Prenumerera och dela

trist väder

Publicerad 2011-05-31 20:00:29 i Allmänt

vilken sunk väder! det finns ju absolut ingenting att göra, såna här dagar skulle man kunna jobba för då missar man inte det fina vädret som är ute.

idag var vi som sagt på banken gick fint fint, så nu är man husägare! haha så imorgon ska vi sätta igång med dräneringen sen är det bara att börja bygga altan :D

ne nu ropar ante på mig, vi ska kolla på film och äta chockladbollar, ante vart sugen, undrar om det är han eller jag som kommer få göra dom?

Julia är stark

Publicerad 2011-05-31 09:28:22 i Bilder Julia


så här ser julia ut när hon ska ta i , hon rynkar ihop hela ansiktet och näsan


här tar hon i


här kommer hon och bär sin bil för fullt!

sötnosen våran:)

skilda vädar!

Publicerad 2011-05-30 21:01:14 i Allmänt

tror jag ska lägga mig och kolla på skilda värdar
köpte den boxen när jag var inne i stan i lördags
har länge velat haft den, så tyckte jag var värld den:)

på jobbet idag gick det fint fint. ska gå introktuktion på fler avdelningar
till veckan, yippie! mer pengar i kassan!



nu ska jag återgå till denna film, och vänta tills BB börjar.

puss

Jobb

Publicerad 2011-05-30 12:01:44 i Allmänt

Sitter på jobbet nu,har lunch. Jobbar till fyra idag. Och i morgon är jag ledig skönt! I morgon ska vi på banken,då blir jag husägare ochså! Känns bra!:-) nej nu har jag inte tid. Ha en bra dag.

suck

Publicerad 2011-05-30 00:14:27 i Bilder Julia

efter bigbrother vart jag super trött, så jag gick upp och slog på skilda värdar, har äntligen köpt den 1a boxen nu:) trodde jag skulle slockna på en gång, men icke! ligger här klar vaken, tist är det här också! om ja kunnde skulle jag krypa ner brevid julia.

ne slå på ett till avsnitt, ska upp halv 6 så hoppas man somnar snart!



bästa

MORSDAG!

Publicerad 2011-05-29 14:27:23 i Bilder

idag är det morsdag, så grattis världens bästa mamma


det här fina hjärtat med ljus fick jag av min lilla älskade dotter idag:) det är kul att känna sig uppskattad ibland:) så otroligt fint, hjärtat är gjort av sten. hoppas alla mammor får en bra dag!

någon som vill ha ett jobb?

Publicerad 2011-05-29 09:18:58 i Allmänt

är det någon som vill ha ett extra jobb tre dagar i veckan?
hör av er till mig

efterlängtade säng

Publicerad 2011-05-28 00:29:52 i Allmänt

ÄNTLIGEN så får jag lägga mig i sängen, ikväll har jag verkligen varit super trött! på jobbet går det bra, men det är så otroligt mycket att lära, men till slut så lär man sig. har lärt mig timecare idag, så ska lägga mig tillänglig så mycket som jag bara kan.

till veckan måste jag även sitta på körskolan så jag inte glömmer bort allt där, men i veckan har jag haft fullt upp så jag har inte haft tid, det har varit inskolning och introduktion med långa pass så när jag har kommit hem har det varit sängt där, sen var jag in med julia på sjukhuset i veckan. men i veckan blir det nog lugnare så får passa på då.

imorgon tror jag det blir östersund en sväng på förmiddagen, sen  får jag se vad man hittar på.

nu ska jag iaf lägga mig och sova, det är en sak som är säker!

uppe med tuppen

Publicerad 2011-05-27 07:05:55 i Allmänt

godmorgon på er
idag klev jag upp halv 7, är inte alls van att kliva upp den tiden.
så just nu är jag super trött, men snart ut i regnet så då lär man bli pigg igen.

jobbar till halv 5 idag. sen är jag ledig tills på måndag sen börjar jag igen.
skönt att vara ledig i helgen iaf. '

nej har egentligen inte tid att sitta här.

vad ska ni hitta på i helgen?

blås väder

Publicerad 2011-05-26 10:10:40 i Allmänt

idag blåser det huuuur myckeeet som helst. var för en stund sedan och lämnade julia på dagis själv för första gången, så jag hoppas det går bra, hon vart ledsen när jag gick, men det går nog över så fort man är borta:) nu ska jag strax på affären och handla grejer så jag kan laga lunch, sen ska jag gå bort på jobbet för första gången, jag längtar lika mycket i dag med, ska bli kul att komma ut bland folk och jobba lite.

