Prenumerera och dela

Promenad

Publicerad 2012-10-31 19:14:23 i Allmänt

Skönt väder att vara ute och gå i, Natalie och Jag tog oss en sväng runt byn, sen började det snöa motvind så då var det inte lika skönt längre hehe.
 
Senaste två dagarna har jag inte gjort så mycket faktiskt, plugga och gjort dom vanliga vardagssysslorna. Imorse så skulle ju dom komma och titta på TV rummet, tror ni dom kom? jag ringde efter 2 timmar och då hade dom kört fel, dom hade åkt till det gröna huset brevid A-O haha, undra om det var jag som förklarade dåligt haha, så dom kommer imorgon 07:30, gäller att kliva upp tidigt, men och andra sidan så ska jag fara på skolan imorgon så måste endå upp tidigt:)
 
 
 

Tapeter

Publicerad 2012-10-29 17:35:51 i Allmänt

Varför ska det vara så svårt med tapeter ? för visa kanske det inte är så svårt, men för mig är de det!! jag vill absolut inte ha för mörka tapeter, jag vill ha ljust! men jag vill även ha en mörk vägg så det inte blir allt för kallt i rummet, har fortfarande inte köpt tapeter ennu, och på Onsdag morgon kommer dom hit och ska kolla lite.
 
Tv rummet skulle ha varit klart för ca 5 veckor sedan, jag blir besviken på den/dom som lovade att fixa tvrummet, men 5 veckor har gått och dom har fortfarande inte kommit fast dom lovat. Men jag hade tur att hitta någon annan, och som därimot lät trevlig:)
 
sen i veckan ska jag även fixa pajer inför helgen. och kläder också,varför ska det alltid va så jobbigt att välja kläder? :P
 
Jag och Julia har precis ätit middag, köttfärsfrästelse vart det idag. Joel sover och Ante är i Övik. Så jag satt mig här och vila på maten, då kommer Julia fram och säger- Här mamma får du så du inte fryser, också ger hon mig en diskhandduk:) gullplutt.
en bild på vår "mini" plutt. Sjuk är han , men endå så glad:)
 
 
 
 

Sundsvall

Publicerad 2012-10-28 22:03:45 i

Det vart en sväng till sundsvall idag endå, hade helt glömt bort att det var den här dagen Jag Michaela och Nettan skulle åka in och handla haha. Men det ordnade sig och vi for iväg. kom väl hem runt halv nio ikväll. Har inte ätit på hela dagen så mitt humör och energi var inte det bästa! men jag sitter och äter rester sen igår, potatis gratäng och lövbiff, de funkar det också. Ska lägga mig strax, ska ta det lungt i soffan ett tag först och hänga tvätt! hejsvejs:)

road

Publicerad 2012-10-28 12:18:49 i


idag känns som en tråkig dag, pelle och isak var inte hemma! så får se vad vi hittar på istället, ikea skulle va kul, men lite sent på tänkt! nån god mat skulle va gott, har ni något tips?

Julmust!

Publicerad 2012-10-26 22:10:27 i Allmänt

Det finns väl nästan inge godare? Jo det är väl klart det gör, men den är väldigt väldigt god enligt mig..
 
Julia fick sitt dagisfoto idag, ett kort såg hon iaf glad ut på :) sen tyckte jag det var lite tråkigt att på gruppfotot så kollar alla barnen upp i taket, inget barn kollar rakt fram mot kameran? det är ju lite tråkigt att dom knäpper ett sånt kort då man står och pekar dit dom ska kolla ( upp i taket ) dom var ju söt iaf, men endå .
 
Har väl inte gjort så värst mycket idag då jag känner mig halv dålig, Pelle, Micka och Isak kom förut och låna duschen, senare åkte vi alla ner på Pizzan och åt. Nu är det dax för mig att sova då jag ska upp 06.30 imorgon. snark!

