Prenumerera och dela

fredag

Publicerad 2012-11-30 08:45:40 i Bilder Emma

Tjenaa. Julia och jag har precis ätit frukost, så nu ska jag alldeles strax köra henne till dagis! Fredag idag och det känns väldigt skönt måste jag säga :) får se vad man hittar på i helgen förutom jobb då:P
 
Gjorde aldrig klart i köket igår, vilket jag ångrar idag för det känns som jag har tusen saker att göra. puuh
 
Näe bäst att lägga på ett kål och köra på dagis!
 
återkommer sen..
 
 

Stroke

Publicerad 2012-11-29 20:59:04 i Allmänt

Idag var den en Kvinna från storke avdelningen i östersund som var på skolan och hade en föreläsning, och jag kan säga att det var hur jävla intressant som helst att lyssna på! Jag skulle kunna sitta och lyssna på henne i flera dagar för det var verkligen hur bra som helst, och man lärde sig såååå mycket!.
 
Man fick syn på saker som man inte tänkt på innan. Fick veta hur man ska jobba med en stroke patient, hur man gör för att hjälpa. Hur man ska va mot anhöriga och mycket mycket mer! Ja som sagt, hade önskat att alla hade kunnat få lyssnat på henne, man fick en annan syn på livet skulle man kunna säga, man behöver inte va 70 år för att få en storke, man kan lika gärna vara 20, för ungefär en månad sedan hade dom hade en pasient som var kring 20 årsåldern som låg inne för att den hade fått en storke, och det var allt mer vanligt att unga patienter kom in. så tänk på erat levnadsätt kära ni!
 
Nog om det, jag håller på att sätta upp julgardiner i köket, och jag har fått strukit  om dom två gånger för dom inte blir raka!! tror ni jag blir tokig heller? jag blir fan galen, hatar när gardiner är alldeles skrynkliga , men ja, får ser om jag tar ner dom och stryker en 3e gång! skulle vilja bli klar med resten av huset i morgon också! på Lördag jobbar jag hela dagen.
 
Nu ge joel lite gröt och slänga i tvätt.
 
 

Julgardiner

Publicerad 2012-11-27 22:45:00 i Hemma hos oss

Ja eftersom Joel inte somnar ( i vanlig ordning ) så i väntan på att han ska bli trött, satt jag upp julgardiner på Julias rum, tycker det vart bra, nu är det bara hennes "snögubbe ljusstake " som fattas. När man börjat satt upp i ett rum då vill man så gärna fortsätta i dom andra rummen också, men imorgon blir det plugg nästan hela dagen eftersom ett arbete ska vara inlämnat på Torsdag, och på Lördag jobbar jag hela dagen, sen på Söndag är det advent och då brukar jag vilja ha allt uppe, sen är det ju julmarknad också.
 
 
 

Klart!!

Publicerad 2012-11-27 11:23:58 i Allmänt

Nu är allt klart, jätte fint och nöjd är Jag! Nu är det bara lister som ska upp så kommer det bli mycket bättre och finare det också. Jag hoppas Ante har ork till att fixa upp lite lister idag:)
 
 
 
 
såhär ser det ut, tog inte kort på hela rummet eftersom lister inte är uppe och då ser det inge fint ut haha, och hålen som är på den mörka väggen är kvar för att Tvn ska sitta där.
 
Det är ju lite skillnad motför när den röda tapeten var där.
 
 

Söndag

Publicerad 2012-11-25 22:01:50 i Allmänt

Hejhopp. Fortfarande utan tv så har varit och kollat på Solsidan hos mamma ikväll, Har precis lagt Joel så jag hoppas att han somnar snart. Tänkte hoppa in i duschen och sedan sova,blir att kliva upp tidigt imorgon då Julia ska på dagis och sedan ska jag fara in till Östersund på sjukhuset med Joel, och eftersom dom stänger av tuneln imorgon så får man åka över Höglunda, så då tar det lite extra tid också.
 
