Prenumerera och dela

far & dotter

Publicerad 2010-06-28 20:28:35 i Allmänt


söt bild va:) tog den i går kväll.

imorgon blir Julia hela 3 månader! vart tar tiden i väg egentligen, den sista veckan har hon utvecklas så hima mycket! så himla kul att se för varje dag vilka framsteg hon gör. imorgon ska hon ta sina två första spruter, men det kommer nog gå bra hoppas jag!

idag så var vi in till stan, jag och ante for på barneshus och kollade på en vagn som man kan ha bilbarnstolen i, hur händigt som helst! så nästa vecka när rätt färg har kommit hem så ska vi köpa den. ante klarade även sitt släppkort idag:) så nu ikväll har vi ätit tårta! gött.

äntligen så vart min moppe såld idag:D så nu är det bara att börja tapetsera! kul ska lägga undan lite pengar ochså så man kan ha till någon semester:)

grillat

Publicerad 2010-06-27 18:22:22 i Allmänt

mumms, vi har precis ätit grillat! jäkligt gott blev det, finns inge bättre en på sommarn att grilla! julia har precis somnat en stund, få se hur länge hon lyckas sova, 10 min kanske? hehe ne men en timme iaf så hinner jag plocka i hop lite här hemma, ska ta matt tväten vi lånade av mamma och pappa och tvätta mattan i vardagsrummet, det behövs verkligen skulle helst vilja ha en ny matta som jag sett på ikea, men den får man köpa när man har råd! ne kanske ska gå och plocka ur diskmaskinen

tjing

sötast

Publicerad 2010-06-26 15:40:37 i Allmänt

onsdag

Publicerad 2010-06-23 14:03:42 i Allmänt

hej.

onsdag idag halva veckan gått. idag har jag städat och snart ska jag rensa lite på gården . ska nog åka ner på byn och kolla på tapeter, har bestämt att jag ska tapetsera om hallen nere och trappen upp och hallen uppe! förstår inte hur dom tänkt, blått nere i hallen och orange färgat upp i trappen och hallen uppe! skulle vilja ha en och samma färg i trappen och hallen, skulle bli mycke snyggare! så ska börja bara jag får pengar.

igår var jag och hälsade på pappa på sjukhuset. får hoppas han kommer hem snart! han hade verkligen tur som överlevde! iband finns det någon mening med allt fast jag tror att alla saker händer av en anledning och att hans tid var inte ute en, får hoppas han kommer hem innan midsommar, skulle va tråkigt om han fick fira den på sjukhuset.

julia sover fortfarande en, trött lite dam inte ofta hon sover på dagarna längre, men nu har hon sovit i tre timmar.

bild

Publicerad 2010-06-22 10:29:33 i Allmänt


 mina älsklingar:)

måndag

Publicerad 2010-06-21 15:37:20 i Allmänt

och jag är trött. inte varit mycke timmars sömn i natt inte! tror jag gick och la mig runt halv 2 inatt, och när jag vaknade till halv 4 satt ante och matade julia , jag hade inte ens hört att hon legat och grinat i ungefär 10 minuter tur ante hörde henne fast han satt nere. hehe jag måste varit helt borta!

nu ska jag ner på byn och kolla på blommor som ja ska plantera, sen ska jag försöka mig på en ny maträtt med kyckling som jag hittade på internet, älskar kyckling, har ni något gott recpet på kyckling så skriv gärna det!

puss

nytt inlägg

Publicerad 2010-06-19 16:55:26 i Allmänt

skulle någon vilja göra en design åt mig?

just nu gör jag inte så mycket har precis matat julia med ersättning och nu ligger hon i bilstolen och sover. när julia börjar blir grinig pga att hon är trött då sätter man henne i bilstolen och lägger en filt brevid och gungar henne lite lätt då somnar hon på direkten hehe.

har gjort fot av tryck och hand av tryck på henne idag, gick ganska bra! ska sätta in en kort brevid så är det klart sen!

nu vet jag inte alls vad jag ska göra, är ganska less för de finns absolut ingenting att göra!

lördag

Publicerad 2010-06-19 11:10:07 i Allmänt

begravningen igår var väldigt jobbig,de fälldes många tårar! men det var även den finaste begravningen jag varit på. niklas hade säkert tyckt att den var helt perfekt.


idag lördag så skulle egentligen jag och ante fara på dragrace men blev tydligen ingenting! så istället får jag åka till birsta istället, så less att bara sitta inne och inte göra någonting och har endå klivit upp och gjort mig klar! så ska köpa en byro till julia! hon behöver verkligen en byro för att ha sina kläder i lådan under skötbordet är propp full och går knappt att stänga.

skit väder ute. så tråkigt, när ska det egentligen bli sommar? hoppas att sommaren kommer efter midsommar. när vädret ute är dåligt så blir man på så dåligt humör. men är de fint väder så blir allt betydligt roligare och man blir på glatt humör.