Vilket väder

Publicerad 2012-10-26 13:50:56 i Allmänt

Imorse for jag in till stan igen för att hämta mamma på Akuten, på vägen dit var det ett bra före på vägen, men INTE hem, man såg ingenting, känndes som man skulle fara av vägen vilken sek som helst. puuh.
 
Svängde in i stugun för napp jakt, men dom fanns ju inte där heller:( vart tusan kan dom finnas? hittade i stan men då var det en mindre modell.. så säg gärna till om ni ska någonstanns där det kan finnas nappar!
 
Vad händer i helgen då? inte den blekaste.. imorgon jobbar jag, men bara till 14, känns roligt! sen jag började skolan har jag inte jobbat nått.
 
Nu ska jag ge Joel lite mat, sen städa lite, perfekt väder för det tycker jag.

Kul dag !

Publicerad 2012-10-25 17:57:05 i Allmänt

Idag var det en rolig dag på skolan tycker jag:) vi fick prova på "dockor" att göra venprovtagning, man sticker alltså i armen, (armvecket)  jag lyckades på första försöket att få blod, (stolt) haha. Sen fick vi göra ett vanligt stick i fingret också.
 
sen hade vi teori. När jag åkte hem började det snöa hur mycket som helst, mysigt, men det blir halt på vägarna, det tycker jag inte om. När jag kom hem bjöd mamma på pizza, gott, var hur länge sen som helst som man åt det. Sen har jag inte hunnit gjort så mycket, känner mig halv dålig i kroppen, mår inte riktigt 100, inte så konstigt heller, då alla i princip i min familj är sjuka..

Min tjej

Publicerad 2012-10-23 23:18:37 i



Denna söta tjej är bara bäst!! finns ingen som kan göra en så glad som sina barn! Julia har börjat sagt att hon vill gosa, så då ska man gosa ner sig på något lämpligt ställe med henne och bara mysa!! nu ligger vi i sängen och kollar på pippi, rätt som det är vänder hon sig om och lägger hennes arm runt mig och säger, eka dig mamma, och tar sin lilla hand och klappar mig på kinden, man blir ju bara så glad:) samma sak när hon ringer till Ante och säger godnatt så hör man, eka dig pappa. gullplutt. Denna ålder är verkligen rolig, det händer så mycket kul:) Idag åkte vi till stan, hittade inte det jag skulle ha, så irreterande!! men de kommer väl fler tåg..

Två sjuklingar.

Publicerad 2012-10-23 09:29:18 i Allmänt

Jag har två små sjuklingar här hemma, både Julia och Joel är sjuka.. Julia har haft feber och är snorig, Joel är väl mest tät och snorig, har även haft feber men den är borta , skönt.
 
Hade tänkt åka till Östersund idag, är några saker som jag måste ha innan Torsdag, men det kanske fixar sig endå. Får se hur barnen blir under dagen, måste endå åka till Stugun och köpa "nappar" i Söndags var det "kris" här hemma, Julias alla nappar var borta eller trasiga, som tur va så svängde vi upp till Dalle och Malin och fíck låna en av Melissas nappar, ( eftersom dom har lika ) men har hört att dom ska säljas i stugun på ica, här på hammarn har dom utgått i sortimentet.
 
 

Äntligen kan man andas ut och äta!

Publicerad 2012-10-22 17:52:35 i

har inte kunnat ätit på hela dagen, har inte kunnat varit mig själv idag. men nu har jag äntligen kunnat andas ut och nu lyxar jag till det med köttsoppa som är köpt på coop haha. nu ska jag fortsätta äta och sedan åka till mamma, världens bästa mamma!! sen vill jag även tillägga att jag älskar mina barn och sambo hur mycket som helst.

vilken värld vi lever i.

Publicerad 2012-10-22 12:33:00 i

punkt...

