Prenumerera och dela

1 månad

Publicerad 2010-04-29 11:20:06 i Allmänt

Tänk att idag är Julia en månad, tiden har gått så fort även fast vi varit mycket sjuka,men nu hoppas jag att den biten är över.



lillplutten

Publicerad 2010-04-27 19:46:20 i Allmänt

våran lilla lillplutt har blivit sjuk:( så jobbigt! fick åka in till östersund idag på sjukhuset med henne, dom kom fram till att hon hade en infektion i kroppen inget RS-virus en så länge,men det tog några dagar innan man kunnde se det! så hoppas verkligen inte hon får det, hoppas bara det är en vanlig förskyldning! nu får det vara slut på sjukhusbesök.

annars rullar dagarna på bra. jag äter min sista antibiotika kur imorgon. sen hoppas jag ochså att jag är fri från infektioner i kroppen. enda sen man kom hem från BB har man hunnit med det ena och det andra så nu får det vara bra för ett tag. får hålla sig borta från alla som är förskylda och speciellt små barn sa dom, vill verkligen inte att Julia ska bli värre. man lider med henne när man ser hur jobbigt det är för henne. 

ne dax att gå. hej

sol

Publicerad 2010-04-24 15:29:06 i Allmänt

äntligen lite sol ute!

skulle egentligen kratta hemma idag men vart inget krattande för ante skulle hjälpa pappa i garaget och tråkit att kratta själv så får bli imorgon kanske? så istället träffade jag linnea en stund. gick ner på byn skulle kolla på markanaden på time men allt var borta när ante for och kollade så vände och gick på ica och handlade mat tills vi ska grilla, anna isak netten och gunnar kommer. trevligt :)

skulle åka och sola idag på morron men det var stängt så får bli imorgon kanske eller till veckan,kul att få lite färg på kroppen nu när sommaren närmar sig. hih

ne nu ska jag göra sallad. hej

Fredag!

Publicerad 2010-04-23 17:42:10 i Allmänt

fredag igen. imorse gick jag iväg och solade innan mamma for på jobbet så hon kunnde ha julia. sedan kom anna och isak och hälsade på så vi fikade sedan gick vi ner på byn en sväng! anna köpte en väst och byxor till isak som han ska ha när vi far ner på bröllop, så gulligt:) ska försöka hitta en klänning till julia då ochså:)

själv har jag beställt två klänningar, men vet inte om jag ska ha nån utav dom på bröllopet. får se när jag hämtar ut dom hur dom sitter på. köpte hårfärg idag ochså, så får se om jag färgar håret ikväll eller imorgon. iaf i helgen.  

nu har jag precis lagat mat. så nu väntar jag bara på ante. sen får jag se vad helgen har att bjuda på:) tjing

Ny Mobil

Publicerad 2010-04-22 17:09:34 i Allmänt


äntligen så har jag min efterlängtade mobil:) fick den på posten idag. så fin!

nyss kommit hem från mamma och pappa, väntar på att ante ska komma hem så jag kan sätta på riset för vi har inget vatten just nu. så tänkte att han skulle få he igång det så fort han kommer hem. har ingen aning hur man gör. idag har jag cyklat för första gången på flera år haha var faktiskt rätt kul och skönt! cyklade för att sola så imorgon blir det nog en cykel tur dit igen.

annars är allting bra. Julia sover just nu ute i vagen så fort hon är ute sover hon i flera timmar. inatt har hon varit vaken rätt mycket. så hoppas jag får sova mera inatt. igår var jag och mamma ut och gick runt kullsta, får se om jag hinner gå den rundan ikväll med. vet inte om malin och dalle skulle komma, återstår att se.

tjing

onsdag

Publicerad 2010-04-21 16:49:32 i Allmänt

och halva veckan har redan gått, tiden går nästan alldeles för fort! har precis satt på ugnen så ska snart stoppa in maten bara ugnen blir varm, efter maten ska jag ta en lång promenad med Julia. vart så glad när jag ställde mig på vågen idag, så lite som jag väger nu har jag aldrig vägt. iaf inte dom senaste 3 åren. 

sen ska jag försöka hinna med att se andra avenyn ikväll. men fuskbyggarna är samma tid. så får se vilken av dom jag ser. till helgen ska vi kratta på gården, skulle vilja köpa blommor och sätta ute ochså, men kanske är för tidigt? måste iaf börja med att köpa blomkrukor men har sätt ett par jätte fina på jysk så får se när man har tid att köpa dom.

nu ska jag kolla om ugnen är varm. hejdå

äntligen hemma!

