Prenumerera och dela

Baka baka en liten kaka:)

Publicerad 2012-07-30 22:08:54 i Bilder Julia

Efter maten när Joel sov så passade Jag och Julia på att baka dumlemuffins, dom hade varit godare om inte jag hade haft dom så länge i ugnen,men ätbara var dom. Har redan hunnit fått massa dumle klet i soffan, dumt att ha tygsoffa då man har småbarn:P
 
 
Nu sover Julia, Joel är på väg att somna, så jag satt mig vid datorn för att få lite "egen tid" sitter och kollar runt på IKEAS hemsida, jag vill åka dit och handla lite smått och gott, gäller bara att få med sig någon dit som inte blir less efter nån timme, hehe.
 
Nu var den lilla studen över, Joel värkar inte vilja sova:P
 
 

Lite gladare!

Publicerad 2012-07-30 14:39:32 i

 
 
Lite gladare är jag sen inlägget jag skrev inatt, var väl mest bara irriterad. Jaja, idag är jag ledig men sen jobbar jag hela veckan enda tills lördag klockan 13. Men det ska väl gå det också. Har väl inte gjort så mycket dom senaste dagarna, jag har mest jobbat. Ska väl försöka göra någonting med Julia nu när Ante blir ledig till veckan, jag tycker det endå är viktigt att göra någonting för barnens skull åtminstone.
 
Nej kanske ska hänga någon tvätt och sedan renasa min blommor ute!
 
Tjing

blääää

Publicerad 2012-07-30 00:21:56 i Allmänt

känner mig sjukt irriterad och trött!!! lite sömn och jobb hela helgen är inte bra för min kropp!! sen är jag less på folk som tror sig veta allting! näe sluta snacka skit, jag klarar mig bra utan er! jag vet vilka jag mår bra tillsammans med och inte. resten klarar jag mig faktiskt utan. nej nu ska jag försöka sova utan att bli störd av myggen:p

Tisdag!

Publicerad 2012-07-24 11:13:45 i Allmänt

Hejhopp.
 
Blir inte så himla mycket skrivet nu för tiden, men det blir väl bättre när sommaren är över:) fast det värkar ju nästan som den redan är det, fy vilken dålig sommar vi haft. Jätte tråkigt! Dom senasre dagarna har det inte hänt så mycket faktiskt, i Lördags var vi på 50 års kalas uppe hos Kent. trevligt. Igår åkte vi till Sollefteå på barnens dag! idag är vi hemma, ser ju faktiskt ut att bli bra väder, jag hoppas det! men det lär väl vara fint väder i helgen när jag jobbar!
 
Jag!
 
Joel
 
En katt igår på barnens dag! Julia var livrädd haha
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hemma

Publicerad 2012-07-20 10:19:16 i Allmänt

I onsdags eftermiddag kom vi hem från sjukhuset. Så skönt att få sova i sig egna säng, tyvärr fick jag inte sova lika mycket som jag hade hoppats på, men bara känslan att slippa sjuhussängar, skööönt:)
 
Joel mår bättre men är fortfarade inte frisk, han inhaleras hemma var tredje timme. igår följde Julia med Farmor och Isak till Zoo i Östersund, det hade varit jätte roligt kom hon hem och sa, Lotta och Sebastian följde också med.
 
Sitter och letar short på internet men jag hittar inga jag vill ha, och jag måste ha ett par, alla mina shorts har blivit för stora, dom hänger i baken på mig och det är så fult tycker jag. kanske få ta en tripp till stan någon dag och kolla på REAN?
 
ionsdags ikväll gick jag ner till lekparken med Julia.
 
 
 
 
 
gostrollen mina
 
 
 
 
 

sjukhus

Publicerad 2012-07-17 09:17:03 i Allmänt

östersundssjukhuset börja kännas lite som ett andra hem. igår åkte vi iväg på hc i hammarn, tyckte han värkade ha jobbigt med andningen, man såg hur magen sjönk in vid revbenen, och hostan ska vi inte ens prata om, han fick knappt åt sig luft. och hur dom behandlade oss där ska jag inte ens nämna, sen var de väldigt modigt av den att våga släppa iväg mig själv i bil med en 6 månaders bäbis som var andningspåvärkad. med en person som är andningspåvärkas SKA man åka ambulans. dom senaste gångerna har jag alltid fått åkt ambulans, men inte igår och då kan jag säga att som han var igår, så har han aldrig varit.  men men nu ligger vi inne och han får bra hjälp. jag mottager gärna sällskap:)               

Blandade bilder sen dom senaste dagarna!

