Prenumerera och dela

00:10

Publicerad 2009-03-31 00:11:26 i Allmänt

ligger och försöker sova men det går verkligen inte, har världens huvudvärk & mår illa, så passar väl på att skriva lite då. imorse var jag hur nära som helst att försova mig, skulle upp fem imorse eftersom bussen gick halv sju, hade inte pappa kommit och väckt mig kvart över fem så hade jag aldrig tagit mig upp.

helgen gick snabbt som vanligt, lördagskväll var vi några som badade badtunna i skaltjärn , trevligt, visa vart ju fullare en andra! haha, själv drack jag inte så mycke, började må illa måste ha varit för de va alldeles för varmt i vattnet! sen åkte vi på fest ,träffade lite oväntat folk som ja inte hade hoppas på att träffa med tanke på hur du gjorde sista gången vi sågs! undra vem som beter sig som en 15 åring? jaja jag och deborha hade iaf skoj=)

söndagen var rätt seg men slapp, låg bara hemma på soffan och inte gjorde någonting, men de behövdes! nu väntas en vecka istan,men de ser ut att bli rätt slapp, och på fredag är man ledig, skönare!

nu ska ja sova, försöka iaf! kram

fredag

Publicerad 2009-03-28 12:31:18 i Allmänt

är alltid en bra dag, fast idag är det lördag, lite sämre dagar! man mår inte alltid som man ska på dom. igår vart de fest igen, skulle vara nykter i helgen lovade jag mamma, men såklart så dök det upp annat.

och ikväll kanske det blir badtunna :) blir nog skoj. skulle egentligen åka till sundsvall igår men hade ingen skjus hem idag och eftersom dom har tagit bort alla bussar som går hem på lördagar så kunnde jag inte åka, typiskt! men jag hade minst lika roligt här hemma igår så det gör mig inget=)

nej nu ska jag gå och göra mig klar, för sen ska jag bort igen, hehe känns som jag aldrig är hemma nu förtiden, alltid är man ute på nått.

tjing

alla som inte dansar

Publicerad 2009-03-26 15:43:23 i Allmänt

kvällen igår hade faktiskt kunnat varit bättre! men ja klagar inte, full vart jag och kul hade jag! sista timmen på krogen minns jag inte ens! började kvällen att vi var ute och åt på athena pizza & cider=) sen gick vi till mig och spelade kungen och drack, runt halv 11 gick vi på krogen, inte alls så mycke folk som jag trodde, men när klockan vart 12 var de massa folk uppe på dansgolvet :) träffade många personer som man inte sätt på ett tag så det var kul, dock ångra jag att jag träffade visa, kommer ha sån sjukt ångest imorgon på skolan ! vill inte ens kolla på bankomat kortet längre, tur att man vart bjuden av lite olika personer ochså hähä .

när jag vaknade imorse var det både personer jag kännde och inte kännde i lägenheten haha .. lägenheten ser förjävlig ut gruvar mig för att börja städa,men det är skönt när det är gjort så ska nog börja med det!

men innan det så måste jag säga att jag är sjukt besviken på visa av mina kompisar!

min dag idag=)

Publicerad 2009-03-25 01:17:03 i Allmänt

äntligen så har man fyllt 18 år :) äntligen så är man nog stor för att gå på krogen hähä

så ikväll blir det att inviga krogen tillsammans med några andra ny fyllda 18 åringar och några gammla 18åringar :) men först blir det att äta ute och sen förfesta! kvällen kommer nog bli hur perfekt som helst. skriver mera imorgon om hur kvällen/natten var :)

ha en bra kväll för det ska JAG HA!!

