Prenumerera och dela

Dag 18 - Min bästa födelsedag.

Publicerad 2011-10-31 17:07:18 i Bilder

hum, jag vet faktiskt inte. dom bästa är ju egentligen när man fyller 18 & 20 för när man fyller 18 då får man gå på krogen och när man fyller 20 då får man gå på systemet. men det är inte dom roligaste födelsedagarna, den roligaste födelsedagen var nog när jag och carro hade en gemensam fest uppe i "toppstugan" i bispgården:P haha, det var riktigt kul.. tror det var när vi fyllde 16 eller 17 . vi sov över där också. synd jag har tappat bort bilderna där i från, men den var nog den bästa, för den var roligast.


lägger in en bild på mig och carro, bilden är sen någon fest uppe i stugbyn, också en riktig rolig kväll:)

har inget

Publicerad 2011-10-30 21:10:14 i Allmänt

har inte så mycket att dela med mig av... helgen är snart förbi och jag har väl inte gjort någonting speciellt, idag var jag och julia till lekparken så julia skulle få leka lite. och i veckan tänkte jag följa med mamma sofie och viktor in på badet i östersund, så ska julia få bada lite:)

imorgon är det jobb och jag längtar, just nu har jag ingen lust att gå hemma, är less! snart är det väl dax för sängen också, julia vaknade 20 över 6 imorse! men hennes kropp var ju inställd på 20 över 7,men just nu sover hon så sött, hon har blivit snorig så hoppas det går över, även jag har fått jätte ont i halsen..

ne nu ska jag gå och se någon film.

Dag 17 - Min önskelista

Publicerad 2011-10-29 12:56:46 i Allmänt

kör på min julklappslista

detta är vad jag kommer på just nu

en ny plattång eftersom min har stejkat.
en plattång som man gör lockar med ( vet inte vad den heter)
en ny håltagning i mina öron, är det 10e gången jag försöker igen? men jag älskar örhängen.
sängkläder
presentkort
smycken
en till åkpåse eftersom julia kommer använda sin så måste ju bebisen också ha en.
en ny vagn till bebisen.

hum det står still i huvudet, men det är några grejer iaf:)

superduper jätte trött

Publicerad 2011-10-28 22:23:24 i Allmänt

det är jag det. hela veckan har jag sovit skit dåligt, dom veckorna ante jobbar eftermiddag vaknar jag jämt när han kommer hem och det är skit störande för jag har jätte svårt att somna om, jag fattar inte varför jag är så lätt väckt. jag vet att jag sover dåligare eftersom jag är gravid också, vaknar ofta och springer upp på toa, samt så skulle vi behöva byta sängmadrasser både jag och ante har börjat fått jätte ont i ryggen av sängen. well well..

sitter och kollar på idol och är helt slut efter en arbetsdag, har varit vaken sen inatt sen jobbat med dementa, det tar på en! sen har man en 1åring som har full energi, nu sover lilla hjärtat, jag hoppas hon vill sova till minst 8 iaf.

slapp laga middag idag, imorgon är vi bort bjudna på middag, ibland har man det bra:)



en gammal bild på lilla hjärtat.

ingen matlåda!

Publicerad 2011-10-27 23:01:40 i Allmänt

jag måste ju endå vara bra snäll!!! efter maten så vart det inte sådär jätte mycket mat över så att det både skulle räcka till både mig och ante i matlåda imorgon, men vad gör man inte? självklart så gjorde jag en matdosa åt ante men inte till mig, jag får helt enkelt ta med mig pengar på jobbet och köpa någonting där, jag hoppas det är någonting ätbart bara. hade kunnat lagat nått annat till mig som jag hade kunnat haft med mig, men jag orkade inte när klockan vart så mycket. jobbar till fyra imorgon sedan är det äntligen helg. synd dom ska blåsa förbi så fort och sedan är de vardag igen..

ligger just nu isängen, med en bebis imagen som är fullt igång med att ha disco tror jag, den är verkligen aldrig still? :P näe bäst att försöka sova, ska upp halv 6 imorgonbitti. jippe.

godnatt




Dag 16 - Min galnaste kompis

Publicerad 2011-10-27 17:00:31 i Bilder

utan tvekan så är det här min galnaste kompis! tänk så mycket galet vi gjort. hahaha!



säkert tre år sedan denna bild togs!

Dag 15 – Mitt favoritprogram – och varför.

Publicerad 2011-10-26 20:39:09 i Allmänt

har direkt inte något favorit program, kollar inte ofta på tv överhuvudtaget. men halv åtta hos mig en av mina favoriter på veckodagarna. tycker det är kul att se andra laga mat, sen får man ju lite tips själv också:)

STOR mage

Publicerad 2011-10-26 11:49:03 i Bilder

mage vecka 26!





ni ser ju vilken stor mage jag har fått.. det känns som jag har två!

till och med hos bm så frågade hon om det inte var två stycken där inne? :P
jag var ju en tvilling, så kanske;)

äntligen!!

