Prenumerera och dela

lördag kväll

Publicerad 2010-10-30 20:25:51 i Bilder Emma



lördag kväll och vi sitter och väntar på jaana och mattias. trevligt.

julia sover. får hoppas hon somnat för natten, vilket jag hör nu att hon inte gjort, typiskt:p hon får ligga och jollra ett tag så somnar hon säkert:)

hejs

till er alla som tror

Publicerad 2010-10-30 14:47:36 i Allmänt

att det är halloween idag / helgen. DET ÄR NÄSTA HELG! kolla i almenackan så får ni se.


få se vad den här dagen har att erbjuda, tist väder är det iaf. ska ut och övningsköra en sväng nu. hej

7 månader

Publicerad 2010-10-30 11:25:35 i Allmänt

igår vart julia 7 månader:) snacka om att det går fort nu.

just nu ligger hon och sover i vagnen, ska snart gå ut och gå med henne, men vart fast vi datan, hamnade inne på en blogg som handlade om en liten tjej som hade cancer! men för tre dagar sedan dog hon:( så hemskt! vila i frid lilla moa.

hatar allt med sjukdommar att göra!


funderar..

Publicerad 2010-10-28 15:38:48 i Allmänt

om jag ska göra slingor igen!

nervös

Publicerad 2010-10-28 12:09:10 i Allmänt

hej alla.

sitter just nu och lyssnar på musik ska strax göra mig klar. igår vart inte dagen som planerad, fick åka på sjukhuset med mamma så vart inget kläd party, får bli en annan gång i stället. 

Julia har lärts sig krypa idag:) tog sina första steg imorse. så nu är det bara att hålla koll, inte en lugn stund alltså hehe.



nervös inför imorgon...

ett himla tjat

Publicerad 2010-10-27 00:06:09 i Allmänt

har fått flera frågor på bloggsvar om jag kan lägga ut mera bilder på mig själv, ja när jag har någon bild på mig som jag tycker är okej så kan jag lägga ut, är direkt ingen sån person som gillar att ta kort på mig själv,that's it.

hade tänkt att jag strax ska lägga mig, tänkte vänta på ante, få om han sliter sig från sitt tv spel:P humm.. killar.

imorgon är det baby massage, sista gången! tråkigt! sen på kvällen ska jag på klä' party!

godnatt

julia sover

Publicerad 2010-10-26 10:52:33 i Bilder Julia



var tvungen att ta ett kort när julia hade somnat här om kvällen, såg så himla skönt ut:)

godmorgon på er

Publicerad 2010-10-26 08:36:06 i Allmänt

har precis klivit upp med julia efter ha legat och myst med ante ett tag, julia har börjat blivit livsfarlig att ha i våran säng, vänder man ögat bort så är hon ett steg från att ramla från kanten.

få se vad det blir för väder idag, hade tänkt att försöka ut och gå en sväng med julia! ska plugga lite mer i en teori bok innan jag lämnar in den på körskolan. nu ska jag leta fram någon frukost. brukar aldrig äta det, men inser att jag måste börja äta det för att orka med dagarna.

hörs sen

duktiga jag

Publicerad 2010-10-25 20:37:02 i Allmänt

har dammsugit torkat golven, nattat julia och dammtorkat! nu är jag helt slut! inte nog med det så håller jag på att byta gardiner i trappen, äntligen! har tänkt gjort det hur länge som helst, men idag köpte jag en kappa i kärlarne så nu ska jag få det ur världen!

ne bäst att fortsätta innan man blir för lat och inte orkar mer:P hejs

Bil

Publicerad 2010-10-25 09:36:09 i Allmänt



julia älskar att sitta framme vid ratten haha :)

I Do My Thing

Publicerad 2010-10-24 21:43:11 i Allmänt


2008 då var jag blond. ibland vill jag vara blond;P

just nu sitter jag och lyssnar på musik. ska strax gå och äta chips och dipp med ante:) <3

puss

slut

Publicerad 2010-10-24 08:27:07 i Allmänt

äntligen är helgen slut!

värdelös helg

tack och hej

sov emma!

