Prenumerera och dela

vilken natt!

Publicerad 2011-04-30 12:53:08 i Allmänt

hej på er.

ja natten i natt var ju inte riktigt som jag tänkt mig.. igår morse halv 7 åkte jag och malin på stadskörning kom hem 5 så man var helt död med andra ord så jag längtade bara till sängen, klockan 9 följer jag ante och lämna ett lass i sundsvall, men tror ni dom har öppet? NEJ så det var ju bara stanna kvar och SOVA i lastbilen?? haha var ju en upplevelse det med, det var trångt. men mysigt också:) men jag gör nog inte om det, så har sovigt som en riktig kratta inatt.

8 i morse var vi hemma igen, så vi åkte till mamma och pappa, både jag och ante somnade i en stol där, i tre timmar. så lagomt ont i nacken har man nu:P nu håller jag på att göra mig klar så man ser ut som folk. sen får jag se vad som händer idag:)

kram på er

skiss altan

Publicerad 2011-04-28 11:53:40 i Bilder



såhär kommer våran altan byggas! det kommer bli skit snyggt. det är min farbros tjej som har ritat skissen av vårt hus och hur våran altan kommer se ut, visst är hon duktig.

fy fan vad rädd man kan va!!

Publicerad 2011-04-28 10:00:57 i Allmänt

jag höll allvarligt talat på att hoppa ut genom fönstret inatt. jag var livrädd!! men både mamma, viktor, joel och olov var hit och kollade läget, så allt var lungt ( förhoppningsvis ) jag HATAR att ante ska jobba kvällar, jag vill att han ska va hemma med mig jämt, då är det tryckt och bra.

jag hoppas jag inte behöver vara rädd inatt. det värsta som finns är rädsla.. och jag har nog ganska mycke rädsla inom mig om saker jag vart med om.. så ne, inatt vill jag sova.

bye

Hiss OCH Diss

Publicerad 2011-04-27 17:24:59 i Allmänt

DISS

barnens hus hemsida. man kan varken beställa eller kolla på grejer på hemsidan, trist.

HISS
alla snygga sommar kläder. skulle kunna beställa hur mycket som helst.


happy

Publicerad 2011-04-27 13:48:26 i Allmänt

idag är jag sååå glad, idag har vi fått våran skiss på våran altan som vi ska bygga i sommar! och det kommer bli hur snyggt som helst. jag kanske lägger upp en bild sedan, jag kommer knappt känna igen vårat hus känns det som. i vilket fall så kommer det bli hur skönt som helst med en altan.

frukt

Publicerad 2011-04-26 21:28:49 i Bilder Julia

ikväll har jag både ätit jordgubbar och passionsfrukt, hur gott som helst! godare en godis ju. igår kväll gjorde jag i ordning färsk annanas, och skärde ut ringar med min nya annanas skärare, hur bra som helst är den, har fått den utav farmor.

ikväll har jag putats fönster, torkat golv, sen gått runt kullsta. nu gör jag just inte så mycket, väntar på att ante ska komma hem, men lär nog får vänta ett tag till :(




scania såklart:)
kläderna har hon fått idag:)

emmaljunga scooter

Publicerad 2011-04-26 17:13:14 i Allmänt

idag har jag varit till stan och beställt en ny vagn till Jullan en sittvagn emmaljunga scooter, jätte fin var den! så jag hoppas dom är bra.

just nu håller jag på att torka golven och dammsuger, jag förstår inte hur det kan bli skitigt hela tiden? jag tycker jag städar jämt. ska ge med på att torka fönsterna också, kan ju bli kul, eller så inte. imorgon så trodde jag att jag skulle få åka in på stadskörning, men det var på fredag tydligen. så det var lite synd..

ne nu ska jag skynda och städa klart sen gå ut med julia innan solen går ner. hej svejs!

YES!! äntligen

Publicerad 2011-04-24 23:09:32 i Bilder

P-Piller för män har äntligen kommit ut haha, har alltid funderat varför det inte finns p-piller för män? varför är det alltid tjejen som måste skydda tjej?

grillat

Publicerad 2011-04-24 22:05:54 i Bilder Julia






vi åt grillat idag och det var så sjukt gott kan jag lova! åt ute gjorde vi också! så underbart väder så man ville inte gå in. så fort man skulle ta med julia in så skrek hon, är det nått hon älskar så är det att vara ute!