Publicerad 2011-10-26 10:12:50 i Allmänt

idag ska jag äntligen få klippa mig! så jäkla skönt, mitt hår är så trist och tråkigt, det ligger som en platt pannkaka. ska även ta med mitt löshår så hon ska få klippa till det lite, det har legat i en låda hur länge som helst så kanske dax att använda det, alltid roligt med lite längre hår.

julia är på dagis, jag ska strax hoppa in i duschen, efter jag lämnat julia på dagis träffade jag malin en stund innan hon skulle på sportaffären och jobba. imorgon så ska jag äntligen få jobba, det behövs! pengar är ju aldrig fel.

igår så fick vi ses julias dagiskort, så söt! hon har även börjat pratat jätte mycket, så kul! imorse när julia pratade med sin mormor i telefonen, så sa mamma, hejdå puss puss också hörde man julia hej då puss puss. hur gulligt som helst. så har hon aldrig sagt förut. det kommer nya ord varje dag nu:)

Dag 14 – Något jag önskar att jag gjorde mer

Publicerad 2011-10-25 21:08:59 i Allmänt

önskar att jag skulle ha tagit vara på vissa tillfällen mera en jag gjorde/ gjort.  önskar att jag skulle ha visa mera av mig själv / gett mer av mig själv många gånger.

det önskar jag att jag skulle ha gjort mer...

men är huvudet dumt får kroppen lida.

en favorit

Publicerad 2011-10-25 09:52:22 i Bilder Julia


en av mina favorit bilder på julia
<3

osmidig & klumpig

Publicerad 2011-10-25 08:32:10 i Allmänt

så känner jag mig nu för tiden.. inte alls roligt att känna sig så. men jag vet vad jag kommer få ut av det här, så då är ju självklart allt värt det, men jag börjar känna mig osmidig och klumpig mest hela tiden nu, man ligger aldrig skönt i sängen längre, sitter aldrig skönt i soffan, allt blir 100 gånger jobbigare haha

jullan ligger och äter välling och ska snart på dagis, ska nog gå ut och starta bilen lite före innan vi ska åka, det är ju svinkallt ute.. huva. nu kan vinter få komma faktiskt.

idag ska jag rensa barnkläder, lägga allt i storleks ordning och sedan i kartonger, då vet jag vart jag har allt tills sedan. nu ska jag väl ta mig och äta nått i form av frulle.



besök hos bm

Publicerad 2011-10-24 12:59:26 i Allmänt

klockan 10 imorse for jag och ante till barnmorskan för kontroll, som jag längtat, tycker det är jätte kul när man får börja lyssna på hjärtljud och mäta / väga, och sånt som hör till. roligare nu också när man kan jämnföra med julia. allt låg ungefär samma som julia hade, jag låg lite högre på kurvan och hjärtljuden var likadant, 140 !

nästa besök blir om 5 veckor.

julia ligger och sover i vagnen, om ett tag kommer melissa och malin ner och hälsar på en stund. roligt för tjejerna att leka lite:) näe bäst man gör någon nytta nu när julia sover, för sen får man ingenting gjort:P

vill ha vill ha vill ha

Publicerad 2011-10-23 17:49:30 i Allmänt

varför är man inte miljonär? det finns ju tusen saker jag skulle vilja ha och "förnya rummen lite" och sen finns de flera saker som jag skulle vilja renovera, och speciellt när man börjar städa då ser man allt man skulle vilja göra om..  jag känner att jag skulle behöva ett jobb, jag har ett jobb, men det är inte så ofta jag får komma in som vikare längre. nån gång i veckan, och det är för lite. och nu känns det lite meningslöst att söka nya jobb när jag snart ska ha barn igen. men endå, om man börjar på ett nytt jobb så har man ju kundskapen sen när man kan börja jobba lite smått igen..


jaja, jag ska väl ta tag i och plocka av matbordet, och sedan städa badrummet , att ha rent i badrummet och kök tycker jag är viktigast.

Dag 13 – En bild på mig själv för två år sen.

Publicerad 2011-10-23 11:40:24 i Bilder Emma

jag använder för mycket nässpray

Publicerad 2011-10-21 22:29:08 i Allmänt

när jag var gravid med julia så började jag använda jätte mycke nässpray, jag var täppt jämt. även när jag fick julia så har jag använt det varje dag, varje timme känns det som! jag använder det fortfarande och jag super täppt när jag inte använder det, fast nu är jag ju gravid igen och det kan ju mycke väl vara därför.. men jag blöder jätte ofta näsblod, kan ju bero på för att jag använder nässpray jämt. vet någon vad man kan ta för graviditets nästäppa ?:P det blir ju dyrt och åka och köpa nässpray jämt, dom på time borde ju va brydd på mig hahah, men och andra sidan så köper jag inte mer nässpary en folk köper cigg/snus jämt. haha ne då så mycket köper jag faktiskt inte, i gång var 3e vecka kanske:p äsch jag vet inte.

julia var uppe enda tills 21:45 ikväll, inte alls ofta det händer. men ikväll vart det så, och hon var så go när vi satt i soffan och kollade på idol hon låg och myste med mig hela tiden, och det händer inte ofta, hon sitter ALDRIG still, hon har verkligen energi.  

men både jag och ante ska lägga oss nu, man börjar bli gammal:P nedå.. fredagar brukar man vara trött tidigt iaf jag.

godnatt.