Publicerad 2010-10-23 05:11:19 i Allmänt

jag försöker sova men det går inte! antligen för att jag blev för pigg när julia vaknade, eller för att jag har miljoner tankar i huvudet. sen så värker det i min kropp, känns som muskel värk! jag skulle vilja åka på spa en vecka hehe, bara ta de lungt inte ha någoning att tänka på, inte att man "måste göra det där"och att få sova ut! jag är helt dö på dagarna nu för tiden.

ne bäst att försöka sova ett tag till. bye

fredag

Publicerad 2010-10-22 11:40:19 i Allmänt



man ser typ ingenting av bilden men det är iaf jag och ante :)

just nu gör jag ingenting speciellt, julia ligger ute i vagen och sover
har faktiskt ingen aning om vad jag ska hitta på idag, återstå att se
helgen blir nog lung, som dom flesta brukar vara!

ne jag har ingenting roligt att skriva, ett onödigt inlägg men ett tidsfördriv för mig:P hehe

ha en bra helg.

blogga mer

Publicerad 2010-10-21 13:03:06 i Allmänt

Line vill att jag skulle blogga mera, så får offra ett inlägg då hehe nedå, men jag är så tråkig på fantasier, vissa dagar vet jag inte alls vad jag ska skriva om. så är det nått ni vill jag ska skriva om, så skriv gärna det!
gå gärna in på lines blogg ( styleline.blogg.se )

idag känner jag mig piggare från min förskyldning, har fått tid hos ulla lena imorgon, är nervös men det går nog bra! julia är ochså på bättringsvägar hon är fortfarande snorig men inge feber som tur är. igår när jag skulle hämta posten så hade vi fått ett hot där .. ja vad ska man säga! vissa människor? sen så i går kväll provade jag på att baka en vit kladdkaka receptet hade jag fått av line, den vart faktiskt god.


sin pappa upp i dan, hon är så himla lik sin pappa!

badar

Publicerad 2010-10-20 11:55:58 i Bilder Julia



lillskrutten badar :)

snöö

Publicerad 2010-10-20 11:07:59 i Allmänt

hej hopp alla sjuklingar och frisklingar haha

idag mår jag lite bättre som tur är, men jag känner endå att jag har feber kvar ikroppen så idag ska jag på sjukstugan och ta massa prover få ser hur det visas.

inatt så tog mamma julia eftersom jag verkligen inte mådde bra igår kväll, tänkte att jag skulle få sova hela natten så brukar man känna sig bättre! men tror ni jag kunnde sova? klockan 5 imorse var både jag och ante fortfarande vaken? och jag som alltid brukar somna efter några minuter efter jag lagt mig i sängen!

iaf så när vi vaknade imorse så var det SNÖ ute! yippi. jag som längtat efter snö! så nu är det bara att inskaffa sig lite nya vinterkläder och lite skoter kläder=)

hörs senare! hej

hatar den här känslan

Publicerad 2010-10-19 19:27:57 i Allmänt

känslan att vara sjuk.. har absolut ingen ork i kroppen kvar! feber, hängig, MÅ ILLA, skakig i kroppen. sen så har jag ont i ryggen. var nere på affären, men fick gå ut så fort jag gått några steg, trodde jag skulle spy där inne. som tur va gjorde jag inte det. iaf så har mamma köpt coola till mig så får hoppas de hjälper.

nu har jag bäddat ner mig på soffan och tänker ligga här ikväll, jag hoppas jag blir bättre! nu blir det halv åtta hos mig.

tjing

sjukling

Publicerad 2010-10-19 13:00:11 i Allmänt

är inte ett dugg pigg idag, plus att man inte fått sovit riktigt heller inatt, julia vaknade fem var vaken till sju, somnade om till åtta sen var det bara att kliva upp. så just nu känns det som jag skulle vilja sova i flera timmar, somnade till i soffan förut en snabbis när julia låg ute, sen efter det har jag inte kunnat somna om, hela kroppen värker, ja undrar om inte njurbäckenfalmationen är på väg tillbaka?

är sugen på att baka något gott, ligga i soffan glo på film och bara slöa, men har inte riktigt ork till att baka heller, men less på att bara gå runt.. ja få se! måste ner på affären och handla middag, tänk om man hade ett hembiträde som gjorde allt åt en, är less på att man måste göra precis allt. (iaf när man är sjuk)

ne nu ska jag gå ut och kolla om min lilla jänta har vaknat,


här är en bild sen när vi låg på BB, ibland saknar jag den tiden :)

lunch på familjecentralen

Publicerad 2010-10-18 19:54:00 i Allmänt

var jätte kul, så vi kom fram till att 1 gång i månaden ska vi mammor som vill, träffas där och laga lunch tillsammans. tycker det är jätte bra att dom har en familjecentral, man gör jätte mycke roliga saker där, barn får träffa andra barn,andra mammor som bara går hemma och är mamma ledig får träffas, för är man hemma hela dagarna så saknar man det "sociala umgänge"




här är två bilder på julia och melissa när vi var på familjecentralen!

för dig ska jag göra det tusen gånger om

Publicerad 2010-10-17 21:34:25 i Allmänt

söndag kväll både jag och ante är ny duschad så nu ska vi mysa ner oss i soffan och äta chips och dipp! kan inte bli bättre, är helt slut efter helgen, men nu är vi ÄNTLIGEN klar på gården.

imorgon ska jag och julia på familjecentralen och laga lunch med andra mammor, ska bli kul:) nu har jag faktiskt inte tid att sitta här längre! ha det så bra.

