Prenumerera och dela

kan inte sova!

Publicerad 2012-05-31 23:21:33 i Allmänt

la mig för ett tag sedan men har fortfarande inte somnat, jag som var så trött förut. joel ligger och surrar på i spjälsängen så ligger och lyssnar på han just nu, sötnosen. ser ut som det ska regna hela helgen , tråkigt säger jag bara iaf om det blir crusing , men får se hur vädret är , det fanns ju tydligen många andra ställen att åka på annars :-) fixade mitt hår idag , såååå jäkla skönt och nöjd blev jag. näe gud vilket onödigt och luddigt inlägg. nu ska jag prova sova. sov gott

tjabba.

Publicerad 2012-05-30 11:49:59 i Allmänt

ska drax bege mig mot affären och handla lite mat innan jag ska iväg och prata med chefen på björkhammar. jag hoppas jag får lite jobb i sommar, kanske inte allt för mycket eftersom Joel är så pass liten och inte något dagis går han på en heller. 

imorgon ska jag iväg och färga och klippa mitt hår, yes säger jag bara!! hade egentligen tid nästa vecka men det fixade så jag fick imorgon i stället, så snällt:) mitt hår se bedrövligt ut.

till helgen kanske det blir lite skojigheter, och jag hoppas det. känns kul om man kunnde komma ut en sväng, det var ju verkligen huuuur länge sen som helst.

lite bilder sen helgen

Publicerad 2012-05-29 11:44:58 i Allmänt

  

  

det var några bilder sen helgen. super fint väder har det varit i helgen, så underbart, men idag är det tydligen varmare i ett kylskåp en ute, fyfan vad trist, vi är snart inne i Juni?

i söndags var det super fint väder så var ute precis hela dagen, åt lunch ute och grillade senare på kvällen med pelle mikaela, nettan och gunnar. kul:) var även morsdag, fick blommar och choklad: ) också vi var vi till mamma och åt tårta: ) gott.  

senare på kvällen fick jag världens frossa, sov till och med i mjukisbyxor och tröja, och drack te! även fast det var hur vart som helst uppe sovrummet. vaknade på natten av att ALLT snurrade, kunnde knappt vända mig i sängen, så fort jag satt mig upp eller skulle vända huvudet så kändes det som om jag skulle spy.

som tur va hade ante en alvedon i lastbilen åt mig som han kom med runt 04 på natten. kunnde sova en stund iaf, igår på dagen vart jag lite bättre men så fort jag stod upp så snurrade det till och vart det för ljust så snurrade det? har någon en aning på vad det kan ha varit för något?

idag mår jag mycket bättre, idag vågar jag iaf köra bil, det skulle jag aldrig vågat igår haha.

Nu är jag värd att hoppa i säng..

Publicerad 2012-05-27 01:02:31 i Allmänt

vilken energi jag fick ikväll, efter jag nattat båda barnen runt 23 tiden så gick jag ner började städa ALLA köks lådor, dammsög och skurade, slängde allt som inte gick att använda och diskade upp det som gick att använda. när jag var klar med det, skurade jag och dammsög under diskbänken och jag vill inte ens veta när det gjordes sist.. sedan tömde jag sopor, fyllde på pellets (enda upp till kanten) haha, sen tog jag upp ALL ren tvätt som låg i tvättstugan på bänken och vek ihop och det var inte en liten hög vill jag lova..

ibland måste man bara få skyrta;)

så just nu skulle jag vilja ligga såhär

så jag hoppas det är fint väder imorgon så man får sola lite:)

godnatt.

en fin dag idag också!

Publicerad 2012-05-26 21:15:49 i Bilder Emma



har precis kommit in, satt ute och drack en cider med ante pelle och mikaela, men nu vart det kallt och eftersom jag är så frysen av mig så gick jag in.

har varit en fin dag idag så julia har varit ute heeela dagen , badat i balja har hon gjort. jag har satt nya buskar ute och lekt på skolgården med Julia.

hoppas på en fin dag imorgon också, jag vill HA SOMMAR!