22:07

Publicerad 2011-05-25 22:05:39 i Allmänt

hej på er.

idag har jag haft fullt upp kan man säga. imorse åkte vi till östersund och gjorde prick test på Julia, men inget visade att hon hade mjölkallergi? väldigt konstigt tyckte jag, för så fort hon äter någonting med mjölk i så blir hennes hy torr, hon får utslag, och ont i magen! men visa barn kunnde tydligen vara överkänsliga.

men jag tänker vara försiktig med mjölk endå, så får man trappa upp steg för steg.

när vi kom hem till stan åkte vi direkt på dagis och lämnade julia för första gången, gick faktiskt riktigt bra! så runt mellis kom jag tillbaka igen och hämtade henne. imorgon ska jag lämna henne 9 helt själv, kommer kännas konstigt, men kommer nog gå jätte bra det också.

imorgon börjar min första dag på björkhammar också! jag längtar!!

föresten så har jag varit och hälsat på natalie idag också. skönt att bara sitta och surra lite. nu ska jag fortsätta klippa och klistra på julias ram hon ska ha med på dagis i morgon, är en ram där man sätter in kort på hennes släkt som dom sen sätter upp på väggen.

trött trött och åter trött

Publicerad 2011-05-24 15:02:02 i Allmänt

idag är jag super trött, känner mig ledsen över någonting, men jag vet inte vad? jag är inte sur eller arg egentligen inte ledsen heller, men ibland kan man känna sig lite halv ledsen även fast det inte är någonting speciellt.

idag var julia och åt på dagis, potatismos och fisk, hon såg ut att tycka det var gott! imorgon efter vi har varit till östersund till dotorn ska hon få vara en lite stund själv på dagis, jag hoppas det går bra!

om en timme ska jag gå ner och städa, senare ska jag laga middag? har ni något enkelt mattips åt mig idag?

säger även grattis till malin för körkortet, är super avensjuk, hade de gått som jag velat, så hade jag också haft de nu! men jag har faktiskt inte så långt kvar jag heller. körning och skrivning är bokat=)

färgbomb!

Publicerad 2011-05-24 08:04:52 i Bilder

har någon av er provat dom nya färgbomberna? Det är inpackningar med färgpigment i som behåller din hårfärg längre mellan färgningarna. den ska hjälpa att behålla färgen utan att behöva färga / tona ofta.

jag hoppas dom funkar, jag tonar mitt hår ganska ofta, och färgen försvinner rätt fort, så skulle dom här funka så ska jag testa en direkt.


tjenare mannen

Publicerad 2011-05-23 21:55:43 i Bilder Julia



pappa gjorde en rolig bild på jullan i helgen:)

haha jag tyckte den vart klockren=)

föräldrarmöte

Publicerad 2011-05-23 15:28:50 i Allmänt

ikväll ska jag på mitt första föräldrarmöte på julias dagis. synd att inte ante är hemma, för jag hade velat haft med honom:) men han jobbar, men går nog lika bra att gå själv.

idag så var jag på mitt blivade jobb, känns jätte bra och jag längtar till att få jobba! ska faktiskt bli riktigt kul. jag tycker om att vara med människor så ska bli kul att få jobba med människor också.

inskolningen på julia går jätte bra,alla barna är så snälla och gulligt som hjälper henne med det minsta lilla:) 
imorogn ska hon äta där för första gången jag hoppas det går bra.

nu ska se vad min lilla dotter har för sig.

söndag och soool

Publicerad 2011-05-22 13:18:45 i Bilder Emma



fint väder idag, så här kan man inte ligga och slöa! ante är ute och klipper gräset och jag har precis vikt in tvätt, så nu ska jag gå ner och slänga i en maskin och sedan gå ut.

får se vad man hittar på idag, vara ute så mycke som möjligt och sedan städa, är sugen på grillat till middag också men får se vad det blir, åt grillbuffe igår, men jag får aldrig nog på grillat. ikväll är det bigbrother också, vem tror ni åker ut? gurkan eller christian ?

klänning

Publicerad 2011-05-22 12:09:35 i Bilder Julia



igår innan vi åkte upp på hotellet:)
sötnosen!

mycket tänkvärt

Publicerad 2011-05-21 11:32:22 i Allmänt

Att vara mamma.

 

Efter 17 års äktenskap ville min fru att jag skulle gå ut med en annan kvinna och äta och gå på bio. Hon sade, ”Jag älskar dig, men jag vet att den andra kvinnan älskar dig och skulle tycka om att vara med dig en stund.”

