Prenumerera och dela

mösspåtagning

Publicerad 2010-05-28 10:55:01 i Allmänt





har tyvärr inga andra kort sen igår för tillfälligt! dom andra vart alldeles för suddiga hehe. men jag hade iaf super kul och det är ju huvudsaken:)

onsdag mitt i veckan

Publicerad 2010-05-26 15:48:30 i Allmänt

hejhopp.

har precis gjort maten klar, kycklingsalld blir det! gött! ska snart packa lite saker som jag ska ha med mig i till stan imorgon på mösspåtagningsbalen jag hoppas det blir super kul! ska bli kul att träffa alla som man inte har träffat på ett tag.

sen så längtar jag tills jag och ante ska kolla på ett hus, ska ringa dom imorgon och kolla av. *hoppas*

lite frågor

Publicerad 2010-05-25 00:30:56 i Allmänt

När fick du reda på att du var gravid? kännde på mig det hela tiden, men i vecka 7 gjorde jag testet.

Blev det en chock? ja.

Hur gammal var du? 18.

spydde du mycket? från vecka 9 till 12 ungefär, sen lite grann på slutet.

Ditt sf mått som störst? 38 om jag inte minns fel

Hade du mycke foglossning? ingenting alls.

Har du fått bristningar? ja lite på magen.

Trodde du att det var en pojke eller flicka? först en pojke,sen en flicka, men på slutet trodde jag mest en flicka.

vad hoppades du på? spelade ingen roll, bara på att barnet skulle va friskt.

gick du över tiden? ja 4 dagar

Hur var förlossningen? både bra och jobbig.

Hur många var inne i förlossningsrummet? när själva krystvärkarna började var det två barnmorsker. och ante.

Hade du någon nära med dig? ja ante.

Vilket BB födde du på? östersunds BB.

Var allting värt det? ja absolut! finns ingenting jag ångrar av mitt val att behålla henne. hon är det bästa som finns.

har inte tid..

Publicerad 2010-05-24 17:04:50 i Allmänt

att bli sjuk nu.. har massa roligt som väntar mig framöver! började med att jag hade ont i halsen i lördags, kännde mig rätt bra igår.. men idag är det värst! har fått knaprat i mig alvedon idag så känner mig lite bättre iaf. men fortfarande ont i halsen.. men får hoppas jag är bra tills på torsdag för då är det mösspåtagningsbal, men skulle ja vara sjuk tänker jag offra mig endå:P det är en gång i livet jag får den chansen, dumt att missa den då:P
julia var och vägde sig idag, hon följde sin kurva perfekt! och jag var på efterkontroll. sen har jag inte gjort så mycket idag. har ingen ork i kroppen. man kanske ska ta sig en eftermiddags tupplur hehe

lite bilder..

Publicerad 2010-05-23 15:32:56 i Allmänt



fint väder

Publicerad 2010-05-21 18:25:41 i Allmänt

jätte fint väder är det idag:) så himla skönt! har varit ute och gått runt kullsta och solat . sen när ante kom hem åkte vi till bispgården och handlade blommor:) så ska väl plantera dom ikväll eller imorgon, just nu for ante och joel ner och hämtade kloter som vi ska spela efter vi ätit, grillat blir det! mumms!

få se om jag tar nått kort. hej

solarium

Publicerad 2010-05-20 13:02:05 i Allmänt

20 minuters plåga... känndes som man var i thailand!

nu ska jag göra mig klar gå ner på byn och köpa hårfärg (igen) jag vet! men så fort man duschar så rinner färgen av hur fort som helst. hade endå tänkt att färga tills mösspåtagningsbalen som är på torsdag, men gör det idag istället. hade tänkt att köpa blommor ochså som jag ska sätta ute, blir nog fint och bra! så nu har jag inte tid att sitta här längre, ska lägga ner julia i vagnen ochså, som förövrig aldrig vill sova på dagarna längre hehe.

ibland gör man rätt,ibland gör man fel

Publicerad 2010-05-18 17:11:59 i Allmänt

hejhopp.

har precis gjort maten klar, bara riset som ska koka klart. får hoppas kyckligen vart bra, provade på nått nytt. så less på allt vanligt man lagar.

imorse var jag iväg och solade, somnade till och med i solariumet så måste ha varit trött heh. men dåligt inatt har jag iaf inte sovit, la ner julia i sin säng klockan 10 och hon sov enda till halv sju imorse så jag matade henne och sen somnade hon om till halv 9:) sen kom anna och isak så då gick vi ner på byn en sväng, var in till nettan och hälsade på, sen tog vi en fika med elin :)

imorron tänkte jag åka in till stan en sväng, hälsa på lite kompisar kanske. på stan tänkte jag ochså gå en sväng:)
hejs

............