14:30

Publicerad 2009-03-21 14:26:27 i Allmänt

tillbaka till hammarn igen, igår åkte jag och mamma in till stan och handlade lite presenter till mig, eller jag fick visa lite saker jag önskade mig, så nått som jag pekade ut hoppas jag att jag får :)

igår åkte jag på fest i bispgården, och hade hur kul som helst, verkligen kul att träffa folk som man inte träffade på verkligen hur länge som helst, så det var kul=) senare åkte vi på efterfest på hammarn,sen runt halv 7 väckte jag mattias som hade däckat i soffan och gick hem.

vaknade av att sanna ringde och väckte mig runt halv 2, så nu låter det som att det blir en återställare ikväll igen ;D full fart igen. nu sak jag gå och äta lite så man kanske piggnar till.

sup och svälj trevligt helg.

ondare

Publicerad 2009-03-19 16:54:20 i Allmänt

ont i hela kroppen, hoppas jag inte börjar bli sjuk, inatt sov jag nästan igenting, men har tagit två alvedon så kanske börjar släppa lite senare.

idag satt jag och carro och planerade våran födelsedag, längtar bara ennu mera nu:D så på onsdag blir det utgång, på fredag åker jag till sundsvall och festar där, sen blir det nog party på lördag ochså, låter inte alls fel :D sen nån dag så måste jag plarnera min fest som jag ska ha, ska få ha hela huset för mig själv, vore ju säkert roligare att ha den istan men eftersom min lägenhet inte är så stor , så passar jag hellre på att ha festen i ett hus istället för en jätte liten lägenhet.

nu ska jag äta mat. ciao

nio dagar kvar

Publicerad 2009-03-16 20:24:16 i Allmänt

tills min födelsedag , tyckte nyss carro och jag räknade från 100, och nu är det bara nio dagar kvar:) tiden går alldeles för fort. tyckte nyss jag fyllde 15 och jag och carro var alltid ute och åkte på min röda moppe haha , stackars den som köpte den sedan, vet inte hur många gånger jag och carro for åt helvete med den moppen, minns en gång när vi vart jagad av polisen så vi genade vägen genom skalgärd där man absolut inte fick göra.. men lite smart var vi, för en bil skulle inte få plast på den smala genvägen vi tog haha! så när vi skulle hem senare var vi nära på att köra över en grävling ,men vi klarade oss.. vi lever en idag :D

imorgon börjar jag klockan sex på morron känns inte så himla lockande, men skönt sen när man får sluta tidigt och dom andra nästan nyss börjat. ska få vara med i frukosten så det kanske blir kul:)
nu ska jag ta och göra någon nytta!

......

Publicerad 2009-03-15 17:58:42 i Allmänt

just nu litar jag inte på någon längre... och du var den sista personen jag trodde skulle göra såhär, säga sådär! fattar inte hur en människa kan sjunka så förbannat lågt! men du är väl som alla andra, fattar inte ens vad det är för sak att bråka om har ni hört talas om kompisar! fattar precis vad du ar hållt på med, dina uträkningar på allt.. genom att fråga andra och be dom fråga mig! patetisk människa är vad du är!

jaja, malin sov här inatt. vaknade runt 10, fattar inte hur vi kunnde vakna så tidigt. sen när hon åkte hem, la jag mig igen, somnade och vaknade 5, så nu har jag packat och gjort de sista klart för stan! ennu en vecka på praktiken, nu har jag ingen alls lust att gå dit längre. men för hoppningsvis går veckan fort.

fick reda på en jobbig sak nu, en nära person dog inatt, hoppas att du får det bra där du hamnar, varför ska just allt hända på en gång?

rip<3

lyssna

Publicerad 2009-03-14 14:14:28 i Allmänt

soulja boy - kiss me thru the phone denna låt har blivit min favorit nu i veckan.

veckan som har varit har gått så otroligt fort, när man har nått att göra så rinner bara tiden iväg. åkte hem på hammarn igår så skönt, åkte på fest på kvällen, fullare vart man. men gratis är gott;) idag mår jag inge vidare, men man mår som man förtjärnar. men jag klagar inte.

ska snart ta och göra mig i ording får främmande strax, men först ska jag nog lägga mig ..känner att en alvedon och sängen lockar mig mest! och musik såklart.

