Prenumerera och dela

orolig

Publicerad 2012-02-28 17:16:22 i Allmänt

aldrig en lugn stund med lilla Joel, egentligen gör han väl inget speciellt men jag blir så orolig så fort han låter konstigt! eftersom han hade svårt med andningen när han föddes så är man ju extra rädd att han ska syresätta sig dåligt, han brukar bli lite smått blå om läpparna efter han ätit och lätt blå om händerna och fötterna.

men för en vecka sedan hemma hos mamma hände något jätte hemskt, han slutade nästan andas han lät jätte konstigt så mamma fick rycka i hans händer för att andningen skulle komma igång, och igår när jag satt och matade han och han skulle rapa, var han alldeles lila om handen som om han skulle ha dålig blodcirkulation, obehagligt var det. och inte nog med det så är förskyld nu... jag hoppas han inte blir värre! hans hjältklaff är ju öppen ca en halv milimeter och det gör att han blir lättarne blå på kroppen och kan ha svårt med andningen så jag hoppas den växer ihop snart så man slipper gå runt och ora sig..

det är ju alltid något speciellt när barn är små men det är en jäkla oro också!

näe kanske man ska göra någon nytta..

ny färg

Publicerad 2012-02-28 10:24:37 i Bilder Emma

 
jag vill ha den här färgen på håret igen! synd bara att jag inte kommer ihåg vilken färg det var! bilderna är ungefär 3-4 år gammal så kan vara därför jag inte kommer ihåg haha

jaja, vilket som så måste jag färga håret jag har nu, hatar när man får en ful utväxt!!

måndag

Publicerad 2012-02-27 10:45:55 i Allmänt

måndag igen.. på torsdag är det första mars och bara 7 dagar tills Linda och scott och barnen kommer:) längtar så mycket! ska bli super kul.

på fredag fyller även mattias 25 år. sen fyller ante den 10e och jag 25e och julia den 29e, den här månaden kommer man bli fattig:P eller ja man kommer alltid vara det i mars hehe.

igår var det super fint väder så jag gick upp till backen och gick sedan hem, senare på kvällen åkte jag och sofie och tränade! skönt, sofie han även med en vurpa på springbandet, det såg skit roligt ut, så man garva rätt lagomt, men mindre kul för sofie hahah

nu ska jag göra mig klar, Julia sitter och bygger med lego och joel sover. sen ska man försöka ge sig ut en stund.

hej

fint

Publicerad 2012-02-23 21:59:15 i Bilder



titta så fint väder det var idag när jag var ute och gick :) +7 hade jag. härligt värre!

glaad

Publicerad 2012-02-23 09:14:38 i Allmänt

man blir så glad av detta väder, var precis och lämnade julia på dagis och det var hur varmt som helst ute. nu ska jag fara på BVC och väga och mäta Joel sedan ska jag ut och gå, tänkte gå runt kullsta, hoppas dom har plogat vägarna där bara.

hoppas det är lika fint väder hela dagen så kan man fara upp med Julia till backen sedan. :) ikväll ska vi iväg och fota Joel, blir kul. också får Julia leka lite med Natalie och Thilde. imorgon är ante ledig, så kanske vi ska fara in till stan till djungelhuset.

ne nu är det bäst man far

tröjan du hatar

Publicerad 2012-02-22 10:42:56 i musik!

bustrollet

Publicerad 2012-02-22 10:10:39 i Bilder Julia


den här busungen lämnade jag på dagis för ca en timme sedan

nu sitter jag och kollar på ikeas hemsida, är ju nästan farligt att sitta och kolla, jag skulle vilja byta ut nästan allt vi har nu, hehe.
tänkte jag skulle plocka undan lite hemma sedan åka ner på affären, makaronpudding blir det till middag idag:)

sen antingen ikväll eller i morgon ska vi åka till veronica och andreas , veronica ville fota joel, och självklart får hon det:)

blåsig tisdag

Publicerad 2012-02-21 11:16:26 i musik!

blåsig tisdag..  idag blåser det väldigt mycket, och jag som hade tänkt att försöka ut och gå, men det finns inget dåligt väder? bara dåliga kläder..

iaf så hade jag tänkt börja träna igen, fast ennu kan jag inte boka upp mig på pass eftersom Joel äter oregelbundna tider så är det lite svårt att passa in precis när ett spinngspass är tex eftersom han kanske äter just då. så jag undrar om någon av er läsare vet när man kan träna själv? alltså vilka dagar det INTE är pass uppbokade.

här kan ni få en bra låt att lyssan på så hörs vi sedan...

bilder sen igår

Publicerad 2012-02-20 19:25:44 i Bilder Julia

igår åkte vi som sagt upp till backen med Julia och Joel, här kommer lite bilder!



