Prenumerera och dela

Fredag

Publicerad 2012-08-31 15:29:58 i Bilder Emma

 Skönt med Fredag idag, Har inte gjort alls så många knop idag heller, har tvättat idag igen, håller på tvätta en matta nu som jag ska ha i köket sedan. Har varit ner på fiket och fika, sedan var vi och handlade Tacos till middag, mumms:) sen köpte vi lite fredags godis också, är det fredagsmys så är det ;)
 
Igår så var jag ju ner på byn och fick spå mig, var väldigt intressant men visa saker var inte som jag trodde att det skulle vara, men det var endå kul, men jag var så sjukt nervös, jag fattar inte varför jag var det, men jag bara var det endå, tänker inte berätta vad hon sa för det var ganska personliga grejer, men en sak som jag ska bära med mig och tänka på är att jag ska vara stolt för den jag är och sluta ha så dåligt självförtroende och det är exakt  vad jag har, och har alltid haft!
 
sen så är jag född till en diamat, det var ju kul att höra, haha, att jag är vacker, omtänksam, lyssnar alltid på folk, men att jag kanske inte alltid ska vara ett "stöd" för allla för då mår jag oftast  dåligt själv, och det är också sant.
 
Sedan hem åt mat, sedan for vi ner till Nettan som fyllde år och åt glass, sendan vidare till Dalle och Malin och åt smörgåstårta och fikade, vart bara där en kort stund då Julia var trött och klockan vart ganska mycket.

 
 
 

Idag ska jag spå mig ; )

Publicerad 2012-08-30 09:58:14 i Allmänt

Som rubriken lyder, idag ska jag spå mig för första gången imitt liv, jag hoppas det är som jag tror:) ska iaf bli spännande:)
 
Som sagt igår städade och tvättade jag exat HELA dagen, klockan 22:30 strök jag dom sista gardinerna jag skulle ha i sovrummet, känns skönt faktiskt, tvätt har jag fortfarande kvar, får man någonsin bort dessa tvätthögar? sen man fick småbarn får man tvätta exat hela tiden hehe.
 
idag fyller ju både Nettan och Dalle år, så idag blir det fika:) känns som jag kommer ha fullt upp hela dagen, så bästa att slita sig från datan, får väl se om jag delar med mig av någonting vad spådamen säger om mig;) hehe

Möblerat om

Publicerad 2012-08-29 18:30:43 i Bilder

Detta har jag hållt på med idag medans Julia var på dagis. Tyckte det vart bra, tror även Julia tyckte det, när hon kom hem från dagis sa hon, fint mamma, mysigt och tog i dom nya gardinerna! gullhöna.
 
 

Klipp Klipp

Publicerad 2012-08-28 11:36:21 i Allmänt

klippa gräset är ju faktiskt ganska skoj! haha
 
Har nyss varit ute och gått, så skönt, jätte fint väder ute :) nu äta lite lunch!

Stackars liten

Publicerad 2012-08-27 21:10:00 i Allmänt

Åhh jag tycker det är så hemsk när små barn blir sjuka, speciellt små bebisar, man är ju rädd på ett annat sätt när dom är små en när dom blir större. Joel är jätte skakis av sin höga feber och har svårt med andningen, hög feber , och krupp hosta,  han fick ett par nya tabletter av läkaren och dom hjälper faktiskt riktigt bra, så jag hoppas han får sova lugnt inatt, jag därimot kommer springa upp 100 gånger och titta till han, hur man är som mamma:)  man är ju orolig jämt, men det är nog alla mammor.
 
Joel har varit sjuk sen han föddes, han föddes sjuk och har fortfarande aldrig varit frisk en hel månad sen han föddes och är snart 8 månader, de kallar jag orättvist!!
 
