Prenumerera och dela

stockholm

Publicerad 2009-07-26 22:39:31 i Allmänt

nu är jag nere i stockholm igen, eller jag kom i fredags åkte buss från sundsvall, sov nästan hela vägen så det gick rätt fort. åkte med ante på hans jobb, sen åkte vi hem och åt, på kvällen gick vi på bio med linda och patrik, sjukt läskig film, men bra! drag me to hell hette den :) i går åkte vi tills hans moster som fyllde 50, trevligt. idag har vi inte gjort så mycket, mest fraktat bilar hit och dit, nu sitter jag hos min kusin ska sova här i natt för imorgon åker vi till Åbo tills på onsdag, kommer säkert bli skit kul. nu ska jag kolla vidare, sen sova ska upp tidigt imorgon. puuusss

Rubrik

Publicerad 2009-07-23 18:58:34 i Allmänt

hej.
i nästan en hel vecka har jag haft ont i ett ben? känns som träningsvärk / växtvärk.. går aldrig över, en kväll fick jag ta två alvedon för det värkte så mycket så jag inte kunnde sova, märkligt! idag var jag ner till malin, vi gick och fikade på brödbiten,sen gick vi ut en sväng så novalie skulle få sova en stund.. sen gick vi hem och käkade melon och satt och pratade massa. nu ligger jag hemma i sängen och börja känna av den jävla värken i benet ochså.. fattar inte vad det är för fel, idag när jag satt och åt så orkade knappt ena armen hålla upp en gaffel? så fick byta till andra handen, knepigt.

mamma pratade nyss med linda i telefonen, inte länge kvar tills jag ska bli moster nu, synd att hon bor så långt bort, det blir inte på samma sätt som om hon skulle bo här hemma, man kan inte hälsa på lika ofta, inte hjälpa till på samma sätt. nu skulle hon laga fiskpinnar till middag och pannkaka till efterätt? inte direkt som i sverige där inte . till lunch där har man med sig chips och äter,scott kunnde inte förstå varför man ha med sig mackor till lunch här tex, han tyckte ochså att det var konstigt att vi tar av oss skorna när vi går in, i england har man alltid på sig skorna innomhus. måste ha blivit väldigt omvändande för linda när hon flyttade dit, man får heller inte ha andras barn hemma hos sig, man måste ha tillåtelse om det innan man tar in andras barn. nej undra vad jag ska hitta på nu, vänta på att malin(måna) ska komma hem från bilbingon:P tänkte lägga in några bilder, men märkte att jag satt på fel data för de. nu ska jag fika med mormor, puss då!

namnsdag

Publicerad 2009-07-23 01:08:13 i Allmänt

idag har jag namnsdag, emma grattis till mig :)


livet är en fest

Publicerad 2009-07-21 23:33:10 i Allmänt


och fyllan den värmer mest

livet är inte alltid så lätt

Publicerad 2009-07-21 01:30:39 i Allmänt

och roligt är det inte heller, ibland.. dom senaste dagarna har inte varit nå roliga alls,har inte varit på humör, ingenting är kul, och jag vill hellst bara sova och vill att dagarna ska gå förbi. en lätt situation är det inte!

trist väder har det varit idag, regn regn och regn, låter som det ska vara sånt här väder hela veckan trist.. skulle lägga mig och kolla på film nu men såklart så hör man bara ljudet men ser ingen bild? vad har jag gjort för fel då.. åh ingenting gå som det ska idag. hoppas det blir en lättare och bättre dag i morgon. fick precis ett meddelande från min mamma, måste säga att jag har världens bäst mamma. nu kan jag nog sova lite bättre.


G O D N A T T

diggiloo

Publicerad 2009-07-20 01:40:29 i Allmänt

igår var jag på diggiloo, super bra väder och super mycke folk.. 5 tusen var inlösta sen var det säkert 50 stycken som inte betalde in sig och stod utanför och kollade. jag tyckte iaf att det var bra, fast måste säga att första året jag var iväg och kollade så var det mycke bättre, mer fart i det hela ! sen runt halv tolv när det var slut, stack jag och carro med några på fest, men hade faktiskt kunnat skippat den festen, fast jag var nykter så kanske var därför.. men lika bra endå för det var inte alls så kul man hade hoppats på men runt två åkte vi hem igen, så runt halv tre la jag mig och sov. och klockan tio över två idag kom pappa in på rummet och frågade om jag skulle sova hela dagen, haha fattar inte hur jag har kunnat sova så länge. så idag har jag inte alls gjort så mycket.

måste bara säga att jag tycker det är jävligt äckligt när personer som är runt 40 inte ska kunna hålla sig till personer i sig EGEN ålder! man börjar ju undra om det inte står rätt till i skallen på dom! nog om det, jag borde lägga mig och sova nu ska åka in till östersund i morgon.. så måste vara pigg imorgon när jag kliver upp. godnatt & sovgott.

