Prenumerera och dela

Sömnproblem

Publicerad 2012-12-27 23:52:55 i Allmänt

Det är bara att konstatera att Joel är lik sin far, (skämt, men endå inte ) Joel sover aldrig längre, allvarligt talat så känns det som jag snart kommer fara ihop. I Tre veckors tid har Joel sovit ungefär en halvtimme, somnar om, vaknar efter en halvtimme och sådär fortsätter det hela nätterna..  jag är så sjukt trött, jag har tur som inte jobbar, men det är inte ledigt att vara hemma med två små barn heller, det är fullt upp från dom kliver upp tills dom lägger sig, och när man väl får Joel att somna i tid runt 10 så kan man inte riktigt slappna av, då sitter man på helspänn och väntar på att han ska vakna och sedan hålla på sådär hela natten...
 
Nog om det, man blir bara så frustrerad av att aldrig få nån riktig sömn! Idag var jag in till Östersund och gjorde av med lite pengar på mig själv, vilket inte händer ofta, pengarna man har går åt barnen och mat, jag hittade faktiskt rätt mycket, men folk till tusen och det var ritkigt jobbigt att gå bland alla dessa folk, som drar och knuffas...
 
Imorgon är det helg igen och på Måndag är det nyår, känns sjukt! vad som händer då är inte planerat ännu. På Lördag ska vi iaf bort till Junsele:)
 
 

Juldagen- Bilder

Publicerad 2012-12-26 19:35:52 i Allmänt Bilder

Hade en riktigt kul kväll igår, Jag och Ante la oss strax efter halv 5 imorse då dom sista personerna hade åkt hem här ifrån. Så man är skapligt trött idag och seg, men jag har precis dammsugit och torkat golven eftersom vi både hade förfest och efterfest så var det rätt skitigt och sen vill jag inte att barnen ska vara uppe i allt.
 
Nu har vi ätit pizza så nu ska jag slöa framför tvn med dipp och gurka hela kvällen nomnom!  
 
 
 
 
 

Juldagen

Publicerad 2012-12-25 12:31:52 i Allmänt

Hade en bra Julafton igår, firande med Antes släkt detta år, hade en trevlig och bra Julafton, svängde in till mamma och pappa en sväng senare på kvällen innan vi for hem med alla dessa julklappar, vi fick låna pappas kingkabe för att ens få plats med alla julklappar, de är sjukt vad mycke det var! Alla vart nöjda och glada, Jag fick bla en värmefilt av Ante, hur skön som helst, perfekt julklapp till mig eftersom jag alltid går runt och säger att jag fryser hehe.
 
Ikväll blir det Party, vart man börjar vet jag inte riktigt ännu, men det visar sig väl, först ska vi på middag hos mamma:)
 
Nu ska jag fortsätta i städningen.

uppesittar kväll

Publicerad 2012-12-23 20:28:53 i Allmänt

 
 
 
 
 
 
Lägger in några bilder sen dagarna som varit, lägger in några flera senare :) Just nu sitter vi och spelar Bingolotto, och jag vann:D Tur säger jag bara !
 
Nu ska jag plocka fram lite mys:)
 
 

snabb uppdatering.

Publicerad 2012-12-22 00:31:00 i Allmänt

Har precis kommit hem från Nettan där vi har haft "lilla julafton" med massa från Antes släkt ( bilder kommer senare ) Jätte kul och trevligt. Nu är jag lite små trött och ska strax hoppa i säng, Joel stannade kvar hos Nettan inatt, så inatt ska jag äntligen få sova en hel natt, och det var inte igår kan jag säga! Joel har ungefär varit vaken hela dygnen nu i en vecka, idag var vi till läkaren och fick lite medicin för hans eksem får hoppas det hjälper och att han sover lugnare.  
 
imorgon ska vi baka tunnbröd, får hoppas dom blir goda. sen sätter vi nog upp julgranen imorgon också:)
 
Nu ska jag tvätta bort sminket och sedan invänta våra sovgäster sedan hoppa i säng. Godnatt.