påsk helgen

Publicerad 2011-04-24 11:37:38 i Bilder Emma

snart är påsken slut för iår också! har varit en lugn och skön påsk för våran del, vilket har varit skönt. På skärtorsdagen åkte vi upp till Anna och Pelle och grillade och drack med ett gäng folk. Fredagen var vi till Nettan och Gunnar på Påskmiddag.

igår var vi hos mamma och pappa och åt påskmiddag,så nu har man ätit nog för iår känns det som. idag är det verkligen super väder så idag skulle jag vilja grilla. får se hur det blir med det. nu ska jag plocka i hop inne, sen ska jag vara ute hela dagen lång.


har en fundering på mitt hår, om jag ska färga tillbaka helmörk som jag hade innan jag gjorde slingor, eller om jag ska fortsätta, det är ju fint med lite ljusare till sommaren också.



ljusare eller mörkare??

Glad Påsk!

Publicerad 2011-04-21 14:34:17 i Bilder Julia



glad påsk från Julia. :)

onsdag

Publicerad 2011-04-20 15:37:02 i Allmänt

en väldigt tråkigt onsdag med tråkiga besked. jag tänker på er anhöriga och familj! så himla tråkig att sånt här ska behöva hända. så jag och ante har varit och tänt en ljus idag.


ska strax ta och steka pannkaka, var med julia på familjecentralen idag och gjorde påskpyssel :) har faktiskt ingenting att uppdataera om!

hörs kanske seen !

paket.

Publicerad 2011-04-19 20:52:31 i Allmänt

ikväll var jag och hämtade ut en jätte fin klänning från Nelly, beställde den för ganska länge sedan men har fått hem den nu:) me like!!

sen väntar jag på ett paket som jag hoppas kommer i morgon!!

idag har jag faktiskt inte gjort någonting speciellt, var tänkt att jag och malin skulle ta barnen till lekparken, men julia somnade ganska sent så vart aldrig av, därimot tänkte jag gå på familjecentralen i morgon med julia. ringde även försäkringbolaget och gjorde en anmälan på mitt öra, så snart för jag pengar för de! skönt, men sammtidigt trist att mitt öra är förstört.

tjaråå

Billabong

Publicerad 2011-04-19 17:55:08 i Bilder Julia




visst är hon söt i sina nya billabong kläder, väntar bara på att sommaren ska komma nu så hon kan använda dom ute:) hon fick dom av antes morfar:)

mammas tjej

Publicerad 2011-04-18 13:03:27 i Bilder Julia





världens bästa lilla tjej!

Hiss & Diss

Publicerad 2011-04-18 10:33:39 i Allmänt

DISS!

att folk ska ha så jäkla mycke fördomar hela tiden, vi alla har fördomar, men vissa har lite VÄL mycket.

Avundsjuka som folk har på par som är tillsammans, när dom verkligen gör allt för att försöka förstöra men inte lyckas. och innerst inne vet både dom och man själv att dom bara är avundsjuka.


HISS!

att våren har kommit, jag älskar vår, för då vet man att sommaren är på väg! finns inget bättre en sommar.

stockholms tripp

Publicerad 2011-04-17 23:13:07 i Allmänt

i onsdags natt for vi ner till stockholm, sista gången vi far ner på en natt, julia sov hur dålig som helst. vaknade till flera gånger. jag sov väl till och från mest hela tiden. kom ner på torsdags morgon, åkte till antes mormor och hälsade på, sov även en stund innan vi for vidare till Lotta, ( antes faster ) på fredagen åkte vi till antes morfar och ragna och åt middag och hade trevligt. fick jätte fina kläder till Julia sen dom var i thailand.

lördags var det dags för 30 års fest! antes morbror fyllde år. det var anledningen till att vi åkte ner:) var en kul kväll där också, även fast man nästan var nykter, men man ville va pigg när man skulle åka hem dagen efter.

ikväll var det meningen att jag skulle tvätta upp alla tvätt hade jag tänk, men jag har en så länge bara fått in en tvätt, men jag är hur trött som helst så jag har inte orkat gjort någonting och tänkte lägga mig och sova alldeles strax, man blir väl trött och slut att vara borta kanske..

imorgon är det dax för jobb och körskola.. tyvärr har jag inga bilder eftersom våran kamera har pajjat, har några på mobilen, kanske lägger in dom sen!

ajj

Publicerad 2011-04-17 20:33:40 i Bilder Emma



haha undra på att man hade ont i nacken när man vaknade! ante tog bilden idag när vi var på väg hem från stockholm.

uppdaterar mera sedan, nu ska jag tvätta alla dessa jäkla kläder sen kolla på bigbrother!

