Prenumerera och dela

meddelande från webbsida

Publicerad 2011-01-30 21:05:28 i Allmänt

någon mer en jag som har fått upp sånt här meddelande när ni ska gå in på någon sida?



haha.

spinning pass nr 2

Publicerad 2011-01-30 13:37:54 i Bilder Julia

ikväll ska jag på spinning igen, ska bli kul och skönt! får se om madde följer med ikväll. igår skulle jag fixa uppe i rummet och sätta ihop bordet, men tror ni det gick? hade bara fått med själva skivan, inga ben till bordet? så nu är jag sur, och eftersom serien "gamma" inte finns längre så kan jag inte beställa några nya ben heller, så måste alltså köpa ett nytt bord, kul att man har 6 nya stolar stående men inget bord.

ne nu ska jag ut och gå.

köpt nya stolar

Publicerad 2011-01-28 17:14:17 i Allmänt

idag var jag till solle och köpte nya stolar som jag ska ha i andra delen av tv rummet. super snygga! så kommer bli jätte fint när vi fixat upp det nya bordet där också. ska visa en bild när det är klart. imorgon troligtvis!!

sen så skyndade jag mig hem idag för jag skulle ta ett nytt hål i örat? men när jag kom dit så var inte mia där, så vet inte om det är jag eller hon som har missat tiden hehe.


ne men hejdååå

♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Publicerad 2011-01-27 15:28:10 i Allmänt

nu var jag nära att skriva om förlossningen igen, för det var ett speciellt ögonblick när julia kom till världen:)

men vårat första ultraljud,det var ett speciellt ögonblick och någonting väldigt häftigt, att verkligen se att man har en lite människa inuti magen är en häftig känsla.

trött och seg

Publicerad 2011-01-27 10:51:56 i Allmänt

idag är jag trött och seg. julia vaknade efter elva igår och var vaken till fram åt tre inatt. hon vart hur ledsen och arg som helst när jag la ner henne i sängen. men till slut la jag ner henne och lät henne va, då somnade hon.

ska snart ta och städa undan i köket , det ser ut som en bomb har landat där inne. sen får jag se vad vi hittar på idag, har ingen träningsvärk som jag trodde jag skulle ha:D

spinningpass check!

Publicerad 2011-01-26 21:34:30 i Allmänt

ikväll var jag på spinning, jobbigt men jävligt skönt efteråt. så nu har jag bokat upp mig för en månad framöver! ska bli såå skönt.

idag var jag inne istan, julia fick en ny evrest jacka av sin mormor, jätte fin:) och jag fick ett par nya skor. snäll mamma jag har. ne nu ska jag gå och ta en huvudvärkstablett..

hejs

ny design.

Publicerad 2011-01-26 10:25:25 i Allmänt

äntligen så har jag fått en ny design:) är super nöjd!

♥ Dag 29 – Mina ambitioner.

Publicerad 2011-01-25 14:07:22 i Allmänt

antar att det menas med "mål i livet" att jag får leva lyckligt, att julia ska få en bra uppväxt:) jag hoppas att alla får vara friska. jag har engentliga inga mål i livet, jag tar dagen som den kommer, har märkt att ibland spelar det ingen roll hur man gör, det blir endå bara fel. men jag har några få planer som jag hoppas slår in iaf:)

härligt med sol

Publicerad 2011-01-25 13:40:11 i Bilder Julia

var nyss ut och la julia i vagnen, lite små kyligt men endå skönt för solen sken. ska gå och skriva in mig på arbetsförmedlingen också! så för hoppningvis så får jag jobb. har ringt på ett, och troligtvis så ska jag få jobba lite timmar där. är less på att bara gå hemma, less på att aldrig kunna göra någonting för man aldrig har pengar!

igår la jag mig runt 1, somnade nästan på en gång, och sov i princip hela natten. första natten julia sov hela natten till kvart över 9 imorse! wihoo

jag hoppas min nya design kommer upp idag också:)



julia som lånade sin pappas keps ;)

halv åtta hos mig

Publicerad 2011-01-24 19:21:06 i Bilder Emma

sitter och väntar på att klockan ska bli halv åtta, så jag kan se halv åtta hos mig. denna vecka ska dom vara i östersund, så då blir det extra roligt att se hehe. efter det är det annorlunda familjen.