Kul att bada :)

Publicerad 2012-10-22 10:07:00 i Bilder Joel

Imorse efter Joel hade ätit gröt var jag tvungen att stoppa han i badet, men lika glad var han för det :)
 
Håller på att koka te till mig och Ante nu, det var ganska kallt inne när vi vaknade imorse, men det lär väl bli bättre under dagen. Jag måste verkligen ha tjocktröjor, jag har bara linnen sen sommaren ungefär eller kortärmat.

också kom det snö igen!

Publicerad 2012-10-21 14:19:00 i Bilder

 
I natt kom snön igen:)
 
Så idag var Julia på skolgården och lekte i snön :)
 
Mina små bustroll <3
 
Joel<3
 
 
 
 

Lördag kväll

Publicerad 2012-10-20 21:12:25 i Allmänt

Hejhopp. Lördag kväll och jag har precis kommit hem efter har skjutsat mamma till sjukstugan till doktorn, stackars lilla mamma.<3
 
Idag lagade vi plankstek till middag, mums! är fortfarande mätt hehe. I eftermiddags kom Carro på besök, satt och surrade en massa. Nu ska vi väl strax lägga barnen för natten, sen blir det väl soffan resten har kvällen:)
 
Mina hjärtan <3
 
 
 
 

Plugg

Publicerad 2012-10-19 09:24:00 i Allmänt

Idag ska jag göra arbeten här hemma, hoppas det går som det ska:) Julia är på dagis och Joel sover en? på helgerna när man kan sova, ja då vaknar han 7-8 men på veckodagarna ja då kan han sova hur länge som helst, knepigt det där, samma är det med en själv, man kan vakna på veckorna och är hur trött som helst, men på helgerna kan man vakna 7 och är tvär pigg.
 
Ihelgen har jag ingenting planerat, det visar sig väl vad som händer!
 
Den här lillplutten blir 9 månader idag.. NIO månader, helt sjukt vad tiden går fort!

Ang. skol/dagisfoto

Publicerad 2012-10-18 17:38:26 i

Jag blir lite irreterad på dom som tog dagis/skol foto iår. Hur kul är det egentligen att det står abc gruppen över halva fotot man ska köpa?? jag tycker det är fel, JAG tycker det är rätt så fult att det står det, eller jag stör mig mer på det, det tar ju bort lite av själva fotot, och de är vi föräldrar som ska betala för det så vi själva borde få bestämma om vi vill ha med loggan eller inte, enligt mig. Nog om det, idag var det första dagen för mig på skolan, pirrigt och nervöst, men det gick fint. hade världens huvudvärk när jag åkte hem idag, vilket bror på att jag varit spänd.. iaf så är det väkdigt intressant och det ska bli jätte kul :-)

hur länge sen??

Publicerad 2012-10-17 21:02:00 i Allmänt

Ja jag säger då det... det är ju tur man förändras med åren, varför hade jag inte färgat hår där? på den där tiden vet jag att jag gjorde mycket slingor, men såg det verkligen ut sådär..:P haha, Ja sen att jag alltid satt med tungan sådär för jag höll på med percingen, uuh.
 
Jaja, det är ju lite kul med gammla kort också. båda barnen sover? det är ju inte ofta det händer att båda sover klockan 9 på en kväll, så nu ska jag koka med en STOR kópp te:)
 
sen ska jag fixa lite inför imorgon:) hejdå.

Tröttmössa

Publicerad 2012-10-17 12:49:07 i Allmänt

Nu har jag precis vaknat, har sovit ungefär 2 timmar, men det var hur skönt som helst kan jag säga. Klev upp tidigt imorse och lämnade Julia på dagis och sedan for jag iväg till Bipsgården på skolan och fick lite uppgifter.
 
Nu hade jag tänkt fara ner på affären och handla lite mat, sedan köpa penna och block inför imorgon, imorgon sitter man vid skolbänken igen, haha:) kommer mest plugga hemma, behöver bara åka dit en gång i veckan, vilket känns skönt då jag faktiskt har Joel hemma och inte har någon dagis plats ennu. 