Publicerad 2012-07-15 20:04:18 i Bilder

Jag!
 
mysigt cafe i Höglunda.
 
I Torsdags var jag på bilbingo, tyvärr ingen vinst.
 
Jag och världens gosigaste Joel!
 
 
Pelle och Joel på kaffestugan i fredags!
 
I Lördags på tractorracet, Ante Joel Pelle på väg upp i luften.
 
Även Jag, Sanna,Nicke och Carro åkte en tur, fyfan vad kul det var!
 
Här åker vi över vattnet, läskigt!!
 
Ja det var några blandade bilder, idag har ja jobbat! men nu är man ledig några dagar ingen. Har fått sjukt ont i halsen, hoppas jag inte blir sjuk bara. Ante och Julia är och fiskar, hoppas dom får någon fisk:)
 
 

Bilbingo

Publicerad 2012-07-12 23:33:00 i Allmänt

Ikväll vart det bilbingo här på byn, rätt skoj men tyvärr ingen vinst! Men man kanske har turen med sig nästa gång!
 
Idag åkte jag iväg på Olgas cafe och fikade, jätte mysigt och jag råder er alla att åka dit, gammeldags känsla fick man på en gång, synd dom bara har öppet 10 dagar, så om det hinns med så ska jag åka dit i helgen någonting med familjen och fika.
 
Nu är det dax för sängen, Julia lär nog vakna rätt tidigt, och sen så är det ju marknad också, den ska vi ju självklart gå på. kan hoppas det finns någon rolig karusell för barnen:) haha nu när jag skriver karusell, jag minns för några år sedan då jag och Malin skulle åka en karusell som snurrade runt hela tiden, jag asgarva och malin höll på spy!Malin skrek stanna och jag skrek fortare! hahah. ( ett litet roligt minne som flög upp )
 
Tjing så länge..

tjena tjena tjena...

Publicerad 2012-07-11 23:09:48 i Allmänt

heeellooo.
 
Redan onsdag, snart fredag och sen hinner man knappt blinka så är helgen över, på Lördag är det årliga traktorrecet, jag hoppas det blir fint väder, Tar med mig, Ante Julia och Joel och åker dit, hoppas Carro följer också. Julia tycker traktorer är rätt kul.. så fort det åker en traktor förbi, så ropar hon.. Pappa titta!!
 
Igår jobbade jag kväll, gick jätte bra! var hemma strax efter nio. synd man missade fallets dag i krångede , det brukar vara rätt kul endå. men det kommer fler gånger.
 
idag har jag i princip inte gjort ett skit, men det är rätt skönt det också. imorgon hade jag tänkt åka och fika på Olgas cafe, har aldrig varit där, men folk pratar gott om det, någon som varit där?
 
näe nu blir det sängen! godnatt.
 
 

Måndag

Publicerad 2012-07-09 15:39:42 i Allmänt

Halloj!
 
Har precis kommit hem från lekparken och affären.  Det är varmt i luften nästan så det känns som det kommer bli åska. Jag hoppas inte det, hatar åska.
Helgen är redan förbi igen, Har mest bara tagit det lungt i helgen í fredags var vi på kopperhällan och badade hela dagen, i Lördags gjorde vi inte allt för mycket, jag for på jobb på kvällen, igår kom Pelle Isak, Mikaela och Nettan hit, Pelle lagade lunch, så snällt:) sedan fikade vi, sen var jag tvungen att fara på jobb igen.
 
Idag är jag ledig, men imorgon är det jobb igen, sen är jag ledig hela veckan:) hoppas det händer något kul i veckan nu när det är hammarstrands-veckan.
 
Sitter och kollar runt lite på kläder på internet men hittar inget kul, tror jag ska fara in till stan på Onsdag kanske?
 
Hörs..

Lördag och regn

Publicerad 2012-07-07 10:25:39 i Allmänt

God morgon, här är vi nyvakna, så skönt att barnen sov till halv tio idag, händer inte alls ofta! speciellt inte Julia, hon vaknar oftast runt åtta.
 
Igår skulle jag egentligen till solle och bada, men Julia sov till halv elva och då känndes de så sent att åka iväg, så fick bli kopperhällan istället. men måste säga att det var betydligt skönare att få sova till halv elva en att åka iväg.
 
Efter badet åkte vi upp till Pelle och Isak, Isak badade för fullt i poolen men Julia var nog mer intresserad av hundarna. :)
 
Idag är det skittrist väder, kunnde vi inte få sol några dagar till? Ikväll jobbar jag igen, så då gör de mig inget att det är skitväder:P

Underbart väder

Publicerad 2012-07-05 11:16:39 i Allmänt

idag fick man sätta på sig shorts och linne, short går jag ofta i endå, men inte linne. så härligt :)
så typiskt att jag jobbar idag, och inte för njuta av solen.
 