Ihelgen har jag inte alls gjort mycket, eftersom tvrummet inte är klart, så fanns det inte så himla mycket att göra, det är grejer precis överallt och man kan inte börja röja någonstanns förens man kan ställa tillbaka grejer i tvrummet, men köket fick sig en dammtorkning, och sen får vi hoppas att allt är klart imorgon.
 
Idag har jag bakat lussekatter med Julia också, det tyckte hon var kul till en början, sedan var det bara degen som vart god:P igår kväll kom Joel hit och spelade kort, sedan vart det sängen på en gång, och jag tror jag somnade nästan på en gång. Nu ska jag hoppa in i duschen.

Fredag

Publicerad 2012-11-23 20:16:33 i Allmänt

Hallojs. Fredag och jag ska väl egentligen börja storstäda hemma? det är slipdamm precis överallt, men fint vart det!:) alla väggar klara utom fondväggen, så jäkla typiskt att han fick beställa om fondväggen, men på Måndag så ska förhoppningsvis fondtapeten kommit så då blir det klart. Jag hade egentligen tänk fixa lite advent hemma i helgen, men får vänta med det... Julias rum tänkte jag storstäda och sätta upp Julgardiner.
 
Ante var inne i stan idag och gjorde prov, så det var kul att han klarade det:) grattis!<3 Julia ska sova hos mamma inatt, lika bra det när det är som det är hemma, känns som det inte går att vara någonstanns. Farmor och Farfar var snälla och köpte lister till oss idag, inte alla men runt fönster! så får se om Ante har lust att fixa upp det i helgen.
 
Imorgon är det marknad, får se om tiden finns att kolla lite, Nu ska jag gosa lite med Joel:)
 

 

 
 

sur tant

Publicerad 2012-11-22 22:33:10 i Allmänt

Ja jag känner mig just nu som är sur kärring, kanske inte direkt sur, men irriterad TRÖTT och less.
 
På två år har man knappt fått sovit hela nätter, och jag vet att det är sånt som hör till småbarnstiden, men sömnen är ju faktiskt viktig, men man klarar det endå på något vis, trots att man knappt sovit ska man sköta disk, tvätt, städa, laga mat, plocka undan mat, dammsuga, ja allt det där man måste göra, det tär på en, iaf mig! jag känner mig helt slut, iaf idag, inte alltid, men jag kanske känner efter lite extra idag, vem vet...
 
Och två små barn är inte alltid det lättaste, man ska ha tid för båda, och det är inte alltid jag känner att jag räcker till.. Just idag känns det så, Nu när Ante jobbar kväll så måste Julia oftast lägga sig själv i sängen, och det tycker jag är hemskt,barn ska kunna somna själv, det vet jag, men man kan läsa en saga innan man släcker och säger godnatt,Julia är ju trots allt bara två år, men när man har en till som tex Joel som inte lägger sig sammtidigt som Julia då måste jag se till han också, och Julia somnar inte fall Joel är i samma rum och stökar på, jag kan ju inte lämna Joel själv direkt,  och då får jag så himla dåligt samvete för hon somnar själv..
 
En annan sak jag får dåligt samvete för är att jag ofta eller jag VET att jag ofta låter sur, ser sur ut, men det är inte heller så konstigt får man knappt sova, två små barn,sköta hem, plugga , och TRÖTT jämt, då är det inte så konstigt det heller.. men det posetiva är att jag vet att allt kommer bli bättre och lättare så småning om, men det är bara vissa kvällar man känner sig så otillräcklig.. men det tror jag många andra en jag också känner..  sen är det ju inte alltid jag känner såhär, men ikväll känns det lite extra..
 