Idag har vi inte gjort många knop, har mest varit på sjukstugan med Joel, var först där på förmiddagen så dom gav han adrenalin och sedan var vi där på eftermiddagen och gav han samma igen. När jag kom hem bakade jag och Julia chokladbollar , det är lätt man glömmer henne och låter henne komma i andra hand nu när Joel är sjuk och tar mycket tid, så tyckte vi kunnde få lite egentid att baka tillsammans, det tyckte hon om, men hon tyckte nog mest om att äta smeten en att rulla:)
 
Nu håller jag på att städa i kylskåpet, men satt mig här en stund för det vart så tråkigt;P men det är väl lika bra att få det klart...
 
hejs
 

Måndag morgon

Publicerad 2012-08-27 09:18:23 i Allmänt

Hejhopp. Här är vi trötta idag, har fått sprungit upp och ner hela natten,Joel är dunder förskyld, Julia är täppt hon också. Ska på HC senare idag, så hoppas dom hittar något fel, halv sex gick jag ut med Joel för att han skulle få lättare med andningen, till slut sov han sittandes i min famn, lillgubben min.
 
Lägger in några få bilder sen helgen..
 
 
 
 
 
 
 
 
 

otur

Publicerad 2012-08-26 21:03:11 i Allmänt

 
 
Min lilla älskling har sån otur, helt plötsligt så har han blivigt jätte täppt och rosslig, hoppas vi slipper sjukhus besök denna gång. Hade egentligen tänkt följa med Anna på babysim imorgon, men jag vågar inte chansa fall han skulle bli sämre! men hoppas jag kan följa nästa vecka, babysim är något jag alltid velat testa på, någon av er läsare som varit på det?
 
Nu är det välling dax
hejs

Fredag

Publicerad 2012-08-24 10:52:04 i Allmänt

 
hejhopp! Fredag idag, så skönt, fast egentligen har jag ju Fredag varje dag eftersom jag inte jobbar och är hemma på mammaledighet, men när det är Fredag så känns det endå extra skönt på något vis:) sitter och funderar ut vad man ska hitta på, har fortfarande inte fått på mig några kläder, sitter fortfarande med en handduk på huvudet sen jag duschade, och Julia är precis nybadad och Joel ligger ute och sover i vagnen.
 
Men ska nog ta mig ork till att klippa gräset, kanske....

gosen

Publicerad 2012-08-23 15:49:30 i Bilder Joel

Lilla hjärtat mitt<3
 
 

du är tjurig

Publicerad 2012-08-23 10:07:44 i Bilder Joel

 Den här lilla filuren vägrade sova igår kväll, han var tjurig men jag var nästa tjurigare.. han låg och prata, lekte, och skrek i mellanåt. Han skrek så högt så han väckte Julia, stackarn, hon var så gullig, - Sluta olen sluta! gå och lägg dig! sa hon. Men efter 12 så somnade båda två tillslut.
 
Fint väder verkar det ser ut att bli idag, äntligen! får se vad man hittar på idag, städa sa jag igår, men känns inte så lockande, men först nu SOLA!

Mys med Carro

Publicerad 2012-08-22 20:49:47 i Allmänt

Haft en mysig dag med min vän Carro idag:) for in till stan efter Sofie var färdig med håret, så vi gick på stan och kollade lite, hittade en tröja, och köpte lite saker till Ante, väntar fortfarande på ett par sjukt snygga jeans ska komma in,längtar!! sen gick vi och åt pizza på Athena, finns det några bättre och godare pizzor? nej jag tror inte det.
 
Nu är jag hemma, ska leta en väska åt Ante som far bort i natt, hum, vill inte alls sova själv hemma om nätterna, (ja jag är mörkrädd) haha, och samtidigt som jag letade upptäckte jag att jag verkligen behöver städa i ett av små "förråden" så det får bli imorgon när Jullan är på dagis.
 
 
 

22 Augusti

Publicerad 2012-08-22 09:26:14 i Allmänt

Redan Onsdag? och jag som nyss klagade på att veckan gick sakta, men där hade jag fel! Sitter och äter frukost just nu sen tar jag bilen och hämtar upp Sofie och skjusar henne till bispgården, hon ska färga håret hos Natalie, när hon är klar tar jag bilen och hämtar upp Viktor och vidare till Östersund för att umgås med Carro:) ska bli skoj.
 
Är det någon som vet hur man kontaktar blogg.se? via hotmail, provade en adress igår men den var inte giltig? :s

Lite nytt!