Dag 12 – Typ av killar jag faller för.

Publicerad 2011-10-21 13:55:32 i Allmänt

typ av killar jag faller för är nog ganska olika, dom behöver inte vara på ett speciellt sätt för att jag ska falla för dom, dom behöver inte se likadana ut / va samma typ, det bror faktiskt på hur dom är helt enkelt. just nu har jag ju ante så det är ju en smak jag faller för :)

fredag :-)

Publicerad 2011-10-21 08:43:17 i Allmänt

så skönt med helg igen! men snart är den en ny vecka igen, man hinner ju knappt blinka så är helgen över. jag sitter och fryser som en jag vet inte vad, idag var det inte skönt inne. julia kom med sina vantar och ville jag skulle sätta på henne dom, haha. stövlar går hon runt med också, men det gör hon JÄMT! hon älskar sina stövlar eller skor över huvudtaget.

nu ska vi väl äta frukost, sen får jag se vad man hittar på idag, solen skiner iaf, inatt blåste det så jag trodde taket skulle fara av. men som tur är så sitter det kvar.

hej

mumms

Publicerad 2011-10-20 21:11:17 i Allmänt

finns väl endå inget godare en det här??



mamma och syskonen har kommit hem från england, och med sig hem hade hon jätte söta kläder till julia, mimmi kläder. sen fick hon en nalle och en liten liten väska med godis, men den öppnade hon bara och sa "usch" sen fick jag äta upp dom istället hahah.

jag och ante fick lite godis, bland annat en STOR vit toblerone, det finns väl endå inget godare en vit choklad? sen fick jag en maskara, och en parfym hon hade köpt, men den får jag i julklapp:P parfymera är sjukt billiga där nere, 150 kr. så ska be linda köpa lite parfymer tills dom kommer hem i mars:)

v:26

Publicerad 2011-10-20 08:27:10 i Bilder



dåliga bilder jag vet, men det här är min mage nu i vecka 26 :)
på måndag blir det besök hos bm, längtar tills att få höra hjärtljuden.


jag är helt död idag måste jag säga, kom hem 2 inatt. sen upp med julia nu
för att lämna på dagis, men när jag kommer hem igen, ska jag lägga mig
och sova en stund till.

Helt dött

Publicerad 2011-10-19 23:18:26 i Allmänt

Sitter på midlanda och väntar,har väntat över en timme! Lagomt drygt. Fick reda på att flyget kom 23:45 inte 22:45, men bara att se glad ut! Har varit helt själv här inne tills nu när du grabbar kom,lite liv iaf, trodde att nått fik skulle vara öppet,men där hade jag fel. Tvn i bilen fick jag inte heller till,jaja endast en halvtimma kvar nu. Sen far man hemåt igen,längtar faktiskt till sängen just nu.

då far man

Publicerad 2011-10-19 20:19:34 i Allmänt

nu tänkte jag sätta mig och fara mot midlanda! jag har över två timmar på mig, men jag kommer köra sakta som en snigel! som sagt, jag hatar sundsvalls vägen. men det ska bli skönt att få hem mamma, sofie & viktor <3

Dag 11 – Min bästa vän

Publicerad 2011-10-19 11:50:28 i Allmänt

jag har ingen direkt "bästa vän" men jag har många bra vänner som jag tycker jätte mycket om som jag kan kalla för mina bästa vänner, men jag har inte "en bästa vän"

förut hade jag en vän som jag kunnde kalla för bästa vän, men med tiden så glider man i från varandra varken man vill eller inte. sen har jag vänner som jag inte träffat kanske på ett halv år, men när vi väl träffas är de som vi precis var med varandra, det är äkta vänskap!

sen när man har barn så räcker inte alltid tiden till att träffa alla sina vänner, det är som ett heltidsjobb! och har man nån gång en stund för sig själv, så är det skönt att få ha den stunden för sig själv, för det är inte ofta det händer.

fikat

Publicerad 2011-10-19 10:21:24 i Allmänt

nu har jag varit och fikat med malin och eliaz:) väntade på att eliaz skulle ta dagis kortet så for vi sedan, och tur var väl det att jag stannade och väntade, dagis personalen kom och hämtade mig för julia ville verkligen inte vara med och ta kort hon var jätte ledsen. "hon verkar inte tycka om karlar " sa dom hahah.

men när mamma kom så gick det bättre, hon fick sitta i mitt knä så gick det efter en stund:) ska ta och städa ihop här hemma sedan fara bort till pappa.

fint väder är det idag, så får passa på att ut och gå idag också innan jag hämta julia på dagis.

måste berätta en rolig sak jag hörde idag, var en tant som frågade om hon fick låna och läsa en tidning på fiket! javisst sa tjejen som gav henne den. då sa tanten - ja jag måste ju kolla om det är någon jag känner som har dött! haha tror alla skrattade där inne.

man hoppas väl endå inte att någon har dött som man känner!