hejs

hittade ett par skor

Publicerad 2011-04-13 19:37:42 i Bilder

¨

dessa skor har stått i skohyllan väldigt länge, tror jag använt dom en gång.
var ganska fina, så dom följer med till stockholm:)

lilltrollet

Publicerad 2011-04-13 13:31:53 i Bilder Julia

stockholm

Publicerad 2011-04-13 12:33:24 i Bilder Julia

ikväll åker vi till stockholm så nu håller jag på att packa och städa undan, så jag sätter mig här för en paus . Julia har sovit hela natten trots hennes feber! helt otroligt. så idag är hon rätt pigg, hon hade feber imorse så jag gav henne alvedon och nu ligger hon och sover en stund, när hon har vaknat tänkte jag att vi skulle gå ut en sväng. bra med friskluft och nu är det ju så himla fint väder också!

stackars liten

Publicerad 2011-04-12 23:50:39 i Allmänt

lill gumman harf fått hög feber och har super ont i sitt vänstra ben! tycker verkligen synd om henne, har fått i stort sätt bärit runt henne hela kvällen, hon skriker så fort man kommer åt hennes ben? ska det verkligen vara så? formar man hennes ben rak så går det bra, men rör hon det minsta lilla på det så blir hon hur ledsen som heslt, jag förstår ju att det är efter sprutorna hon tog i morse, men ska man verkligen ha så ont att hon inte ens kan gå eller sitta?

men tydligen så var det inge fel med det? har några/något av era barn haft så ont efter spruta?

just nu ligger hon i sängen, får se hur mycket hon kommer sova i natt, har en känsla av att hon man kommer få vara vaken rätt mycket. ikväll vart det också bestämt att vi ska åka till stockholm redan imorgon, men det känns kul. kul att åka iväg en tag. så har packat ganska mycket ikväll, och resten tar jag imorogn.

ne de var allt för mig, jag hoppas det är finare väder i stockholm en var det varit idag:)

kram

tänk!!

Publicerad 2011-04-12 14:15:48 i Allmänt





1 årskotroll

Publicerad 2011-04-12 10:44:27 i Allmänt

imorse var vi iväg på 1årskontroll för Julia:) gick super bra! grinade till lite när dom stack in sprutan, men gick över ganska fort.

har ingen telefon för tillfälligt, simkortet funkar inte alls. så vill ni mig något får ni ringa på antes mobil:) ska försöka få mig någonting att äta, sen kanske gå ut, en sväng på körskolan ska jag också.

kram

hemma hos oss- bilder

Publicerad 2011-04-11 21:35:18 i Hemma hos oss

lägger in lite bilder på vårat vitrinskåp, har hållt på att fixa lite i hyllan nu ikväll vart faktiskt riktitg bra:))


från sidan.


här är hela vitrinskåpet, är inte klar en! det ska fixas lite mer glas och grejer:)


underbart väder

Publicerad 2011-04-11 18:54:46 i Allmänt

jag blir glad att vara ute! nu vill jag ha massa sommar kläder och SOMMAR! :))

har varit ute på en promenad och det var hur skönt som helst, skulle kunna ha gått hur långt som helst, men julia vart less på slutet så hon fick gå lite grann:)

imorgon ska jag sitta på körskolan, sen hoppas jag att det är lika fint väder så man kan vara ute resten av dagen. nu vart jag bjuden på kladdkaka! mumms!

regnig söndag

Publicerad 2011-04-10 14:54:25 i Bilder Julia

hur trist väder som helst ute. jag hade hoppats på fint väder i helgen så man kunnde vara ute mycket. (finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder) så jag satt på julia regnkläder och gick ut, jag och ante var bara ute en liten stund med henne, sen gick jag runt byn. när jag nästan var framme hemma hos mamma började det spöregna så mamma fick skjusa hem mig från henne hehe

ikväll är det spinning, sen är det bigbrother, sen sova! ska upp och jobba imorgon, sen blir det en sväng till staden.



chilitorsk!

Publicerad 2011-04-09 16:50:53 i Allmänt

håller jag och ante på att göra till middag, ante har nyss skalat alla potatisar:) så duktigt, slipper man göra det sen! idag har man absolut inte gjort någonting, städade lite och tvättade imorse, men annars har man inte gjort ett skit. fast det är skönt det också.

får se vad som händer ikväll, ligga i soffan och vara onyttig låter bra!

sommar 2011

Publicerad 2011-04-08 15:12:06 i Allmänt

älskar denna låt!!

