Prenumerera och dela

Då och Nu!

Publicerad 2010-09-30 22:03:08 i Bilder Julia


här var lillgumman 1månad! här hade hon jätte mycket hår och mörkt!


här är hon nästan 6 månader! en aning rundare och mindre hår:) tänk
vad mycket dom förendras i sitt utseende man ser verkligen skillad, fast
nu börjar hon få tillbaka sitt hår igen, längtar tills jag kan sätta upp en toffs *skrattar*

hon är iaf en tjej som vet vad hon vill, en aning tjurig! men världens bästa:)
världens goaste är hon ochså:)

värd att lyssna på!

Publicerad 2010-09-30 15:25:36 i Allmänt

julllan

Publicerad 2010-09-30 10:55:53 i Allmänt



haha igår när vi var på bvc och skulle ta 6 månaders spruta!

hon vart jätte ledsen när hon tog sprutan, stackarn! men allting
annat gick jätte bra!

imorse när jag vaknade var jag inte riktigt
på humör, kan bro på att jag knappt har fått sovit inatt heller.
men nu vart de genast bättre när jag skulle läsa min mail, hade fått svar..
så nu är det inte långt kvar LÄNGTAR!

nu ska jag klä på mig och gå ut! ska flytta saker från garaget till förådet/vedboden.
veronica ringde nyss från körskolan ochså, så nu har jag bokat körlektioner:)

seans

Publicerad 2010-09-29 11:39:40 i Allmänt

var jag på igår med nettan, skulle egentligen vara vakt åt frank medans hon var iväg, men då fick jag följa henne:) så snällt. jag tyckte det var jätte intressant och bra! skulle vilja vara iväg på centrum när det är där den 9 novemer. men får se. nån gång i livet ska jag iaf gå på det igen hehe.

idag så ska julia ta 6 månaders spruta, det går nog bra! och idag blir hon alltså 1 halvår gammal helt sjukt vad tiden går fort, ett halvår sedan hon kom till världen:)

ska försöka komma ner på körskola idag ochså!

finaste

Publicerad 2010-09-28 15:41:26 i Allmänt



gla´ skiten nr 1!
just nu sitter hon på golvet och leker.
ska strax lägga henne ute i vagnen så
hon för sova.

sedan ska jag börja med maten, chili con carne blir det idag:) gott!

kissie

Publicerad 2010-09-28 12:36:22 i Allmänt

hittade en bild på kissie o smikad och o fixad!

lite skillad!  tänk vad mycket smink engentligen gör! en person kan förändras så mycket med lite smink på sig.

 

läste även på hennes blogg att hon blivit avstängd på blogg.se pga av att hon tydligen är bloggvärldens bitch och att han som äger blogg.se tröttnat på henne! hahahah

godmorgon på eeeeer

Publicerad 2010-09-28 10:23:41 i Allmänt

skulle kunna säga godnatt för jag är hur trött som helst, julia vaknade kvart över två och var vaken till ungefär halv fem i morse! suck, förstår inte varför hon är så här vissa nätter, men det spelar ingen roll hur trött och sur man är över att man inte få sova, så finns det inge bättre att vakna av värdens sötaste leende! just nu sitter och i gå stolen och kollar på tv, jag har precis duschat. ska göra mig klar så vi kan ut och gå runt kullsta. imorgon ska jag börja träna! sköönt ska det bli!

julia har börjar sugit på sin tumme, så gulligt! hoppas hon börjar med det, så hon suger på den på nätterna, för de är sugbehövet hon har på nätterna och då blir det atumatikst att man ger henne nappflaskan med välling, fast hon egentligen inte är ute efter maten! därimot blir det svårt för henne att sluta eftersom hon har den på sin hand, men det är onödigt att ge henne massa mat fast hon inte ens behöver!

ne nu måste jag göra mig klar för dagen

söndag

Publicerad 2010-09-26 21:32:48 i Allmänt

söndag idag, helgen är slut och en ny vecka väntar.. skönt endå. helgen har varit lugn för min del,vart besviken över en del saker, man ska inte alltid ta saker bara förgivet.. men men gjort är gjort.