* * *

Den andra kvinnan som min fru ville att jag skulle träffa var min MAMMA, som varit ensam i 20 år, men kraven från mitt jobb och mina två barn hade gjort att jag träffat henne ytterst sällan.

* * *

Den kvällen ringde jag för att bjuda ut henne på middag och bio.

* * *

“Vad har hänt, mår du inte bra", frågade hon?

* * *

Min mamma är en kvinna som misstänker att ett samtal sent på kvällen eller en överraskande inbjudan betyder dåliga nyheter.

* * *

“Jag tänkte att det skulle vara trevligt att umgås lite med dig”, svarade jag. ”Bara vi två.”

Hon tänkte ett ögonblick och sade sedan, ”Det vill jag väldigt gärna.”

* * *

Den fredagen efter jobbet, när jag körde för att hämta henne, var jag lite nervös. När jag kom till hennes hus märkte jag att även hon verkade nervös inför vår träff. Hon väntade vid dörren. Hon hade lockat håret och bar den klänning hon hade burit när hon fyllde år den 19 november.

* * *

Hon log med ansiktet strålande som en ängel.”Jag sade till mina vänner att jag skulle gå ut med min son, och de blev imponerade” sade hon, när hon klev in i bilen. ”De väntar med spänning på att få höra om vår träff.”

* * *

Vi gick till en restaurang som inte var förstklassig, men väldigt trevlig. Min mamma tog min arm som om hon var en Lady. När vi satt oss var jag tvungen att läsa menyn. Hennes ögon kunde bara läsa stor text. Halvvägs igenom förrätterna lyfte jag blicken och såg mamma sitta där och stirra på mig.. Ett drömmande leende låg på hennes läppar. ”Det var jag som brukade få läsa menyn när du var liten.”sade hon. ”Då är det dags för dig att slappna av och låta mig återgälda dig.” svarade jag.

* * *

Under middagen hade vi en angenäm konversation - inget märkvärdigt, men vi fick veta vad som hänt i varandras liv sedan sist vi sågs. Vi pratade så mycket at vi missade filmen:

* * *

När vi kom hem till henne senare sade hon: ”Jag vill gå ut med dig igen, men bara om du låter mig bjuda.” Jag gick med på det.

* * *

“Hur var middagen? frågade min fru när jag kom hem. ”Väldigt trevlig. Mycket trevligare än jag kunde tro.” svarade jag.

* * *

Några dagar senare dog min mamma i en svår hjärtinfarkt. Den kom så plötsligt att jag inte hade en chans att göra något för henne.

* * *

En tid senare fick jag ett brev med en kopia av ett restaurangkvitto från samma ställe där mamma och jag var och åt. En medföljande lapp sade: ”Jag betalade i förskott. Jag var inte säker på att kunna följa med; men i alla fall så betalade jag för två platser - en till dig och en till din fru. Du kan aldrig förstå vad det betydde för mig. Jag älskar dig, min son.”

* * *

I det ögonblicket förstod jag det viktiga med att säga: “JAG ÄLSKAR DIG” i tid och att ge våra kära den tid de förtjänar. Inget i livet är viktigare än familjen. Ge dem tiden de förtjänar, för det här går inte att skjuta upp till “en annan gång”.

* * *

Någon sade att det tar sex veckor att bli normal igen efter att du fött barn ..."någon" vet inte att när du väl blivit mamma blir inget “normalt” igen..

* * *

Någon sade att instinkten säger hur du ska vara som mamma ... "någon" har aldrig haft en treåring med sig till affären.

* * *

Någon sade att det är tråkigt att vara mamma .... "någon" har aldrig åkt med i en bil som körs av en som nyss fått körkort.

Någon sade att du är en ”bra” mamma, ditt barn ”blir bra” ... "någon" tror att det följer med intruktionsbok och garanti till barnet.

* * *

Någon sade att du inte behöver en utbildning för att vara mamma ... "någon" har aldrig hjälpt en tolvåring med matteläxan.

* * *

Någon sade att du inte kan älska ditt andra barn lika mycket som du älskar ditt första ... "någon" har inte två barn.

* * *

Någon sade att det svåraste med att vara mamma är förlossningen ... "någon" har aldrig stått och sett sitt barn gå på skolbussen den första skoldagen.

* * *

Någon sade att en mamma kan sluta oroa sig när hennes barn gifter sig ... "någon" vet inte att ett giftermål ger en ny svärson eller svärdotter under hennes vingar.