har precis lagt jullan, har försökt med att hon bara ska sova en gång per dag nu och att hon ska lägga sig tidigare och förhoppningsvis sova hela nätter, men icke! mellan 3-5 vaknar hon jämt och vill ha mat. sen sover hon till 9-10.

imorgon ska vi gå till pappa och äta tårta mumms. och på onsdag ska jag gå och träna spinning, ska börja med det nu! känns skönt att röra på sig lite. var ut och gick idag också, jätte skönt väder ute. hoppas på samma imorgon.


grattis pappa

Publicerad 2011-01-24 10:22:12 i Allmänt

idag fyller pappa år:) få se om man får någon tårta idag:p eftersom han jobbar så lär han inte vara hemma föresn inatt. men jag är väldigt sugen på tårta så får väl hoppas att han kommer hem innan natten hehe

inatt for det snö från taket, och fan vad jag hoppa till första gången:P sen så drömmde jag en väldigt verklig dröm inatt, trodde den va sann, så när jag vakna var jag tvungen att tänka till flera gånger haha!

ne nu ska jag sticka iväg och sola.

hemskt ( våldtäkt i torvalla)

Publicerad 2011-01-23 23:21:58 i Allmänt



Förstår ni hur sjukt det är eller? Tänk er att man ska inte längre kunna vänta på bussen klockan sju på kvällen utan att vara rädd? sen att polisen har gått ut med uttalandet "Det är en märkligt vald plats" Det förstår jag inte heller, inte nog med att det krävs sjukt mycket mod med att göra en anmälan eftersom tankarna "ingen kommer tro mig" slår in för mycket.

man tror ofta att inte visa människor är kapabla till att göra något sånt här därför gör man fel i att påstå saker som "han skulle aldrig gör det" eller "hon är väll inte en sån?" Tänk er att inte känna sig trodd av någon efter att en sån här sak har hänt, för man har nog inte ens sig själv just den tiden. Man blir aldrig samma person efter något sådant.

semlor

Publicerad 2011-01-23 22:03:04 i Allmänt



efter maten bakade jag semlor, snygga va? kanske skulle satsa på att bli bagare istället! haha

kvälls uppdatering.

Publicerad 2011-01-21 22:03:53 i Bilder Emma

sitter här i lugn och ro för mig själv, alla sover bara jag uppe. men jag ska väl strax ta och krypa till sängs jag också. kan vara skönt och lägga mig i skaplig tid nångång, är helt död på morgonen när julia vaknar så måste bli bättre på att lägga mig i tid. är det någon som har bra tips på serier så skriv gärna det, skulle vilja börja kolla på någon, men vet inte ritkigt vad?

sen så skulle jag vilja se änglagård också! är det ingen som har dom filmerna?




g o d n a t t

så är det.

Publicerad 2011-01-20 20:58:05 i Allmänt

hej!

idag följde jag mamma till stan, var till mattias lägenhet och städade lite, känndes skönt att få hjälpa honom. var på stan och kollade lite, köpte tröja och byxa till jullan och en mascara till mig själv. skulle ju köpa stolarna hade jag tänkt, men jag känner att jag lägger det på sidan ett tag..

har inte så mycket intressant att skriva faktiskt. nu ska jag gå

tjo

torsdag eller fredag?

Publicerad 2011-01-20 09:41:48 i Allmänt

känns som fredag idag. trött är jag, har varit vaken till och från hela natten. julia har också varit vaken ganska mycket, till slut tog ante in henne till oss, hon for runt och skratta och busa hur mycket som helst:) go gumman.

ne uppdaterar mera sen! ska göra mig klar.

tänk vad sant det är

Publicerad 2011-01-20 00:11:40 i Allmänt

sanningen kommer alltid fram!

nu börjar jag känna mig riktigt LESS!!

onsdag kväll

Publicerad 2011-01-19 16:52:49 i Allmänt

hej! idag har vi varit hela dagen på familjecentralen skoj! efter det åkte jag hem och började med maten, stuvade makaroner och korv. ska snart ta och hämta in stegen som står ute och plocka undan alla julsaker på vinden, annars lär det väl aldrig bli gjort.

imorgon tror jag att det blir stan en sväng. ska fara och se om mina stolar finns kvar, jag hoppas verkligen det! vill ha lite nya saker inne nu:P

ne nu ska jag ta julia som står här brevid och gnäller! puss

nytt stjärntecken?

