Prenumerera och dela

före & efter

Publicerad 2011-11-30 21:58:54 i Hemma hos oss

i sommras så byggde vi en altan! och det är många som frågat efter bilder. här är två stycken på hur det såg ut före och nu efter, dock så har jag inte riktigt en bra bild på hur det såg ut före, jag orkar heller inte leta så noga, men på ett ungefär.



här har vi börjat gräva och satt ner rör...
här är alltså huset utan altan...

och nu ser det ut såhär

den är inte helt klar, men så gott som! super fint är det, och jag längtar
tills sommaren kommer så man kan börja utnyttja den lite, den vart klar sent nu i höst och för kallt för att man ville sitta ute. resten som är kvar, gör vi klart i sommar.

fint va:)


lampor i golvet har vi satt runt hela altanen, lyser fint på kvällen:)

har ni smakat någon av dessa?

Publicerad 2011-11-30 11:44:55 i Allmänt


jag älskar ju kyckling, men jag vet nästan aldrig vad man ska göra med det, så jag hittade igår på ica dom här två såserna man ska blanda i kycklingen, men jag vet inte vilken av dom jag ska testa idag, haha, har någon av er smakat någon av dessa?

<3

Publicerad 2011-11-30 09:49:54 i Bilder Julia



finaste julia badar:)

åska och snö?

Publicerad 2011-11-30 08:20:01 i Allmänt

alla skriver att det både har åskat och snöat inatt? jag har inte hört någonting? har någon av er gjort det:) har aldrig varit med om att det både har åskat och snöat sammtidigt.

är uppe nu, var dö trött imorse när julia väckte mig, nu ligger hon och dricker välling, sedan ska jag göra henne klar för dagis. jag funderar på att baka idag när julia är borta, man får ju som mest gjort då, det kan ju vara kul att ha lite i frysen till jul. på torsdag är det 1 december,tiden bara springer iväg och snart är det jul, jag har nästan inte köpt några julklappar, börjar få lite smått panik,vill inte vara ute i sista minuten...



varför är man alltid trött på måndagar?

Publicerad 2011-11-28 21:01:30 i Allmänt

ja det kan man fråga sig.. jag är alltid trött på måndagar, och det känns som jag ska somna så fort jag sätter mig ner. inatt så har jag sovit jätte dåligt, även julia och ante också. julia kom in till oss runt ett, sen dess har hon vaknat till och från hela natten, när klockan stod på 04:20 så hade jag fortfarande inte sovit en heltimme, jag somnade till och vaknade,somnade, vaknade, så jag somnar nog tidigt ikväll.

imorgon ska jag åka och hälsa på maria i bispgården:) den lilla fröken ska/ eller har ju flyttat hem igen;D jippe. det känns bra att ha lite vänner på närmare avstånd, dom flesta bor ju i östersund:(

det är rätt konstigt, jag saknar inte östersund ett dugg, min plan var att bo kvar där efter jag gått ut skolan! men så träffade jag ante och sen ville jag inte alls tillbaka, vart ju även gravid rätt fort och då flyttade vi tillsammans, men jag trivs jätte bra här:) det är ju faktiskt inte mer en 10 mil till östersund om man skulle vilja åka dit över en dag.

nu ska jag leta lite middags tips, för ovanlighetens skull..

tips gärna om ni har något enkelt.:P

äntligen kom snön!

Publicerad 2011-11-27 19:29:57 i Allmänt

idag kom äntligen snön till oss, imorse när vi klev upp så var det alldeles grönt, men senare på förmiddagen så kom den efterlängtade snön, julia tyckte det var kul, ante gjorde en snöboll på julskyltningen åt henne och det tyckte hon var jätte kul:) julskyltningen i sig var inte alls bra! jag trodde att det skulle vara bra iår eftersom dom har skyltat så mycket om det.

julia fick även köpa ett paket för 20 kr. gissa vad hon fick? en burk bullens korv och ett paket sugrör? snacka om dåligt.. det var ju jätte kul för en 1åring, även om en 5åring hade öppnat paketet så tror jag inte den hade blivigt så glad över en burk korv och ett paket sugrör....

jaja nu ska jag lägga julia. hoppas ni alla hade en bra första advent:)