Tokisar <3

Publicerad 2012-12-17 14:02:07 i Allmänt

En vecka till Julafton

Publicerad 2012-12-17 09:58:08 i Allmänt

Jäklar.. en vecka till Julafton, två veckor tills ett helt nytt år börjar. Det känns som det här året har gått i raket fart.. måste vara för att vi fick Joel och sen har man haft fullt upp med två små barn och hem att sköta. Naturligtvis massa andra saker också som gjort att det gått i en rasande fart..
 
Känns som jag har massa att göra dom här dagarna nu fram tills Torsdag då vi får sovgäster hit tre nätter. Nu ska jag plocka undan och sedan ut och gå en sväng, skönt väder var det idag :)
 

Tredje Advent

Publicerad 2012-12-16 23:26:52 i Allmänt

 
 
hejhopp. Jag och Ante har slagit in lite Julklappar nu på kvällskvisten, Sofie och Elin var hit förut och fikade lite, och gjorde lite lockar imitt hår, så nu vill jag åka in till stan och köpa en locktång, om inte annat så ska jag ju in på Torsdag.
 
Idag kom Pelle hit och lagade middag, Kokkött, potatis och dillsås. hur gott som helst, jag lagar aldrig sånt själv och då blir det extra gott när man inte äter det så ofta.
 
Idag har Jag och Ante varit med Julia och åkt kälke bakom skolan, sen har vi inte gjort så mycket. Igår kväll kom Sandra och Mattias och hälsade på. Ifredags var vi och handla klart lite julklappar, men känns endå som nått fattas? , aja, nu ska jag gå och slå in Julias pippiperuk och pippi kläder som vi köpt, känns som hon kommer att älska det:)

Godkväll

Publicerad 2012-12-13 22:59:50 i Allmänt

 
 
Min fina tomtenisse och tomtegumma:)
 
Igår var vi på Lucia på Julias dagis, alla var så duktiga, och sen fikade vi lussekatter och pepparkakor som barnen hade bakat. mysigt!
 
Igår fick jag veta mitt betyg i Hälsopedagogik, MVG hade jag fått, snacka om att jag vart glad, jag trodde aldrig att jag kunnde göra så bra i från mig! Idag var det skola som gällde, vi pratade om Cancer, och tänk vad intressant det ämnet är, tycker jag!! Jag som har en bror som både haft leukemi och sedan drabbades av en hjärntumör så tycker jag att det är intressant att höra och lära mer av just cancer. Nästa vecka ska vi vara inne i Östersund hos Ambulans helikoptern och lära oss mer, kommer nog bli intressant och kul!
 
Imorgon är det helg igen, så efter Ante jobbat klart, åker vi in till Östersund och handlar klart dom sista Julklappara.
 
 
 

Pannjävel!

Publicerad 2012-12-11 23:54:17 i Allmänt

Det enda jag vill nu är att sova!! När för en gångs skull Joel sover i tid, Men såklart hade pannjävlen stannat, så jag gick ner och sotade och fyllde på pellets och gjorde allt jag skulle göra, tror ni den funkar? Nej istället är det 16 grader inne, och varmare lär det ju det inte bli!!
 
Men det är ju tur man har världens snällaste pappa som ska komma hit inatt när han slutar jobba så han får kolla på pannan, så får försöka hålla mig vaken nån timme till.
 
Nog om det så var jag till Stugun idag, Jag och Kicki hade fullt styr att leta upp orresvägen, eller vad den heter! men när vi äntligen hade hittat hem till Emma så for vi vidare till Anna och gjorde klart hela gruppuppgiften:) så skönt.
 
Sen så har jag inte gjort så mycket, dammsugit och torkat golv, tvättat och renbäddat, så jag hade hoppats på att lägga mig tidigt!
 
låååång suck!!
 
 
 
 
 
 

.27,5

Publicerad 2012-12-11 08:17:45 i Allmänt

Fyfan vad kallt det är ute! och jag som ska åka till Stugun idag till Anna och plugga lite, hum, ja hoppas jag inte blir stående på vägen hehe.
 
Igår så bakade vi pepparkakshus, ja som vanligt var huset redan förstört när vi skulle sätta ihop det, men det gick endå, och Julia satt på alla godisar själv, det tyckte hon var skoj :)
 

Saknar

Publicerad 2012-12-10 23:10:30 i Allmänt

 
Jag tänkte bara skriva att jag saknar er, och att jag önskar att jag hade min Syster närmare en vad jag har idag. <3

Måndag

Publicerad 2012-12-10 11:59:53 i Allmänt

Idag hoppas jag att ingen ser mig, har inte ens kammat håret idag, och jag tänker nog inte göra det heller. Inget smink och bara slökläder tänker jag ha idag.
 