<3

Publicerad 2010-10-15 17:18:32 i Allmänt




mitt söta hjärta:)

gubben i lådan

Publicerad 2010-10-15 02:11:19 i Allmänt

klockan är 02 och jag kan äntligen slappna av, ( ante är hemma igen) de värsta som finns är att vara ensam hemma på kvällarna. så nu kan jag somna trygt igen:)

imorgon kommer alla våran buskar hit som ska planteras! kommer ha fullt upp med andra ord. men skönt när det är gjort.

julia är på god väg att krypa, hon reser sig upp på alla fyra och står och "gungar ett tag" sedan tar hon ett steg ungefär, sen far hon ner. så snart är de dax att sätta upp grindar för trappen. allt går verkligen i räser fart nu!

ne kanske dax att sova. godnatt på er kära människor!



före och efter

Publicerad 2010-10-14 09:16:19 i Hemma hos oss


så här såg det ut innan jag målade


och så här vart det efter jag målat! är nöjd, vart betydligt mysigare:)
är inte riktigt klar en ska fixa lite annat där inne, ska spika upp tavlor
sen vill jag ha ett vitrinskåp ochså haha

försovning

Publicerad 2010-10-13 11:19:40 i Allmänt

imorse försov jag mig, vaknade klockan 20 i 8 av att veronica från körskolan ringde, ( hade körlektion halv 8) fick panik sprang upp gjorde mig klar, sen gick jag ut, och där stod hon och väntade på mig haha!

inatt sov jag iaf hur dåligt som helst, vaknade ungefär halv 2 av värdens kramp i magen, kunnde knappt andas hela kroppen bara skakade sen spydde jag två gånger! tills idag kom dom fram till att jag hade fått njurstens anfall, inte alls trevligt! känndes precis som jag skulle föda barn. så idag ska jag dricka vatten till tusen! igår målade vi väggen i rummet, ser ut att bli bra, färgen är ganska mörk men det gör ingenting, blir nog bra när allt är klart, ska målas på en gång till idag, så lägger ut en bild sen:)

ne nu ska jag göra mig klar så man får något vettit gjort idag!

målning

Publicerad 2010-10-12 09:28:13 i Allmänt

igår kväll spacklade jag klart inne i rummet och tog bort de flesta sakerna. så idag är det målning som står på schemat =) sen så har jag tandläkartid sen ska jag till ulla lena! så idag har jag fullt upp, ska hinna med och övningköra lite ochså för imorgon har jag körning.

har inte så mycket att skriva, har inte hänt något speciellt. nu ska jag ta och tvätta julia och klä på henne. tjarå

hemma hos oss

Publicerad 2010-10-11 09:38:19 i Hemma hos oss

var någon / några som ville se hur det ser ut där jag bor! kan lägga in några bilder nu som jag tog igår lite snabbt!










där var några bilder, någon annat ville jag inte ta kort på, hade inte så städat hehe.
kan ta några fler när det är städat, men här har ni några iaf.

blåsig söndag

Publicerad 2010-10-10 18:17:04 i Allmänt

idag har det verkligen varit båsigt och kallt ute, vaknade inatt av att fönstret i trappen stod och smällde.

idag har vi varit ute och hållt på greja lite, sen har jag börjat spackla lite i ena delen av "tvrummet" så vilken dag som helst ska jag måla den väggen, jag hoppas det bli fint, iaf bättre en vad det ser ut nu, hela rummet ser så tråkigt ut, blir ju inte värre iaf:) ska lägga ut bilder så ni får se när det är klart.

igår var jag ante, joel och carola till sundsvall och åt mat. gott men dyrt. nu ska jag strax bada julia i badkaret, sen ska jag lägga henne för natten hon är så himla trött. sen ska jag och ante mysa, äta godis och glo på film, bra söndag:)

buzzador

Publicerad 2010-10-08 16:43:45 i Allmänt

idag fick jag min kampanj från buzzador! Natusan våtsarvetter och hudsalva! ska bli kul att testa:)

sen så har jag köpt färg till en vägg jag vill måla om, bara för att göra någonting nytt inne! så jag hoppas det blir fint, ska måla en fond vägg. sen så har mamma och pappa en helt ny glovmatta som jag hoppas få plats ivår hall så fall ska jag lägga in den där, skit snygg är den! älskar att göra om och få fint inne. köpte tre tavlor igår på birsta så fall ska jag he upp dom på nya väggen.