Luddigt inlägg, men jag ville bara skriva av mig lite. Nu ska jag hoppa i sängen och hoppas att TV rummet blir klart imorgon:)

Jag mår illa

Publicerad 2012-11-22 08:16:28 i Allmänt

Fyfan vilken hemsk natt, idag är jag dö trött och undrar hur fasen jag ska orka med en hel skoldag, men men, det ska väl gå det också.. har sovit jätte dåligt inatt ,han sova ungefär en timme igår kväll innan Joel vaknade och gall skrek, ingenting hjälpte, slutade med att jag gjorde välling, men inte ens det hjälpte.. till slut lugnade han ner sig men låg endå vaken till ungefär 03 inatt, när Ante kom upp och la sig så gick jag in på Julias rum och la mig där istället MED Julia, ja haha ni kan ju tänka er själva hur trångt det var, jag har inte kunnat legat rak lång isängen för sängen är alldeles för kort för mig,, har legat med huvudet på en gavel,så man har väl vaknade ungefär 10 gånger och haft ont i nacken:P
 
Klockan 7 gav jag upp, Nu ska jag till och väcka barnen, sen är det skola som gäller!
 
Tjing!
 
 

Onsdag

Publicerad 2012-11-21 13:42:00 i Allmänt

Halloj. Nu har målaren åkte hem, han har väl varit här ungefär 2tim, riktigt bra kommer det bli! han tyckte själv att jag hade valt snygga tapeter, så nu hoppas jag dom blir lika bra när dom sitter uppe :) så till helgen får vi väl åka in till Östersund eller Sundsvall att köpa lister att sätta upp. Så just nu bor man i ett stort kaos känns det som, grejer precis överallt. Så tänkte försöka vara hemma hos mamma så mycket som möjligt idag eftersom det knappt går att röra sig här inne, och som ni vet så bor man ju inte allt för stort hus!
 
mamma hade målat en fondvägg hemma också, så ska bli spännande, tycker det är kul med färg och tapet. blir oftast skitsnyggt när det är klart:)
 
Igår kväll beställde jag lite klänningar . hoppas dom är lika fin som på bild, nån kan ju passa bra till Jul och Nyår. köpte också ny mascara och ögonskugga, ögonskuggan var skitsnygg, det är en ny som kommit ut, det är som en mousse som man penslar på.
 

Hejdå tapet

Publicerad 2012-11-19 14:25:09 i Allmänt

 
 
Nu är allt borta i tvrummet, lister och saker, förutom tv och soffan och bord. det får man ta bort den dagen dom kommer, tv får Ante ta bort imorgon kväll när han kommer hem från jobbet.
 
listerna som ni ser i taket är kvar, men det är för både taket och listerna ska målas.
 
Nu får dom gärna komma och börja! :))

Måndag

Publicerad 2012-11-19 11:08:16 i Allmänt

Sitter just nu och väntar på kraft från mig själv haha, ska aldeles strax börja ta bort ALLT från tvrummet, började förra veckan då jag trodde dom skulle komma och tapetsera, men när jag aldrig hörde nått så tappade jag lusten, dessa hantverkare  får man verkligen JAGA får att det ska gå snabbat och för att dom ska hålla dagar och tider, men nu har dom ju faktiskt ringt och på Onsdag ska dom börja.
 
Så till helgen är det förhoppningsvis klart..
 
Helgen har väl inte bjudigt på så mycket, igår lagade vi stek sås och potatis, namn namn.. tänkte baka kladdkaka, men vi kollade på Johan falk och åt godis istället. Väntar på att man kan ladda ner sista filmen, dom är ju så jäkla bra!!

Snygg man är

Publicerad 2012-11-18 10:38:21 i Allmänt

Vill också ha en mobil man kan göra roliga bilder med!! hoppas jag får tillbaka min snarast! men kanske ska börja med att skicka in den.
 
well well.. det är söndag och vi har väl inte gjort så mycket ännu, ätit frukost och jag har duschat, ska stoppa i Julia i badet också, vilket inte blir så lätt:P
 
igår gjorde vi heller inte så mycket, for till Nettan och hämtade Julia, sen hem for vi på affären och lagade hackelbackspotatis och stekte fläskfile med olika såser, gott.
 