26 maj

Publicerad 2012-05-26 10:44:33 i Bilder Julia


mm igår åt vi sallad ute i solen till lunch.
tråkigt att det vart regn senare på dagen!

idag är det fint väder, synd det blåser bara! får se vad som händer idag, ingenting planerat, har ont i huvudet, så kanske får vila ett tag.

underbart väder

Publicerad 2012-05-24 09:55:58 i Bilder Julia

vilket underbart väder det är idag, imorse när jag lämnade Julia på dagis gick man i linne, underbart:) det är på tiden att vi också får lite värme.

igår vart det också fint väder så vi var ute i princip tills det var läggdax

 



Nu har jag precis ätit en tallrik fil, så ska göra mig klar för att gå ut och sola. :)

har ni sätt den nya "Remby gör mer" knappen? den verkar rätt rolig endå:)

nu kör vi

Publicerad 2012-05-22 08:25:31 i Allmänt

som texten lyder! Nu tänker jag köra! jag SKA klara det här. ska bli ganska kul faktikt:) men endå jobbigt. men allt är ju helt klart värt det sedan.



jahap, så mycket har inte hänt sen igår, julia är precis nybadad och ska på dagis om en liten stund. Joel ligger och surrar på i babygymmet och jag sitter här och väntar på att Julia ska dricka upp vällingen.

åter kommer senare..

hur ska man göra?

Publicerad 2012-05-21 13:06:51 i Allmänt

Ny vecka Nya beskymmer..

har funderat lite över bloggen om man ska skaffa lösenord? för jag vill inte att en del folk läser, för det verkar som dom/ den hittar på alldeles för mycket falska saker som sprids och jag fattar faktiskt inte vad ni får allt i från? ni känner inte ens mig / oss.

ny vecka och jag hoppas ( som dom säger ) att det blir fint väder, på fredag såg det ut att bli runt 23 grader varmt, kommer bli överlycklig om det blir så, nu är det dax att det blir fint väder. igår kväll satt jag på Julia mössan medans vi var ut och gick och Joel ligger fortfarande i sin åkpåse, det är ju sjukt och det är snart Juni..

näe nu ska jag gå ut så Julia får leka i sandlådan en stund.


hej då så länge..

mitt hjärta hemma igen

Publicerad 2012-05-19 19:38:07 i Bilder Julia

plantering

Publicerad 2012-05-18 21:51:57 i Bilder


det här har jag hållt på med nu ikväll, köpte krukorna idag när vi var i sundsvall, frågan är ju bara vart på altanen jag ska ha det, man vill ju ha alla tre tillsammans. jag kommer nog flytta om dom hundra gånger innan jag vet vart jag ska ha dom hehe.

har precis badat Joel, nu ska jag slänga mig i soffan en stund innan det blir sängen, imorgon blir det sollefteå .

boring

Publicerad 2012-05-17 17:43:59 i Bilder Emma



Vilken tråkig dag!! jag har verkligen kännt mig rastlös, har varit jätte tomt utan Julia. men samtidigt lite skönt, men jag har endå gått runt och tänkt - jaha vad ska jag göra nu? man är van att ha full rulle hemma hela tiden när Julia är hemma hehe.

var och hälsade på natalie en sväng idag, har inte varit till henne sen hon flyttade.
just nu håller jag på att steka pyttipanna till middag, orkade verkligen inte med någonting annat hehe. men det är ju ganska gott med stekt ägg till.

tänkte ta och baka lite muffins sedan, är ju perfekt bak och städ väder idag hehe, men städa det sparar jag till en annan dag.

fick ett mms av mamma för ett tag sedan , ett kort på Julia när hon sitter på en uteservering i 20 graders värme och skinande sol! det är i stockholm man skulle varit;)

ps. ni som funderade på kaffe maskinen, den är såld.

sådärja!

Publicerad 2012-05-16 21:56:42 i Allmänt

ja då var allt packat till Julia, Julia ska åka bort till stockholm på en liten mini semester, det tror jag hon kommer tycka är jätte kul, slippa mamma och pappa ett tag hehe:) men jag kommer att sakna henne så mycket min stora tjej, men hon kommer ju på lördag igen så det blir ju inte så länge.

har precis plockat undan middagen, lät maten stå kvar på bordet så passade vi på att ut och gå i fin vädret som var nu ikväll istället, och gud vad skönt väder det var, längtar till riktiga sommar värmen kommer. vi gick till lekparken också så julia fick gunga!

nu blir det bigbrother och sedan hänga upp sista tvätten, sen sängen!

godnatt.

lill prinsen

Publicerad 2012-05-16 11:09:02 i Bilder Joel

  
ligger och myser i vagnen                                         sen fick jag ligga i soffan och träna ligga på mage


efter ett tag vart det jobbigt så jag vilade på soff kudden:)

snart är lilla prinsen snart fyra månader? huva vad tiden går fort, alltså på fredag:) då får man börja ge han smakportioner, det ska bli spännande.