Pirr i magen

Publicerad 2012-10-16 17:26:54 i Allmänt

Är lite små pirrig i magen just nu, på Torsdag börjar jag plugga till undersöterska!!! men ack så kul det ska bli, jag längtar verkligen:)
 
Julia glad över snön som kommit:)
 
 
 
 

Snöööö

Publicerad 2012-10-16 10:07:19 i


Härligt med snö och mysigt:) MEN inte lika mysigt att fara till östersund i detta väder, men nu är vi iaf framme hel och hållen, det höll på att gå illa en gång, men som tur va var det pappa som körde så det gick bra. ska kolla på tapeter och ev köpa en ny jacka :) mamma är på medecin direkt och jag sitter i bilen med pappa. hörs:)

Bus

Publicerad 2012-10-15 16:54:19 i Allmänt

Bus i soffan här om kvällen:) gla skiten våran:)
 
Jag håller på att laga lyxmiddag idag, slog till med pärbullar:P det är ju så mycket godare att göra själv, men jag har inget recept på det heller så.
 
 
 

Måndag morgon.

Publicerad 2012-10-15 09:44:00 i Allmänt

Vilket strul igår när jag skulle gå och lägga mig, haha. Både Ante (ja som alltid) sover på sin sida av sängen, men sen Julia som låg i mitten av sängen, och Joel har fått något nyck att han ska alltid se mig tills han somnar, går jag där i från så skriker han, så det var ju bara att lägga han också i sängen med alla oss tills han hade somnat så jag kunnde bära över han, det slutade med att jag fick ha mitt huvud på nattbrdet, så ganska jäkla kul ut hahah!
 
Helgen har gått fort som vanligt, Pelle och Isak kom hit på Lördag morgon och hälsade på, mot kvällen hade vi bjudigt Dalle och Malin på middag. Igår hände väl inget speciellt? tog det lungt, men det var skönt, man behöver det också, hade aldrig kännt mig lugn om jag hade "massa måsten" hela tiden, hade bara varit gring haha.
 
Idag ska jag åka till stugun till tandläkaren på eftermiddagen, frågan är ju bara vart det är? jag har ingen aning, men det kan ju inte vara så svårt:) jag hoppas det inte blir någon dyr kostnad, sist Ante var till tandläkaren behövade han bara betala 5kr. Så kan ju hoppas det går lika bra för mig:)
 

<3

Publicerad 2012-10-12 23:26:06 i

Här ligger mina två hjärtan och dricker välling! vart väldigt sent för båda med läggningen, men så kan det bli ibland. Jag har ochså lagt mig, är väldigt trött, känns som jag knappt fick sova inatt. Ante är i garaget med Joel, dom försöker få igång Antes bil, vore roligt om dom fick det:) nu ska jag kika lite på tv, godnatt:)

vinst

Publicerad 2012-10-12 16:33:19 i


ibland kan jag också vinna! passar bra till helgen. :) nomnom..

mobil bilder

Publicerad 2012-10-12 00:12:28 i

medans jag väntar på att joel ska somna så lägger jag in lite mobil bilder.













Fint väder

Publicerad 2012-10-11 14:39:32 i Allmänt

Idag gick jag och hämtade Julia på dagis när det var så himla fint väder ute, så när vi kom hem så lekte vi lite på gården , men sen ville Julia gå in och leka istället.
 
 
Mina små guldklimpar!<3
 
Försökte att ta kort på båda två, vilket inte är så lätt! men två bilder iaf:)
 
 
 

stress

Publicerad 2012-10-10 12:28:34 i Allmänt

Har kännt mig stressad tills NU ungefär.. Började morgonen med att försova mig, så tyspiskt när jag skulle upp och bada Julia för det är dagisfoto idag, men vi han det också, kastade in oss i bilen och iväg på dagis, där Julia total vägrar att vara med på foto, gruppfoto gick super, men inte enskilda, inte ens när jag fick sitta med, typiskt tänkte jag då det är en perfekt julklapp att ge bort.
 
så jag for där ifrån, skyndade mig hem då Joel fortfarande låg uppe i sängen, skyndade att ge han gröt och på med kläder och sen vidare till Anna där vi skulle träffas halv 10. jag vart lite sen, men kom rätt bra tid endå:) vart bjuden på fika, gott:) sen ringde Ante och var tvungen att ha bilen och jag skulle hinna ner på dagis innan tolv igen för att prova ta ett foto igen. Gick super bra när jag hade sagt att - tar du kort nu kan du få en chokladboll sen, haha. ja iband måste man.
 