Ny vagn

Publicerad 2011-11-27 01:21:52 i Allmänt

idag for jag ante och julia in till östersund och kikade lite, fick med oss en ny vagn till bebisen hem:) alldeles ny är den, jätte fin, en emmaljunga. så om några år om ett 3e barn skulle komma, så behöver man inte beskymra sig om vagnar längre hehe nu har vi ungefär 4-5 vagnar haha

så nu har vi allt till bebisen vill komma ut, har ju kvar allt sedan julia var en bebis och det var ju inte allt för länge sedan så något mer behövs inte köpa, kanske något nytt kläd plagg, de vill man väl alltid ha:) och föresten, en till åkpåse behövs.

om vi skulle få en kille så behövs ju självklart killkläder eftersom vi för de mesta har allt i rosa/rött, men så fall får man väl köpa det då:)

sen köpte vi även en julklapp tillsammans (alltså till mig och ante) nöjd tjej =) hehe

ne nu ska jag kolla hur det går för ante, sen ska vi lägga oss och kika på film.

snart tänder vi första ljuset!

Publicerad 2011-11-25 22:11:34 i Hemma hos oss


snart tänder vi första ljuset på adventljusstaken.
visst är den ganska fin, har hållt på pillat med den här ikväll.

har även hunnit fått upp lite ljusstakar och grejer, jag kommer fortsätta imorgon igen. så tills på söndag ska allt vara uppe:) på söndag är det ju även julmarknad, så då tar jag med mig ante och julia ut, julia kommer nog tycka det är skoj, alla barn skulle få paket av tomten, julia kommer antagligen vara livrädd. men paket vill hon nog ha:)

äntligen hemma

Publicerad 2011-11-24 22:16:43 i Allmänt

är nu hemma efter hel dag i östersund inne på förlossningen, man ville ju nästan stanna kvar när man väl var där, personalen är så himla gulliga och allt är så mysigt på något sätt. precis innan jag fick komma in på ett rum så hör jag hur en mamma ligger och skriker i ungefär 5 sekunder 2 sekunder efter hör man en bebis skrika! ååh man ville ju nästa grina, tänk vilken lycka!! det är ju en fantastiskt upplevelse att föda barn, all smärta är ju faktiskt värt allt.

det var en himla tur att jag åkte in sa läkaren till mig flera gånger, så det var tur att jag tog tag i allt själv och verkligen såg till att jag fick åka in. fick iaf svar på saker som jag undrat över, och nu ska jag följas upp resten av graviditeten så kommer att åka in till stan lite titt som tätt för att kolla till lilla bebisen, känns skönt. ska även fortsätta med undersökningar imorgon, men hoppas det ger bra svar.

även en annan sak fick jag reda på som jag vart så glad över hihi, men det behåller jag för mig själv:)

hade tänk att jag skulle sätta upp gardiner efter jag nattat julia, men klockan vart så mycket, så jag skiter idet, och tänker lägga mig snart, ska tänka på vad läkaren sa! VILA MYCKET!

ringa vänta, ringa, vänta

Publicerad 2011-11-24 09:59:35 i Allmänt

all jäkla väntan... sitter och väntar på att förlossningen ska ringa från stan, ska troligtvis få åka in på en kontroll så allt står rätt till i magen, har haft jätte värk i benen nu på slutet, det har pulserat och gjort ovanligt ont... troligtvis så kan det bero på att jag har för mycket fostervatten, så nu sitter jag och väntar på att dom ska ringa upp.

man blir så fundersam och stressad av att sitta och vänta, man tycker alltid det tar sån jäkla tid..

nog om det, julia är på dagis, och jag sitter här och väääntar.. ser ut att bli fint väder idag,så en promenad ska nog hinnas med, hade ju tänkt hänga upp gardiner idag, men får se om jag blir hemma eller om jag får åka in till stan.

hörs sedan.

adventfint

Publicerad 2011-11-23 23:02:50 i Bilder Julia

hade jag tänkt att göra idag, men det blev inte av hehe, tog och storstädade köket och julias rum, så nu har jag bara resten av huset kvar, känns skönt att göra en riktig städning och ta rum för rum. så imorgon har jag tänkt hänga upp julgardiner, sen måste jag in till stan och köpa en ljusstake till köket, för de kastade jag förra året eftersom den gick sönder.

