Prenumerera och dela

konstigt

Publicerad 2011-07-30 15:13:58 i Allmänt

ser ni att jag bytt design?
hemma hos mamma och pappa
kommer min gammla upp, men inte här hemma!

knepigt kenpigt! nu ska jag packa det sista, sen blire grillning!mumms

fredag

Publicerad 2011-07-29 22:32:38 i Bilder Emma

ligger just nu i sängen, har precis packat klart min och julias väska, har några grejor kvar men måste tvätta det imorgon först. har jobbat delad tur idag så jag är rätt trött, ska upp tidigt imorgon med, börjar 7 men jobbar endast 5 timmar och sen har jag ÄNTLIGEN ledigt:)

nu är det väl bäst man stänger ner och lägger sig, men vet aldrig hur jag ska lägga mig skönt längre, jag brukar oftast ligga på mage.. men det går inte länge,det gör bara ont och är oskönt hehe..


puss & godnatt

delad tur

Publicerad 2011-07-29 13:32:27 i Allmänt

idag jobbar jag delad tur, så ska väl passa på att lägga mig och sova en stund innan jag ska fundera på att äta någonting för att sedan åka på jobbet åter igen. men undra vad jag ska hitta på för lunch? jag orkar inte ställa mig och laga någonting så får åka och köpa någonting istället.

imorgon har jag bytt med en jobbar kompis så jag jobbar mellan 7-12 istället för , 16 -20, så det känns bra för då hinner jag packa, för på söndag förmiddag far vi!

ne nu ska jag lägga mig och sova en stund.

far och jobbar

Publicerad 2011-07-28 11:07:00 i Allmänt

egentligen så skulle jag vara ledig idag. men jag tog på mig jobb istället snäll som jag är haha, men det gör mig ingenting eftersom jag får vara ledig hela nästa vecka när vi ska åka på semester,ska bli så otroligt skönt att fara bort. känns som jag måste börja packa eftersom jag jobbar hela helgen och på söndag far vi, börjar få lite smått panik.

det är synd det är fint väder:P typiskt bara för att man ska jobba, får hoppas att det blir lika fint till veckan. ne nu har jag inte tid att sitta här, ska ta och köra till jobbet=) ha en bra dag.

tips till gravida!

Publicerad 2011-07-27 18:00:29 i Allmänt

eller ja, folk som mår illa också! men eftersom jag har mått så jäkla illa precis HELA tiden så fick jag höra om "må illa armband" som fanns att köpa på apoteket, så jag tog och köpte dom, och dom är verkligen hur bra som helst, funkar riktigt bra på mig, dom hjälper att ta bort illamåendet,  så jag har princip haft på mig dom hela tiden, nu på slutet har jag börjat tagit av mig dom, men jag märker att så fort jag inte har på mig dom så mår jag illa igen, jag hoppas jag slipper må illa snart, det är verkligen inte roligt, såhär länge mådde jag aldrig illa med julia det började avtog ungefär i vecka 10-11


såhär ser dom ut, dom finns i olika färger!



super duper GLAD

Publicerad 2011-07-26 11:05:41 i Allmänt

är super glad för jag äntligen har KÖRKORTET!!! så jäkla skönt att ha det där överstökat. nu kan jag verkligen njuta av våran semester till veckan, behöver inte tänka på att jag måste plugga för att sedan måste klara skrivningen. måste inte sitta på mina lediga dagar och plugga teori. guuuuuuud så GLAD jag är.

idag skulle jag egentligen jobbat, men inatt har jag spytt och har mått jätte dåligt och det har kännts som huvudet ska sprängas i bitar. men just nu mår jag lite bättre, om inte annat så är jag jäkligt glad.


gravid

Publicerad 2011-07-25 06:49:40 i Allmänt

hej på er.

i helgen har det inte blivit mycket skrivet, jag har jobbat hela helgen och kommit hem sent på kvällen, så har inte haft lust att sitta vid datorn när jag kommit hem. jag har haft skitkul på jobbet dom senaste två dagarna har fått sig mycket skratt och tokheter. idag börjar jag halv 8, så ska strax lämna julia på dagis, mitt hjärta:)

har ju faktiskt inte berättat att julia ska bli storasyster! känns lite konstigt att säga att hon ska bli storasyster när hon inte är så stor själv, men jag tror att det kommer bli riktigt bra endå.

plankstek!