Nu är jag hemma och Joel sover och jag ska städa undan lite grann:) sen får vi se vad som händer.
 

tips

Publicerad 2012-10-09 23:04:14 i

finns det någon som kan ge mig ett bra tips på en bra foundation? någon som inte blir gul eller ger fläckar! var verkligen länge sen jag använde foundation då jag bara använt puder på sommaren, men mot vintern kan man vilja ha lite färg. just nu ligger jag i sängen, joel ligger brevid mig, han ville inte alls ligga i sin säng, så när han fick komma till mamma vart allt bra igen :) nu ska jag försöka sova, ska upp tidigt då de är dagisfoto imorgom, sen efter dagis ska vi åka några till anna och hälsa på :)

Lite att fundera över..

Publicerad 2012-10-09 10:43:29 i Allmänt

Just nu har jag lite att fundera över, eller HUR jag ska göra, vilken som blir BÄST! :) Jag har kommit fram till att jag ska börja läsa till undersköterska och det ska bli så kul, och jag är verkligen peppad till att göra det. Jag trivs väldigt bra med mitt nuvarade jobb, så jag känner att jag vill jobba med människor. för att utbilda sig till undersköterska behöver man inte bara jobba inom vården , det finns mycket annat skoj också.
 
Vill ju naturligvis börja läsa så fort som möjligt, men frågan är ju bara att jag TROR att jag är lite försent ute med att ställa mig i kö, i Bispgården har dom börjat en undersöterska utbildning men den hade redan börjat, så det var ju synd! men det finns andra lösningar som egentligen är klart, nu är det bara jag som ska sköta resten:)
 
Nog om det... sitter och väntar på Maria ska komma och hälsa på:) alltid lika kul, Joel ska jag strax lägga i vagnen, ska åka och lämna igen bilen till mamma först, vi vart utan bil igår då Ante måste fixa lite saker på den, så då fick jag låna mammas:)
 
Nu ska jag gå och slänga i en tvätt.. Hörs!
 
 
 

Måndag

Publicerad 2012-10-08 10:10:11 i Allmänt

Hejhopp.. Helgen är över igen, har varit tråkigt väder hela helgen, så i Lördags passade vi på att åka på djungelhuset med Julia, vilket var uppskattat,var skönt och behövligt att åka själv med Julia, bara jag och Ante.
 
Sen har vi mest bara tagit det lungt pga av vädret, igår kväll kollade vi på film och åt chokladfondue och ost och kex,mysigt och gott:)
 
Idag är det Måndag, får se vad som händer idag, Joel är fortfarande inge pigg, så typsiskt, vi kommer aldrig komma iväg på babysim:(
 
Nu blir det frukost!
 

lördag morgon

Publicerad 2012-10-06 08:35:49 i


lördag morgon , vi vaknade drygt för en timma sedan lika trötta och snoriga, när ska de ge sig? idag ska vi iaf åka in till djungelhuset, perfekt väder för det =)

Bullbak

Publicerad 2012-10-05 12:11:00 i Allmänt Bilder Julia

Vart inte så vi bakade bullar igår då klockan vart så mycket, men 9 imorse ställde jag mig och gjorde degen, sen var det bara att baka:) Julia tyckte det var skoj!
 
 
 
 

Kanelbullens dag!