julmust

Publicerad 2011-10-18 21:04:03 i Allmänt

måste vara det godaste som finns, iskall julmust! har för mig att dom ska ha fått hem på time nu, så kanske får svänga förbi imorgon och köpa, imorgon kväll ska jag åka till midlanda strax före sundsvall och hämta mamma och mina syskon, så kanske ska ha med mig lite färd dricka hehe...

gruvar mig lite att köra dit, mörk + halka + den krokiga vägen, tycker inte alls om sundsvallsvägen! hoppas iaf att det är lätt att hitta dit! är hur trött som helst, så ska väl egentligen sova, men då känns det som jag kommer vakna när ante kliver upp och jobba inatt ( vilket jag alltid endå gör ) men då kommer jag vara pigg för jag la mig så tidigt och inte somna om.

sen så ska jag upp tidigt imorgon, julia ska bada, sen ska vi iväg på dagis redan efter åtta, för halv nio ska dom ta kort.

Dag 10 - Min musiksmak

Publicerad 2011-10-18 13:41:11 i Allmänt

min musik smak är väligt blandad, jag tycker egentligen om all musik förutom hårdrock och opera och dansband, fast ibland kan ju faktiskt dansbandslåtar vara bra, nån gammal goding sådär.

det jag mest lyssnar på är väl

ken ring
petter
rihanna
techno
äh, ja nästan allt i princip.

har ingen speciell som jag tycker bäst om.

en snabbis till östersund

Publicerad 2011-10-18 13:17:48 i Allmänt

är redan hemma från östersund, följde med pappa dit imorse för vi skulle in och hämta bmw som var klar. for och kikade runt lite, sen bjöd pappa på lunch, mumms! pommes och fläskfile, ingen dålig lunch mitt i veckan såhär..

nu ska jag ta och dammsuga här inne, dammsuga bort all jäkla lera som jag lyckas fått med mig in.. sen hämta julia på dagis. imorgon ska hon ta sitt första dagis kort:) längtar tills jag får se dom!

åter kommer senare.

två sötnosar

Publicerad 2011-10-17 16:04:59 i Bilder


mariana hade lagt upp ett foto på noomi och julia
visst ser hon liten ut:) sötfian

kortet är sen vi var in på modell för en dag!

Dag 9 - Något jag saknar

Publicerad 2011-10-17 15:57:03 i Allmänt

jag kan ibland sakna mycket,
men ingenting jag vill nämna i bloggen

tyvärr..

skulle aldrig läst

Publicerad 2011-10-17 09:47:54 i Allmänt

igår kväll satt jag och läste förlossningsberättelser på bloggar, både dom som gick bra och dom som gick dåligt. och bara för det så har jag drömt om förlossningar inatt, och nu gruvar jag mig tills det är dax att föda igen haha. det är verkligen ingen kul smärta man går igenom.

men jag har både läst och hört att det går betydligt lättare och snabbare andra gången en första, om det är ganska tätt mellan gångerna man föder, en om man väntar 5-8 år då är man som en förstföderska igen.. som tur är var det ju knappt två år sedan jag födde sist. hehe

idag är både jag och julia lediga, så undrar vad vi hittar på idag?

DU VET ATT DU ÄR EN RIKTIG NORRLÄNNING NÄR:

Publicerad 2011-10-16 22:20:53 i Allmänt

Du tycker det är trafikstockning för att 10 bilar väntar på att få köra om en traktor på E4.
Du mäter avstånd i timmar.
Du ser folk ha på sig jaktkläder vid social evenemang.
Du installerar säkerhetslarm i ditt hus och tar det som extra tillval till bilen men lämnar båda olåsta.
Du kör 100 km/t i en halvmeter djup snö och snöstorm utan att ens blinka.
Minst en av dina grannar bränner sprit hemma och alla vet om det, t o m polisen för det är hans bror.
Du har startkablar i bilen och din fru vet hur hon ska använda dem.
Du tycker sexy lingerie är en silkespyjamas från Coop Forum.
Renar är bara en del av sceneriet.
Du tycker en EPA-traktor är ett suveränt färdmedel för din son, mellan moppe- och körkortsåldern.
Du vet vad en person menar när de formar läpparna till ett O och suger in luft.
Att "klä upp sig" innebär att stoppa in fleeceskjortan i dina jeans och sätta på sig ett par rena skoterkängor.
Du träffar en ny person är din första fråga vem som är dennes föräldrar/syskon.
Du kan namnge alla som du tog examen med.
Du faktiskt har åkt 20 mil t/r för en fest.
Skolorna inte stänger för att det snöar.
Du i dina yngre dagar inte kunde köpa cigaretter i affären för expediterna visste exakt vem du var och din riktiga ålder.
Det är status att vara tillsammans med någon från en annan kommun.
Du i princip inte har något val än att vara "buksvåger/svägerska" med någon du mer eller mindre känner.
Du tycker att män som har rosa tröjor är gay.
Du tycker att folk i storstan klär sig lustigt för att två år senare "trendigt" ha liknande kläder.
Du, i din ungdom, visste exakt till vilket uteställe dina vänner skulle en lördagskväll det fanns bara ett.
Du tar en promenad för att motionera och 5 personer stannar för att fråga om du ska ha skjuts.
Helgspänning innebär att åka till IKEA.
Din lärare förväxlade dig med ditt syskon eller din moder/fader.
"Gula sidorna" består av 4 sidor.
Du inte blinkar för att svänga eftersom alla vet vart du ska i alla fall.
Du ringer till fel person men blir hänvisad till rätt nummer.
Halva kommunen håller andan när ett företag hotar lämna orten.