Julia ger en kram till snögubben som hon sedan döpte till Pelle:)


Julia och Ante :)



Julia och Jag: )


Julia och ante på väg upp för backen:)



Nöjd tjej:)


det var lite bilder sen igår:) håller just nu på att baka dumlemuffins, men dom blir inte som jag vill! humm.. idag for jag in till östersund och hälsade på carro:) kul, pratade massa minnen och fikade:)

nu ska jag göra klar Julia för sängen sedan blir det massa tv tittande hela kvällen!




en dag i backen

Publicerad 2012-02-19 16:38:55 i Allmänt

idag på förmiddagen har vi varit i slalombacken med Julia och Joel, super skönt väder! tänkte lägga upp några bilder sen idag sedan, just nu håller jag på att laga mat, kyckling med fetaost och soltorkade tomater! var länge sen jag gjorde det, så hoppas det är lika gott nu som då, fast där här gången ska vi prova pasta till istället för klyftpotatis.

ikväll är det bigbrother, får väl se om det är bättre en förra året iår. näe nu fortsätta med maten

återkommer..

lördag

Publicerad 2012-02-18 21:27:37 i Bilder Julia







3 bilder sen i går.

idag lördag, ídag har vi inte gjort någonting speciellt, halv åtta ville julia kliva upp, var jätte trött, inatt har jag sovit super dåligt vaknat flera gånger av både Julia och Joel. på eftermiddagen gick vi ut en sväng hälsade på min farmor och farfar. sen åkte vi bort till mamma och pappa.

funderar på att gå och hänga tvätten,sen blir det nog en tidigt kväll, måste lära mig att lägga mig i tid eftersom jag har barn som kliver upp tidigt! har lagt mig alldeles för sent dom senaste dagarna och det resultatet blir att jag är skit trött på morgonen och trött resten utav dagen.

fredag

Publicerad 2012-02-17 13:50:01 i Allmänt

super väder ute just nu, så ska snart klä på oss och gå ut en sväng! imorse följde jag mamma till östersund, var på djungelhuset med julia en stund, hon älskar verkligen att vara där! sofie har pryat där hela veckan så hon och elin var där också.

kan lägga upp några biler sedan.

äntligen fredag så skööönt. få se vad som händer i helgen:) hoppas på fint väder.

hejs

Julia

Publicerad 2012-02-16 20:01:47 i Bilder Julia

idag har Julia namnsdag, så hon fick em mumms mumms att mumsa på:)



min farmor och farfar kom med ett skink paket och nyponsoppa till henne förut idag, tyckte de var lite gulligt. dom köpte de för sist hon var hos dom hade tyckt om det så mycket, så då gav dom de på hennes namnsdag:)

förut idag var vi ute och åkte spark, de tyckte hon om:) nu ska stoppa lill skrutten i säng.

BVC besök

Publicerad 2012-02-16 15:01:19 i Allmänt

idag var dom hit från BVC på så kallat hembesök som dom alltid gör när man fått barn. fick massa information och sedan vägde vi Joel 3900 g vägde han.

sen har jag inte gjort så mycket idag faktiskt. hämtat Julia på dagis och nu ska vi fundera ut någon middag, ingen som har nått matförslag? är så otroligt less på att laga mat man kommer aldrig på något bra, helst ska de gå fort och vara enkelt hehe.

fått brev från försäkringskassan och dom har räknat fel på min inkomst så måste skicka om papper, så håller på ringa på kommunen och be om nya papper! blir tokig! tänk om det kunnde funka nångång!!!

sover skönt i vagnen

Publicerad 2012-02-15 18:26:51 i Bilder Joel

Joel 1 månad

Publicerad 2012-02-15 09:25:22 i Allmänt

vart tar tiden ivägen egentligen? idag är min lilla prins en månad... redan:) tiden går väldigt fort måste jag säga, känns som jag knappt haft han hemma i en vecka. känns endå skönt att han blir lite större, man är ju så himla rädd första tiden hemma, vilket jag är fortfarande.. måste kolla flera gånger så han andas, så han inte är för varm eller för kall .

imorgon får vi hem besök av BVC så idag måste jag ta ett ryck och städa hemma, så det inte ser allt för jävligt ut när hon kommer. ska bli spännande och se hur mycket joel väger nu och hur lång han blivigt:)

nu sitter jag och äter frukost sen ska jag gå upp och lägga mig igen, för inatt har jag sovigt hur dåligt som helst!