Publicerad 2012-10-04 11:42:15 i Allmänt

Har ni bakat några bullar ennu? det har inte jag gjort iaf. Julia skulle säkert uppskatta det, men vi får se! kanske tar mig tid till det, ibland måste man ta sig tid med barnen och strunta i allt annat, enligt mig:)
 
Joel är fortfarande snorig, Julia är bättre. Jätte skönt väder ute idag, så idag blir det promenad. Har precis skickat iväg ett mail, hoppas på svar inom kort:) något annat roligt har jag inte att tillägga just nu.
 
Det vart ett väldigt kort inlägg, men uppdaterar mera senare!

Sjukling

Publicerad 2012-10-03 21:54:44 i Allmänt

Joel är sjuk igen.. små hoppande feber och jätte snorig, Julia är också snorig men ingen feber (en så länge ) idag känns som en bra dag, jag har varit ovanligt glad, har kommit fram till ett bra beslut idag, ett bra beslut som kan kallas "vuxenpoäng" jag hoppas bara att allt gå vägen, men det ska det nog göra, ska ringa och fixa lite imorgon angående det.
 
Hämtade Sofie från bion ikväll sen var vi ute och åkte lite bil och hoppades på att Joel skulle somna, när han är sjuk somnar han aldrig inne, men alltid i bilen? konstigt de där,när han inte är sjuk så är det bara att lägga ner honom så sover han inom några sekunder.
 
En annan sak jag funderat över är att jag verkligen vill ta mig i kragen och gå ner min graviditetskilo.. dom är fortfarande kvar, (Ja inte så konstigt när det inte ens var ett år sedan jag fick barn) men innan sommaren så gick jag ner alla mina kilo, meeen nu har jag gått upp några igen, och dom är hur svåra som helst att få bort! suck !! det här är ju små saker egentligen, men endå saker jag tänker på.
 
På söndag ska jag få klippa till mitt löshår, det ä alldeles för långt, så det blir nog bra.
Nu ska jag fortsätta läsa lite bloggar och kolla runt på vinterjackor.. någon som har tips på snygga vinterjackor?
 

liten och söt

Publicerad 2012-10-03 18:48:39 i



visst är den söt? hittade den idag på affären, god var den också för den är redan uppäten:p

söt

Publicerad 2012-10-03 18:46:35 i

glass är gott

Publicerad 2012-10-03 14:35:17 i



3 Bilder

Publicerad 2012-10-02 23:00:41 i Allmänt

 
 

Ullared

Publicerad 2012-10-02 15:06:41 i Allmänt

Är det någon som varit där? jag skulle så gärna vilja åka dit och handla, man hör ju så mycket positivt om det och att det är sååå billigt, men är det så himla bra grejer? ivilket fall så vill jag dit :) Malin är där just nu och jag undrar hur dom ens ska ta sig hem, de är sjukt vad dom har handlat haha
 
Just nu håller jag på att laga mat, blir tidig middag då vi ska bort ikväll och fika!
 
hejs

Möte

Publicerad 2012-10-02 11:10:04 i Allmänt

Har precis varit på möte, duschat har jag också gjort så nu är det bara resten kvar, suck! det tråkigaste som finns måste väl endå va att göra sig klar för dagen? veta vilka kläder man ska ha, fixa håret, som aldrig blir bra enligt en själv, sminka sig, ja allt det där..
 
Sofie fyller år idag, så grattis:) ska väl åka hem till dom senare ikväll och fika, mumms:)
 
Har inga roliga bilder att visa heller, men kan lägga in en bild på stortjejen våran:)

En sväng till östersund

Publicerad 2012-10-01 21:27:56 i Allmänt

Idag for vi in till östersund en sväng,Melissa och Malin följde också med, trevligt:) men vilka busiga barn vi hade idag, vi var helt slut efter 3 timmar så då for vi hem haha. Men hann det jag skulle göra iaf, köpa presenter till Sofie som fyller år imorgon. Köpte ett par byxor till Joel, och två par skor till mig, men fick ett par gratis, himla bra:) och snygga var dom. Hårspännen och strumpor till Julia.
 
Bild sen badet igår:)
 
busunge:)