Publicerad 2011-01-19 09:26:47 i Allmänt

gick in på aftonbladet och läste detta?

      

  

så jag är numera fisk? jag som vill vara vädur heheheh    

            

sov time

Publicerad 2011-01-18 23:03:50 i Allmänt

känner mig leds så jag ska gå och lägga mig, eller jag ligger redan i sängen, ska strax stänga ner datan .

ska upp i skaplig tid imorgon och gå på familjecentralen med malin och melissa. tror veronica skulle va där med tvillingarna också:) julia älskar ju att vara där och träffa andra barn, och nu var det ett tag sedan man var det. så då passar det bra att gå dit imorgon

GODNATT.

♥ Dag 28 – Det här saknar jag.

Publicerad 2011-01-18 13:34:00 i Allmänt

finns många saker som jag saknar som jag inte tänker skriva upp här.

silviakaka

Publicerad 2011-01-17 22:52:33 i Allmänt

malin hade skrivit på fb att hon hade bakat en silvia kaka, så då vart mitt godissug ennu mera på topp. så var tvungen att få receptet så jag kunnde slänga ihop en kaka, hade endå inget annat för mig. och kan meddela att den vart super good! så om ni har tur så kan ni få kaffe och kaka imorgon!

just nu ligger jag i sängen är rätt trött, cyklade 20 minuter på min tränings cykel + att jag har varit ute och gått och fick bära på julia en stor del av promenaden, vet inte alls vad det var med henne, hon bara grinade när hon satt i vagnen:S renbäddat har jag också gjort så det ska bli extra skönt att sova!

tjaråå!



julias rum

Publicerad 2011-01-17 15:18:08 i Hemma hos oss

var någon som ville se bilder på julias rum.







en så länge så har hon inte så mycket saker, dom flesta sakerna är nere eftersom hon inte är på övervåningen ensamen.

♥ Dag 27 – Min favoritplats.

Publicerad 2011-01-17 13:57:54 i Allmänt

min favoritplats, jag kommer faktiskt inte på någon sådan. jag har säkert något ställe jag tycker om att vara på väldigt mycket, men inte vad jag kommer på just nu. tyvärr!

ut och gå

Publicerad 2011-01-17 10:44:07 i Allmänt

perfekt väder ute, så ska göra klar mig och julia och ut och gå!

igår tog jag och städade hela nedervåningen efter det var jag helt död, tror jag aldrig har städat det här huset så noga, speciellt inte köket. men nu har jag också städat bort julen hehe, känndes som jag var den enda som hade den kvar:P övervåningen ska jag städa bara ante kliver upp, och om hur många timmar det blir det vet jag inte! i helgen har vi bara tagit det lungt, skönt! igår kollade vi på solsidan och sen slog vi på entourage och åt cokladkaka och popcorn!

på onsdag ska jag ta ennu ett till hål iörat:P sen hoppas jag att jag slipper göra fler hål! nu ska jag gå och klä på jullan. tjing

finaste

Publicerad 2011-01-15 17:19:29 i Bilder Julia



världens bästa!!!

modell

Publicerad 2011-01-14 16:06:40 i Allmänt

i februari ska jag få vara modell ska åka till östersund och bli sminkad och bli fixad i håret och ta bilder hos en riktig fotograf. sen får man köpa bilderna också!

blir nog skoj, har alltid velat gjort det. ( undra vem som anmält mig) ? ingen som känner sig skylldig hehe

nej nu ska jag åka och köpa godis, är sjuk godis sugen!