nu ska jag ge han mat, sedan ska vi gå ut och göra någon nytta!

nöjd

Publicerad 2012-05-15 12:37:30 i Bilder Emma


är nöjd över min nya design:)

känner mig ganska glad idag,har piggnat på mig sen febern, men är fortfarande snorig och hostig, men det får man väl leva med hehe.

igår efter middagen for vi upp och tittade på får med julia, hon tycker verkligen om djur:) ante och julia har varit där en gång innan så jag följde med dit den här gången istället och då fick jag även se att det är en jobbar kollega som har dom fåren, så det var lite kul:) tänkte lägga upp lite kort sedan på dom.

sugen på att köpa?

Publicerad 2012-05-14 15:20:50 i SÄLJES


Tassimo T20 säljes! knappt använd. Kaffe/choklad och mjölk kapslar ingår, visa förpackningar är helt oöppnade.
500 kr.

perfekt för den som vara vill  ta en kopp på morgen och inte orkar koka kaffe:) då är det bara att trycka på en knapp och vips så har ni kaffe, choklad vart det för min del:)



kosläpp

Publicerad 2012-05-13 15:24:56 i Allmänt

är nyss hemkommen från affären! på förmiddagen var vi på kosläpp i krångede, trodde att kossorna skulle va galnare en vad dom var haha:P julia tyckte nog det var roligt att kolla på alla kossor, bulle och mjölk fick man också:) innan vi for hem gick vi en tips runda.

sedan for vi bort till henrik och drack kaffe, julia träffade ju såklart melissa där så dom busade på:) Isak var där också, men han var nog lite trött. väntar just nu på att ante och julia ska komma hem med matt-tvätten, ska tvätta soffan och sängmadrasserna, något mer orkar jag inte göra idag, febern har kommit tillbaka efter átt man varit ute i blåsten suck!







svar på fråga

Publicerad 2012-05-11 23:20:19 i Allmänt

jag hade ingen mail adress till dig som skickade frågan om vad jag använder för löshår och om jag vet någon som kan fixa fast det.

så jag svarar här.

jag köper mitt löshår på rapunzel.se fast tycker nästan att taj mahal är bättre och billigare är dom också:) har haft där i från förut. jag har alltid satt i mitt löshår själv, så jag vet ingen som fixar, jag använder mig utan clips, får då kan jag ta bort det på natten så håret kan lufta sig lite, sen sätter jag i det på morgonen igen, och sen kan man ju välja lite själv när man vill ha det och inte. :)


Just nu sitter jag och väntar på att mitt te vatten ska bli klart så jag kan få lägga mig, har fått sjukt ont i halsen och ont i huvdet har jag haft hela dagen, känns även som febern börjar smyga sig på, Både Julia och Joel är dålig, Joel fick feber nu ikväll så jag hoppas det inte blir värre så det blir sjukan igen..

godnatt.

behandla andra som du själv vill bli behandlad

Publicerad 2012-05-10 12:34:56 i Bilder Emma


bilden är tagen i instagram. blir ganska fina bilder där faktiskt.

utan smink

Publicerad 2012-05-09 19:09:23 i Bilder

  

 

bjuder på bilder utan smink, sitter hemma hos mamma och är med min lillasyster som har hållt på fixat mitt hår, sen tog vi några oseriösa bilder

för övrigt så har Julia fått feber, typiskt! får hoppas vi andra klarar oss, har ingen lust att åka på feber nu!

ne nu ska jag åka och sola:)

regn regn och regn

Publicerad 2012-05-09 14:52:47 i Allmänt

vilken tråkig dag det är idag, det har regnat mest hela dagen, hade ju tänkt gå ut förut idag men det gick ju inte så jag stannade inne och sov istället, så sjukt skönt sov till halv 12 tror jag klockan var, och det händer inte varje dag vill jag lova. får se hur vädret är ikväll.

ja annars så händer väl det inte så mycket, farfar fyller år på fredag och har inte den blekaste aning om vad jag ska ge till honom, kort på barnen är väl alltid kul att få, men det värkar inte som jag får korten jag har gjort på beställning? hum, på fredag ska ante in på bernes pappa också, så får se vad man hittar på fredag kväll:) gratta farfar iaf.

idag fyller natalie år också, grattis walter! hahaha

ne nu hänga tvätten.

varför bloggar du?