sofie tog med sig julia till skolgården så hon fick leka lite ute nu ikväll, hon tyckte det var jätte kul trots att hon är så mörkrädd.


hela natten

Publicerad 2011-11-23 09:47:00 i Bilder Julia

Julia sov hela natten inne på sitt rum i sin nya säng, duktig flicka haha, ne men gud såå bra! klockan halv 7 hörde jag några leksaker for i golvet, då var det julia som satt och lekte i sitt rum, ropade på henne, så då kom hon springandes och la sig med mig:) gjorde ordning välling sedan låg vi och myste tills det var dags att kliva upp och göra sig klar för dagis.


go gummsan.

tisdag

Publicerad 2011-11-22 10:44:36 i Allmänt

idag fick julia vara hemma från dagis, så snart ska vi på affären och handla oss någon lunch som vi kan laga, tror det blir stuvade makaroner och korv, då kan ante ta det i matdosa också.

sen blir det nog en promenad så julia kan sova en stund, sen ska jag nog ta och leta fram lite julsaker, men vet att jag kastade ganska mycket förra året då nästan allt var trasigt, så ska bli spännande och se vad man måste köpa och inte köpa, har iaf en ny ljusstake i köket, inte en vanligt utan det står godjul sen är det ljus ( lampor ) bakom, ganska fin. lite annorlunda, kan visa sedan.

idag är det ganska lungt i magen, troligtvis så har jag mycket fostervatten och därför har den kunnat snurrat och vänt sig mycket, och då har det kännts som jag har fler 1. 

nu vill julia köpa kojv så det är bäst jag gör mig klar..

V 30 <3

Publicerad 2011-11-21 13:59:33 i Bilder



10 veckor kvar av graviditeten, eller egentligen 8.
allt har gått så fort och jag längtar hur mycket som helst.

jag och bebisen magen kollar på tv!

dimma

Publicerad 2011-11-21 13:38:19 i Allmänt

idag är det sånt här tråkigt väder igen, DIMMA hela dagen verkar det bli. julia sover och då ska jag passa på att städa lite inför advent som är till helgen, ska iaf rensa våran skrubb som är i "köket" där kan man nog hitta mycket roliga saker. har egentligen aldrig vetat vad som riktigt finns där.

kanske hinner jag ta julias rum också.

imorse åkte jag iväg till barnmorskan på kontroll, ska få åka in till östersund om 3 veckor om inte bebisen har vänt på sig, troligvis så blir det vändningsförsök och har man otur så kan en förlossning börja redan då. sen så om jag fortfarande har mycket sammandragningar nästa vecka så ska jag få åka in till östersund på ett till UL

hjärtljuden låg på 143 :)

ne nu ska jag gå och på början städandet. hej så länge

söndag

Publicerad 2011-11-20 16:08:24 i Allmänt

äntligen hemma från jobbet! är sjukt trött vill jag lova, har knappt fått sovit någonting inatt, för alla jäkla bil jävlar som far och sladdar mitt i natten, vet dom vad HÄNSYN är? ne knappast.

igår var jag till ikea med mamma, köpte en säng åt julia, och hon somnade faktiskt där. men inatt kom hon in till oss, men det gör ingenting, huvudsaken hon lägger sig i sin säng från början, nu ska jag börja med maten, ante och julia är i stan med pelle.

imorgon är jag ledig, skööönt:)

lussekatter

Publicerad 2011-11-19 20:42:34 i Allmänt



jag och julia bakade lussekatter i torsdags kväll! mmm. så nu har man några påsar i frysen tills första advent som är på söndag! får nog baka mera tills lucia:)


julias lussekatt:)



sen fikade vi te och lussebullar:)

ny säng åt julia

Publicerad 2011-11-18 22:18:25 i Allmänt

imorgon har jag tänkt hänga på mamma till ikea och köpa en ny säng åt julia. hon vägrar sova i sin spjälsäng, hon går förbi sitt rum varje kväll och stänger igen hennes dörr, och sedan går hon in till min och antes säng och lägger sig där. och senaste veckan har det blivigt så för jag har inte orkar bråkat när både hon och jag ska upp på dagis/jobb. så då vill man att hon ska somna så fort som möjligt så hon är pigg tills dagis.



denna säng får det nog bli! vill gärna ha med ett skydd på sidan och det fanns det på den här sängen!
sen ska vi även byta rum med varandra, julia får vårat sovrum och vi tar hennes, men innan dess så ska vi göra om båda rummen! kommer nog bli kanon, vårat sovrum är ju rätt stort och tycker vi inte behöver så stort när vi endå bara sover där, och julia kommer behöva ett större, samt att då får hon och hennes syskon dela rum tills vidare;) perfekt!

nu ska jag gå och krypa ner hos mina älsklingar som redan sover!
godnatt.