Publicerad 2011-07-22 22:16:17 i Allmänt

har någon något gott recept på hur man gör plankstek! ska försöka mig på att göra det=) fick plankor i julklapp men har inte använt dom ennu, kanske är dax att använda dom hehe!

just nu idag har jag inte gjort så himla mycket, julia har fått krupp och är jätte snorig, stackarn får hoppas hon blir bättre! får se vad som händer i helgen, jag har faktiskt ingen aning. ska göra en ny design till bloggen, eller inte jag! får fråga någon snäll stjäl. har några tips, så jag hoppas den blir bra.

ne nu ska jag gå ut på bron och se vad dom håller på med.

VART JAG MIG I VÄRLDEN VÄNDER

Publicerad 2011-07-21 22:17:46 i musik!

"Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer Längtar efter något som kan rädda mig"

tro mig, denna låt får man på hjärnan!

död

Publicerad 2011-07-21 18:07:55 i Allmänt

jag känner mig helt "död" idag, kom inte säng förens halv 12 igår, madde var här till klockan 23, men sen låg fortfarande den rena tvätten kvar i tvättpåsen så jag var tvungen att hänga den, sen började jag plocka lite inne, sen fick jag äntligen lägga mig. sen upp halv 6 för att göra oss i ordning för jobb/dagis,  jobbade till halv 4. sen hem åka på affären, laga middag, sen har jag dammsugit, stoppa in en tvätt i maskin, sen har jag städat undan i köket, duktig JAG! ska torka golven ikväll med, men de tar jag när julia har lagt sig, annars kommer hon fara som en vante på golvet haha

nu ska vi strax gå ut, ska gå bort till mamma och pappa och vattna deras blommor eftersom dom är borta på semester! sen får jag se vad vi hittar på innan det blir läggdax för julia. har jätte ont i huvudet idag, har haft det enda sen imorse, så jag hoppas det inte är någon förskyldning på G?

ne nu ska vi gå ut.



mattips

Publicerad 2011-07-19 12:29:45 i Allmänt

jag blir galen! jag hatar att komma på mat, men ibland är det roligt att laga mat, när man vet vad man ska göra!! men idag står det helt still och jag måste komma på det nu innan jag ska på jobbet och mattias står och väntar på att han ska skjusa mig. ante svarar heller inte i telefonen så där fick jag inga tips heller.. suck ge mig gärna tips, gärna lätta haha

imorse mådde jag pyton! men jag börjar mår bättre! vilken känns bra, det börjar gå över till det bättre! allt är värst på morgonen! nu ska jag inte sitta här och äta mig mätt på kakor utan fara ner på affären och handla.

ha en bra dag

en gammal goding

Publicerad 2011-07-19 09:15:48 i musik!

jätte ledsen tjej!

Publicerad 2011-07-18 21:23:04 i Allmänt

jag har en jätte ledsen tjej på övervåningen som grinar för fullt! grinar vet jag väl inte riktigt heller, mest tjurig för hon inte får komma upp, ni kanske undrar varför jag inte hämtar henne, men hur ska hon då lära sig, ska jag hämta henne varje gång hon är ledsen så lär hon sig aldrig!! + att hon redan fick vara uppe en halvtimma extra bara för att hon var så himla ledsen,men hon somnar nog snart.

riktigt skit väder har det varit idag. jobbade till 8 ikväll,sen har jag mest inte gjort någonting ätit flingor och yougurt till middag, det funkar det också. hehe

ne nu ska jag sluta skriva här och göra lite vettigare saker, och bara för det så vart julia tyst:) nu sover hon säkert så gott, ska upp och kolla till henne strax, varje kväll innan jag lägger mig så MÅSTE jag alltid gå in till julia och kolla till henne. det har blivit som en slags rutin hehe:)

tråkigt väder

Publicerad 2011-07-18 10:28:00 i Allmänt

skit väder ute, regnar hela tiden! vaknade inatt flera gånger av att det regnade, man hör så väl eftersom vi har sovrumsfönstret öppet. julia vaknade runt halv 12 inatt och var jätte ledsen vet inte alls vad det var för fel.. så fort hon låg på antes mage vart hon lugn, men efter en stund somnade hon i sitt rum. sen vaknade hon kvart i 9 i morse skönt:)

proppmätt

Publicerad 2011-07-17 21:21:32 i Allmänt

kan man säga att jag fortfarade är! men tror jag inte ätit så mycket på länge som jag har gjort idag, runt halv fyra bestämde jag och ante att vi skulle fara in till östersund och köpa nya utemöbler som vi sätt på Jula och äta på kina så jag ringde och la undan bordet eftersom det bara fanns ett kvar och hur bra erbjudande som helst. när vi åkt och hämtat det så for vi på kina, så jäkla gott! var länge sedan vi åt det, så ibland kan man unna sig det.