idag har jag varit ute med julia mest hela dagen, först gick vi på en långpromenad, sen har jag varit och lekt i lekparken med henne. sen så var jag och ante ner på kaffestugan och hämtade mat! gott och skönt att slippa laga mat, städade köket förut ochså. så då var det extra skönt att inte behöva riva fram massa där.

ne nu har jag inte så mycke annat onödigt att skriva, blir nog en tidig kväll ikväll, är jätte trött!

snart dax för middag

Publicerad 2010-09-24 16:14:02 i Allmänt

ska snart hjälpa mammsen med middag, vi ska äta här idag! skönt att slippa laga mat själv, ibland tycker jag det är kul, men ibland är det världens tråkigaste uppgift. så jäkla tråkigt väder idag, jag och ante har varit och köpt mera virke till vedboden, så snart är den klar, vilken händig karl jag har!

sen så är jag på bra humör idag, snart är det inte långt kvar tills jag ska jag göra en sak jag aldrig trodde skulle hända, men den karamellen kan ni få suga på vad det är... hähä

ha en bra helg!


grattis lillebror!

Publicerad 2010-09-23 10:46:59 i Allmänt

idag fyller min lillebror 11 år. så idag får vi åka och äta tårta:) idag kommer dom och gräver upp stubbarna på gården så efter det så kommer våran gräsmatta se ut som en lerig åker, men måste göras eftersom vi ska plantera buskar.

igår kväll satt jag och kollade på gardiner, beställde ett par jätte fina till tv rummet som jag ska ha till jul, hoppas bara dom finns kvar eftersom det var en rea vara. sen beställde jag lite annat krams till julen, kommer bli så fint:) iår är det även julias första jul, hon kommer va och dra i allt, paket och julgran och kulor haha, men sånt hör ju till.

ne nu ska jag fortsätta göra mig klar och gå ut och kratta ihop dom sista kvistarna!

barntårtor

Publicerad 2010-09-21 13:41:58 i Allmänt

hittade en bra sida där det fanns jätte bra barntårtor man kunnde göra, tex för småbarn som fyller ett år så fanns det granering med barnpure i olika samaker, kanske inte så gott för vuxna men för småbarn, julia som älskar mango och banan så kunnde man blanda i det som en granering,ganska smart för dom älskar ju oftast det.

så nu längtar jag till skrutten blir ett år så man kan baka tårta, faktiskt inte så himla länge dit, tiden går så himla fort när man har småbarn! sen så fyller både jag och ante år i mars och min storebror, så känner på mig att det kommer bli en tjock månad haha gäller att banta dit, faktiskt så ska jag försöka gå ner i vikt. men ut och gå hur tråkigt är inte det egentligen, men ska försöka leta reda på ipod så kanske det blir lite roligare att gå ut och gå.

julia har lärt sig att sitta ochså, sen när hon börjar ramla, så tar hon i mot sig med ena handen, så duktig flicka!

ne nu ska jag skriva ut något matrecept. tjing

redan data freak!

Publicerad 2010-09-21 12:47:41 i Allmänt



haha

kyckling med chips!

Publicerad 2010-09-20 16:20:26 i Allmänt

är något som är väldigt gott och enkelt! åt det för några helger sedan hemma hos mamma! det kanske inte låter så gott men det var jätte gott. ska göra det någonting här fram över, allt med kyckling är hur gott som helst, så har ni något gott recept på kyckling så skriv det, men inte så avanserat:p

Tandvärk!!