Våran bil funkar inte heller som den ska, så vi har lånat mammas bil igår, får hoppas Ante kanske kollar felet idag, det är ju som jobbigt att vara utan bil:P

Lördag

Publicerad 2012-11-17 10:29:40 i Allmänt

Lördag morgon.. ska strax fara och hämta Julia hos Nettan, hon har sovit där inatt. och som jag saknat henne, lämnade henne på dagis sen har jag inte träffat henne sen dess. Tror vi skulle äta lunch där också, gott, jag har inte ätit nått sen igår efter jag och Ante var in och käkade på Kina, fy f*n vad gott det var, är fortfarande mätt skulle man kunna säga..
 
Sen får vi se vad som händer resten av dagen.Nått borde man väl hitta på, om inte annat så finns det lite saker att göra hemma också.

Rosor

Publicerad 2012-11-15 21:45:15 i Allmänt

Titta vad fina rosor jag fick av min älskling idag!! :) vart super glad
 
Idag var jag och mina andra klass kompisar in till Östersund på föreläsning, känndes som man kunnde de mesta, men det är ju aldrig fel med lite uppdatering.
 
Efter föreläsningen så hade några av oss prov, jag var skitnervös, men jag klarade det! så glad, så nu slipper jag läsa en hel kurs.
 
Så när jag kom hem hade Ante köpt fika och rosorna då:)
det uppskattades.
 
Nu ikväll har det inte hänt så mycket, tagit de lungt, ska strax lägga mig, sitter och kollar på hela sverige bakar, man blir ju inte lite sugen heller, haha. men till helgen ska jag nog baka något hade jag tänkt, på helgerna kan man unna sig det:)
 
Sen blir jag lite förbannad på min telefon, vet inte vad som är felet alls, det funkar i vilket fall inte, så måste lämna in den, så får ha pappas gammla nokia så länge, som man inte alls kan med. inga nr har jag heller! suck!!

Onsdag

Publicerad 2012-11-14 11:57:29 i Allmänt

Tröttmössa är man idag, har sovit jätte dåligt inatt, somnade inte förens efter tolv, sen känns det som Joel har vaknat  varannan timme ungefär. Så idag skulle jag helst vilja ligga och sova, hehe. Kom på att idag måste jag åka till Stugun till tandläkaren,känns ju roligare att lägga pengarna till något annat en att laga ett jäkla hål, men det är ju inte kul att ha tandvärk heller.
 
Imorgon måste jag upp tidigt, ska in till Östersund med skolan och innan det ska jag hämta upp Kicki , sen vidare till stugun och lämna bilen sen åker vi vidare med Anna där ifrån. Blir nog en bra dag, ska göra prov, men idag känns det rätt bra endå:)

Förlossnings berättelse Joel!

Publicerad 2012-11-13 23:35:45 i förlossningsberättelse

Efter många förfrågningar så lyckas jag NU skriva det jag KOMMER IHÅG om förlossningen! vilket är lite svårt nu när det var 10 månader sedan.

 

Det hela började den 17e Januari 2011, Efter många sjukhusbesök och jobbigt och tung graviditet så beslutatde doktorn i Östersund att jag skulle få komma in den 17 januari på en extra koll. Vi skulle packa BB väskan och vara på BB kl 09:  ifall dom skulle vilja sätta igång mig.

 

Jag och Ante var på plats 09:00 på BB, fick komma in på direkten och göra undersökningar,Barnmorskan undersökte hur barnet låg till i livmodern, kontrollerade fostrets hjärtljud med en så kallad CTG-apparat som mäter mitt blodtryck och min puls

 

vi gjorde också ett ultraljud och då upptäcktes det  att bebisen hade vänt sig, han låg alltså med  huvudet uppåt och inte neråt som han alltid hade gjort innan och som bebisen ska ligga, orsaken till detta var för att jag hade väldigt mycket fostervatten och då kunnde bebisen "simma runt / snurra runt " väldigt lätt, och eftersom jag hade gått så långt i graviditeten så beslutade han att jag skulle få göra ett akut kejsarsnitt  inom tre timmar om inte bebisen hade vänt sig igen, så jag skulle gå fastande i tre timmar och sedan göra ett nytt ultraljud för att se om bebisen hade vänt sig tillbaka.