nu är vi hemma igen, känner att det är snart dax för sängen, mår illa och är trött så skulle vara skönt. imorgon börjar en ny arbetsvecka igen men det känns bra, jobbar inte så långa pass som förra veckan och ibland så är det behövligt så då har man lite mer tid för julia också.



såhär ser bordet ut som vi köpte, så på en sida av altanen så ska vi ha den här, och en annan på andra delen! får se när den ska köpas .

just idag är jag glad.

Publicerad 2011-07-17 10:52:35 i Allmänt

idag känner jag mig glad:) jag vill så gärna berätta lite saker, men ni får vänta! är inte glad just bara för den saken utan massa saker. just nu håller pappa och ante på att snickra, jag sitter och pluggar vägmärken och gör delprov.

igår var vi på traktorrace, var roligt! synd på vädret, det hade kunnat få varit lite sol iaf. efter det så somnade jag en stund sen beställde vi mat från pizzan, så jäkla gott! julia åt lite pizza med, namnam låter det!

idag är det fint väder, idag ska vi göra klart julias sandlåda också, så hon kan sitta där och gräva, hon älskar att vara i sandlådan iaf på dagis!

nej vidare till det jag höll på med.

puss och hej

hoppas på bättre väder

Publicerad 2011-07-16 09:34:57 i Allmänt

jag hoppas det blir bättre väder idag när man hade tänkt åkt upp till döviken! bara det inte kommer regn så blir jag nöjd! julia kommer nog tycka det är roligt! men först nu blir det frukost:)



finaste

Publicerad 2011-07-15 06:20:56 i Bilder Julia




 kortet är taget igår när julia var på ankrace med sin moster (sofie) synd jag jobbade annars hade jag varit där och vunnit pengar haha

idag är det fredag och sista jobbardagen innan helg, så jäkla skönt, idag är det marknad, jag slutar runt halv tre så jag hinner gå en liten sväng iaf. kanske man hinner äta sig en langos,så jäkla gott! får ser när ante kommer hem också.

nu ska jag göra mig klar. ha en bra dag
kram

Lars Winnerbäck

Publicerad 2011-07-13 20:38:03 i Allmänt

sitter och lyssnar på "gammla låtar" hade helt glömt bort lars winnerbäck, hans låtar och texter är riktigt bra!
speciellt den här låten, den tycker jag bäst om!

tralala

Publicerad 2011-07-12 21:28:01 i Allmänt

goddagens!

kom hem från jobbet för ett tag sedan så det är väl snart dax att lägga sig, är sjukt trött! vaknade 12 inatt av världens smäll, åskan som gick, jag vart livrädd och la mig närmare ante och trodde han skulle vakna så jag slapp ligga vaken själv, men icke.

hade varit roligt att vara på fallets dag nu på dan, men det har varit så dåligt väder tycker jag. hoppas det är fint väder på marknaden och till helgen istället.

ne har inget spännande för er att berätta just nu!

hejdåå

ledig idag

Publicerad 2011-07-11 14:05:20 i Allmänt

idag är jag ledig! så skönt så skönt, man blir rätt trött av att jobba hela helgen. men imorgon är det jobb igen, ska även in en snabb sväng in till östersund, vilket kommer bli ganska jobbigt känns det som,men det ska bli skönt att få det gjort, sen får man fundera vad som kan bli bäst.

annars så har jag inte så mycket att skriva om, iveckan är det vildhusveckan, så är ju synd man jobbar varje dag,men är ledig till helgen och då är det traktorrace, och det måste man ju på! är ju faktiskt riktigt skoj att se på=)

puss

Publicerad 2011-07-09 22:36:11 i Bilder Julia


på min lilla älskling:)

kanske dax att lägga sig för i stället att sitta här och trycka i sig gotta!
imorgon är det jobb mellan 7-4 men det ska väl gå det också.