Publicerad 2010-09-20 12:53:29 i Allmänt

utan dess like!!!! fy fasen vad ont jag haft, nu sitter jag här och kan knappt äta eller prata.. ja livet är hårt i bland haha
ne så illa är det inte, men fy vilken hemsk natt och morgon jag haft, jag hoppas det blir bättre nu, annars så måste jag tillbaka imorgon och göra en rotfyllning, ja det är ingenting jag vill göra. så får väl hoppas det släpper. måndag idag, få se vad man hittar på ante kommer väl snart hem så då blir det ju iaf lite roligare :)

jag som hade tänkt baka idag ochså, men få se! men man hinner ju inte ha det så länge innan det blir uppätet haha . ne nu ska jag försöka äta någonting magen kurrar!

röstat

Publicerad 2010-09-19 13:56:41 i Allmänt

nu har jag och ante varit och röstat! första gången jag fick rösta haha . nu så håller vi på ute, ante snickrar och jag ska kratta ihop alla jädra kvistar av träd och löv.

helgen har varit lugn igår spelade vi kort till ungefär 1 tror jag klockan var. i fredags vart det ochså kort spel . ikväll är det ensam mamma söker, får inte missa! missade förra veckans ansnitt. ne nu ut och fortsätta!

2 söta bilder!

Publicerad 2010-09-18 12:07:53 i Allmänt


ibland har man "kul"

Publicerad 2010-09-15 22:59:34 i Allmänt



jag proppen och jullan! :) haha

som sagt ikväll har jag knappt gjort någonting, skönt att ta det lungt är det men ibland blir det för mycket! jag och mamma övningskörde, gick rätt bra! sen fikade jag te med mamma, och nu är jag hemma, ska strax gå och lägga mig orkar inte hålla mig vaken till ante kommer, är jätte trött idag, måste va laddad tills imorgon då ska jag ut och åka lastbil med min kära pojkvän:)

natti!

nr 2 idag

Publicerad 2010-09-15 14:37:33 i Allmänt

måste ta en pause i pluggandet, håller på med människan & fordonet! men snart sitter det som klister häh

efter klippningen i morse så gick jag hem, när jag kom hem så var alla träd borta förutom ett, så jäkla skönt att dom är borta, dom tog bort så mycke sol på gården, det ser ut och vart jätte tomt men det gör ingenting, iaf inte nu till vintern och sen ska det ju endås sättas upp buskar där, eller vi ska sätta det nu nästa månad, kommer bli jätte bra när de växt upp.  sen för en timma sedan så kom dom från sågen hit och lämnade virke, så man kan bygga vedboden klart.

ne nu dax att fortsätta, sen fundera på någon middag, någon som har förslag på något enkelt?

godmorgon

Publicerad 2010-09-15 08:11:56 i Allmänt

klockan är strax efter åtta, och jag ska strax bege mig till frissan! fan vad skönt att få klippa sig, min hår växer så otroligt fort så det hinner knappt bli någon volym i håret.

iaf så var maria här i går kväll och på dagen. var jätte kul att vara med henne:) idag ska jag plugga körkort och ut och gå. sen får vi se om våra björkar på gården försvinner, iaf nån dag i veckan åker dom bort! skönt! ska sätta buskar där istället kommer bli skit bra, sen till våren ska vi bygga altan ochså, blir super bra:)

ne nu ska jag byta blöja på julia och gosa lite med henne. tjing!

om ett snöre går av, får man prova ett annat snöre

Publicerad 2010-09-14 12:05:53 i Allmänt

sitter och väntar på att maria ska komma och hälsa på mig:) var en tag sedan man träffade henne, så man kanske ska åka ner och köpa lite fika?!

sen ska jag plugga teori sen ut och köra lite!

sen är det ingen som vill ha en firre, en silver haj, den är ungefär 1dm akvariumet ska bort!

julia handlar

Publicerad 2010-09-13 17:50:06 i Allmänt


sötfisen!

måndag

Publicerad 2010-09-13 10:50:17 i Allmänt

och helgen är över!  julia sover och jag sitter här med en snorig näsa, är förskyld! hela familjen är sjuk tror jag, fast julia är på bättringsvägar och de är huvudsaken men både jag och ante är förskylda. helgen vart lugn, ante hjälpte nettan att flytta så jag var dit och tog lite saker som hon inte skulle ha kvar, lite blommor och kastruller och sånt där bra att ha saker.