* * *

Någon sade att en mamma har gjort sitt när hennes sista barn flyttar hemifrån ..."någon" har aldrig haft barnbarn.

* * *

Någon sade att en mamma vet att du älskar henne, så du behöver inte säga det till henne ...

"någon" är ingen mamma.

 

lördag

Publicerad 2011-05-21 11:03:36 i Allmänt

sista lördagen då, hah nej då, det tror jag faktiskt inte! det ser ut att vara fint väder idag, synd bara att det blåser! ska strax hoppa in i duschen sen åka på walbergs och lämna tillaka några shorts som jag hade tänkt köpa till ante, synd dom inte passade:) sen har jag tänk att städa, det blir så grusigt överallt nu. ikväll ska vi upp på hotellet och äta grillbuffe, jag hoppas det blir gott, mumms!


ska tipsa om en jäkligt bra mascara till er!


denna, den är super bra! och man får extra långa ögonfransar, köpte den här om dagen på min salong

gofis

Publicerad 2011-05-20 15:45:48 i Bilder Julia



julia skulle vara go med mamma när jag låg och sov:)

Ny bil

Publicerad 2011-05-20 15:32:38 i Bilder

våran nya bil!


nerå, men kunnde ha varit, mamma och pappa har köpt en ny. tycker den var mycket snyggare en den andra kingcaben,även fast dom nästan ser likadan ut

webbcam bilder som jag hittat

Publicerad 2011-05-20 12:02:53 i Allmänt




hemma igen

Publicerad 2011-05-20 11:14:21 i Allmänt

nu har vi varit ute och lekt på dagis,julia är lite blyg men det går nog över, så fort hon får komma in på dagis är det full rulle, är nog för det är så stort ute och jätte mycke barn hon blir lite blyg. imorse när vi kom på dagis var det barn som stod ute och ropade, julia julia julia:)

nu ska hon få korvstoganoff till lunch, sen får vi se vad vi hittar på idag:)

HISS OCH DISS!

Publicerad 2011-05-19 18:22:55 i Allmänt

DISS!
en gammal 90 årlig gubbe som säger att jorden ska gå under på lördag? varför skrämma upp folk om det inte ens kommer att hända, jag vet folk som tar detta väldigt seriöst och är livrädd för att dö på lördag! väldigt onödigt enligt mig att gå ut med sådant.

HISS!
att julia åt 6 blodpuddingar till middag, hon har varit väldigt dålig i maten nu på slutet, men det värkar som hon tar igen det nu:P

jordgubbar!

Publicerad 2011-05-18 21:27:39 i Bilder Julia



köpte jordgubbar idag på ica:) julia tyckte det var hur gott som helst!

GLAAAD!

Publicerad 2011-05-18 16:41:04 i Allmänt

äntligen har jag fått JOBB! fyfan vilken lättnad. inte på det ställe jag sökte, men på ett annat likadant:) wihoo

farligt!!

Publicerad 2011-05-18 14:48:26 i Allmänt

i två timmar försökte jag få julia att somna i vagnen, hon var verkligen trött, men hon vägrade sova! så efter två timmar gjorde jag i ordning välling la ner henne och gick in, eftersom jag trodde hon skulle somna när hon fick välling. efter ett tag gick jag ut och skulle kolla till henne och se så hon hade somnat, tror ni hon låg kvar i vagen? NEJ hon var ute på gräsmattan och gick runt, snacka om farligt, hon har lika gärna kunnat gått ut på vägen, trodde inte hon skulle klätra ut ur vagnen själv.

men nu låter det som vi ska åka till stan endå, så kanske hon somnar i bilen då. inskolningen idag gick jätte bra:) så imorgon ska vi ta med oss kläder för att vara ute, blir nog skoj. ska fixa i ordning en ram med bilder på hennes släkt som man ska sätta upp.

nej nu är det bäst jag skyndar mig ut.

godmorgon

Publicerad 2011-05-18 08:33:57 i Allmänt

onsdag idag. redan mitt i veckan, är det fler en jag som tycker veckorna går i raket fart? snart är de dags för julia att bli inskolad, ante står i duschen och jag har precis klätt på mig. julia ska jag göra klar alldeles strax:)

igår kväll bestod mig kväll av städ, jag hängde tvätt, vikte in tvätt, dammsugit, och torkade golven, rensade julias leksaker , sen gick jag ut och gick. så igår kväll kännde jag mig duktig. idag efter inskolningen kanske vi far in till stan, bror på om ante ska jobba eller inte. vi får se:) hade varit kul.

jag har även tänkt köpa hårfärg, och det är så mycket billigare i stan iaf den hårfärgen jag använder!

nej nu har jag egentligen inte tid att sitta här.

vi hörs sen!

kan själv!

