Prenumerera och dela

grå tisdag

Publicerad 2009-04-28 17:50:59 i Allmänt

vilken tråkig tisdag det regnar och är alldeles grått..tråkigt.

klev upp ur sängen halv 4 idag..såna här dagar kan man egentligen ligga i sängen hur länge som helst. åkte på sjukstugan och skulle kolla örat, fick besked om att jag ska oprera örat! men jippi ! ska sövas och sätta in nån nått iörat.. känns ju jätte kul. känns så jävla onödigt om man tänker på hur det gick till, men ibland är det så man får stryk fast man inte gjort ett skit.

jaja, imorron åker jag in till stan, ska hämta kläder och datan.. sen åker jag hem till hammarn igen. nu ska jag städa lite på rummet, känns som det behövs.

-

Publicerad 2009-04-27 18:07:20 i Allmänt

helt plötsligt...är jag sjukt less!

sol grillning kloter & alkohol

Publicerad 2009-04-25 15:24:11 i Allmänt

låter som en bra start på en lördag eftermiddag :) det känns verkligen som sommar när man är ute, så längtar man ennu mera tills riktiga sommarvärmen kommer:)

igår kväll var nog en av dom sjukaste kvällarna på länge, kan förklara kvällen med popcorn och ballerina,hoppas att magda inte lägger ut korten. ikväll blir det lite mera normala kort får jag hoppas=) nu måste jag nog gå och göra mig klar innan nån person stressar ihjäl mig! hejsvejs

onsdag

Publicerad 2009-04-22 22:36:51 i Allmänt

hallå mina vänner.

måste säga att den här dagen har rullat på bra, åkte in med halv sju bussen till stan, började kvart över åtta hade lektkion till halv tio, sen hade vi hål timme i tre timmar, trodde jag skulle gå hem där ett tag men jag stod ut och väntade, halv ett hade vi svenska och senare hade vi näringslära. men jag och linnea gick hem runt halv tre hihih.

sen har jag inte gjort så mycke jag och linnea var ute och gick en lång sväng nu ikväll, skönt. skulle kunna gå hur långt som helst bara man har någon att prata med så går det hur bra som helst :) ska försöka börja ut och gå varje kväll, ja får väl se hur det blir med den saken, det brukar ju aldrig bli som man säger, men får väl se: P

imorgon börjar jag tio och slutar 2, en perfekt dag. senare på kvällen så blir det nog filmkväll med massa godingar :) sen på fredag är man ledig! nu ska jag gå och diska.

puss

när allt är bra

Publicerad 2009-04-21 18:47:03 i Allmänt

då blir allt dåligt igen! vad less jag blir, jaja nångång i livet så måste man vara i från varandra! även om man vill eller inte.

idag så var jag ledig, alla som går hotell var lediga idag skönt. så klockan halv 4 idag hade jag inte klivit upp ennu, skönt att sova ut, men just nu ångrar jag det, för jag har egentligen massa saker som jag måste göra idag! klockan är redan sju och jag har massa saker jag sak göra klart. jaja

nej nu har jag inte tid att sitta här.

en dag kvar

Publicerad 2009-04-19 15:24:50 i Allmänt

sen börjar skolan igen, känns inte alls kul eller bra. lovet har gått alldeles för fort, även fast jag inte gjort någonting alls! inatt sov linnea hos mig, trevligt! har inte varit med henne på hela lovet så det var kul, gjort mest igenting var till ante spelade kort och kollade på kattungarna, runt halv tre gick vi hem, åt mat sen sov, sängen har nog aldrig varit så skön som den var i natt.

vaknade halv 3 då var linnea redan borta haha! måste sluta sova så länge så jag hinner med i svängarna. så nu sitter jag här har precis duschat, så ska gå och göra mig klar nu och packa lite. åker nog in med bussen imorgon bitti, börjar inte förens halv 11, skönare!
 här hade jag ganska blont hår, jag saknar det! till sommaren ska jag bli blond igen!

fredag

Publicerad 2009-04-17 13:00:23 i Allmänt

och fortfarande sjuk... hum, eller jag har bara en jädra hosta! igår var jag till sjukstugan och tog bort mina stygn i örat, det hade fortfarade inte riktigt läkt ihop så dom tejpade så ska väl tillbaka dit om nån vecka igen, så om ett halvår får jag ta ett nytt hål i örat igen SUCK! trodde man kunnde ta det när som helst men inte , bara att vänta!

idag kommer min mormor, kusiner och morbror hit, så det blir fullt hus! annars vet jag inte riktigt vad som händer, lär nog vara med ante som vanligt :) igår åkte vi upp till patrik och debb och spelade kort , jag hade faktiskt tur i kort för en gångs skull:D

nu ska jag göra mig klar. ha en bra helg.

ondare

Publicerad 2009-04-14 20:27:46 i Allmänt

det gör bara ondare för varje dag imitt ben, kan inte ens ligga på benet för då pulserar det. inte så skönt! blir det inte bättre måste jag nog kolla upp det, kanske lika bra att kolla upp det när jag ska på sjukstugan och ta bort mina stygn i örat.