få se vad den här dagen har att erbjuda, ska försöka plugga lite körkort, hittade igen en skiva jag fick låna av anna för länge sen med körkorts frågor sen hade pappa en skiva så ska plugga med det idag, lite senare när jag får barnvakt åt jullan.

hörs hej!

alvedon

Publicerad 2010-09-10 21:57:53 i Allmänt

har nyss fått tagit två alvedon, har sjukt ont i halsen och börjar frysa! jag hoppas inte att det är min tur att bli sjuk nu, julia värkar vara på bättringsväg och det är ju huvudsaken. just nu väntar jag på att ante ska leta fram en bra film så vi kan krypa ner i sängen och få sova.

få se vad morgondagen har att erbjuda..

natti

design

Publicerad 2010-09-10 17:43:47 i Allmänt

den här fina desigen är gjort av carolinaalarsson.blogg.se gå gärna in och kika på hennes blogg :)

liten julia

Publicerad 2010-09-10 11:44:25 i Allmänt


julia är fortfarande sjuk! får hoppas hon piggnar på sig nu i helgen, har inte kunnat pluggat något körkort heller eftersom hon är sjuk, jag måste sitta i lugn och ro och konsentrera mig riktigt inte hålla på att springa upp och passa julia hela tiden då fastnar ingenting, har man inte sovit på nätterna heller så funkar inte huvudet som det ska.

just nu ligger hon och sover i sin säng när hon vaknar ska vi gå ut en sväng, fint väder ute. satt och kollade igenom bilder så hittade denna bild på ante och julia, hon var så liten där, och så mycke hår:) fast nu börjar hon få tillbaka sitt hår igen hehe,hon börjar bli så stor nu, hon har börjat sträckt armarna till en, så himla roligt:)

jag förstår mig inte på menyn i den här bloggen, allt är verkligen bak och fram, personliga texten syns inte heller, bara om man markerar? vet någon hur man ändrar detta som kan va snäll och hjälpa! och det är inte att texten är vit heller, för det har jag redan kollat. ne nu ska jag göra någon nytta!

När du ljuger stjäl du någon annans sanning

hemlis!!

Publicerad 2010-09-09 15:03:58 i Allmänt

har en hemlis, men tänker inte säga vad det är för någonting! mer en att jag längtar väldigt mycket till en sak.. wiie.

ne dax att fortätta, har hållt på att kratta ihop alla kvistar sen ante röjde igår och nu håller jag på att rensa lite ute på gården, borde börja inne ochså iaf dammsuga.

sjukling

Publicerad 2010-09-09 10:37:49 i Allmänt

Julia är sjuk igen.. stackarn, inatt har hon sovit högts en halvtimme. får hålla koll under dagen så hon inte blir sämre, så hemskt när en liten blir sjuk, så svårt att veta vart det gör ont eller vad som är fel när dom inte kan säga själv.

nu ska jag försöka plocka i hop lite inne, gå ner med en tvätt iaf, om jag vågar haha ante sa i natt att det var någon i pannrummet ( han pratade i sömnen ) så nu har jag fått för mig att det är någon i källaren! haha


fel jag vet !

Publicerad 2010-09-08 19:57:06 i Allmänt

vet redan att det fattas ett T på hedern så ni behöver inte säga det! men som sagt de ska ändras.

babymassagen var iaf jätte kul, julia tyckte det var roligt att träffa lite andra barn ochså, efter massagen åkte vi in till stan. när jag kom hem hade ante klipp buskarna så nu har jag det jag gör imorron! hehe . strax ska jag se skåne fruar, sedan ska jag se tylesand, eller hur de stavas / heter.

hejs

babymassage

Publicerad 2010-09-08 08:40:31 i Allmänt

godmorgon på er.

idag ska jag iväg på babymassage med julia för första gången, synd att ante jobbar annars hade han ochså följt med. han får följa med nästa vecka i stället. få se om julia ens kommer att ligga still hahah.

har gjort om designen, visst vart den fin, men den är inte riktigt klar ennu!