Så nu ska jag åka en sväng med bilen så Joel somnar, sedan åka på affären sen hem och julbaka lite, och passa på att göra lite skolarbeten när Joel sover också.
 

Andra Advent

Publicerad 2012-12-09 23:18:10 i Bilder

Herregud vad veckorna går fort, 2 veckor kvar till Julafton, ja det är ju inte klokt vad fort det går nu..
 
Helgen som gått har också gått i en rasande fart tycker jag, I Fredags var vi som jag skrev tidigare i solle, även skoljobb. I Lördags började jag baka lite, sen kom Micka och Isak förbi en sväng så vi fikade och åt korv till lunch, senare på kvällen var vi bort på middag hos Nettan och Gunnar, åkte hem runt 8 då barnen var trötta, båda somnade strax innan vi var hemma, så vi svängde ner till Mamma en stund där Mattias och Sandra också var, så vi spelade kort med dom till strax efter 23.
 
Idag bakade vi pepparkakor, sedan var det bara att byta om och åka på Julbord, gott. Fast man känner att man blir less Julmaten rätt fort endå..
 
Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig,
adjö !
 
 
 
 
 
Sen gjode vi två stora hjärtan som det står Julia och Joel på, hängde dom i fönstret, så nu luktar det gott:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Undra sa flundra..

Publicerad 2012-12-07 22:06:57 i Allmänt

Vart min Sambo tog vägen, jag bad att han skulle åka ner på Time och köpa lite chips och dipp som vi kunnde ha till filmen vi ska se på, men det verkar vara roligare att vara ute och åka 240 :P haha
 
iaf så har vi bara ett barn hemma ikväll, och det känns väldigt konstigt måste jag säga, mamma var snäll och ska ha Joel hos sig inatt, Så Julia sover redan och nu kan jag sitta här  i lugn och ro, Joel är ju annars vaken framåt 23.00 och då går jag och lägger mig själv eftersom jag vet att jag oftast får kliva upp tidigt, så man inte är hur trött som helst när man ska kliva upp. så det är skönt att få lite "egen tid"
 
Idag vart det bad i solle, med Isak och Pelle, sen lunch på Kina, inte helt fel. Imorgon blir det antingen stan för att handla lite julklappar eller baka pepparkakor, sen på kvällen är vi bort bjudna på middag.
 
Vi har även städat bilen ikväll och satt in dom nya bilbarnstolarna, det vart bra :) Näe nu ska jag hänga upp tvätt och sedan sätta mig i soffan.

Godnatt

Publicerad 2012-12-05 22:48:35 i Allmänt

Har precis lagt mig i sängen, ligger och kollar runt lite på datan och läser hur dom flesta verkar reta upp sig för kaoset i stockholm? jag fattar inte, Aftobladet brukar alltid enligt mig förstora upp saker i rubriker och hur dom skriver, inte bara gällande snön utan dom flesta sakerna.. Jag tycker det verkar vara mycket snö, kanske inte överallt , men dom bilderna Antes släkt har lagt ut så är det jäkligt mycke snö.. sen är det ju så att det är en helt annan folkmängd och trafiksituation där nere och då blir det väl ett annat slagt "kaos" för dom som bor där..
 
Jaja.. Jag har precis fått ett svar på en av mina uppgifter som jag lämnat in och det var "väldigt snyggt jobbat" fick jag som svar, så jag är jätte nöjd och glad över det!
 
Imorgon är det skola som gäller igen så det är väl dax att lägga sig! Godnatt:)

Snacka om pinsamt!!

Publicerad 2012-12-05 12:14:44 i Allmänt

Den här tjejen gör ALLT för att likna Britney hon är så desperat så hon rakade t.om av sig håret när Brintey gjorde det!

Vart är min mobil?