var på middag hos nettan och gunnar idag, gott! vi åt grillat och det är
ju en av mina favoriter, när vi har fått klart våran altan, då kan jag lova
att det blir mycket grillat här hemma:)

fredag

Publicerad 2011-07-08 13:14:23 i Allmänt

idag är det fredag och jag jobbar bara 4 timmar idag! skönt, men dessvärre i helgen! men klirr i kassan. idag är det hur varmt som helst, jag får ont i huvudet av att vara inne för det är så jäkla varmt. ska strax gå ut och lägga julia hade jag tänkt.

sen fara på affären och sen är det dax för jobb. har inte så mycket roliga saker att dela med mig om faktiskt, har mer tråkiga saker att berätta om jag nu skulle vilja det, allt känns lite extra jobbigt just nu, men i slut ändan så kanske det blir bra. vi får se.

nu låter det som julia ska bada, så bäst att gå ut!
ha en bra helg

badning

Publicerad 2011-07-06 14:41:58 i Bilder Julia

äntligen tyckte Julia att det var riktigt kul att bada! hon gick som en liten elefant i vattnet, lyfte bena högt för varje steg hon skulle ta haha och sjöng "BÄ BÄ " hela tiden!







sovdax

Publicerad 2011-07-05 22:31:08 i Allmänt

har tänkt jag ska slå igen ögonen alldeles strax, ska bara fixa några saker först!

idag har det varit en intensiv dag, har tagit ut min ilska på att städa tvättstugan och städat bilen! skööönt! sen har jag även hunnit med ett jätte jobbigt samtal.

nu ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigt

shy ronnie

Publicerad 2011-07-05 21:51:48 i Allmänt

lite bilder

Publicerad 2011-07-04 15:33:53 i Bilder

lite bilder från helgen.





vad löjligt!

Publicerad 2011-07-04 13:42:25 i Allmänt

"Monika Meharlizade, 25, fick lämna Åhlens-varuhuset, eskorterad av vakter.Orsak: Hon ammade sonen Benjamin.
– Jag kände mig som en brottsling."

alltså vad löjligt! ska man inte få mata sitt barn? självklart behöver man inte dra fram hela paketet(vilket jag tror att hon inte gjorde) , utav man kan dölja lite med en filt eller nått liknade. men jag tycker det är dåligt att man inte ska få mata sitt barn om den är hungrig och skriker. barn är ju hungriga precis som vi vuxa!

jaja, har precis fått i mig lite makaroner och köttbullar som lunch, jobbade från 7-12:30 idag, lagomt pass! nu ska jag snart åka och sola lite, skööönt:)

seg söndag

Publicerad 2011-07-03 13:33:51 i Allmänt

är super dunder trött idag! gick iväg på jobb halv sju imorse och då kanske jag max hade sovit tre trimmar! vaknade varje timme känndes det som, sen att mobilen ringer hela tiden gjorde ju inte saken bättre! kvällen var kul igår.. lite små undan tag av vissa personer som gjorde att man vart irriteterad.

just nu ska jag väl passa på att plocka ihop innan julia vaknar.

hej

ikväll crusing

Publicerad 2011-07-02 14:48:55 i Allmänt

ikväll är det årets höjdpunk på byn, men när det inte är lika fint väder som det brukar vara, så blir allt genast lite tråkigare. hoppas bara att regnet håller sig borta då är jag nöjd. blir en lung kväll för mig, ska jobba imorgon bitti, men känner att det gör ingenting, vem har sagt att man har tråkigt nykter? jag tror det blir skit skoj, ska strax börja göra mig årdning, för vi ska grilla hos robban med madde, malin, dalle med fler. ska försöka ta mycket kort så det blir lite roligare på bloggen.

har blivit lite skrivet i veckan, men det har ju varit super väder, så man har inte velat sitta inne vid datan, i torsdags var jag julia, malin och melissa och badade på kopperhällan, det var skoj, julia tyckte inte alls det var lika kul i vattnet som melissa, men tror det bror på att julia inte är riktigt pigg, idag är hon skapligt pigg motför vad hon har varit i veckan. lill gummsan!

nej nu ska jag våga håret!

puss och kram