idol

Publicerad 2010-09-07 16:12:50 i Allmänt

ikväll börjar idol, missa inte det!

puss

Publicerad 2010-09-07 12:05:37 i Allmänt


två av dom bästa!

godmorgon

Publicerad 2010-09-07 09:36:28 i Allmänt

på er..

tisdag idag känns inte riktigt som det.. julia sitter nu fast klistrad framför tvn, och jag sitter här, men ska alldeles strax hoppa in i duschen för att göra mig klar, ska äntligen träffa carro idag, och det var inte igår kan man säga. vi var med varandra 24/7 jämt förut, men sen vart det bara mindre och mindre, så det ska bli kul att träffa henne =) så får se vad vi hittar på, fint vänder hoppas jag på iaf.

chokladpudding, chips & dipp

Publicerad 2010-09-05 20:03:12 i Allmänt

gött! snart ska jag och ante äta chips och dipp. mumms! var ungefär en timma sedan vi åt cokladpudding haha men det är helg, imorgon börjar en ny vecka och inga go saker på veckorna! idag så tog vi hem min tränings cykel som har stått i evigheter hemma hos mamma och pappa så nu har jag den hemma här, ska försöka att cykla en halv timma om dagen, kollar man på tv sammtidigt så går tiden lite fortare och det går fortare att cykla hehe.

ni som läser min blogg dom som jag inte vet om, länka till er så har jag fler bloggar att läsa! eller om ni tipsar om någon bra blogg.

tjing

5 september

Publicerad 2010-09-05 10:10:53 i Allmänt


en bild sen igår när jag var och gungade med julia. till slut så somnade hon i gungan hehe gullunge!

igår kväll var vi på middag hos nettan, idag ska jag övningsköra! sen ska jag kolla på lite kläder på internet,har inga vinterkläder, har mest sommarkläder!

kärlek

Publicerad 2010-09-02 22:36:55 i Hemma hos oss



det här satt jag upp i vårat sovrum nu ikväll, visst vart det snyggt!

ante satt ihop våran nya tv bänk ikväll som ochså var jätte fin, får se om jag kommer in till stan imorgon så ska jag köpa någonting att ha på den. det bror på om julia får en ny tid på morgonen hos doktorn.

ne ska nog hoppa i säng. puss hej trevligt helg

jag har ochså varit blond

Publicerad 2010-09-01 21:27:30 i Allmänt






en gång i tiden var jag blond, ibland saknar jag det, men skulle aldrig färga så igen, möjligtvis blonda slingor.

17:36

Publicerad 2010-09-01 17:36:33 i Allmänt

vart ingen lekpark med julia idag, får göra det imorgon istället.. inget pluggande en heller. får bli kväll istället, ne nu ska jag ÄTA är aphungrig,

föresten mamma hade beställt förstoringar på julia och en på tayler så hon hämtade ut dom idag, så en bild på julia fick jag, så nu ska jag hitta en bra ram och ett bra ställe att he upp det på.

hejhopp

Publicerad 2010-09-01 09:58:36 i Allmänt

idag känner jag mig som en ny människa, julia sov enda till halv sju och sedan vaknade 10 över nio, så idag kommer det nog gå lättare med pluggandet. fint väder ser det ut att bli ochså, så ska passa på att vara ute så mycket som möjligt med julia, kanske gå till lekparken och gunga? få se, skulle behöva kasta blommorna som står ute och har visnat.

sen har jag kommit på en sak, i vårat tv rum är det vinrött och grått, så rummet inanför som hör i hop med tv rummet skulle det vara snyggt att måla en vinröd fondväg, så det går i hop, eftersom det är "samma rum" färg kan ju endå inte vara så dyrt. få se ska kolla upp, och målar man så kan man alltid måla en annan färg sendan om man skulle vilja ändra.

mattias och line kommer hem från grekland idag dom är säkert brun som pepperkakor, dom hade haft 35-40 grander hela tiden, skulle inte tacka nej till en utlandsresa just nu! ne nu ska jag ge jullan mat! puss