Joel

Publicerad 2012-02-14 21:48:44 i Bilder Joel


<3

alla <3 dag

Publicerad 2012-02-14 16:06:29 i Bilder


Glad alla <3 dag på er!

denna bakelse får älskling av mig, tycker egentligen inte den här dagen är så speciell, visa kärlek till den man älskar ska man väl göra varje dag ? inte bara på en speciell dag

fast ibland är det ju kul att göra något extra för den man tycker om också:)

igår hade jag över 200 besökare på bloggen, men det är inte många som kommenterar, lämna gärna en kommentar så vet jag vilka som läser:) och lämma gärna era blogg adresser så har jag lite fler bloggar att läsa också:)

spyless

Publicerad 2012-02-13 13:47:15 i Allmänt

på jävla försäkringskassan!!! hur jävla många gånger ska man behöva ringa dit för att dom ska fatta?? och hur jävla många gånger ska man behöva ringa dit innan dom sätter in pengarna ? och hur jävla långt i förväg ska man behöva skicka in papperna för att dom ska skicka ut pengarna i tid?? ååh ja jag måste få skriva av mig någonstans, är det nått man kan bli irriterad på så är det försäkringskassan.

jaja, Julia har nyss fått lunch och jag har precis blivit klar så vi ska väl klä på oss och gå ut så man inte får mer ont i huvudet en vad man redan har!!

super väder

Publicerad 2012-02-13 10:54:14 i Bilder Julia

igår var det verkligen super väder ute! var ute och gick med julia och joel och det känndes som jag skulle kunna gå hur långt som helst för solen värmde så skönt:)



Julia åkte kälke sedan ville hon sitta på moffas skoter!

guldlock

Publicerad 2012-02-11 10:50:48 i Bilder Julia



tog kort på Julias fina lockar i morse:) visst är dom fina ? :)

nu ska jag göra mig klar, för sedan ska vi gå ut!

gumman

Publicerad 2012-02-10 22:25:04 i Allmänt

Julia är bra gullig, jag brukar ofta kalla Julia för gumman, ropar hon på mig, eller om jag pratar med henne så säger jag ofta gumman till henne. och ikväll när det var dax för nattning så skulle jag lägga henne, då säger hon till mig, natt gumman

det lät så himla gulligt:) fredag idag och det är alltid lika skönt även fast jag är hemma hela dagarna så är det något speciellt med fredagar, då vet man att det är helg! har ingen aning vad som händer i helgen, tar det lungt som vanligt. kanske blir skoter åkning i morgon, vi få se.

Joel är lika snäll som vanligt, han har börjat fått lite ont i magen, så måste vara försiktigare med det jag äter, men även fast han har magknip så skriker han knappt, han drar upp benen men inte så mycket mer, han är nästan för snäll. ibland när han gnäller till så tänker man ofta, kan du verkligen låta haha

nu ska jag gå och tvätta bort sminket och göra mig klar för sängen.. man är trött tidigt nu för tiden:P

mysss

Publicerad 2012-02-10 10:57:20 i Bilder Joel


       myste med mamma i sängen                     sen kom pappa och ville ha en puss:)

snygga

Publicerad 2012-02-09 12:21:56 i Allmänt

eftersom jag längtar så mycket till sommaren, så sitter jag och kollar runt på lite sommarkläder.. känns som jag skulle behöva lite nytt.


dom här shortsen tyckte jag var snygga:) så ska nog beställa dom, tycker egentligen inte om att beställa från internet det är ofta storleken inte stämmer. iaf för mig:P

sitter också och väntar på att joel ska vakna så jag kan ge han mat så man kan få gå ut i detta vackra väder som är idag:)

hej katten

Publicerad 2012-02-08 17:15:21 i Allmänt

sofie hade filmat julia när hon "leker" med sofies telefon, det var ju bara för sött! så lägger upp klippet jag också!

go gummsan min!

porterstek

Publicerad 2012-02-06 19:40:32 i Allmänt

idag blev de porterstek till middag, mumma!