Publicerad 2012-08-21 21:45:07 i Hemma hos oss

Köket!
Bytte från sommar till höst!
 
Tv rummet
från sommar till höst, väldigt dåliga bilder, men så får de va!
 
En bild på tv rummet, nu ska bara tapeterna bytas ut så är jag nöjd!

Skilda föräldrar.

Publicerad 2012-08-21 16:53:43 i Allmänt

Tycker det är rätt intressant att läsa bloggar som skriver om barn med skilda föräldrar.

 

Jag tror att alla barn regerar väldigt olika, man kan känna oro, ilska, lättnad och sorg, men jag tror barn mår bäst av att bo tillsammans med sin mamma och pappa , men det är ju inte alltid det funkar och det är ingenting man kan rå för, men jag tycker absolut att man ska kämpa först för barnens skull innan man tar beslutet att flytta isär.

 

Trots allt så är det ju barnen som kommer i kläm, det är barnen som får flytta, först bo hos mamma en vecka, och har hennes regler där. Sen flytta till pappa en vecka med nya regler man ska följa, det känns som det aldrig riktigt blir ”lugn och ro” sen när man åker till pappa så saknar man mamma och när man åker till mamma så saknar man pappa.  Jag menar inte att skilsmässobarn alltid mår dåligt av att bo på två olika håll, man kanske inte alls hade fått en särskilt bra uppväxt om dom hade fortsatt bott kvar med varandra.

 

Själv så är jag inget skilsmässo barn så jag har ingen aning hur det känns, både min mamma och pappa bor fortfarande tillsammans och det är jag väldigt glad över.

Varför?

Publicerad 2012-08-21 08:31:38 i Allmänt

Varför kan jag inte se min enga blogg när jag loggar in på internet och söker på, www.saema.blogg.se de enda som kommer upp är min bakrund, ingenting annat ser jag, skit störande. Och det är bara nu när jag har den nya designen inlagd, när jag hade den gammla och sökte på min blogg då såg jag allting, vet någon varför? ser ni min blogg?

Godmorgon

Publicerad 2012-08-21 08:27:04 i Allmänt

Hejhopp.
Här är vi uppe med tuppen känns det som, var länge sedan vi klev upp strax före åtta. Julia ska på sin första dagis dag sen semestern,känns skönt att få in alla rutiner igen, och även jag får lite extra tid över.
 
Igår kväll kom Jossan till mig med egen gjord glass och snickerkakor och marianedrömmar, asgott:) så vi tittade på robinson och ensam mamma söker. Sedan vart det sängen för mig, man har ju inte samma ork längre att sitta uppe haha:P
 
Idag ser det ut att det ska regna hela dagen, trist, men ska nog åka till kärlarne och titta på några gardiner, och imorgon ska jag åka in till Östersund till Carro:)
 
hörs sedan.
 

Tjejsnack vecka 34

Publicerad 2012-08-20 11:55:33 i Tjejsnack

Kärlek
 
Minns du din första riktiga kärlek? Var, när, hur?
haha ja, när jag gick i 8an, andreas hette han! 
 
Minns du första killen du hade? Kommer du ihåg hur det var? Kändes?
vet inte om man ska kalla det sin "kille", sen minns man förstårs andra "pojvänner" mest tyckte man det var spännande.
 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Varför, varför inte?
Ja det gör jag, sen är det en annan sak hur länge det håller ..
 
Vad är kärlek för dej?
kärlek betyder ju så mycket,det beror ju på vilken kärlek det är, man känner ju en viss kärlek till sin sambo, en annan kärlek till sina barn, och en annan för sina djur tex. men kärlekt är ju oftast något underbart.
 
Har du en pojkvän/flickvän för tillfället? Hur länge har ni varit tillsammans, bor ni ihop? Distans? Om inte skulle du vilja ha det nu? Motivera.
 
Ja jag har en sambo som jag bor tillsammans med, som jag har varit tillsammans i 3år, 4 år i april, och vi har två barn tillsammans.