haha, ganska många som stämmer in:)

ibland är allting inte kul

Publicerad 2011-10-15 20:46:13 i Allmänt

ne, idag har jag inte kännt mig så glad överhuvudtaget! jag vet egentligen inte varför, men så kan det vara ibland. har kännt mig less på det mesta!

pappa var iaf snäll och fixade så att spisen kom på plats idag, och det vart super bra! slog på stort och provade den "nya" spisen med att steka pannkaka, och jag ångrar mig varje gång jag börjar, idag jävlades det bara. julia och jag var ut och gick imorse i dimman, men efter ett tag kom solen fram, super skönt vart det då. just nu kollar jag på fångarna på fortet och ska snart ta fram chips och dipp, det kan jag unna mig idag. dessutom var det gratis hehe



Dag 8 – Mitt barndom – och vad jag tycker om den.

Publicerad 2011-10-15 13:10:54 i Allmänt

vad jag tycker om min barndom?

jag tycker jag har haft en väldigt bra barndom, jag har fått växt upp med båda mina föräldrar, som är världens bästa. dom har alltid ställt upp för mig och hjälpt mig när jag har behövt det. har alltid kännt mig trygg med dom och kommer alltid att göra det.

sen har jag också världens bästa farmor och farfar som har funnits där hela min barndom, min mormor och mina stora-syskon och mina små syskon.

jag kan nog inte haft det bättre,så jag tycker min barndom har varit väldigt bra.

ny spis

Publicerad 2011-10-15 11:02:36 i Allmänt

sitter och väntar på att pappa ska ringa, ska äntligen få byta ut våran spis, har varit så less på våran ugn, den värmer inte riktigt som den ska, så ska få ta deras gammla eftersom dom har köpt en ny, den är inte gammal heller den var ny när dom köpte huset. + att den har TVÅ ugnar, perfekt.

sitter just nu för tillfälligt och inte gör någonting haha, både jag och julia har badat imorse tog bort skötbordet så vi skulle få plats båda två hehe. nu vill hon lyssna på APA så det är bäst hon får göra det då.

hej

vill också!

Publicerad 2011-10-14 21:19:10 i Bilder





lägger in två fina kort på min syster och julias kusiner :) så otroligt fina.

jag blir lite avundsjuk, min mamma,mormor, sofie & viktor åker ner till englad imorgon bitti och ska hälsa på dom, jag vill OCKSÅ!! jag vill att julia ska få träffa sina kusiner, och jag vill träffa min storasyster och mina två små sötnosar där nere.

det är inte ofta man träffar dom och det är så himla tråkigt. men dom ska komma upp i mars, så då får vi träffa dom iaf, och då har ju vi fått våran lilla bebis också:)

burr sa räven

Publicerad 2011-10-13 19:54:43 i Allmänt

tycker det börjar bli lite för kallt på kvällarna numera! var ut och gick nu ikväll, som tur va blir man varm av det. just nu sitter jag och kollar på halv åtta hos mig, julia sover redan, så tänkte ta och röjja ihop lite inne sedan medans hon sover. ante jobbar eftermiddag så det är ganska tråkigt här hemma på kvällarna.

idag har jag jobbat, ryggen sa i från lite grann, minns aldrig att jag hade ont i ryggen med julia, men bebisen kanske ligger på en helt annat sätt nu, det är ungefär tre månader kvar innan jag förhoppningsvis får trycka ut bebisen, men jag hoppas det blir på pappas födelsedag, 24 januari då är det ju faktiskt bara 2 veckor kvar innan riktiga bf datumet. och två veckor hit eller dit vet man ju aldrig.

ikväll blir det en tidigt kväll imorgon börjar man sju..

<3

Publicerad 2011-10-12 20:28:26 i Bilder Julia




mitt hjärta och jag.

det är ju inte det lättaste att ta kort med en 1åring hehe
just nu ligger hon och sover i sin säng så sött, hon var trött
efter dagis idag.

imorgon blir det en ganska lång dag för henne, hon ska på dagis halv sju till fyra eftersom jag jobbar. jag längtar efter att jobba, det är ju såå trist att bara gå hemma.

mora träsk

Publicerad 2011-10-12 15:52:57 i Allmänt

julia älskar verkligen mora träsk, förra julen köpte jag och ante 6 dvd skivor med mora träsk och nu på slutet har hon börjat följa med i deras rörelser, ser så gulligt ut:)

hade tänk att nästa gång dom kommer till östersund, så ska jag fara in med julia och se på dom. har för mig att dom ska vara där i november ?

annars idag har jag inte gjort så mycket, julia har varit på dagis och lekt. jag har städat undan lite, var duktig och åt lunch för en gångs skull. nu är maten i ungnen, skönt när man får klart den tidigt. får se vad vi hittar på senare!