Publicerad 2010-04-20 13:43:31 i Allmänt

nu så är jag äntligen hemma från sjukhuset! fick åka hem igår med fortsatt medcin hemma. dom kom fram till att jag hade njurbäckeninflamation och hade jag väntat en vecka till med att åka in på akuten hade jag legat i blodförgiftning! så bara att tacka ullalena att hon varit så snäll och fixat så jag fått åkt in på alla koller i stan. så nu hoppas jag att det dröjer innan man måste besöka sjukhus igen. hade iaf ante och julia med på sjukhuset hela tiden medans jag låg där. så det var iaf ett + :)

nu sitter jag och väntar på madde så vi kan gå ner på byn en sväng:) hämtade nyss posten och det var jätte varmt ute så hoppas jag att vädret fortsätter. ska iväg och köpa mig en polett oxå så jag kan sola idag=) hehe

nu ska jag gå tjing



sjukhus

Publicerad 2010-04-18 22:11:33 i Allmänt

känns som man numera tillhör en del av sjukhuset hehe. igår runt 10 åkte vi in på akuten med mig eftersom jag fortfarande var dåligt sen förlossningen. har feber, frossa, ont i hela kroppen, hög sänka. även fast jag redan hade ätit en antibiotika kur så vart jag fortfarande inte bättre, bara sämre, sänkan höjdes. så igår vart jag inlagt på sjukhuset, så nu ligger jag i dropp och börjar faktiskt känna mig bättre.

ska göra prover imorgon bitti igen och se om sänkan har blivit bättre. jag hoppas verkligen det. så typiskt att man skulle bli sjuk när man precis fått barn, tyckt så synd om Julia jag har inte fått den tiden och den orkan att ta hand om henne som jag skulle vilja, har knappt orkat gått upp för en trapp. så nu när jag blir bättre ska jag tillbringa så mycke tid jag bara kan med mitt lilla hjärta.

så mycket annat har jag inte att skriva just nu. hejs

Julia

Publicerad 2010-04-16 12:40:10 i Allmänt

uppdatering

Publicerad 2010-04-14 23:19:28 i Allmänt

hej igen. skiver ett litet kvällsinlägg.

på sjukstugan gick det inte alls bra idag. fick det svar jag inte hade förväntat mig! men får hoppas på det bästa! och blir ja inte bättre så åker jag in till stan på sjukhuset.

Julia hade iaf gått upp jätte bra, hon följer sin kurva perfekt! så det var skönt. dom var imponerad över att jag klarade av amningen så bra eftersom jag har sån hög feber och känner mig helt orklös. så läkaren frågade mamma om hon kunnde ha henne inatt så jag fick sova. så inatt har mamma henne. så inatt får både jag och ante sova ut. och både i morgon och på fredag ska ante vara hemma från sin skola så då slipper jag vara själv och har han hemma som hjälp.

ne nu ska jag gå ner till frysen och hämta glass som jag och ante ska äta. sen blir det nog sängen. är så trött.

puss på mina två älsklingar.

onsdag

Publicerad 2010-04-14 12:04:37 i Allmänt

hejsan alla

kan meddela att jag är hur trött som helst idag, ska vara glad om jag fått sovit två timmar inatt. känns som Julia har vaknat varanan timme ungefär. hon har inte varit gnällig, men hur klar vaken som helst och lite magknip tror jag. igår var jag tvungen att åka in till stan på sjukhuset och kolla upp vad jag har för fel i kroppen. har fortfarande feber sen förlossningen och sån smärta i ryggen och känner mig helt orklös.

så skulle vara inne tre. kom inte in förens kvart i fyra läkaren var försenad. typiskt! så fick göra några undersökningar och ett ultraljud. men ingenting hittade dom, allting såg jätte fint ut. men hade 39 i feber. så det var inte normalt. dom skickade iaf hem mig igen. så idag när jag ska iväg och mäta Julia så ska dom göra göra ett nytt srp på mig och ett blododling så får se om dom hittar någonting då. kan vara fel pencelin jag äter ochså, men det hoppas jag inte. har ingen lust att fortsätta äta, eftersom Julia får lite magknip av medecinen jag äter.