Busfia!<3

Publicerad 2011-04-08 12:16:46 i Bilder Julia


världens bästa i massagestolen :)

TÄNK OM ALLA företag skulle tillverka kondomer.

Publicerad 2011-04-07 19:27:40 i Allmänt

 
TÄNK OM ALLA företag skulle tillverka kondomer.
Gevalia kondomer:
När du får oväntat besök
Nokia kondomer: Connecting people
Lätta kondomer: När du bestämt dig
GB-glass kondomer: Jag o min Magnum
Always kondomer: En renare och torrare känsla
Lóreal kondomer: Because you´re worth it
Com Hem: Jätte snabbt & jätte jätte bra
OLW kondomer: Nu är det dax för fredags mys

solarium

Publicerad 2011-04-07 15:36:52 i Allmänt


har varit och solat solarium i detta trista väder! kännde mig inte alls lika glad när jag vaknade och kollade ut i detta snöväder! jag ville ju ha vår:( var ner på körskolan en sväng imorse och rättade lite fel, men sen vart jag less och åkte hem, gjorde ordning lunch till mig och älskling.

nu sitter jag här, ska snart hämta bärbara och kolla på bigbrother avsnitten jag missat, tycker inte bigbrother på veckorna är så bra, det mesta händer ju när det är fest på fredagarna.



spinning

Publicerad 2011-04-06 21:34:32 i Allmänt

egentligen så var det ingen spinning ikväll, men jag och madde körde spinning endå, alltså bara vi två! gick ju som fisken i vattnet. får se om jag åker upp och tränar imorgon med, lovade sofie förut att vi skulle åka upp! och madde hade tänk samma sak, men får se.

imorgon ska jag sitta på körskolan, sen hoppas jag det är fint väder så man kan ut och gå runt kullsta!

onödigt inlägg, men hade bara lite och göra

rensning.

Publicerad 2011-04-06 15:14:17 i Allmänt

me and my boyfriend ska strax åka på tippen med massa skräp, bla dom gammla nattborden, en gammal byro, en garderob som stått i vardagsrums delen, sen ska vi hämta kartonger på ica och rensa julias kläder, lägga i storleks ordning.

ska bli skönt att få bort massa skräp! kanske man har lite mer plats för saker sedan hehe.

till middag blir det makaronpudding, får hoppas julia äter det, hon hade ätit massor med morfar:) sen tror jag att jag ska baka några muffins:) har varit sugen på det länge nu. mumms!

oj!!

Publicerad 2011-04-06 10:58:04 i Allmänt

igår hade jag många läsare:) hoppas det fortsätter så! är det något ni vill jag ska skriva om, så skriv gärna det.

letar fortfarade någon som kan göra en design, men jag har inte sån stor lust att betala 300 kr igen faktiskt. för övrigt så älskar jag vädret som är ute nu! man vill ju inte ens vara inne längre. Julia älskar att vara ute, så vi är ute för det mesta faktiskt, igår kväll gick vi på en kvälls promenad igen. så skönt när man kommer in igen:)

längtar till sommaren för då ska vi bygga altan och det kommer bli så fint och skönt!! tråkigt bara att våran gård kommer se ut som en leråker. i höstas gjorde vi en till parkering och la flera stockar och satt buskar runt hela gården. och nu står dränering och bygga altan på schemat, så just så mycke gräsmatta kommer vi inte ha. men tänk så fint det kommer va när vi är klara!

ne nu ska jag gå och hämta julia!

Kvinnors svenska

Publicerad 2011-04-05 10:15:46 i Allmänt

Kvinnors svenska i vardagen;

Ja = Nej

Nej=Ja

Kanske=Nej

Vi behöver= Jag vill ha

Jag är ledsen, men.. = Du kommer att få ångra det här

Vi behöver prata.. = Nu har du ställt till det..

OK, gör som du vill = Passa dig jävligt noga

Jag är inte alls arg = Klart jag är arg, din idot.

Vad du är uppvaktande i kväll = Tänker du bara på sex?