Publicerad 2012-05-08 21:50:39 i Allmänt

Jo jag fick en fråga varför jag bloggar. kort sagt, har alltid tyckt om att skriva och det är ju som min "öppna dagbok" sen så tycker jag det är kul att kolla tillbaka vad man gjorde förr, jag brukar tex sitta och läsa gammla inlägg ibland, alltid kul att läsa gammla minnen. sen när jag blir äldre så kommer de va kul att sitta och läsa mina inlägg vad jag gjorde "förr"

det var faktiskt inte så länge sedan jag satt och läste gammla inlägg, år 2009 var det iaf, och det var ju massa minnen som kom upp, och det tycker jag är super kul att läsa:)

lekparken

Publicerad 2012-05-07 22:03:47 i Bilder Julia

var en sväng till lekparken nu ikväll med Julia, Joel sov i vagnen!




sötnosen.

annars idag har vi inte gjort så mycket, var en snabb sväng in til östersund på eftermiddagen. nu ska jag kolla bigbrother.

blä på vädret

Publicerad 2012-05-04 16:25:27 i Allmänt

vilket jäkla skit väder.. man tappar ju humöret direkt, ska bli snö i helgen? hallå det är maj? inte april . jaj, jag hoppas det blir en super fin sommar i stället, men det lär det ju inte bli.

fredag idag och jag har inte gjort ett dugg. trist! hade tänkt städa, men vart less och sket i det, man gör ju inget annat en att säda, tvätta eller laga mat! skönt om skulle slippa det en vecka eller två.

Julia har lekt med trolldeg idag, det tyckte hon var roligt:) men hon ville gärna smaka på degen också, men jag han stoppa:) Joel har varit lite gnällig idag, trodde han hade feber förut, men det hade han inte. just nu ligger han och sover. det är så roligt han har börjat tagit tag i saker nu, när han ligger i babygymet så tar han i sakerna som hänger ovanför honom och skakar, han får vara snabb annars kommer stora syter och tar bort dom och säger MIN! haha, ja det gäller att ha koll.

föresten är det någon som har banan kartonger eller flyttkartonger ni vill bli av med?

snälla emma!

Publicerad 2012-05-02 23:07:49 i Bilder Emma


ibland känner jag mig bra snäll, har alldeles nyss gjort klart Antes matlåda eftersom när jag stekte pannkakor så vart det inget över för jag fick kasta ungefär 10 pannkakor?? skapligt le man vart, allt fastnade i stekpannan, och det roliga var att när jag först stekte åt mig och julia gick det hur bra som helst, sen när jag skulle steka åt ante för han kom hem senare, då vart det bara skit, var nog inte meningen att han skulle äta det idag:P

så snäll som jag är så har jag gjort stuvade makaroner och korv till hans matlåda, så han ska slippa va utan, inte illa, vem skulle ställa sig och göra det 10 på kvällen? näe då, man ska väl göra saker för varandra eller?:)

hur som helst, idag har det blåst som tusan ute, men endå så gick jag och mamma ut och gick ikväll var jätte skönt endå. ne nu ska jag ta med mig Joel och gå upp till sängen, den är efter längtad!

Jag Kan Jag kan

Publicerad 2012-05-02 16:17:55 i Bilder Julia


Julia har precis tagit fram trehjulingen, hon lärde sig direkt hur man trampade! - Jag kan Jag kan! ropar hon medan hon "cyklar" gullungen :)

nu ska här stekas pannkaka!

1 maj

Publicerad 2012-05-01 21:39:10 i Bilder

sommaren börjar närma sig 1 maj idag, härligt!:) igår var det som sagt valborg och vi var borta hos malin och dalle, grillade och kollade på majbrasa, och tjejerna lekte såklart:) trevlig kväll :)

 

idag vaknade julia halv elva? vart ska jag sätta korset? det har aldrig hänt förut, måste vara för det vart så sent igår innan vi kom hem och kom till sängs, var iaf super fint väder när vi vaknade så vi gjorde oss klara och gick ut, grillade hamburgade ute till lunch, mys:) sedan fortsatte ante med att rensa buskarna och jag gick med julia till skolgården och lekte lite. senare i eftermiddag grillade vi igen till middagen, så himla gott, och perfekt grill väder har det ju varit idag.



nu ska jag hänga upp tvätten och sedan sätta mig och kolla på TV!