<3

Publicerad 2010-06-18 11:13:27 i Allmänt

nu är dagen här, dagen som jag har gruvat mig för hela veckan.. idag måste vi säga hej då till niklas! allt känns så ofattbart. idag på begravingen ska jag sitta och tänka på allt kul vi gjort tillsammans och minnas alla roliga stunder med dig.

onsdag

Publicerad 2010-06-16 16:31:00 i Allmänt

imorgon torsdag sen fredag, vart tar dagarna iväg engentligen!? har inte så mycket att skriva egentligen mest bara tidsfördriv har inget internet hemma för tillfärligt få se om ante fixar det idag, så lånar mammas data lite snabbt innan jag ska åka hem och börja med maten.

idag kom maria till mig och hälsade på, vi fikade, pratade, och var nere på byn! trevligt:)

lägger in en bild på vårt lilla troll

hon ser lite sur ut, men det är hon inte! hon ler och jollrar på hela dagarna:)

grattis

Publicerad 2010-06-14 13:04:51 i Allmänt

till världens bästa mamma som fyller år idag!:)
& till världen bästa syster som ochså fyller år idag :)

jag måste nog ha världens bästa mamma, hon har alltid hjälpt mig och alltid funnits där när jag har behövt henne.
min förskyldning sitter fortfarade kvar! knaprar halstabletter till tusen, men inte blir det någon skillnad. har knaprat alvedon ochså så känner inte av att jag har någon feber idag iaf.

ska försöka göra mig klar nu och gå ut en sväng sen vänta på att ante ska komma

pusshej

sjuk?

Publicerad 2010-06-13 22:12:24 i Allmänt

tror jag börjar bli sjuk igen.. har fått jätte ont i halsen och är svullen på höger sida så ska ringa doktorn imorgon bitti. tror även julia börjar bli sjuk, hon har inte varit sig lik idag, mest bara sovigt och varit gnällig, ante är ochså förskyld, så lika bra alla är sjuk sammtidit istället för man ska ligga i omgångar.

just nu sitter ante och viktor och spelar tv spel som vanligt när vi är här hehe så ska väl far hem efter det! längtar till sängen, känner mig febrig. godnatt.

uppe med tuppen!

Publicerad 2010-06-12 06:45:14 i Allmänt

det är första gången på 2 månader som jag är uppe med julia så här tidigt! det har aldrig hänt. men hon vart ganska pigg när hon hörde antes väckar klocka, förstå inte hur lätt väckt hon kan vara hehe men ska snart försöka få hon att sova igen, just nu sitter hon i babysittern och leker med hennes babygym, det tycker hon är kul! hon har lärt sig att ta tag i sakerna själv, så då blir det extra roligt när det kommer ljud av sakerna hehe.

idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, ante är istan på folkrace så vi lär nog städa och hälsa på min farmor som fyller år idag. hörde som det skulle vi regn ochså och de hoppas vi inte! så tråkigt att bara sitta inne hela dagarna.

ne nu ska jag göra ersättning! hej

SOOOOL♥

Publicerad 2010-06-10 11:59:02 i Allmänt

äntligen lite värme! äntligen kanske de börjar bli sommar, tummen upp! sitter och väntar på att natalie ska komma så vi kan ut en sväng.

kanske man kan bli på lite bättre humör nu när solen har kikat fram! ;)

18:50

Publicerad 2010-06-09 18:50:30 i Allmänt

sofie kom precis hem och berättade en sak , de påminnde mig om när jag och carro var på prix en gång hahah. tur man har mognat på sig, och tur sofie inte var inblandad. solen började skina för ett tag sedan så funderar på att ut och gå en sväng eller om man ska vänta tills julia vaknar så hon inte börjar gall skriker av hunger när man ungefär gått halva biten.. eller ska man chansa, tror det, passa på när solen äntligen är framme!

hoppas att solen är framme i helgen ochså! hejs

Julia

Publicerad 2010-06-07 22:22:21 i Allmänt

idag skrattade Julia sitt första RIKTIGA skratt! :D så himla kul! nu börjar det verkligen att hända saker. vill inte missa en dag med min lilla sessa! just nu ligger hon i bilstolen och sover, hon har mest sovit hela dagen idag.

 klicka på bilderna så blir dom större:)


ne nu har jag annat för mig. hej

varför

Publicerad 2010-06-06 20:15:07 i Allmänt

varför just du min vän, min kompis min gammla klass kompis! världen är bra orättvis. så många tankar som far runt i huvudet just nu.. idag var jag på minnesstund för niklas, var så himla fint. sen åkte jag och natalie till olycksplatsen och tände ett ljus. känns så sjukt, igår träffades vi, idag är du borta. kommer aldrig glömma dig min vän,min fina vän! vila i frid(L)

 
ta vara på tiden.. morgon dagen är för långt bort!

kontroll

Publicerad 2010-06-02 16:32:28 i Allmänt

idag var Julia på 2 månaders kontroll,gick jätte bra! hon låg och prata och log mot läkaren monica hela tiden. senare på dagen gick vi på familjecentralen var skoj att träffa lite andra barn hehe. ska försöka gå dit några fler gånger när dom har öppet, dom gör mycke pyssel där och knäpper mycke foton som man får hem när man fyllt en pärm. till hösten skulle babymassage börja så då ska jag ta med julia dit, tycker hon säkert är jätte skönt.

just nu ligger hon ute och sover i vagnen, hon har i princip sovit där hela dagen hehe.

sjukt!!

Publicerad 2010-06-01 17:15:16 i Allmänt


hur sjukt är det inte! en 2 årig pojke röker ca 40 ciggaretter om dagen! föräldrarna måste vara sjuka i huvudet som tillåter 2 åringen att röka.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article7207258.ab
(kolla på klippet här)

<3

Publicerad 2010-06-01 10:42:57 i Allmänt


sötfis!

imorgon ska hon på 2 månaders kontroll! redan två månader.. känns som jag fick hem hon för en vecka sen ungefär. och nu har hon blivit så stor:) jollrar på och ler hela dagara:) så snart ska vi göra oss klar och gå ut i det fina vädret.