annars har det väl inte hänt så mycke, har inte gjort så mycke dom senaste dagarna, har sovit tills klockan halv 3 i två dagar nu. så man kanske ska ta och kliva upp lite tidigare om dagarna och göra nått vettigt. ser att klockan börjar bli mycke lika bra att göra dom sakerna jag ska för snart ska jag iväg igen. puss

söndag

Publicerad 2009-04-12 13:29:02 i Allmänt

ja vad säger man, påsken är nästan över.. den har varit både bra och väldigt dålig. i fredags var jag på kaffestugan hade himla roligt, kvällen slutade med att åka in på akuten och sy mitt öra, och ett uppsvullet blåmärkre över låret! kan knappt gå så ont gör det. igår började vi festa hemma hos linnea och senare vidare på hotellet i bispgården, hade roligt där ochså :)

idag söndag , blir nog lungt idag,var tänkt att dricka men har ingen lust och dessutom så har jag feber och ont i kroppen och känner mig hängig. farmor och farfar kommer på middag ochså :)

nu ska jag gå och vila en stund. hej

i vattnet simmar en ål.... SKÅL

Publicerad 2009-04-09 14:15:34 i Allmänt

I SKOGEN SPRINGER EN ÄLG...SVÄLJ!   ja det förklarar min kväll igår, en perfekt start på lovet! kunnde nog inte haft det roligare, nu hoppas man bara att påsken blir lika rolig och bra :)

tjing

sista dagen

Publicerad 2009-04-07 18:03:19 i Allmänt

 jag vill ha tillbaka mitt blonda hår!

jaja, sitter hemma nu , har precis ätit, åkte tillbaka till hammarn idag igen,eftersom jag alltid glömmer massa grejer. idag var det sista dagen på praktiken, känndes bra men endå dåligt! kommer sakna anna haha, anna var en speciell person men endå så jävla rolig:D efter praktiken mötte linnea mig så vi gick på stan, så jag kunnde köpa ett nytt tungsmycke,sen köpte jag en silver kula ochså, eftersom jag svalde dom. skulle behöva köpa lite andra saker ochså, känns så onödigt men tyvärr så måste ja.

idag tog jag ochså påsklov, skönt! så imorgon åker jag in till stan igen och super hjärnet med några av dom bästa=) 

åh klantigt

Publicerad 2009-04-05 20:33:30 i Allmänt

av mig... har redan lyckas svalt två av mina tungstavar! idag när jag låg i sängen och pratade i telefonen med carro så känner jag nått vast i halsen, ja då har man lyckas svalt den första! fick panik och hittade sedan min läkar kula, ja men självklart så sväljer jag den ochså, satt och åt ett päron sen så slank den kulan ochså så nu har jag ingen, inte bra eftersom hålet växer igen på nästan en natt, så nu har jag nästan ringt runt till dom jag vet har percing i tungan, som tur är så hade sanna så får låna av henne tills imorgon, får gå och köpa en ny då!

helgen har varit väldigt lugn, skönt! igår var vi på hotellet och kollade på film, 3 timmars jobb med projektor och en timmes film haha, lite onödigt. men mysigt. snart lov ochså skönt, blir nog utgång på onsdag, sen lär det blir rätt mycke supande i påsk. blir nog skoj! nej nu måste jag skynda mig ska gå och skölja ur hårtet med inpackning och sedan åka ner till sanna.

puss

!?

Publicerad 2009-04-04 18:17:58 i Allmänt

skulle vilja skriva hur mycke som helst just nu, skriva av all ilska jag har inom mig just nu, men håller det för mig själv, men stackas den personen som är med mig den dan när all den ilskan kommer ut!

fattar mig fan inte på visa personer, ni kan inte komma och vara sur på mig när jag inte gjort någonting, har inte gjort någonting fel! hade historian varit annorlunda kan jag förstå men nu är det inte så.. sluta bete er som 15!

jaja, ska väl göra mig klar, ska åka upp på hotellet senare och kolla på film med lite bättre personer :)

första april

Publicerad 2009-04-01 16:32:18 i Allmänt

redan först april,och ett stort grattis till nicke som fyller 18 idag=) idag har jag blivit lurad x antal gånger på skolan, måste vara väldigt lätt lurad av mig. gick på allt. sen lurade mattias mig ochså att han hade vunnit 25 000 kr på en trisslott imorse! var tydligen väldigt många som hade gått på det, han hade skrivit de på facebook, många av mina kompisar som kom fram imorse till mig och frågade om det var sant haha

nu har jag precis ätit mat,tacogratäng, nått som magda tipsade mig om =) tack . nu ska jag stöka undan all disk och göra mig klar för sen ska jag iväg till nicke och käka tårta:)


även att LADYGAGA ska till storsjöyran iår:D