Tur att man får hjälp!!

Publicerad 2011-11-18 18:47:18 i Bilder Julia



det är tur man får hjälp att sköta hemmet!


lill gummsan hjälper mamma att städa ;) tur hon lär sig i tid.

tassimo

Publicerad 2011-11-17 09:29:31 i Bilder

var tvungen att testa nya choklad drycken jag och ante köpte igår till tassimon när vi var in till stan

snart klart


klart !

visst ser den ganska god ut!
men den hade kunnat varit godare om jag hade fått bestämt.

onsdag

Publicerad 2011-11-16 09:31:57 i Bilder Emma


godmorgon
jag är skit trött idag (också) julia vaknade 6 och sen ville hon inte sova mera.
hon har börjat sova inne hos mig och ante numera, och man sover inte alls bra ! och hon vägrar sova i sin säng, så har bestämt att så fort som möjligt så ska jag köpa en vanlig säng in tills hennes rum, får se om det blir något bättre.

just nu är hon på dagis och jag ligger i sängen, tänkte vila en halvtimme innan jag tar tag i tvätten.
sen har jag ingen aning om vad jag ska hitta på idag, ante skulle kanske skjussa pappa in till stan för att hämta lastbilen, kanske man ska följa med, skulle behöva en sak därifrån. ¨

tisdag

Publicerad 2011-11-15 13:08:38 i Allmänt

verkar som det är fint väder ute idag, har knappt varit ute någonting, bara när jag for på dagis i morse och lämnade julia och då tyckte jag det var kallt. sen har jag grejat på lite inne, ska strax göra mig klar för det har jag inte orkat gjort ännu.

känner mig jätte konstig i min kropp, varje gång efter jag varit hos barnmorskan så har jag haft lågt blodsocker, och idag när jag stod och skulle plocka ur diskmaskinen så känner jag hur jag håller på att svimma, hann bara tänka "jaha nu kommer jag svimma" så spydde jag? istället för att svimma så spydde jag, knepigt? hann bara gå en liten stund så skulle jag ta mig någonting att äta för jag tänkte att jag inte skulle känna mig lika yr längre, så fick jag sätta mig på en stol i en kvart för jag bara satt och skakade och mådde dåligt, hade jag rest mig upp så hade jag säkert svimmat, så känndes det.

jajja, ska ringa till bm imorgon och säga att jag vill göra mer undersökningar, det känns som det inte är något som stämmer! sen så känns det som jag har tvillingar där inne, sparkar det på höger sida, så sparkar det på vänster sammtidigt, det är ALDRIG lungt i magen, det sparkar konstant. haft jätte mycket sammandragningar nu på slutet också. så ska försöka få åka in på ett extra UL.

ikväll är det föräldrar möte på julias dagis. annars blir det nog en lugn kväll!

ha en bra dag

hemma efter jobb

Publicerad 2011-11-14 17:19:26 i Allmänt

slutade klockan fyra idag, så det vart ett 9 timmars pass idag, :) så ikväll somnar jag gott, sov så himla dåligt inatt,det blåste så mycket så jag låg och väntade på att taket skulle flyga haha.

nu har jag precis plockat undan maten, så nu väntar jag på att ante ska bli klar så ska vi fara till dalle och malin på fika. :)

farsdag

Publicerad 2011-11-13 10:24:43 i Allmänt

idag är jag trött.

julia vaknade inatt igen runt halv 2 sen var hon vaken till ungefär tre och vaknade 20 över 6, ante gick upp med henne halv 8 så jag skulle få sova en stund, men en timme senare hör man julia står och ropar så det var bara att gå ner igen.