Det ser ut att bli lika fint väder imorgon, så fall ska jag åka till solle och bada med Julia, det är ju perfekta barn pooler där. kanske malin och melissa hänger på också, skoj.
 
jag och min gos igår:)

Tänk er..

Publicerad 2012-07-04 22:51:58 i Allmänt

Jag sitter och läser mina gammla inlägg om när jag var gravid med Julia och Joel
 
Idag är det den stora dagen som inte känns så speciellt stor. ingen bebis verkar vilja kika ut. idag har jag gått 280 dagar 40 veckor och 9 månader som gravid. kan inte fatta att jag gått så länge,de känns verkligen inte som det! men jag kommer garanterat att sakna min stora tjocka mage jag hoppas den vill kika ut snart, börjar bli så tungt att gå runt och bära på en stor mage hehe .
 
Tänk vad sjukt länge man går och bär på ett barn i magen egentligen? nästan ett helt år, 9 månader full av förväntan och oro.. Jag har varit gravid två gånger, andra gången var jag nog mest nervös, första gången hade jag ingenting att jämnföra mig med, men med Joel kunnde jag jämnföra mig med hur Julia var, också gick man runt och tänkte, - jaha så här kännde jag mig aldrig med Julia?- nu är det något fel, men två graviditeter kan aldrig vara likadana:)
 
Just nu saknar jag inte att vara gravid, känns som jag också vill börja "leva" om ni förstår hur jag menar, med två barn knappt två år  i mellan har det varit tufft, vissa dagar har jag bara viljat grina och sticka ifrån allt. det är jobbigt att ha barn men det är också det bästa som finns.JAG SKULLE ALDRIG VILJA VARA UTAN DOM! dom är det bästa jag har.
 
jag tror att ibland har det kännts extra jobbigt för jag har aldrig riktigt fått tagit igen mig själv, det gick ungefär ett år, sen vart jag gravid igen för 2a gången, men det kanske finns en mening med det också,självklart ville jag att Julia skulle få syskon, hon är så söt med sin OEL, som hon så sött säger, dom kommer verkligen har stor nytta av varandra och framför allt kul tillsammans.
 
som sagt.. det är kul att läsa gammla inlägg under graviditeten, speciellt Julias, för hon var mitt första och man hade så mycket förväntningar.. det var knappt tre år sedan och mellan den tiden har jag hunnit fått mitt andra barn också, det är inte illa: ) Jag är endå stolt hur jag har klarat det så bra, jag menar oftast så är jag själv eftersom ante jobbar mycket, och då ska jag sköta hem, två små barn och jobb som jag faktiskt har börjat lite smått med nu.
 
Nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen!
 
Puss på mina älskade barn och sambo:)

fin kväll

Publicerad 2012-07-03 22:14:53 i Allmänt

Vi fick en jätte fin kväll i kväll, har varit ute och rensat i buskar på översidan och på nersidan, Julia var så gullig, när hon såg att jag tog på mig ett par handskar när jag rensade i jorden, så sprang hon i och hämtade hennes vinter hanskar och hjälpte till, sötfia.
 
Skulle vilja åka till sollefteå och inhandla lite saker, ingen som har lite och göra och vill följa som ressällskap:) hehe
 
Idag har vi varit till Melissa och Malin och lekt, tjejerna hade så kul, senare på eftermiddagen tog med med oss barnen och åkte till singsjön och badade, Julia tyckte de var lite för kallt, men Melissa badade på:)
 
skulle ladda upp bilder, men dom blir pytteliten? även fast jag väljer stora stolekar på bilderna? aaah blir galen! vet någon varför?
 
 
 
 

Pigg igen

Publicerad 2012-07-02 10:36:52 i Allmänt

Nu är man pigg igen efter Lördagen, hade en mycket rolig kväll, och kvällen bara sprang förbi känndes det som, runt 4 började jag röra mig hemåt igen, Mattias fixade skjus av några snälla typer.
 
Vaknade runt 09.30 ?? och kunnde inte somna om igen, trodde jag skulle sova hela dagen, så klev upp städade undan lite och sedan gick jag till mamma där barnen var.
 
  
 
HAHA! här sitter jag och får hjälp med mina fötter! fattar inte hur jag kunnat gått utan skor i ca 3 timmar utan att ens fått glas i fötterna! Nu kan jag knappt använda skor, foppa tofflorna får duga ett tag,:P hahah