Helgen är över

Publicerad 2012-08-19 17:58:23 i Allmänt

Har precis ätit middag,stuvade makaroner och körv, hade egentligen ingen lust alls att laga mat idag.. har kännt mig halv dålig hela dagen, igår kännde jag mig bättre, men idag sämre, menmen så kan det va.
 
Igår for Jag Jullan och Joel med Nettan och Gunnar upp till Isak som hade kalas, Ante var med Larsa i sundsvall hela dagen. Åt tåta, och satt ute hela tiden, vart ju så sjukt varmt, dumt att klaga, men det gjorde jag! kanske var för man kännde sig inte riktigt kry. Sedan åkte vi till mamma och åt tacos, mumms, älskar tacos, skulle nästan kunna äta det jämt hehe. Gick ner till Malin till hennes jobb och hjälpte hon att handla till hennes tårtor hon bjöd på idag, mumms, och grattis igen till dig:)
 
lägger in lite blandade bilder sen helgen.
 
 
 
 
Julia ville ju så gärna ha en häst igår, men den där verkade duga lika bra:P
 
 
 
 
 

Lördag

Publicerad 2012-08-18 10:50:28 i Allmänt

strålande sol när man vaknar upp imorse, underbart:) inte nog med det, när jag vaknade strax efter 10 så sov båda barnen?? vad hände ? det händer aldrig, annars är det dom som väcker mig hehe. men nu är lugnet borta, och det är full rulle igen, tänkte lägga in en bild på lamporna :P
 

Nya lampor.

Publicerad 2012-08-17 22:01:15 i Allmänt

Köpte nya fönsterlampor till tv rummet idag, riktigt fina och söta ;-) är less på alla lampor som ska stå hela tiden, så nu vart det hängande.
 
fick även upp lampan jag köpte på IKEA "marskros" tycker den vart bra, får man upp lite nya grejer blir det genast finare , sen är det ju 1000 saker till jag skulle vilja göra innan jag är nöjd, men det får bli senare. Imorgon ska vi upp till Isak på kalas:) sen vet jag inte alls vad som händer i helgen, men nästa helg skulle jag vilja göra något skoj, ingen som har nått på g ;)
 
Sitter och väntar på att en ny design ska komma upp, ska bli spännande och se vad det blir för något, blir säkert fint:)
 

Östersund.

Publicerad 2012-08-17 10:27:44 i Allmänt

Dessa skor köpte jag igår när jag var in till östersund, dessutom för halva priset:) riktigt snygga och sköna skor var det.
 
Var med Joel på sjukhuset också, ska gå på koll var 3e månad nu framöver för hans astma. Jätte fint väder var det igår, ser ut att vara lika fint idag, hoppas det, har satt på mig linne och shorts. Hade tänkt gå på lekparken med Julia, men får nog ta bilen dit ner, känner mig inte alls riktigt 100 idag, vågar knappt äta för det känns som jag kommer spy, hej magsjuka!
 
 
 
 

Tjejsnack Vecka 33

Publicerad 2012-08-15 14:31:11 i Tjejsnack

Tänkte köra lite tjejsnack varje vecka, är ju lite kul faktiskt. (så länge jag hittar för varje vecka vill säga)
 
Iköket:
 
1. Vem är det som lagar maten hemma hos dig?
Jag själv.
 
2. Har du någon särskild strategi för att bestämma vardagsmat?
Nej men det kanske skulle behövas.. :P
 
3. Vad åt du till middag igår?
inbakad kassler med vitlökssås och ris.
 
4. Ditt bästa tips på snabb/enkel/god/billig vardagsmat?
jag är sååå dålig på att komma på vaträtter varje dag, men det ska vara billigt, gå snabbt, enkelt och gott, så kan tyvärr inte ge något tips.
 
5. Favoriträtt?
grillat, tacos, och kina
 
 

10 Frågor

Publicerad 2012-08-14 21:26:52 i Frågor och svar

1. Vilken årstid är bäst och varför?
sommar helt klart, man kan sola, bada, gå i lättklädda kläder, äta massa grillat + att allt är lite roligare på sommaren faktiskt, MEN kan inte påstå att vi direkt haft en bra sommar i år, tummen ner!
 