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 100 000 kr.

Publicerad 2011-10-12 12:34:21 i Allmänt

helst skulle jag nog vilja resa någonstans, sen skulle jag vilja renovera hemma, betala bort lån på huset, skulle vilja lägga undan och spara, men det skulle väl inte gå om man heter emma, pengarna skulle va borta på en vecka känns det som hehe.

blogglovin

Publicerad 2011-10-12 09:30:31 i Allmänt

följ min blogg via www.blogglovin.se

puss och godnatt

Publicerad 2011-10-11 23:33:39 i Allmänt

nu blir det godnatt för min del, ska kolla på 2 halv åtta hos mig program innan jag lägger igen mina ögon. tycker det är riktigt kul att se när andra lagar mat, man får lite tips själv.. synd bara att man inte får till det lika snyggt eller gott som dom får det:)



kvällen får avsluta med denna bild.

lilla julia och jag

Dag 6 - Vem jag helst skulle vilja byta utséende med

Publicerad 2011-10-11 21:53:55 i Allmänt

pass på den frågan.

jag har inte någon som jag skulle vilja byta utseende med, visst kan man tycka vissa kändisar har fint utseende, men ingen jag kommer på direkt nu.

idag var jag in till stan fram och tillbaka. sofie tog hål i läppen, något jag aldrig trodde hon skulle göra. men det vart fint:) såg jätte snygga kläder jag skulle vilja ha, men det är väl ingen ide att man köper något så länge man är gravid,jag får vänta tills februari istället :) 

staden

Publicerad 2011-10-11 10:08:39 i Allmänt

sitter och äter flingor och mjölk, inte direkt den bästa frukosten , men är inte så matsugen på morgonen faktiskt. har precis kommit hem har varit och besiktat bilen och julia är lämnad på dagis.

ska fara till östersund bara jag är klar, min lillasyster ska ta hål i läppen, kan erkänna att jag blir sugen på att ta hål i tungan igen, anledningen till att jag tog ut den var för jag skulle sövas, och det växte ju igen på en gång.

hur hittar ni mig?

Publicerad 2011-10-10 23:11:57 i Allmänt

rekord på min blogg idag:) hur hittar ni alla till mig?

Dag 5 – Min familj

Publicerad 2011-10-10 15:24:00 i Bilder



här är en bild på min familj, ante och julia! mina två älsklingar!

snart är vi inte bara tre, utan vi blir fyra!<3

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Publicerad 2011-10-10 14:23:27 i Allmänt

vet inte riktigt vad jag ska skriva på den där frågan! mina mål var att klara körkortet det här året och det gjorde jag. andra målet är att ha ett jobb, jag vill gärna få ett fast jobb efter jag fått lilla pyret som är i magen.

önskningar som jag har är att mina barn får en bra och trygg uppväxt, att min familj / vänner får vara friska. jag har egentligen många önskningar, men inga jag riktigt vill skriva ut i bloggen eftersom det är många som läser den så vill jag behålla dom för mig själv.

vecka 24

Publicerad 2011-10-10 10:54:42 i Bilder



ska försöka ta lite bättre bilder på magen med en riktig kamera
använde mobilen förut och den är jätte dålig kamera på.

på bilden är jag iaf i vecka 24:)

söndag kväll

Publicerad 2011-10-09 21:16:01 i Allmänt



här sitter jag och fördriver tiden, sitter och känner på mina mysiga sparkar
jag får i magen hela tiden, förut skrev jag att jag nästan var så orolig att
den var så lugn MEN glöm det det rör sig verkligen 24/7 den är ju nästan för vild hahaha

ikväll har jag och julia bakat muffins, min lilla bagare! hon tycker de är kul att hjälpa till i köket.
men man får passa så hon inte stoppar i massa andra saker elller fördubblar receptet 3 gånger:P

ikväll har de snöat, inte här men i östersund har jag hört talas om, och det är ju hur kul som helst,
jag VILL ha snö, det är så mysigt.

ute

Publicerad 2011-10-09 14:14:42 i Bilder Julia


lilla gumman är redo för en promenad!

just nu ligger hon i vagnen och sover så gott! drog på henne en overall idag
det var ganska kyligt ute, burr! inatt var det -6 grader.

nu är man redo för lite fika, sedan iväg på affären och handla mat för idag,
denna eviga fråga, vad ska man laga för mat?

Dag 3 - Min dag i detalj

Publicerad 2011-10-09 00:14:08 i Allmänt

min dag började 07:15 då julia ropade, bara att kliva upp och hämta julia. tog in henne till mig och ante för att få ligga och vila en tag till hehe

8:00 vart julia less och ville gå ner, så gick ner och badade och gjorde frukost. senare när klockan slog 11 gick jag ut och gick med mammsen och julia såklart.