Snyggt

Publicerad 2011-04-04 21:27:07 i Bilder Julia

min älsking har nyss gjort klar belysningen i vitrinskåpet,så snyggt det blev. nu måste vi bara inskaffa lite mer glas att ställa där, men det ordnar sig nog. jag funderar på att lägga mig? är rätt trött, kan bero på att jag har varit ute hela dagen, gått runt kullsta och nu på kvällen var jag ante, julia ute och gick runt byn och köpte en glass på time. så julia somnade gott ikväll när hon har fått varit ute hela dagen, hon har börjat med att hon bara vill sova en gång per dag, högst 40 min sover hon, men det funkar utmärkt. hon är inte ett dugg grinig på dagarna längre, hon skulle kunna vara vaken hela dagarna om man inte tvingade hon att sova! söttrollet!

en annan sak som är ganska rolig, är att våran kära dotter som ALDRIG har velat ta tutten helt plötsligt går och hämtar den själv och stoppar den i munnen numera! kanske inte är det bästa att börja nu när hon klarat sig utan så länge, men vi har försökt förut, hon har haft så himla svårt att komma till ro, och med en tutte så går det lättare att komma till ro, men till slut lät vi det va, men lite roligt att ibland kan vi se henne komma med tutten i munnen:)



glaaad

Publicerad 2011-04-04 12:41:53 i Bilder Julia

jag blir så glad av detta väder!! så himla fint ute! så jag och Julia har nyss gått runt kullsta! var ganska jobbigt att dra vagnen i lera! men det gick bra till slut:) julia somnade lagom tills vi nästan var hemma, så nu ligger hon ute i vagnen och sover.

igår var det ju tänkt att jag och ante skulle grilla, men vi hade köttet säkert på en halvtimme, och det hände ingenting. så till slut tog vi in köttet och stekte! lite tråkigt eftersom jag var så sugen på grillat. men det får bli en annan gång, dax att köpa en ny grill kanske;)


lägger in en bild på mina två älsklingar, på BB är kortet taget, julia 1 dag gammal:)

ute är kul

Publicerad 2011-04-04 07:53:39 i Bilder Julia







tog lite bilder igår när vi var ute och väntade på att ante skulle komma hem:)

gå ner i vikt!

Publicerad 2011-04-03 15:18:02 i Allmänt

vad less jag är på alla bloggar som handlar om att gå ner i vikt! väger man 50 kg är man tjock? vad är det för fel!! spelar det någon roll hur mycket man väger egentligen? väger man 70 kg, betyder väl inte det att man är tjock? man kan vara smal även fast man väger mycket.

sen så tro jag INTE på alla dieter tex, soppor, shejkar (stavning) och allt vad det är. det kanske funkar ett tag, men vad händer när ni slutar då? jo ni går upp i vikt!! allt handlar om att RÖRA PÅ SIG! äter man normalt och rör på sig regelbundet så är det ingen fara!

trevligt uppvaknade!

Publicerad 2011-04-03 12:20:08 i Allmänt

imorse vaknade julia 10 och sov från halv 9 igår kväll! skönt värre! jag hoppas det fortsätter! men både jag och ante var trötta och låg kvar i sängen medans julia lekte lite själv i sängen med oss, till slut får hon tag i ett glas som står på fönsterbrädan med gammal välling i, och jag får det rakt över mig! det stank inte gott kan jag lova. så hela sängen och jag full i välling. KUL!

men nu är vi ny duschade båda två, och ante har fart på jobb:( tråkigt att vara hemma själv men han kommer hem lagom till middagen:) så nu ska jag och jullan klä på oss och gå ut. hoppas det är lika varmt och skönt som igår:)

uppdaterar sen!

ny design!!

Publicerad 2011-04-02 21:30:05 i Allmänt

jag vill ha en ny design IGEN! så vore jätte snällt om någon som läser min blogg kan tipsa någon som gör designer:)

lördag idag, super varmt ute! skulle kunna va ute hela dagarna när det är så fint väder. julia älskar att vara ute, två gånger idag när hon varit ute och man ska ta in henne igen, har hon lagt sig ner och skrikit! hon har blivit jätte duktig på att gå i gummistövlar ute och vanliga "lära gå skor" inne :)

jag och ante köpte en mini grill idag, för våran är tyvärr sönder! så imorron blire grillning. mömma!!

Lockig:)

Publicerad 2011-04-02 12:51:24 i Bilder Julia



såhär lockig är man efter man har badat:)
sötnosen!

ljuskrona

Publicerad 2011-04-01 13:09:29 i Hemma hos oss


provade att tända min fina ljuskorna igår kväll när jag höll på att ställa in glas i vitrinskåpet! den lysste upp jätte fint! så nu längtar jag tills vi har ett bord som passar till stolarna så vi sitta och äta där.

fredag idag och jag hoppas dagen blir bättre en den varit, hitills har jag bara fått stressa!!