 

Jag och Ante åkte ner på stan och kikade lite,  så efter tre timmar åkte vi tillbaka till BB och gjorde ett nytt ultraljud och då visade det sig att bebisen hade vänt sig igen ( alltså till rätta denna gång) bebisen låg nu med huvudet neråt som det ska göra.

 

Men det beslutade att jag endå skulle få stanna kvar och sättas igång, eftersom bebisen kunnde ju få för sig att vända sig flera gånger, och jag ville absolut inte föda i zäte.

 

Så Vi fick ett rum på BB och sen kom barnmorskan och gav mig hormon salva, ( en salva som gör att livmoderntappen mjukas upp och förlossningen kan starta) klockan gick och jag kännde inte av någonting, vart besviken , jag ville ju att bebisen skulle komma nu:)

 

men runt midnatt så började jag känna av värkar, ungefär runt 12-1 på natten, inget som störde mig men jag kännde endå dom ganska väl.

 

ringde på klockan, men jag hade inte öppnas någonting mer en ungefär 2 cm.

 

när klockan var 5 hade jag fortfarande inte sovit någonting jag började känna värkarna värre, så jag ringde på klockan och dom satt akupunktur på mig ( små nålar) som kan hjälpa mot smärta, men jag tyckte det inte hjälpte någonting,kunnde fortfarande inte sova så fick sömntabletter och morfin, men det gick endå inte att sova, jag tyckte att värkarna bara vart värre.

 

Klockan 9 fick jag förflyttas in på Förlossningen, då hade jag riktigt värkar, jag grinade och grinade, det känndes som jag fick tusen knivar i mig, jag hade verkligen glömt bort hur dom "riktiga värkarna känndes" jag bad om att få bedövning eftersom jag hade så sjukt ont, så dom hämtade grejer till så dom kunnde kolla ett sista uldraljud så inte bebisen hade vänt sig ennu en gång, men han låg kvar där han skulle:P

 

klockan var då 10 och jag hade då öppnas 7 cm, och jag skulle inte hinna få någon bedövning!! panik !! Jag ville verkligen ha det.

 

Allt gick hur fort som helst, hörde en röst sa till mig - Emma nu ska du föda barn,snart är du mamma!

 

jag sa bara att jag ville ha bedövning, ville inte alls ha denna smärta! efter nån sekund åkte  rockar och stövlar på, barnmorskan skulle ta hål på mina forsterhinnor eftersom mitt vatten inte hade gått en, - AKTA nu kommer det komma mycket vatten! hörde jag en röst säga, - pooof hörde jag, det känndes som jag kissade ner hela mig! haha, för det var verkligen hur mycket vatten som helst som kom ut!

 

Fick använda lustgas för att minska min smärta och denna gång tyckte jag den hjälpte mig jätte bra.

 

efter bara några få krystvärkar  så kom världens finaste kille ut:) 10:30 är han född, Joel.

 

Gick säkert bara 5 min så tyckte barnmorskan att han började bli lite väl blå, så Ante och Joel fick åka upp på prematuren och jag fick ligga kvar och ta igen mig lite, fattade inte alls vad som hände.

