta smörgåstårta!! som jag längtat efter denna tårta, tror jag har tjatat om smörgåstårta i säkert över en månad, haha. sen får vi se vad kvällen har att bjuda på.

kul att så många kommentrerade igår, men vore bättre om ni skrev era namn istället för "anonymt"