Midnight

Publicerad 2009-07-18 01:52:12 i Allmänt

hej hej.

kom precis hem, har varit uppe hos lindholm och kollat på tv, jägarna som gick på tv, uscha vilken hemsk film! sen medans jocke gick upp på niklas rum och spelade musik smög vi oss ut och sprang ner till jansson, haha riktigt roligt senare när han förklarade att han hade stått ute på gården och kört bil fram och tillbaka för att vi skulle komma fram någon gång. men då ringde vi till jocke och sa att vi hade "ropat" på han när vi gick.. haha fast det hade vi ju inte. sen iaf så såg vi film hos jansson, sen slog dom på en annan film men jag orkade inte se den vart så trött. så nu sitter jag hemma vaken helt själv trist. finns väl inte så mycket annat att göra en att lägga sig. hoppas på att det blir fint väder i morgon när det är diggeloo,hoppas det är lika bra som för två år sedan , sen har jag inte så mycket mera planerat i helgen, men blir säkert nått mer skoj.

nu ska jag nog krypa i säng..

elen

Publicerad 2009-07-16 22:46:00 i Allmänt

DEN SKOM LISTAR UT VAD ELEN STÅR FÖR, ELLER BETYDER SKA FÅ EN 1000 LAPP AV MIG! VISST ÄR JAG SNÄLL!

förvirrad

Publicerad 2009-07-16 01:58:04 i Allmänt

klockan är 02:00 jag borde sova nu för jag ska upp tidigt imorron, ska kunna sätta mig och konsentrera mig på körkortsboken, men just nu känns det inte som jag kommer orka det, tankarna bara snurrar runt runt i mitt huvud, panik har jag ochså.. hur ska jag göra? vad är rätt och vad är fel?, det kommer bli fel hur jag en gör.. eller som kommer allting bli rätt.

idag lagade jag malin sanna och sofie tacos, eller det var jag och malin som gjorde maten, sofie passade novalie och sanna var ute på vift. hur gott som helst, sen fick vi besök av jennifer, senare gick jag hem, var hur trött som helst, trodde jag skulle somna på en gång när jag kom hem, men jag sitter fortfarande vaken.. kanske ska läsa en bok man brukar ju bli tröttare av det,eller så borde jag prova sova igen, ska ju somsagt upp tidigt imorron. föresten kom på att sofie och linnea sitter nere och kollar på OC blir nog en tv-titt med dom först, lär nog bli trött av det! GODNATT 

måndag

Publicerad 2009-07-13 20:34:11 i Allmänt

idag har jag hunnit med mycket, varit ner på körskolan, hälsat på farmor , varit barnvakt, varit till doktorn så nu när dom äntligen insåg att det var fel på min hals så tyckte dom att jag skulle komma dit för att hämta pencelin, bara 12 dagar efter sådär, hoppas min hals blir bättre då, fast den vart mycke bättre efter en hel helg drickandes hahah

iveckan har jag rätt mycke jag ska göra, imorron ska jag jobba, sen ska jag på körskolan sen på onsdag ska jag på sjukstugan sen ska jag på körskolan, sen på torsdag ska jag nog åka in till stan, kanske blir att jag stannar där tills på fredag! sen på lördag är det diggeloo fick en gratis biljett av farmor och farfar, så man får passa på att gå när man blir bjuden, rätt bra när man inte har jobb och egna pengar att betala för, det lilla av pengar jag har nu måste jag spara! nu ska jag gå och vara social, fick precis främmande av myran ! sen ska jag lägga mig, min kropp mår inte så bra !


det jag vet

Publicerad 2009-07-13 00:28:51 i Allmänt

.... vet ingen, det två vet, vet alla !

natt inlägg

Publicerad 2009-07-09 22:37:13 i Allmänt

skriver alltid inlägg på nätterna eller oftast så gör jag det,bror nog på att jag alltid gör nått på dagarna, sen på nätterna har jag inget bättre för mig en att skriva inlägg.