tjing


 


torsdag

Publicerad 2009-03-12 15:41:33 i Allmänt

bestämde mig för att dricka igår endå, så det vart utgång började hemma hos carro och senare tog vi bussen till hellström, sen slutade kvällen här som vanligt haha men städade det lilla som var igår innan jag la mig så nu ska jag bara diska, sen är det rent och fint igen.

ska byta sängkläderna ochså för det är massa tandkräm på det, micke däckade såklart i min säng, sen skulle dom vara jävlig och smeta in han i tandkräm.. ja en skratt fick man ju. idag var det sista dagen på praktiken för den här veckan skönt, är helt slut efter att ha städad massa stökiga rum.. en positv sak var väl att jag träffade evert ljusberg, han bor på hotellet där jag praktiserar. :)

ne undra om man ska ta och lägga sig en stund och sova, vart ju inte allt för mycke sömn inatt!

ps, jag har namnsdag idag emma vicktoria :)

praktik dag två

Publicerad 2009-03-10 23:25:02 i Allmänt

idag var det andra dagen på praktiken, gick bra:) sittar bara mest ner, finns liksom ingenting att göra, så hoppas det endras på det, drygt att bara sitta och kolla på klockan och vänta på att tiden ska gå, men imorron kommer 19 stycken norskar och ska bo på hotellet, så förmodligen så kommer det finnas massa att göra sen, och popcorn kommer ju ochså så haha.

annars då så har jag haft fullt upp, igår var jag på körfältet och idag ute på frösön. imorron kanske det blir att dra på fest, men har inte bestämt om jag ska dricka eller inte, får se!

nu ska jag gå och ta reda på berget av disk . hej

2 dagars

Publicerad 2009-03-08 12:33:15 i Allmänt

är över.. är rätt så sliten nu! fast inte lika sliten som i fredags, den natten/morgonen tog verkligen kål på mig ! fast är det inte så det ska vara, tror jag kom hem runt halv 6-6 . inatt kom jag hem klockan 4 och deckade på en gång, vaknade halv 7 att jag fortfarande låg med kläderna på haha, men sen bytte jag om jag la mig och vaknade 11 av att mamma kom in,

ska strax hoppa in i duschen så man känner sig lite piggare! sen ska jag städa på rummet, sen packa sen blir det till att åka tillbaks till stan igen, så då ska jag ringa markus får väl se vad vi hittar på, sen så ska jag vara med carro ochså, hon ska bo hos mig en tid framöver, :D får väl se om vi kommer va levande när 2 veckor är över! haha

ha det bra. puss

fredag

Publicerad 2009-03-06 12:12:16 i Allmänt

sista dagen på lovet då, lovet har gått så otroligt fort, känns som jag inte har gjort någinting, fast egentligen så har jag gjort massa saker. inatt sov linnea hos mig så slapp jag sova själv, hatar att sova själv här hemma, vi åt massa onyttiga saker i går som tex, kladdkaka, chips, popcorn, godis, dricka, sen åt vi hammburgare och strips till middag, så just nu skulle jag behöva gå 3 varv runt kullsta!

ikväll är det fest som står högst upp på listan, så ikväll nås jag på telefonen.

tur

Publicerad 2009-03-04 21:22:07 i Allmänt

tur att jag inte slingade hela håret, testade bara att slinga lite av håret eftersom jag inte skulle veta hur resultatet skulle bli, tur är väl det! för det vart inte alls som jag ville! så nu blir det till att boka tid hos en frisör i veckan och fixa hela håret :)

tog bort allt löshår ochså, skönt! så nu ska jag låta håret vila en dag, sen åker det fast igen :) har inte så mycket mera att skriva, snart är lovet slut sen har man praktik i två veckor skönt, sen veckan efter det fyller jag år, så då går jag bara måndag tisdag sen på onsdagen fyller jag år så då måste man ju inviga krogen. :D