 

Jag vart stressad i mig själv, för jag förstod att något var på tok när dom aldrig kom tillbaka, inte Ante heller. så jag skyndade mig upp, duschade och klädde på mig och fick åka upp på prematuren, där såg jag Ante sitta och hålla i Joel med massa slangar! I åtta dygn fick vi ligga på prematuren, och vilken fantastik hjälp vi fick, utan deras hjälp hade det aldrig gått vägen, jag har nog inte förstått förens nu hur sjuk Joel var, jag var för "rädd" att fråga för mycket och därför fick jag inte riktigt en "hel" beskrivning hur allt låg till eftersom jag var rädd att få dåliga besked

 

Tog ungefär 2 dygn innan vi fick rum på samma avdelning som Joel! sen satt man med han hela dygnen ungefär. Till slut när han klarade av att vara utan "sepap" så fick vi ha honom på vårat rum, vilken lycka:)

Efter några dygn så vart Joel allt bätte och vi fick till slut åka hem, Detta är ju bara några få ord av allt som hände.

 

Detta är två helt olika förlossningar, allt blir inte som man tänkt sig, Jag trodde att Julias och Joel förlossning skulle bli ungefär lika, men man ser hur snabbt allting kan vända. Man fick aldrig riktigt känna den där "mysiga " stunden som är när barnet är fött, istället vart allt bara oro, men som tur va så gick ju allt bra:)

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Julia har hittat sig en egen häst

Publicerad 2012-11-13 20:49:09 i Allmänt

Här är julias "häst" haha lite smart var det ju faktiskt! Vita hästen kallar hon den.

Morgonpromenad

Publicerad 2012-11-13 10:45:57 i Allmänt

Har precis duschat, efter jag lämnade Julia på dagis så gick jag runt kullsta, skön start på dagen, nu kanske det går lättare att plugga också? :) hehe
 
Har också ätit en tallrik fil med kanel, det är hur gott som helst, man ska ha lite apelsin bitar och banan i också, men det hade jag inte. Jag hoppas att mitt nya batteri till mobilen kommer idag, i söndags när jag skulle stoppa i laddaren i mobilen så lukade hela tele bränt och batteriet vart kok varmt, så det var ju bara att köpa ett nytt!
 
kan ju erkänna att man känner sig lite tom utan sin mobil haha:P

Gott

Publicerad 2012-11-12 20:38:05 i Allmänt

Jag och Jullan bakade scones till kvälls fika ikväll, gott:)

cockpit

Publicerad 2012-11-12 17:01:43 i Allmänt

Igår kväll kollade Jag och Ante på filmen Cockpit, riktigt rolig och bra var den:) har velat sett den länge, och det var i helgen Mattias sa den fanns att ladda ner, så om ni inte sett den, så tycker jag ni borde se den:)
 
I eftermiddags så gick jag ett varv runt kullsta, riktigt skönt var det! inte så mycket blåst heller. Inatt blåste det så mycket igen så jag trodde taket skulle flyga.. hehe.

Mina små "gosar"

Publicerad 2012-11-12 13:13:00 i Allmänt

 
 
Två gammla bilder.
 
Jag håller Just nu på att ta bort alla grejer på väggarna i Tvrummet , rummet ser ju jätte konstigt och fult ut nu när alla hål kommer fram och syns, men det kommer inte blir fulare en det var, nu kommer det bli så fiiint:)

Måndag

Publicerad 2012-11-12 10:08:10 i Allmänt

Hallå. Helgen är slut igen , så hela veckan är det plugg som gäller, på Torsdag ska vi åka in till Östersund med skolan och lyssna på fallprev, är  en aning nervös också, för efter föreläsningen ska jag göra prov!
 
Igår var det Fars-dag, var hem till pappa och fikade tårta, senare på kvällen bjöd Pelle upp oss på tårta igen, hehe, men gott är det:) Julia gav Ante paket också.
 
Så mycket annat har vi inte gjort i helgen, jag har jobbat, så mycket annat har man inte hunnit med.

Strax Jobb

Publicerad 2012-11-10 14:19:31 i Allmänt

Snart är det dax för mig att fara på jobb, Jag och Julia har precis ätit lite glass med hemmagjort chokladsås:) det var gott! Har inte gjort så himla mycket idag faktiskt, man "känner" att man inte riktigt kommer hinna någonting för man vet att man ska fara och jobba.
 