sen ska jag försöka vila så mycke som möjligt idag. så mycke annat har jag inte lust att göra. ja justia igår var jag och ante och köpte en diskmaskin! SKÖNT att slippa handdiska. sen köpte ante Dj Hero, de såg rätt coolt ut faktiskt. ne nu ska jag skynda att göra mig klar innan lillfisen vaknar. hejdå

snodd av Line

Publicerad 2010-04-12 18:46:41 i Allmänt

Ålder: 19 år

Längd: 170

Bor: Hammarstrand

Bästa veckodag: Fredag

Familj: min sambo och våran dotter Julia

Kärlek för dig: Ante,Julia & vänner

Jobb/skola: går ingen skola, är barnledig

Favoritaffär: klädaffärer

Humör: glad&trött

Är du nått du absolut inte äter: helst inte korv & fisk. annars är det nog inget speciellt.

Dagens längtan: sömn och sommar

Hur många kuddar sover du med: 2 stycken

Spelar du något instrument: nej.

Springtur eller promenad: promenad!

Dagens borde: vara med rädd om mig själv.

Snarkar du: det sägs att jag gör det, haha

Rädd för insekter: ja

Det här är jag bra på: slösa bort pengar,handla onödiga saker, platta håret

Vad vill du jobba som: bartender, hotell

Chips eller godis: chips och dipp

Har du tatuerat eller piercat dig? var någonstans? ingen tatuering, men blir inom en snar framtid. piercing, tugan och öronen.

Hur många syskon har du: 4 stycken

Röker du: Nej

Hur ofta dricker du: för tillfäligt inget, men snart blir det ändring på det. haha

Använder du knark: nej

Äckligaste du vet: när någon petar i näsan och äter upp snorkusarna!

Drömresa: Australien & Thailand

Framtidsdröm: Leva lyckligt.

solig söndag

Publicerad 2010-04-11 14:25:58 i Allmänt

visst är det härligt med sol! både igår och idag har det varit och är jätte fint väder. hoppas det fortsätter! i går sov Julia från halv 12 på dagen till halv 6 på kvällen! sen åt hon sen sov hon till 9 :) så snäll är hon! inatt sov alla vi över hemma hos mamma och pappa, eftersom vi håller på att sätta in två ventiler i huset så var de ett himla före efter det och massa spån och damm överallt. så mamma tog henne så vi fick sova hela natten, så imorse kännde man sig som en ny människa! fast med henne är det egentligen inge beskymmer, hon vaknar runt 4 och sover till 9-10, men inatt hade hon vaknat 6 och 9. hoppas det ochså fortsätter!

idag var Linnea på beskök ochså, kul att träffa henne! och nu är jag hemma i huset och ska städa utan allt så vi kan vara här sen. så nu ska jag gå och dammsuga!

hare

sjukling

Publicerad 2010-04-07 22:08:48 i Allmänt

är vad jag är! har åkt på feber och en rejäl infektion i kroppen! har haft feber enda sen förlossningen och haft jätte ont när jag varit uppe och gått så jag knappt har kunnat stått upp. så idag åkte vi på sjuktugan så jag fick göra prover och tur var väl det! hade ett jätte högt srp nästan 200 och normala fall ska de ligga på 6, så fick gå till lärkaren på direkten så jag fick ut skrivet antibiotika så nu hoppas jag på att bli bättre! annars måste jag åka in till östersund på sjukhus.

efter jag gjort lite prover åkte jag hem och sov, mamma fick ta hem Julia en stund så jag fick sova riktigt. har man henne hemma så sover man inte alls lika bra. Julia vägde iaf 3990 och var 52v lång:) så nu börjar hon bli stor tjej.

imorgon kommer ochså eva hit på hembesök. det går nog bra. nu ska jag borsta tänderna och lägga mig . godnatt.

en vecka gammal

Publicerad 2010-04-05 13:38:09 i Allmänt



hejsan har märkt att det inte blir så många uppdateringar nu för tiden hehe. men ska försöka att uppdatera så mycke som möjligt. idag är hon en vecka gammal! tiden har gått så snabbt, känns bara som vi haft henne nån dag.

hon äter och sover mest hela dagarna och sover jätte bra på nätterna. snart ska vi ut och gå i vagnen, de tycker hon om. så nu ska jag gå att klä på henne. uppdaterar senare om helgen:) tjing

lill tösen

Publicerad 2010-04-02 22:31:23 i Allmänt