12:30 kom maria hit och hälsade på, var verkligen länge sen nu så det var jätte kul, vi fikade bullar och kakor och snackade lite skit.

runt 15 åkte hon hem, så städade undan lite, senare åkte vi bort till mamma och pappa som bjöd på middag idag, jätte gott. så skönt att slippa laga mat:P sen har jag mest varit där hela kvällen och slappat, ante har varit i garaget och monterat extraljus på "nya bilen" han har köpt en vinterbil (lekbil) hum, en vovlo 245a.

jag orkar inte skriva min dag i detalj exat vad jag gjorde alla tidpunkter, det blir för jobbigt att skriva, men ni fick veta lite om min dag iaf. nu är klockan 00:12 och jag hade faktiskt tänk sova nu, för imorgon har jag sovmorgon! mamma ville ha julia inatt, så då passar man på att sova så mycket som möjligt.

godnatt kära läsare.



Dag 2 – Det här hade jag på mig idag.

Publicerad 2011-10-07 13:43:10 i Allmänt

blir ingen bild på hur jag ser ut idag, för jag känner mig som 7 svåra år. har knappt sovit inatt!

men detta har jag på mig.

svarta leggins
svart gina linne
en vit peak munkjacka.

trosor
bh
& graviditetsgördeln.

nya skor /kängor

Publicerad 2011-10-07 10:44:39 i Allmänt

dessa skor köpte jag sist jag var in till stan
dom är super varma & sköna.

uppe med tuppen

Publicerad 2011-10-07 04:03:47 i Allmänt

godmorgon på er. själv är man vaken och klockan är snart 4a, herregud! jag är dö trött, men jag har en dotter som är pigg som en murt. när ante klev upp strax efter 3 så skulle hon upp, så skyndade mig att göra välling och la henne brevid mig för hon var helt husterisk och inte skulle ligga i sin säng, efter en halvtimme lyfte jag över henne till sitt egna rum igen när jag insåg att hon aldrig kommer att somna brevid mig, ( hon hittade massa saker att leka med )

så nu ligger hon och är ledsen, men tar jag upp henne får vi nog vara vaken resten av morgonen, och jag vill gärna sova en stund till innan det är dax för frukost .får hoppas hon somnar snart, jag kan inte sova förens jag vet hon har somnat..

ja hoppas ni sover skönt!

godnatt.



när är riset klart?

Publicerad 2011-10-06 16:48:20 i Allmänt

jag sitter och väntar på att riset ska bli klart så jag kan äta själv i min ensamhet, ante har farit och kollat på en bil och julia är hos sin mormor.. så det är ovanligt tyst här hemma, hade tänkt att jag och jullan skulle baka lite efter maten, tycker det är ett perfekt bakväder idag när det regnar. man brukar ju alltid bli så slö efter maten, så får se om jag orkar hehe, om inte annat så tar vi det imorgon.



Dag 1 – En bild på mig + lite fakta om mig.

Publicerad 2011-10-06 10:41:58 i Allmänt



Emma heter jag, är en 20 årig tjej från jämtland. jag har en dotter på 1 år som heter Julia som jag har tillsammans med min pojkvän Ante. är just nu gravid för andra gången som är beräknat att komma i februari 2012.

Jag tycker om min familj, mina vänner, att shoppa, äta godis, festa. och bara vara hemma och ta det lungt med familjen.

Jag tycker inte om, falska människor, männsikor som vill göra andra illa / förstöra för andra. spindlar och alla dessa små kryp.

jag är en glad och omtänksam tjej,är nästan aldrig arg eller sur.

lista

Publicerad 2011-10-06 10:07:51 i Allmänt

kör på denna lista:)

Dag 1 – En bild på mig + lite fakta om mig.
Dag 2 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 3 - Min dag i detalj
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Min familj
Dag 6 - Vem jag helst skulle vilja byta utséende med
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 100 000 kr.
Dag 8 – Mitt barndom – och vad jag tycker om den. 
Dag 9 - Något jag saknar
Dag 10 - Min musiksmak
Dag 11 – Min bästa vän
Dag 12
Typ av killar jag faller för.
Dag 13 – En bild på mig själv för två år sen.
Dag 14
Något jag önskar att jag gjorde mer
Dag 15 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 16 - Min galnaste kompis
Dag 17 - Min önskelista
Dag 18 - Min bästa födelsedag.
Dag 19 - Det här gör mig ledsen.
Dag 20 - Något jag ofta tänker på
Dag 21 - Mitt favoritland
Dag 22 - En person som alltid gör mig glad
Dag 23 - Mina rädslor
Dag 24 - Det här får mig att skratta
Dag 25 - Så här är jag i skolan
Dag 26 - Barndomsminne
Dag 27 - Vad ska mina barn heta
Dag 28 - Min första tanke när jag vaknade idag
Dag 29 - Bästa tidsfördrivet
Dag 30 - Det bästa respektive sämsta med mig själv

godmorgon

Publicerad 2011-10-06 08:40:16 i Allmänt

julia ligger och dricker välling och ska snart få fara på dagis och leka med barnen ( baaaarnaaa ) som hon säger, låter så gulligt.