Har kollat lite på min nya design den kommer bli bra, tror den kommer upp på Måndag:) . Det är ju lite roligare att blogga då man har en fin design faktiskt. Sen undrar jag om det finns någon som har vård och omsorgs boken 1 hemma?
 
Hörs sen!

Blää

Publicerad 2012-11-09 21:55:00 i Allmänt

Godkväll på er!
 
Ligger i sängen, försöker att sova ner Julia, men det går inte så himla bra, hon vill allt annat en att sova. Ligga och titta på Pippi är det enda som går för sig. Men det är ju helg imorgon så då kan hon gott få ligga och titta på film en liten extra stund tycker jag.
 
Känner mig allt annat en på gott humör just nu, är väl inget speciellt egenligen, ibland får jag såna här dagar, som jag bara känner mig less på, men livet kan ju inte alltid var kul? eller hur:)
 
Imorgon jobbar jag, fast bara kvällen, det känns bra och kul att komma bort hem i från ibland. Hade tänkt träffa Malin och Melissa, får ser hur det blir nu när jag fick jobb. Annars är det en dag på Söndag också fast då är det Farsdag,med. Får se:)
 
Nu hade jag tänkt tvätta bort sminket och sova, är trött . Godnatt.
 

Min go knul

Publicerad 2012-11-08 22:48:08 i Bilder Joel

Min fina lilla prins, idag hos momma är kortet taget medans jag var på skolan:)
 
Idag var ennu en rolig dag på skolan, vi fick lära oss hur man gör när man sätter Sond, hur man änvänder sug, och hur man sätter en kateter.
 
Ikväll har jag inte gjort så mycket faktiskt, sitter och väntar på att Ante ska komma hem just nu, vi ska väl beställa lite julklappar hade jag tänkt, jag har faktiskt redan slagit in 5 stycken, det är inte likt mig kan jag säga:p alltid ute i sista sekund med julklappar och paketinslag.
 
 

Längtar tills första advent

Publicerad 2012-11-07 17:19:00 i Allmänt

När jag såg dom här bilderna så längtar jag tills första advent, bilderna är sen två år tillbaka, julia var bara 9 månader här:) var även denna kväll vi fick reda på att Mattias var sjuk, usch vilken hemsk tid det var man visste inte alls vad som skulle hända och hur det skulle se ut framöver.. och framför allt vilken sorgsen kväll det vart. Men allt slutade bra som tur va:)
 
 
 
 

Lite smått panik

Publicerad 2012-11-06 22:51:31 i Allmänt

Jag kan ju erkänna att jag är lite virrig och glömsk ibland haha, i eftermiddags åkte Jag och Julia med Nettan upp till Pelle som fyllde år och käkade tårta och fika, och som tur var så kom Veronica och Andreas dit med, klockan gick och hon frågde om jag var "taggad" för möte, jag fattade ingenting, då var det föräldrar mötet på dagis jag hade glömt såklart! men som tur var så fick jag åka med henne dit och hem och barnvakt fixade jag lite snabbt.
 
Idag kom Maria hit och hjälpte mig lite med skolarbete, så snällt, tack igen gumman!<3 sen tänkte jag höra om det finns någon frivillig person som har lust att svara på tre frågor i ett arbete jag har, jag ska interjuva tre personer, jag kan även skicka frågorna till er och ni svara och skickar tillbaka. Jag har en men det fattas två:)
 
Ligger och väntar på att Joel ska somna just nu, låter som det är ganska långt borta dock!
 
Godnatt
 
 
 
 

Lite fler bilder..