ne bäst att fara på affären så det blir någon mat gjord!

birsta city

Publicerad 2010-10-08 10:25:02 i Bilder Julia



igår var vi iväg på birsta city och kollade lite, gick in på en smyckes affär
och hittade dom här brillerna haha, var bara tvungen att sätta dom på jullan.

middag avklarad

Publicerad 2010-10-06 18:12:21 i Allmänt

idag gjorde jag köttfärslimpa till middag och det vart faktiskt gott har aldrig riktigt tyckt om köttfärslimpa eller nånsin lagat det till middag, men idag gjorde jag det och resultatet vart bra:) mycket enkelt att göra ochså!

var på familjecentralen idag efter jag haft körlektion, så jag gjorde en hand och ett fotavtryck på julia i trolldeg,jätte fint, har lite beslutångest om jag ska måla det när det torkat eller om jag ska låta det vara som det är, är ju faktiskt fint det ochså:) så träffade vi malin och melissa synd att julia vart trött nästan på en gång när dom kom för då var det bara att åka hem.

ne nu ska jag plocka ihop i köket, sen ska jag vara lat resten av kvällen! hej

3 veckor kvar

Publicerad 2010-10-05 21:02:29 i Allmänt

tre veckor kvar tills jag ska iväg! jag är nervös men de är spännande! jag hoppas bara att det blir bra, men när de är klart blir det bra hähä

sen efter jag varit iväg, så är de inte många dagar innan det blir verklighet ;D
ja jag vet att ni blir nyfikna kära läsare! men det ska ni få va ochså:) ett tag till iaf.

ikväll blir det tidig kväll för mig, har varit seg och trött hela dagen, sen imorgon bitti ska jag upp tidigt för jag ska iväg på körskolan och köra, sen efter det är de babymassage efter det tandläkare sen ska jag på familjecentralen så imorgon har jag nog fullt upp.




synd att julia kollade bort här! annars så tyckte jag om de här koret! mina fina älsklingar:)<3

ne nu ska jag glo på tv en stund innan sängen.

körlektion

Publicerad 2010-10-05 10:16:06 i Allmänt

imorse hade jag min första körlektion det gick faktiskt bättre en förväntat! så jag känner mig nöjd. har min andra imorgon bitti samma tid, sen skulle jag få på fredag ochså! måste försöka komma igång hehe.

annars så värkar det bli en ganska trist dag, julia sover ute i vagen så ska försöka gå ut en sväng nu. igår gick jag malin diana runt kullsta. så idag ska jag försöka ut och gå igen. skulle ju börja träna förra veckan, men vet någon vart man kan träna? uppe på hotellet fick man bara träna pass, och det vill jag inte!

ne nu är de bäst jag går ut innan jag somnar, är så himla trött idag!

brist på annat

Publicerad 2010-10-04 22:24:09 i Allmänt

hej jag heter Victoria bok jag bor i Östersund, jag är 48 år gammal, jag jobbar på dagis. Mina intressen är att städa och diska. Jag har 3 barn. Min hårfärg är grå och mina ögon är svarta. Jag tycker om att lyssna på metal. Min största idol är knaan.


gör såhär:
förnamn = mellan namnet
efternamn = närmaste grannes efternamn
Hemstad = senaste bussbesöket
ålder = pappas ålder
yrke = mammas yrke
intressen = det du avskyr
Du har lika många barn som pecingar (örhängen räknas)
hårfärg = tröjans färg
ögonfärg = byxornas färg
Musiksmak = sånt du inte tål
Idol = den du senast lyssna på

kanelbullensdag

Publicerad 2010-10-04 11:14:37 i Allmänt

idag är det kanelbullens dag!

få se om jag köper någon bulle till mig och ante:)


nu ska jag göra mig klar och gå ner till malin! sen ska jag ut och övningsköra, imorgon har jag körlektion! ;P

sofie 13!

Publicerad 2010-10-04 10:03:49 i Allmänt

i helgen fyllde sofie 13 år! så var där och åt tårta, smörgåstårta! mumms, skulle kunna leva på det, så jäkla gott! sen så har det inte hänt så mycke annat faktiskt.

igår kväll kikade jag och ante på film, iron man, men båda två somnade nog ganska snabbt! idag så ska jag och julia gå på familjecentralen så hoppas det är några andra barn där ochså! ska försöka att inte glömma kameran, malin och eliaz är iaf där:)


mumms! 

bloggsvar

Publicerad 2010-10-02 16:19:08 i Allmänt

hej

har fixat bloggsvar på min blogg, så ställ gärna en fråga där:)