pigg o gla

Publicerad 2011-01-14 11:16:55 i Allmänt

ja inatt har jag verkligen sovit som en stock, har inte vaknat förens imorse! hörde inte ens när ante kom och la sig, jag brukar alltid vakna av han. men nu är jag pigg, funderar på att gå hem och städa huset från golv till tak, det skulle verkligen behövas, men eftersom det inte är någon riktig värme där inne så känns det inge kul, vi måste besälla pellets!!

julia mår betydligt bättre idag:) är heller inte lika blek och feberfri! så skönt. mattias får inte komma hem idag:( så trist. men kanske imorgon? får hoppas.

hej på errrr

Publicerad 2011-01-13 14:53:16 i Bilder Julia

just nu sitter julia i mitt knä, så försöker göra mitt bästa på att skriva, ibland kommer hon med handen och ska vara med:P just nu har hon fått tag i min telefon så just nu går det bra hehe

julia mår iaf lite bättre idag, men det är svårt att få i henne någon mat, hon är inte så värst matsugen. var nyss på affären och handlade mat, ris och kassler med chilisås, gott och enkelt.

efter maten ska jag försöka städa undan och tvätta, för i morgon kommer mattias förhoppningsvis hem på permission!:D sen i helgen ska jag försöka städa undan julen också, känns som jag är den enda som inte gjort det. får se om det är någon värme hemma! just nu är det kallt.


sitter och kollar på gammla bilder, kolla vad liten hon var. ibland vill jag att hon ska va sådär liten igen, eller att jag vill ha en sån liten till bebis. kanske inte direkt nu! men ja ni fattar nog vad jag menar.

♥ Dag 26 – Mina rädslor.

Publicerad 2011-01-13 12:35:08 i Allmänt

min rädslor, jag är väldigt rädd att förlora någon som står en väldigt nära.
jag är rädd för mörker.
rädd för att dö.

finns ganska mycket jag är rädd för.

♥ Dag 25 – En första.

Publicerad 2011-01-12 16:35:54 i Bilder Julia

kommer inte riktigt på något "en första" men julia är mitt första barn:) som jag älskar väldigt mycket går nog inte beskriva kärleken tills sitt barn!

magsjuka

Publicerad 2011-01-12 09:25:40 i Allmänt

värkar som att magsjukan har kommit till oss med, igår kväll spydde julia hur mycket som helst. trodde det var maten som kom upp. men inatt vaknade både jag och ante av att julia låg och spydde:( lilla gumman. hon har även skitit hur mycket som helst. så måste på apoteket och köpa Vätskeersättning, jag hoppas den inte ger oss på mig och ante.

nu ska jag göra ordning frukost sen blir det att tvätta sängkläder !

♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.

Publicerad 2011-01-11 16:02:06 i Allmänt



det är mycket som kan få mig att gråta! jag är väldigt känslig av mig, så jag kan börja gråta bara någon säger åt mig om någonting. jag kan gråta av filmer, saker som få mig glad kan jag gråta över! finns hur mycket som helst.

tanken att min bror är sjuk få mig att gråta.

sömnlös natt

Publicerad 2011-01-10 15:51:11 i Bilder Julia

inatt har man inte sovit många timmar. julia har varit vaken i stort sätt hela natten, hon har grinat och grinat och skrikit! tills jag kom på att hon hade ont i magen, var tvungen att köpa välling med mjölkskummspulver eftersom apoteket strulade och hade inte fått iväg beställningen på julias välling så då var jag tvungen att köpa vanlig välling på ica.

men som tur var så kom mamma på att eva-lena min gammla lärare har också ett barn som har mjölkallergi så när jag kom hem hade vi 8 burkar med välling på bron! så snällt så. så inatt kanske man får sova lite bättre.

igår var vi uppe hos anna och pelle och käkade pizza som vi hade beställt och kollade på ruffriders film. sen när vi kom hem käkade vi jordgubbar och glass mumms!




söndag 9 januari

Publicerad 2011-01-09 14:15:13 i Bilder Julia


en ny vaken julia:)

igår var vi iväg på skotertävling i östersund (jag ante joel och viktor), roligt men kallt! senare på kvällen åkte vi på middag hos netten & gunnar, gott!

idag har vi inte gjort så mycket, var upp till slalombacken och fikade. sen åkte ante pappa viktor ut med skoter. idag känns det som en liten bättre dag, mattias har haft en del komplikationer efter sin operation som har gjort att det har kännts extra tungt ett tag. men idag har han skickat bilder på sig så det känns som han mår lite bättre nu.

två bilder.