Publicerad 2012-11-06 15:43:37 i Allmänt

 
 
 
 
 

Bilder sen helgen DEL 1

Publicerad 2012-11-06 10:02:47 i Allmänt

 
 
 
 
hahaha
 
Jag lägger in flera bilder senare under dagen:)
 
hejs
 
 
 
 

Hallojs

Publicerad 2012-11-05 22:03:14 i Allmänt

Hallå. Nu har jag återhämtat mig efter helgen haha, I Lördags hade vi ju fest för Pelle som fyller 30 imorgon, det  var håll igång hela dagen kan man säga, zorbcenter på dagen , jag var inte med hela dagen, men for dit en stund och tittade och fick åka lite bil:) sen hade vi fest på wildhussen på kvällen / natten, gjorde kväll runt tre, men Ante kom hem runt halv 6 på morgonen, haha. men ja var för trött för efterfest, så jag åkte hem och sov istället, man är inte lika pigg som man var förr på att festa sen man fick barn :P men det lär ju ändras det också desto större barnen blir.
 
Bilder från helgen hade jag tänkt lägga upp, men jag hittar inte vart Ante lagt dom, så jag lägger upp dom imorgon istället. .
 
Idag har jag jobbat,sen åkte jag hem till mina sjuka barn, både Julia och Joel har hostat ikapp varandra inatt. Joel hade jätte jobbigt med andningen så fick lägga upp massa kuddar så han nästan satt upp och sov, likaså Julia hon och Ante gick ner och sov på soffan efter hon hade hostat så mycket så hon spydde, så när jag kom ner runt 6 imorse så satt hon upp och sov,lillgumman.
 
Förhoppningsvis så blir vårat tvrum tapetserat i veckan:)

Bra låt :)

Publicerad 2012-11-04 17:41:22 i Allmänt

Nov. 03, 2012

Publicerad 2012-11-03 00:09:39 i







lägger in tre bilder från ikväll, vi har varit och ätit middag hos nettan där några av antes släkt också var :) sedan åkte vi och träffade jörgen, antes pappa som
om också är uppe:) nu ligger jag i sängen försöker sova för jag är verkligen skit trött men joel vägrar sova så därför kan jag inte sova så länge han är vaken!!

på väg hem

Publicerad 2012-11-02 12:56:00 i

Sitter i bilen på väg hem, varit inne pga av en grej med skolan sen så har jag köpt tapeter också:) jätte fint kommer det bli, som jag längtat efter att ta bort den hemska som sitter nu. var på systemet också, finns bra mycket godare där en dom på hammarn. nu hem och tvätta lite,dammsuga och torka golven gjorde jag halv elva igår kväll efter jag färgat håret, haha ibland är man tokig och börjar med sånt så sent, men då har jag sovit skönt inatt också ;)

Huvudvärk!!

Publicerad 2012-11-01 17:29:52 i Allmänt

Mitt huvud sprängs snart känns det som, har så jäkla ont i huvudet idag, sovit lite inatt + en hel dag vid skolbänken, puuh ,men nu är jag hemma, och vad passar inte bättre då att bli bjuden upp till Pelle och Michela på middag, perfekt:)
 
Igår bakade jag klart pajerna, man vart ju inte lite sugen att ta en liten bit, haha. Köpte hårfärg idag när jag kom hem, trodde det skulle hinna stänga, men där hade jag fel!!
 
föresten så hade en på skolan med sin hund valp i dag, hur söt som helst var den, nu minns jag inte vad den rasen hette, men den släppte inget hår, så den skulle va perfekt för mig haha. Nää dax att göra sig klar!

godmorgon

Publicerad 2012-11-01 08:37:50 i

Här var man uppe med tuppen imorse! klev upp halv sju och de är inte varje morgon. Halv åtta kom han som ska tapetsera, och strax ska jag skjutsa Julia på dagis och Joel till farmor! sen far jag till skolan. Blir en heldag borta sen upp tidigt imorgon och köpa tapeter sen ska vi till Nettan på middag. sen på Lördag blir de massa skoj också. nu är det dax att åka. hejsvejs