så nu har hon fått gröt och smörgås. hon har precis gått fram med en liten farsdag prensent till hennes pappa,:) så grattis alla pappor på farsdag, ska åka till min pappa senare idag och äta lite tårta, höhö

i fredags var ante ledig så vi for in till östersund och köpte en ny overall till julia. så i vinter behöver hon inte frysa! igår var vi bjudna på middag hos nettan och gunnar, trevligt. antes mormor är uppe ochså:)

igår på dan for jag även till strömsnäs på marknad, julia hittade såklart en apa som hon ville ha, hon älskar verkligen apor:) 

nu ska jag hoppa in i duschen.  

snark snark

Publicerad 2011-11-10 20:36:23 i Bilder Julia

äntligen får man sitta ner! kom hem 7 ikväll efter ha varit borta hela dagen, när jag kom hem möttes jag av ett stökigt hem, så ja, vad gör man inte! jag tog och röjjde upp lite snabbt, diskade undan, satt på tvättmaskin, och har bytt sängkläder. det värsta som finns är att ha varit borta hela dagen och måste börja med att städa... MEN det är väl lika bra att städa undan det, annars sitter jag och bara stör mig på det.

har varit följeslagare idag in till östersund på sjukhuset. fick ju lite sällkap ochså denise skulle in hon också med en från nipängen. igår kväll fick jag ta in julia in till mig, och hon somnade, vart ska jag sätta korset? hon brukar aldrig somna när jag lägger henne inne i mitt sovrum,det var så mysigt:) men det ska inte bli någon vana att hon ska lära sig att sova med oss, så inatt hoppas jag hon sover i sin säng hela natten, även fast det är mysigt att ha dom små brevid sig så kan jag inte påstå att man sover så speciellt skönt, jag låg still som en sill(haha det där rimmade) hela natten och oskönt för jag var livrädd att hon skulle vakna. så inatt ska jag sträcka ut med rejält.

fårse vad som händer i helgen, funderar på att åka på marknad i strömsnäs, dom säger att det finns så mycke grejer där. så det kan ju vara skoj.


här är man röd rosig och fin efter en promenad ute nu i kväll:)

julia med dockvagn

Publicerad 2011-11-10 16:33:55 i Bilder Julia

denna dockvagn hittade julia på barnenshus, tror att hon ska få den i julklapp
hon har börjat lekt med dockor, och på dagis går hon ofta och leker med dockvagnarna.


visst ser hon söt ut, lillgummsan!

Dag 22 - En person som alltid gör mig glad

Publicerad 2011-11-10 12:36:04 i Bilder Julia

en trött emma

Publicerad 2011-11-09 20:32:07 i Allmänt

väckar klockan stod på 5 imorse, klev upp halv sex, och idag har jag varit super trött hela dagen, redan strax efter 19:00 ikväll var julia trött och ville sova. ska alldeles strax sova jag också, min kropp orkar inte sitta uppe längre! men hade tänkt dricka en kopp te först, sen är de massa mat som stått i kylskåpet som måste slängas! sen så tänker jag sova....

kan faktiskt ärligt säga att jag känner mig besviken många gånger... och att jag har tröttnat på visa saker. men, så är det som jag känner just nu, imorgon kanske man har en bättre dag?

8 november

Publicerad 2011-11-08 15:44:36 i Bilder Julia



pappas mobil är jätte kul att leka med.


koncentrerad på telefonen,
lite kul är det faktiskt julia vet precis hur man öppnar knapplåset till telefonen, sen går hon in på bilder som hon sitter och kollar på,det finns även videoklipp hon sitter och trycker av och på.

ser lite roligt ut, när hon sitter och drar fingret fram och tillbaka.

v 28

Publicerad 2011-11-08 10:40:32 i Allmänt

Vecka 28

BARNET:

Cirka 35 cm lång, vikten mer än 1 kg.

Barnet växer och ställer allt högre krav på mammas kropp. Kontakten blir intensivare och känns närmare. Puffar du lätt på magen kan du ibland få en puff tillbaka. Det kan också sparka till som en reaktion på höga ljud, även om fostervattnet dämpar något. Barnet ökar i vikt med ungefär 27 gr/dag och det har börjat drömma. Man vet att det har utvecklat sin förmåga att minnas. Lungorna mognar för varje dag och andningsövningarna blir mer frekventa. Från graviditetens sjunde månad är barnets tillväxt framför allt beroende av dess förmåga att producera insulin. Insulinets uppgift är att göra det möjligt för kroppens celler att ta upp socker som cirkulerar i blodet efter en måltid. Cellerna utnyttjar sockret som energi, antingen förbränns det eller lagras.
Inget fett behöver då brytas ner och på så vis hjälper alltså insulinet barnet att lägga på hullet under de sista graviditetsmånaderna.