Publicerad 2012-12-05 11:24:00 i Allmänt

Jag vill ha tillbaka min telefon, skickade in den till Mobilakuten för snart 3 veckor sedan, efter ett tag vart jag brydd att jag aldrig fick tillbaka den, så pappa ringde och kollade då har dom slarvat bort den, men hittade den ganska snabbt, sen hade jag tydligen skicka in den på fel ställe också, så dom lagade den aldrig! så dom skulle skicka tillbaka den förra veckan, men har fortfarande inte fått igen den... det är TUR att jag rekade den, jag brukar aldrig göra det med saker, men jag kännde väl på mig nått. hehe
 
Igår var jag duktigt och gjorde klart lite mer skolarbeten, så idag behöver jag inte jobba lite mycket, jag funderar på om jag ska baka någonting, Julbaka hade jag tänkt, det är ju kul om man kan bjuda på fika när nån kommer och hälsar på. Baka pepparkakor tänkte jag göra till helgen med Julia samt sätta ihop pepparkaks huset, det luktar så gott då!! sen är det kul för Julia att sätta fast godisarna:)
 
Det är ju julmarknad i Östersund också, det hade jag också viljat fara på. hum, ja det är mycket man vill!!
 
Nu ska jag ta och röja undan lite, sen åka iväg och klippa mig!
 
 
 
 
 
 

Fint

Publicerad 2012-12-04 22:22:44 i Hemma hos oss

 
Satt upp en ljushylla nu ikväll, vart fint tycker jag, vet inte riktigt vad jag mer vill ha på väggarna, jag vill inte
ha för mycket!
 
 
lägger in ett kort på mörka väggen också, där har jag inte gjort någonting ännu, sladdarna ska heller inte hänga sådär. tv bänken är heller inte uppsatt.

Mattorka

Publicerad 2012-12-04 17:45:23 i Allmänt

Fan vad less jag blir på mat!! eller inte less på mat, det är ju hur gott som helst, men att komma på vad man ska laga för mat! det känns som jag äter samma mat jämt jämt och jämt. Kanske ni kan ge mig nått bra förslag på någon maträtt som går snabbt och är gott:)
 
Joel har kommit in på förskolan (dagis ) jag säger dagis även om det nu heter förskolan.. samma avdelning som Julia, vilket känns bra och det var dit vi hade sökt, känns lättare att lämna och hämta på samma avdelning en två olika.
 
Imorgon ska jag klippa mig, yippiee. blir bra det såhär före Jul, hade även beställt två klänningar från Nelly, men jag skickade tillbaka båda två, jag kommer säkert ångra mig, men det är ganska mycke pengar som ligger om jag bara använder klänningen en gång, vilket jag hade tänkt haha. :P
 
Vet ni om någon bra sida där dom säljer fina kläder / klänningar:) ?

Äntligen

Publicerad 2012-12-03 23:08:00 i Hemma hos oss

Äntligen fick jag också lite jul i tvrummet, men efter mycke fix och trix så är jag så gott som klar, fattas grejer på väggar bara!
 
en bild på köket
 
 
denna har jag i tvrummet! ljusen är från förra året, men det är så mycket kvar av dom så gör inget att jag anväder dom igen:)

-19

Publicerad 2012-12-03 09:12:00 i Allmänt

Min gos och jag :)
 
Burr, minus 19 är våran termometer på just nu! man är inte van denna kyla så man tycker det är jätte kallt så fort man går utanför dörren.
 
Imorse när jag klev upp första gången var det bara 16 grader inne, usch jag hatar att ha så kallt inne, men nu är det iaf 20, jag sov till och med tjocksockar på mig inatt hihi .
 
Ihelgen har väl inte hänt något speciellt, var på julskyltningen igår så vi fikade med Malin och Melissa och gick ett varv runt byn, jag tyckte det var så kallt, så det varade inte så länge så åkte vi hem, Julia fick köpa sig ett paket, denna gång fick hon ingen bullens pilsner korv hon fick ett par grytlappar, Tycker det är skit dåligt faktiskt. Hörde att några hade fått massa paket med näsdukar, jag minns när man själv var liten och köpte paket då fick man små barbiedockor, lite roligare iaf.
 
Men vi träffade en annan tomte också, och så fick hon godis och det var ju självklart bättre:)
 
föresten, vart kan man kolla på gammla avsnitt av julkalendern, jag har missat alla avsnitt hittills:( :p