skriver heller inte så mycke intressant, men det är inte meningen heller, jag skriver vad jag vill,när jag vill, tänker inte på att folk sitter och läser, de väljer ni sjävla om ni vill eller inte. igår var jag och linnea på kak-kalas i böle... tråkgit att de inte var bätte väder, men de var mysigt! var bara där en snabbis, var tvungen att åka till sjukstugan och göra halsprover, har fått en stor knöl i halsen som har börjat varat..låter mysigt va ? och kan knappt prata eller svälja och äter jag nått så gör det skit ont.. men som vanligt så var det absolut inget fel på min hals, gick det inte över så skulle jag höra av mig igen, typiskt sjukstugan! tycker jag borde fått pencelin eller nått mot halsen, istället för att jag ska proppa i min alvedon hela dagarna för att jag ens ska kunna äta, jaja men tycker dom det är bättre så! och idag när jag vaknade så hade jag fått en till knöl fast på andra sidan YES!

ikväll var jag och Linnea på ankrace, roligt att träffa folk, men vädret var tråkigare, regn och regn, och 25.000 skulle ju inte sitta helt fel i min plånbok, men nån annan lycklig fick dom i stället, så vi åkte hem, nu sitter jag hemma ska lägga mig och kolla på beck, pappa har bränt två stycken nya beckfilmer. hoppas på bättre väder imorgon inför marknaden och tills kvällen .. vädret förstör ju så mycket. oj vilket långt inlägg det blev. föresten imorron kommer min älskling hem =) wii
puss hej

blond

Publicerad 2009-07-08 01:14:31 i Allmänt


igen, ja tack :)


ikväll har jag varit uppe hos nicke och kollat på film med en gäng, mina,jag och irene hette filmen, skit rolig. sen åkte jag och linnea hem hämtade vespan och körde ner till malins nya lägenhet, jätte fin. nu funderar jag på att sova, ska upp rätt tidigt imorron och åka till böle och äta massa kakor, även fast jag bor i hammarn så har jag aldrig tagit mig tid att åka upp på kruskalaset, men iår blir det andra bullar, efter det behöver jag nog gå några varv runt kullsta.

Kape

Publicerad 2009-07-07 16:27:12 i Allmänt

bungyjump

Publicerad 2009-07-07 01:13:52 i Allmänt

TJA! var ett tag sedan jag skrev men har varit borta i stockholm några dagar så har inte haft tid att skriva, men kan meddela att jag hade det väldigt bra. men nu är jag hemma igen, var precis med Linnea kollade på beck och hade trevliga samtal, ( hej måste bara få fråga en sak? varför vill killar.... ) hahaha, ja ett gott skratt förlänger livet, och de har de minsan gjort ikväll. sedan har jag inte gjort så mycket, satt och kollade på bilder sen min bror var på gatufesten och såg att han hade hoppat bungyjump, det är nått jag ska göra innan jag dör, tänk vilken känsla! näe undra om man ska hoppa i säng, är hur trött som helst efter allt bilåkande, åka bil är ju inte direkt roande. natti

Vad är meningen med att gå och prata om det man egentligen inte vet något om?
Vad får dig att må bättre när du sprider ryckten om saker som inte existerar?
Hur kan du må bra av att försöka få någon annan att må dåligt?
visa personer kommer jag aldrig att förstå mig på, speciellt inte dig

men lol

Publicerad 2009-07-01 01:00:06 i Allmänt

hahah trodde ni på det där själva eller, att de där skulle ni hålla hemligt, tyvärr eran "kompis" berättade precis hemligheten.. har ni inget bättre liv för er en att sitta och snacka massa skit om personer som har de bra, bara för inte ni har nått liv! besviken jajamen! är glad att de finns ärliga personer som berättar saker och ting så man vet =) jag lovar att de finns saker i erat liv som jag ochså skulle kunna prata så mycke skit om, men tyvärr så gör jag inte det! sen så ska ni inte säga någonting när ni inte vet NÅGONTING..

iaf så måste jag ha åkt på någon förskyldning,för jag känner mig inte riktigt 100,satt nyss och klippte sönder en nässpray burk så jag skulle kunna hälla dom sista dropparna, då kan ni förstå att jag knappt kunnde andas, men nu börjar de lättna. sen innan jag lägger mig så jag ta alvedon, kanske bli bättre mot all värk jag har i kroppen! allt för att inte bli sjuk.. fick reda på att mina kusiner och morbröder, mamma och mormor ska åka till åbo veckan innan yran,mormor ska betala resan, blir nog skit skoj =) nu har jag inte tid här mera, ska förska lägga mig och sova.. godnatt gott folk=)