2. Vilken app anväder du mest?
instagtam anväder jag flitigt
 
3. Har du någongång snattat och såfall vad?
ja haha, nån cokladkaka och nån tablettask när man var mindre.
 
4. Äter du alltid samma sak till frukost eller varierar du dig varje morgon?
Det är lite olika faktiskt, macka o yoghurt eller fil, eller ibland bara en macka och ibland inget alls.
 
7. Vad sa du till folk att du skulle bli när du var liten?
dagisfröken.
 
8. Vilken är din favoritrestaurang?
kina kanske...
 
9. Läser du Blondinbellas blogg?
förut, men inte längre.
 
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
ja det gör jag.
 

 

 

 

 

latar mig

Publicerad 2012-08-14 17:32:19 i Allmänt

ligger ute och latar mig i det härliga vädret som vart nu ikväll:) Julia ville äta ute så då gjorde vi det. är ganska trött efter att varit på ikea och åkt bil idag, är förvånad över hur lite jag handlade på ikea, men har istället med mig mera pengar hem:) hämtade sofie idag också fick ett linne och en stor toblerone, vit choklad, så snällt:)                           nä nu plocka undan maten. tjao

Dalle 30 år i bilder,väldigt oseriösa & suddiga HAHA

Publicerad 2012-08-13 11:08:00 i Bilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredag 10 Augusti

Publicerad 2012-08-10 17:19:34 i Allmänt

hej på er. 
 
Sitter vid datorn i brist på annat, joel sover, julia följde med mamma hem en stund, och maten står på spisen och väntar på att få bli klar, har gjort lövbiffgryta, med pasta och sallad, så jäkla gott.
 
Idag har jag och mamma hjälps åt att olja in en liten del av altanen ( allt som är under taket ) så nu är det gjort. får göra ute delen senare, på söndag kanske eller någon dag till veckan. Har varit på systemet också och handla lite tills imorgon då vi ska på Qulibacken, skoj!
 
så mycket rolig har inte hänt i dag faktiskt, skönt att bara ta det lungt, Julia och Ante var till Junsele här om dagen, så funderar på att åka på Jamtli någon dag, men man vill ju att det ska vara fint väder när man åker dit. på Tisdag har jag tänkt åka på IKEA (äntligen) för då ska jag hämta Linnea och Sofie vid flyget.
 
 

Fredag 10 Augusti

Publicerad 2012-08-10 17:19:18 i Allmänt

hej på er. 
 
Sitter vid datorn i brist på annat, joel sover, julia följde med mamma hem en stund, och maten står på spisen och väntar på att få bli klar, har gjort lövbiffgryta, med pasta och sallad, så jäkla gott.
 
Idag har jag och mamma hjälps åt att olja in en liten del av altanen ( allt som är under taket ) så nu är det gjort. får göra ute delen senare, på söndag kanske eller någon dag till veckan. Har varit på systemet också och handla lite tills imorgon då vi ska på Qulibacken, skoj!
 
så mycket rolig har inte hänt i dag faktiskt, skönt att bara ta det lungt, Julia och Ante var till Junsele här om dagen, så funderar på att åka på Jamtli någon dag, men man vill ju att det ska vara fint väder när man åker dit. på Tisdag har jag tänkt åka på IKEA (äntligen) för då ska jag hämta Linnea och Sofie vid flyget.
 
 

Panda DA Panda

Publicerad 2012-08-09 21:27:17 i musik!

huvudvärk!

Publicerad 2012-08-09 17:59:25 i Allmänt

ja jag får fan huvudvärk av folk som tror dom kan bete sig och göra precis som dom vill, jag accepterar inte det här nå längre!                         just nu spöregnar det ute så jag kan inte göra det jag tänkte! kanske får fortsätta baka, förut idag bakade jag och julia en morotskaka, så kanske bakar en snoddas nu, är ju roligare om man kan bjuda på fika om någon hälsar på:) 

Lyckligare nu!