Publicerad 2010-05-17 11:35:45 i Allmänt

JAG GER UPP!

lördag & sommar

Publicerad 2010-05-15 14:58:34 i Allmänt

de känns som en riktigt sommar dag, idag .. tycker jag iaf. så idag åkte shorts och linne på. härligt värre!

körde vespa med sofie dag ochså , haha roligt! länge sen man körde! just nu sitter jag inne, borde egentligen vara ute. julia sover ute. inatt sov hon jätte bra. halv åtta imorse vaknade hon första gången sen somnade hon om till halv tio efter jag ammat henne. så man ska inte klaga !

ne kanske man ska traska ut! hejsss

allt tar sin tid..

Publicerad 2010-05-14 17:13:21 i Allmänt

hejhopp.

just nu sitter jag och lyssnar på musik och kollar runt på internet. hade tänkt vara ute så mycke som möjligt idag men det är inte så fint väder, det är hur varmt som helst så det är tråkigt att det inte är någon sol för då hade det varit perfekt väder.

julia står ute i vagnen och sover, hoppas hon sover ett tag nu, sen 9 imorse har hon i princip varit vaken hela dagen och varit lite gnällig. sen har jag varit iväg på sjukstugan och gjort ett nytt urinprov.. så hoppas jag verkligen inte jag har fått urininfektion ingen.. så får se på måndag vad jag har för fel då får jag svaret på odlingen.. ne kanske dax att börja med mat?

.....

halloj

Publicerad 2010-05-12 20:52:17 i Allmänt

känner att jag vill göra en ny header igen..(Line) haha.. lite mer sommrig.

idag har det varit jätte bra väder så jag har mest varit ute hela dagen, först kom maria hit så då gick vi och åt, sen gick vi och köpte glass:) jätte kul att vara med henne.<3

sen har jag krattat lite och rensat båda rabatterna. och imorgon blire krattning. hoppas det blir lika fint väder resten av veckan, tycker det är dax för lite värme! Nu väntar jag på ante ska komma så man kan äta någongång, har gjort tacos! mumms!

snart mat..

Publicerad 2010-05-11 16:44:21 i Allmänt

väntar på ante så vi kan äta.. ska bara kocka riset sen är allt klart . har städat idag ochså! skönt. så lite efektiv har man varit hehe

sen ikväll ska vi till farfar och äta tårta. ikväll ska jag iaf lägga mig i tid är jätte trött idag även fast jag fått sovit bra, julia somnade halv elva och vaknade sedan halv 5 sen somnade hon om till 9:) just nu står hon ute och sover i vagnen så nu väntar jag på att hon ska vakna så jag kan amma henne. men hon lär ju vakna sammtidigt som jag ska äta, brukar oftast vara så;P

igår vart Julia 6 veckor:) tiden bara springer iväg.

städa

Publicerad 2010-05-11 11:32:27 i Allmänt

hej.

just nu håller jag på att dammsuga och troka golv.. var bara tvungen att ta en lite pause nu hehe sen ska jag försöka ut och gå idag ochså. tänkte gå ut igår med malin, men det vart bara en liten sväng nere på byn var sånt tråkigt väder.

igår var jag ante julia upp till anna och gratta henne och åt tårta. och idag fyller världens bästa farfar år, så lär väl åka dit senare ochså:)

ne bäst man fortsätter att städa så man blir klar nån gång så inte hela dagen går bort för att städa. hejs

anonyma

Publicerad 2010-05-08 22:51:24 i Allmänt

ni som är anonyma och kommenterar.. skriv era namn tack!!

ja här har de inte hänt mycke idag, har mest varit seg efter gårdagen! får väl hoppas man är piggare imorron, får hoppas julia sover som en stock inatt hihi . kan alltid hoppas. just nu verkar hon ligga och sova så skönt! så hon lär vara vaken ett tag efter matning..