idag var det ÄTNLIGEN mildare väder ute, så idag har vi kunnat gått ut, super skönt, jag har inte kunnat varit ute på 18 dagar eftersom joel inte kunnat varit ute när det varit så kallt, och sjukhuset fick vi stanna 8 dagar på. så hoppas det håller i sig så man kan börja gå en sväng varje dag, man blir ju tokig på att bara sitta inne om inte annat så blir man trött och slö. 

imorgon ska julia få gå på dagis igen, nu har hon varit hemma en vecka med lillebror så nu tycker hon nog det ska bli kul med dagis igen:)  

nu ska jag byta blöja på lilleman sen sätta mig och kolla på familjen annorlunda

5 februari

Publicerad 2012-02-05 15:48:32 i Allmänt

idag är det 5 februari och det är idag Joels BF datum skulle ha gått ut, så dag är han alltså 40 fullgångna veckor:) är så glad att förlossningen är över, den här gången gjorde så sjukt ont, upplevde aldrig sån här smärta med Julia som jag gjorde med Joel, fast med julia tog jag bedövning och det han jag aldrig med joel.

idag så är Joel 18 dagar och väger 3,5 kilo och 50 lång:) har badat han för första gången i badkaret, det tyckte han om:)

Julia är just nu ute med Linnea och sofie och åker kälke, hon har varit alldeles upp i hejsan sen det blev så kallt ute, men idag tog sofie ut henne en stund så hon fick vara ute:)




- 33

Publicerad 2012-02-04 11:39:41 i Allmänt

önskar att jag hade en kamin just nu, tänk vad skönt! inne får vi inte varmare en 20, och det är svin kallt på golven. suck! joel bara sover och sover, det känns knappt att jag har 2 barn? han gör aldrig något liv för sig, endast på natten när han vill ha mat och är lite sällskapssjuk. på dagarna grinar han knappt när han vill ha mat, han låter lite grann men kommer jag inte på en gång så ligger han där så snällt och bara tittar tills jag kommer..

julia är bra rolig, igår började hon med att hon också ska ha mat från mamma ( mig ) fast hon låssas äter från magen, och sen när hon "ätit klart" då ska man rapa henne. haha, ja hon är för gullig.

nu har jag precis duchat, så nu ska jag äta frukost. senare idag ska vi till nettan och gunnar på middag, jag hoppas bilen startar:)

burrr

Publicerad 2012-02-03 10:25:36 i Allmänt

- 30 ute och vi har + 17 inne! burr, man fryser så fort man rör sig. till och med julia har haft en filt på sig hela morgonen. fredag idag, skönt. har ingen aning vad som händer i helgen, men det visar sig väl.. trött är jag idag, somnade sent och 8 var det dax att kliva upp för då hade julia sovit klart.

näe ska göra oss klara och åka ut..

tröttmössa

Publicerad 2012-02-02 18:24:27 i Allmänt

tror julia var riktigt trött ikväll. efter maten skulle hon få sova hos sin farmor så hennes farmor kom hit och skulle hämta henne, medans nettan gick ut och fixade bilbarnstolen skulle jag klä på henne ytterkläderna, han bara gå några sekunder så hade julia somnat med alla kläder på framför tvn, så slutade med att jag fick gå upp på hennes rum och lägga henne där, så nu hoppas jag verkligen att hon sover tills morgon bitti, gick verkligen inte att få liv i henne heller.. spelade ingen roll om jag prövade att ställa henne upp eller röra på armarna, hennes ben så rörde hon inte en min:P

hej sa hon två gånger medans hon blundade sen fortsatte hon sov. har prövat med att föröska hålla henne vaken om dagarn nu eftersom hon annars somnar så himla sent, och lite tid för sig själv på kvällarna vill man ju ha, så eftersom hon varit vaken hela dagen och inte kunnar varit ute någonting för det varit så kallt så var hon säkert extra trött.

ante jobbar så undrar vad jag ska hitta på ikväll, ligga och glo på tv får det nog bli. igår kväll kollade jag och ante på apornas planet, jätte bra film tycker jag.

näe plocka undan alla dessa leksaker kanske...

vill ha sommar igen!

Publicerad 2012-02-01 18:19:37 i Bilder

tokunge!

Publicerad 2012-02-01 12:11:53 i Bilder Julia


haha tokfia!

julia brukar hjälpa till att trycka på av och på knappen till pumpen, och här skulle hon försöka pumpa själv, lite svårt från naveln kanske:D

gullunge!