igår hände väl ingenting speciellt, jag jobbade, sen var jag bara hemma och tog de lungt ungefär. har försökt leta reda på någon roligt lista man ska skriva varje dag, det är ju riktigt kul att både läsa och göra såna.. har ni nån rolig så kan ni skicka:)

såå sköönt

Publicerad 2011-10-05 13:28:33 i Allmänt

som sagt, igår så fick jag min gördel som är till för gravida och den är så skööön, jag rekomenderar verkligen en sån till er som är gravida, eller som nån gång i livet kommer vara det! varför ska man ha ont i onödan? provade den igår när jag gick ut och gick, och den funkade super, jag behövde inte gå och trycka upp magen, och ont i ryggen fick jag inte heller, så dom hjälper verkligen!

och jag som har ett tungt jobbar yrke, kännde inte alls av någonting idag:) så det var så skönt att gå hem från jobbet och inte ha ont i ryggen.

kanelbullensdag

Publicerad 2011-10-04 15:39:57 i Bilder Julia



mmmm, gott med bulle & festis!

mamma mamma mamma

Publicerad 2011-10-04 09:44:45 i Allmänt

vaknade ungefär för en timme sen av att julia ropade mamma mamma mamma i högsta hugg. så nu har vi duchat, tänkte gå ner till lekparken med henne idag, hon fick vara ledig idag från dagis och vara med mamma istället:)

vi är iaf inne i oktober månad,inte länge kvar till jul och efter jul är det inte alls länge kvar tills bebisen kommer:) ojoj vad fort de går.. igår var vi på walbergs en snabbis, julia fick syn på en vagn och där i låg bebisen till hon som äger affären, så julia gick fram till vagnen och sa docka, docka och rörde på hans händer, så gulligt:) undra om hon kommer tro att hennes lillasyster/lillebror ochså är en docka:)?

läggdax

Publicerad 2011-10-03 22:36:37 i Allmänt

ska upp och lägga mig brevid min älskling (som tyvärr sover) men det gör inget, bara jag har han nära mig så är jag trygg.

har blivit lite smått rädd för dom nyinflyttade på byn! dom är faktiskt läskiga! som står och kollar in i fönster hos folk mitt på nätterna, jag skulle bli livrädd om jag såg ett par vita ögon står och glor in hos mig. fyfan! ikväll när jag och julia kom hem så är dom på skolgrården, jag blev livrädd och sprang in! haha

ja ibland är man fjantig.

godnatt

fint väder

Publicerad 2011-10-03 18:29:46 i Bilder


titta så fint väder det var idag när jag gick runt kullsta förut idag:)

vilket barn

Publicerad 2011-10-02 23:11:53 i Allmänt

man har haha

ne men julia är lite rolig nu för tiden, varje kväll när hon ska lägga sig så plockar hon på sig allt hon hittar på vägen till sängen och ska sova med allt hon HAR hittat! och det är ju alla möjliga leksaker.. hon får ju knappt plats själv i sängen..

ikväll fick hon komma upp en stund för hon inte somnade, när jag senare skulle lägga henne igen så fick hon syn på sin leklåda med leksaker i, och hon skulle prompt ha leklådan i sängen när hon skulle lägga sig, ni kan ju tänka er hur det såg ut! en liten spjälsäng med julia i, och en STOR leklåda fullt med grejer.. de är vårt barn det

men nu ska jag faktiskt gå upp och plocka bort allt ur sängen, får hoppas hon inte vaknar för då lär det bli ett jäkla liv.

godnatt
puss

söndag

Publicerad 2011-10-02 17:02:35 i Bilder

goddag.

sitter just nu och väntar på maten ska bli klar, gjorde köttfärsfrestelse idag, ante skalade potatisen och jag stekte på köttfärsen,så det gick ganska snabbt när man hjälptes åt, det ska ju som sagt vara inne i ugnen ett tag.

idag har vi varit och firat lillasyster som fyller år idag. åt tårta,glass, bullar, kakor, mm . gott men onyttigt så jag gick en sväng runt byn efter det. igår gick jag mamma pappa julia 6 km, men jag fick väldigt ont i magen på slutet, fick gå och trycka upp magen om ni förstår hur jag menar, då gjorde det inte alls lika ont, vet någon vart man kan köpa sånt här band man kan sätta på magen när man är gravid för att hålla upp den? skulle vilja ha ett sånt och testa.


julia plockade en blomma efter vägen och fick med hela roten hahah


min stora mage och jag!

grattis

Publicerad 2011-10-02 10:26:43 i Bilder


grattis lilla gumman på 14 årsdagen =)

tur man är effektiv ibland:)

Publicerad 2011-10-01 11:37:17 i Allmänt

imorse fick jag sovmorgon, och det är inte ofta man får det nu för tiden, så himla skönt. 10 över 9 vaknade julia. så klev upp duschade mig själv, sen fick julia bada, kokade gröt och gjorde macka, julia åt både en stor tallrik gröt och en stor tallrik med yougurt. sen har jag städat köket, rensat i skafferiet och dammsugit och rensat julias leksaker och klockan är bara halv 12, skönt=) nu ska jag gå ut och gå en lång promenad, får passa på när det är så himla fint väder ute=)