:)

fin väre!

Publicerad 2010-05-08 14:53:38 i Allmänt

gud vad varmt det är ute idag! så härligt. julia står ute och sover i vagnen så man kanske ska passa på att gå ut och sola? fast jag har direkt ingen skön solstol så kanske man tar en promenad istället? så man hinner va ute någonting medans det är fint!

helg

Publicerad 2010-05-07 13:28:07 i Allmänt

så var det helg igen.. veckorna hinner knappt börja innan helgen kommer igen. just nu har jag lagt ner julia i babygymet det tycker hon om, extra roligt när hon fick syn på spegeln, såg rätt roligt ut, först vart hon helt knäpptyst,började grina lite, sen skrattade hon! haha. just nu ligger och och jollrar på. roligt när man ser framsteg för varje dag:)

härligt väder ute idag ochså, synd man inte varit ute. men man kanske ska gå en promenad?

hemma

Publicerad 2010-05-06 15:36:40 i Allmänt

nu är jag hemma igen efter ha träffat klassen:) var jätte kul att träffa dom igen. Julia fick jätte fina presenter av alla så tack igen! bestämde mig även för att gå på mösspåtagningsbalen den 27 maj, ska bli jätte kul, var och hämtade ut biljetten idag. så nu har man något att längta till, plus att criusingen är den 29 så två saker att se fram imot:)



nu är det bara att göra en hand och ett fot av tryck :) skojit.

imorgon

Publicerad 2010-05-05 11:47:46 i Allmänt

åker jag in till stan för att träffa min klass:) ska bli roligt. kanske även går ner på stan en sväng och se om jag hittar nått kul.

i augusti kommer linda scott och tayler till stockholm och bli där i tre nätter, så då ska jag åka ner och träffa dom, längtar redan ska bli kul, och julia får träffa sin andra kusin:)

just nu ligger julia och sover så bäst man gör sig klar innan hon vaknar, så bäst man går! hej

jag tror

Publicerad 2010-05-04 23:21:48 i Allmänt

jag har bestämt mig! en månad kvar till studenden idag och jag tror jag ska vara med! det känns rätt.

mitt hjärta

Publicerad 2010-05-04 12:13:50 i Allmänt

ingenting gör sig klart av sig själv..

Publicerad 2010-05-03 23:16:11 i Allmänt

egentligen har jag tvätt att hänga, men jag orkar verkligen inte! att plocka ur och in diskmaskinen var nog tråkigt. så jag satt mig framför tvn och kollade på bonde söker fru och hollywoodfruar, men inget av dom var speciellt bra. just nu är det petras show på tv och de va abslout inte bra.

tror faktiskt att jag ska försöka ta mig till stan nu i veckan och hälsa på min klass och visa upp julia:) känner att jag vill göra nått roligt. har faktiskt saknat min klass :) ska bara höra vilken dag som passar dom bäst.

ne nu ska jag gå och tvätta mig och lägga mig i soffan och kolla på tv. godnatt

Att förlåta betyder inte att man glömmer, det betyder att man accepterar..

2 maj

Publicerad 2010-05-02 13:13:57 i Allmänt

fy fan vilket blåsväder det är ute! imorse skulle jag och julia på fotbollsplan och kolla när viktor spelade match men kunnde bara vara där en timme för det blåste så fruktansvärt mycket så vi gick en sväng, men ska nog tillbaka runt halv tre och kolla igen på matchen för då står viktor målvakt. får hoppas att det har lugnat ner sig då.

inatt har julia sovit jätte bra, första gången vaknade hon 6 imorse och sen sov vi till elva:) så skönt! hoppas hon gör fler såna nätter. vet inte riktigt vad som mer händer idag, tvätta .... söndagar är inte så speciellt roliga?


imorse när hon låg i sin säng och kollade på mobilen! så roligt att hon börjat varit vaken så mycket!