Publicerad 2012-08-08 16:26:36 i Allmänt

Jag har sökt den värmen
Den värmen som man får när nån är hemma
och  inte bara plötsligt går sin väg
och varken säger vart han ska och vad  han gör
Det är väntan som fördärvar och förstör

Jag har vakat många nätter
Förhandlat med mig själv
Jag har sagt “du borde  lämna denna mannen nu ikväll”
Det tog allt för många år
för mig att bli  äntligen bli fri
Det har slitit mig itu
Det fanns ingen bara du
Men jag  är lyckligare nu
Jag är lyckligare nu

En väldigt väldigt bra låt, som går rakt in i hjärtat!
 

Tatuering

Publicerad 2012-08-08 12:31:59 i Allmänt

Jag vill göra en till tatuering, men frågan är vart någonstanns på kroppen??  det är skit svårt att veta tycker jag, det kommer ju alltid sitta där sedan, så det gäller ju att bli nöjd.
 
Annars då? nja sådär, har ju varit roligare och bättre! jag tänkte alldeles strax sola en stund, så skönt och avslappnande. sedan invänta Natalie.
 
 
Igår hade jag och Julia en myskväll innan vi gick och la oss!<3
 
 
 
hejsvejs.

frissan!

Publicerad 2012-08-07 16:36:24 i Allmänt

Idag var jag till frissan Natalie och fick mitt hår färgat, så skööönt! behövdes verkligen, och skönt att gå till någon som gör det riktigt istället för att man ska fippla på själv. Bjöd på go fika gjorde hon också, och såklart massa prat!
 
Blir bjuden på mat hos mamma och pappa idag, eftersom jag numera är själv hemma. Imorgon åker min lillasyster till Englad till min storasyster och hennes två barn, hade jag haft råd hade jag packat väskan och tagit med mig barnen och följt med.
 
 

Fredag

Publicerad 2012-08-03 11:04:39 i Allmänt

 
Härliga Fredag eller? inte direkt det spöregnar ute, men vad gör det, jag ska ju endå jobba idag. imorgon jobbar jag min sista dag på schemat, sen är jag ledig, skönt faktiskt, känns som jag tagit på mig lite väl mycket jobb den senaste veckan, eftersom jag fortfarande inte har barnomsorg till Joel så är det lite besvärligt med barnvakt, och han vaknar fortfarande på nätterna, så man får riktigt aldrig sova "klart" innan man ska upp på jobbet.
 
Har inte funderat ut vad som händer i helgen ennu, men får ta dagen som den kommer. När det är sånt här väder kan man lika gärna börja höst städa lite, känns som att sommaren är över på något vis.
 
 
Nu ska jag stoppa Julia i ett bad och sedan mata Joel.
 
Trevlig helg.

Torsdag!

Publicerad 2012-08-02 11:53:43 i Allmänt

Två dagar kvar sen är det helg, skönt :)
 
Börjar jobba klockan 16 idag, innan dess har jag inte funderat ut vad vi ska göra, egentligen finns de massor att göra hemma, men jag har inte riktigt någon ork till det.
 
Sitter och kollar runt och försöker hitta något att ha på mig tills nästa helg, då det är fest på qulibacken. men hittar ingenting! kanske får åka till stan en säng, eller sundsvall, var år och dar sen jag var dit sist känns det som!
 
   
 
Bilder på Julia sen förra sommaren, var tog min lilla tjej vägen? gud vad hon har blivit stor, det är på kort man ser!
 
 
 
 
 

TRÖTT!

Publicerad 2012-08-01 16:03:53 i Allmänt

Jag tror det är flera som är trött mer en jag? lill gumman, satt och pratade med Ante i telefonen så tyckte jag att det vart lite väl tyst, kollade vart julia tog vägen och hittade henne på golvet såhär.. det är tufft att kliva upp tidigt och åka på dagis, började jobba 7 idag, gick jätte bra förutom att jag var skit trött, somnade inte förens klockan var runt halv tolv, sedan han jag bara sova någon timme innan Joel vaknade och skulle ha mat, sen ringde väckarklockan halv 6.
 
Sitter och väntar på att Jossan ska komma, hon är bra snäll hon som kommer och ställer upp att vara barnvakt medans jag åker på affären. Båda sover så känns dumt att väcka dom bara för att åka på Ica, sen går det ju så mycket snabbare om jag åker själv också.