Publicerad 2011-01-07 11:51:17 i Allmänt





det gick så himla trögt att ladda upp bilder just nu, så resten kommer senare idag! nu ska jag städa innan mamma och pappa kommer hem:)

skoter dag

Publicerad 2011-01-06 18:09:17 i Allmänt

helt slut i kroppen efter en kul skoter dag! första gången iår för mig:) super kul var det iaf. jag sofie och saga på en skoter, sen ante och viktor på antes skoter och pelle på sin, sen satt anna och isak i pulkan. for till fisksjön och grillade korv och drack varm choklad. gunnar och nettan var också med:) och förstås julia. ska be nettan skicka bilder som jag kan ladda upp senare.

på vägen hem åkte anna med mig och jag fick dra pulkan med sofie och saga i , inte det lättaste men det gick. så hoppas på fler skoter dagar det är ju faktiskt skit kul..

när vi kom hem drack vi kaffe hos anna och pelle, sen for vi på middag hos farmor. nu strax ska jag göra ordning dipp som vi ska ha ikväll.

kram!

akuten

Publicerad 2011-01-05 17:02:17 i Allmänt

är det inte det ena, så är det, det andra! 12 inatt skulle jag gå och lägga mig, kunnde inte sova så gick upp på toaletten kissade och märkte att det kom blod i urinet, brydde mig inte så mycket gick och la mig och kännde hur det började värka i kroppen!
senare fick jag springa på toa var 5e minut och mer blod vart det, vart rädd och ringde sjukvårdupplysningen! så då var det bara att fara in på akuten 4 inatt. vilket var onödigt för när klockan vart 8 hade läkaren inte kommit en som skulle skriva ut antibiotika till mig, så bara fara hem och fick en ny tid på hammarn!

nu sitter jag här i väntans tider, väntar på att ante och viktor ska komma hem så vi kan äta middag. sen kan jag tala om för er att jag har grinat av lycka! min kära pappa har ringt mig och sagt att oprationen hade gått bra och hela tumören är borta! vet inte hur mycket jag kan tacka gudarna för det! hur allt blir fram över vet vi inte ennu. vi får ta dagen som den kommer helt enkelt!

ne nu ska jag pussa på jullan.

tankar

Publicerad 2011-01-04 22:48:29 i Allmänt

känns som hjärna har gått 120 nu ikväll. 100 miljoner frågor men inget svar, har tänkt otroligt mycket! under den här tiden som gått så har jag verkligen lärt mig vilka som är mina riktiga vänner och inte! vilka som brytt sig och inte. sen är jag less på folk som klagar hela tiden, va glada över att ni är FRISKA istället.

sen har jag lärt mig mycke saker, va rädd om det ni har, istället för det ni inte har. man tar ofta varandra för givet,men egentligen så vet man inte om ens sista dag är imorgon, det är viktigt och visa uppskattning för varandra. folk glömmer ofta bort det dom har.


ne ska försöka få syskonen i säng, sen ska jag prova lägga mig och sova.


♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.

Publicerad 2011-01-04 17:32:16 i Allmänt



ante
julia
min familj
vänner

en uppmuntrande kommentar kan få en att må bättre, småsaker kan man uppskattas av och må bättre! finns ganska mycket jag kan må bättre av.

jävla mottagning

Publicerad 2011-01-04 11:50:26 i Allmänt

när jag behöver telefonen som mest så ska mottagningen inte funka. jag hoppas dom fixar det snarast! jag vill veta hur allt går. måste även beställa mer välling till julia på apoteket, har ingen lust att gå ner heller, eftersom jag inte har någon vagn här.

packar.