MAMMAN

Mindre plats för lungorna

Många kvinnor upplever att de nu blir mer känsliga och får humörsvängningar som de inte känner igen. Det är helt normalt. Situationen du befinner dig i är både känslomässigt överväldigande och
fysiskt belastande Ha överseende, sköt om dig på bästa sätt och berätta för din partner om dina tankar och känslor. Det är en spännande tid för er båda och det är viktigt att ni gör varandra delaktiga i det som sker. Kanske känns det verkligare nu för dig som snart skall bli pappa? Det är påtagligt att det är ett litet barn som rör sig där inne och du kan säkert känna hur barnet rör sig när du håller handen mot din kvinnas mage.

Dag 21 - Mitt favoritland

Publicerad 2011-11-08 10:01:37 i Allmänt

hum, jag vet faktiskt inte.. jag har inte varit ute och rest så mycket, så jag har nog ingen favorit.

plankstek

Publicerad 2011-11-07 15:28:22 i Bilder

ihelgen skulle vi testa våra plankor vi fick förra julen, det vart inte som jag tänkt. men eftersom det var första gången så vart det bra! :)

i städartagen

Publicerad 2011-11-07 11:17:01 i Allmänt

idag fick jag sovmorgon gud så skönt det var. julia vaknade först klockan 6, så jag skyndade mig ner och gjorde välling, så hon somnade om till klockan halv 9 så skönt.

så vi har nästan nyss gjort oss klar, julia har fått badat, sen har vi satt igång en tvättmaskin och diskmaskin och vikttvätt och dammsugit, lika bra att torka golven när man endå är igång, eller? sitter även på ikeas hemsida och drömmer mig bort, sitter och kollar på kök, vet att vi inte kan byta nu eftersom det är så dyrt och det här köket skulle behövas bytas helt. men skulle man måla om, vilket jag ska göra snart. och byta bänksivor så skulle det bli ett nyare kök och inte så dyrt, tills vidare iaf. byta golv skulle jag också vilja göra, det är så fula hål i mattan. satt och kollade på svarta bänksivor det är faktiskt riktigt snyggt, och eftersom vi har vita skåpluckor så skulle de se fint ut:)

MEN snart är det jul också, jag undrar när snön kommer? jag vill ha snö nu! och framförallt att julen ska vara över och nyår för sen är bebisen välkommen, jag bär bebisen så högt upp så i vissa rörelser så får jag svårt att andas och allt blir så jobbigt, ja ibland är det inte bara kul att vara gravid eller mysigt!

ne nu ska jag fortsätta, sen ska jag åka till pappa som kom hem inatt.

helgen är slut

Publicerad 2011-11-06 20:50:52 i Allmänt

helgen är slut igen, dom går så jäkla fort även fast man inte gör någonting! idag var vi uppe hos pelle och åt smörgåstårta eftersom han fyller år, så jäkla gott, älskar smörgåstårta, skulle kunna leva på det, nästa gång jag fyller år ska jag baka en egen sån, kan bli spännande har aldrig gjort det förut.

skulle egentligen fara till stugun och lämna en bil till pappa som kommer hem i natt från cypern, men min farbror for istället. så slapp fara, skönt. så for i stället upp till kyrkogården, så himla fint med alla tända ljus som skiner överallt. vi tände även ett ljus. så hemskt att det är så många unga som har hamnat där uppe, så man ska vara mer rädda om varandra<3

har nyss kollat på 3 trappor upp. nu väntar jag på en serie ska börja som jag och ante brukar kolla på.

ha en bra kväll

Dag 20 - Något jag ofta tänker på

Publicerad 2011-11-06 11:16:35 i Allmänt

framtiden.

lördag morgon

Publicerad 2011-11-05 08:53:11 i Bilder Julia

bjuder på några bilder sen igår som jag snodde från sofie, jag har ju tyvärr inge kamera då våran har gått sönder. :(






hon hade verkligen super duper kul! hon skrek när vi skulle hem! nästa gång blir det en heldag där med henne:)

djungelhuset

Publicerad 2011-11-04 09:08:09 i Allmänt

snart bär det av till djungelhuset med julia, kanske går en sväng på stan också:)

lägger in bilder senare idag.

puss haj

mage v 27

Publicerad 2011-11-03 14:04:00 i Bilder


vad tror ni det blir för något ;) ?

stackars pappa

Publicerad 2011-11-02 20:37:32 i Allmänt

min pappa är verkligen jätte jätte jätte MYCKET flygrädd, och idag så skulle han och några till som har köpt ny lastbil ( dom blev bjudna ) åka till cypern och kolla på rally. och nu ikväll när planet skulle starta så smäller motorn, ja det var ju en jävla tur den inte gjorde det uppe i luften säger jag bara! kan tänka mig hur rädd han var haha, typiskt att det skulle hända precis han när han är så flygrädd.

idag har det inte hänt något speciellt, efter maten åkte jag jullan och ante ner på affären och panta flaskor och handlade lampor till huset, tror varenda jävla lampa hade gått, men nu skiner det för fullt igen. imorgon bitti är det jobb/dagis som väntar. enda från 7- 21 faktiskt. en liten stund mitt på dagen är jag ledig.

magen och jag mår bra, full fart som alltid. julia har pussat på "bebisen idag" (magen) det ser så gulligt ut, hon skulle göra likadant som pappa såklart. ska försöka ta några kort när hon gosar med magen. lillstumpan<3

är eller e

Publicerad 2011-11-02 11:36:06 i Allmänt

en sak jag kom och funderade över, det är jätte många som skriver "e" istället för "är" själv skriver jag "är", tex jag är på byn, inte jag e på byn. ante han skriver alltid "e" men jag tycker de låter konstigt haha, ja ibland har man roliga funderingar.

fint väder idag, får ta en promenix med julia när jag hämtar henne på dagis, nu ska jag åka ner till nettan. sen äta lunch, sen är det dax att hämta julia på dagis.

julia i bagartagen

Publicerad 2011-11-01 18:56:46 i Bilder Julia


kanske blir det en lite bagare i huset; )

middagen gjord

Publicerad 2011-11-01 18:23:42 i Allmänt

idag också.. jag tycker verkligen det är tråkigt att laga mat nu för tiden, förut kunnde jag tycka det var rätt skoj, men inte nu.. ne fy! har nyss fått plockat undan maten i lugn och ro, inte ofta det händer, och de är så skönt, sofie ringde och ville baka med julia så dom hämtade henne. så ska väl strax åka och hämta hem henne igen,lilla damen var trött idag. vaknade strax före 7 imorse och sov i vagnen ungefär lite över en timme bara.

har börjat fått öron värk nu ikväll, inte alls skönt. så jag hoppas jag inte åker på någon öroninflamation nu också..

spark spark

Publicerad 2011-11-01 12:41:11 i Allmänt

imagen:)

denna bebis är verkligen vild! håller igång 24/7 igår kväll sprakade den till på någon nerv och det gjorde sååå ont! kunnde inte resa mig upp haha. tre veckor kvar sen går jag in i vecka 30, fattar ni vad sjukt fort det gått. det känns som jag nyss blev gravid. igår kväll la julia huvudet på min mage, och sa bebis, det såg så gulligt ut.

idag har hon fått varit hemma med mig, vi har bakat snoddas och lyssnat på mora träsk, sen har vi varit ute en stund sen fick hon sova, så nu förhoppningsvis så sover hon till 2. jag känner mig inte alls pigg, är jätte täppt i näsan, mer en vanligt! sen har jag så sjukt ont i halsen och hes, ibland får jag knappt fram något ord.

ne nu ska jag ta en glas saft och en kaka:) hörs sen

Dag 19 - Det här gör mig ledsen.

Publicerad 2011-11-01 07:45:36 i Allmänt

finns ju egentligen hur mycket som helst som gör en ledsen! finns mycket som jag skulle vilja skriva upp, men vissa skulle bara tycka man var löjlig. nu när jag är gravid så kan jag bli ledsen för ingenting, det är ganska jobbigt faktiskt.