Publicerad 2011-01-03 21:15:13 i Allmänt

ska packa lite saker nu i kväll, ante jag och julia ska förflytta oss och bo hemma hos mamma och pappa i veckan till och börja med, ska vara barnvakt åt sofie och viktor medans dom andra åker upp till umeå med mattias. jag gruvar mig så himla mycket. jag hoppas av hela mitt hjärta att oprationen kommer att gå bra! hela den dagen kommer va den jobbigaste dagen i mitt liv. egentligen så vill jag bara grina ut, men jag har så himla svårt att grina in för folk, när jag är ensamen kommer det hur mycke tårar som helst och egentligen är det då jag vill ha någon där.

förutom allt det jobbiga som händer just nu så känns väl allt rätt så bra endå. bara allt känns lite bättre så ska jag börja plugga på mitt körkort igen! egentligen så hade jag haft det klart den här månaden, men när vi fick beskedet om mattias så gick det inte att sitta och plugga och koncentrera sig. ska börja söka jobb denna vecka också, är det någon som har nått tips så skriv gärna det. tar vad som helst!

nu ska jag kika lite på internet sen packa sen sova. godnatt.

♥ Dag 22 – Det här upprör mig.

Publicerad 2011-01-03 11:54:17 i Allmänt

folk som ljuger.
folk som vill förstöra för andra.
folk som tror dom vet mer om en själv en man själv vet.

finns massa saker som man kan bli upprörd av, någonting som folk säger kan man bli upprörd av. ja sak samma, det finns hur mycket som helst jag kan bli upprörd av.

♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.

Publicerad 2011-01-02 22:57:36 i Allmänt

kommer inte riktigt på något speciellt annat ögonblick.

men jag minns en gång när jag och natalie var små vi skulle plocka blommor från en gård där en tant bodde, men vi vågade inte gå in på gården utan vi stod utanför hennes staket och plockade (blommorna stack ut ur staketet) och utanför staketet var det en stor slänt! plötsligt så såg natalie tanten komma, ( hon hade alltså sätt oss plocka blommor från henne) natalie vart så rädd så hon rammlade baklänges ner för den stora slänten och låg bland alla bränesslor och alla vassa kvistar! och la pekfingret på munnen och sa tyst!

tanten kom och såg natalie ligga där nere, och sa! - hej jag heter rosmarie, kom upp du lillevän jag är inte farlig:D hahah det var skit kul, kanske inte låter så kul. men i verkligheten var det kul, det var ett roligt ögonblick.

2O11

Publicerad 2011-01-02 14:05:24 i Bilder Emma

Nytt år, nya möjligheter:)

vaaarmt

Publicerad 2011-01-02 02:03:31 i Allmänt

känns som det är rena rama sommaren här inne, 29 grader varmt var det när vi kom hem nu ikväll. nu har det gått ner lite på tempen men det är fortfarande varmt! det är inte ens skönt när det blir så varmt tycker jag.

klockan är snart 2 så funderar på att krypa till sängs, är inte speciellt trött, men finns endå inget annat att göra uppe heller. ska hänga upp lite tvätt först och kolla till julia:) har inte hört ett ord av henne sen ja la ner henne i sängen.

har försökt mig på att göra en design men jag fattar noll ( kan det vara värmen här inne) skyller på den haha, ne men snälla hjälp mig någon!

har även lagt kort i olika mappar där dom ska va! hittade bla den här bilden.


en trött pappa och julia. snart ett år sedan! första natten på BB.

♥ Dag 20 – Den här månaden.

Publicerad 2011-01-01 14:28:57 i Allmänt

hade helt glömmt bort den här listan, men den var ju inte så rolig heller för den delen, men jag måste endå avsluta den känner jag.

nytt år så det har ju inte hunnit gått en månad ennu, så jag kör på december och det var inte min bästa månad,hände en hel del tråkiga saker, saker som har gjort mig ledsen / besviken, arg, fick reda på att min bror var sjuk, så jag hoppas att år 2011 har en hel del bra saker med sig.

den kan ju inte börja sämre en det slutade iaf?