Publicerad 2011-05-17 10:32:51 i Allmänt

Julia ska göra precis allting själv. man får knappt mata henne längre! så fort hon inte får som hon vill så lägger hon sig rak lång på golvet och blir ledsen, idag skulle hon äta sig yougurt själv, slutade med att halva yougurten sölade hon ner på kläderna och halva på bordet och en liten del i munnen :P

imorgon börjar inskolningen, jag längtar, ska bli kul och spännande:) jag tror att julia kommer älska att vara på dagis. nu ska jag göra mig klar sen gå ut och gå, hoppas det inte bli regn. sen ner på körskolan.

tjarå

lite besviken

Publicerad 2011-05-15 19:35:03 i Allmänt

jaaa det är JAG! jag tänker inte skriva ut vad men jag har STOR lust med det. men det kommer bli för mycket snack och folk kommer börja prata så jag låter bli, men jag är fortfarande besviken och jag undrar hur många personer som har fått kännt som jag? jaja

söndag idag, klev upp runt 10 sen ut på gården och fixa, vi har sått gräs och gödtsel så nu är det bara och vänta på att gräset ska börja växa så vi får en fin gräsmatta igen. idag blev det hamburgare och strips till middag gott gott! nu ikväll är det både hockey och bigbrother, precis på samma tider, lite synd. men jag ska be mamma spela in bigbrother så jag kan kolla på hockey, det är ju sverige som spelar, så man måste ju se:)

denna vecka som kommer, kommer bli mycket spännande:)

tjohej

vodka / redbull

Publicerad 2011-05-14 20:21:53 i Bilder

i see yoou

Publicerad 2011-05-13 23:27:07 i Bilder Emma



gammal bild

glass i stora lass

Publicerad 2011-05-13 14:46:43 i Bilder Julia



tur att det finns laktos fria glassar som även julia får äta:)

oxoxox

Publicerad 2011-05-12 17:54:13 i Allmänt

halloj. redan kväll, dagarna går så fort nu för tiden! kan vara för att jag har fullt upp på dagarna nu. oftast på morgonen går jag ner och städar på apoteket, sedan vidare på körskolan några timmar, efter det går jag tillbaka på apoteket och fortsätter, har fått fler timmar där nu.

sen hem ta hand om jullan och då är det full fart som gäller!:) på onsdag ska vi även få börja och skola in henne på dagis:) och på måndag får jag även svar från ett annat jobb, så JAG HOPPAS verkligen att jag får börja jobba där. så håll er tummar för det:P haha

ikväll har jag lite planer, ska åka och sola strax, sen ska jag träffa lite folk:)

puss hejs!



High five for first kiss

Publicerad 2011-05-11 14:16:15 i Allmänt

klänningar

Publicerad 2011-05-11 14:05:50 i Allmänt

jag längtar tills riktiga sommar värmen kommer för då kan jag börja använda mina ny in köpta klänningar, förut tyckte jag inte om klänningar men nu gör jag faktiskt det. jag tycker inte om"lång" klänningar, lite kortare modell tycker jag om.

hade en bild på min jeans klänning jag köpte för ett tag sedan, skulle visa en bild men det går inte att ladda upp:s

idag fyller min farfar 75 år, världens bästa också för den delen! synd dom inte var hemma idag, för jag är sugen på tårta haha. men när dom kommer hem får det firas stort:) är inte alla som fortfarande jobbar och fyller 75 år, fast han jobbar ju inte alls lika mycket som han gjorde förut.

julia sover ute i vagnen, jag har just slängt i en tvätt och plockat undan lite disk.. resten av dagen får jag se vad jag gör, plugga på körkoret ska jag göra, kanske låna farbrors bil och ut och övningsköra lite.




that's my girl

Publicerad 2011-05-10 23:43:24 i Bilder Julia


vilar i värmen:)

Gräset är inte alltid grönare på andra sidan.

Publicerad 2011-05-09 23:46:24 i Bilder Emma



godnatt på er

puss puss

SOOOL

Publicerad 2011-05-09 17:09:28 i Allmänt

chili corn carne till middag:) enkelt och gott. köpte två påsar på ica med krydder i som man strö över köttfärsen sen är det klart, ja vita bönor med såklart! det gick skit snabbt och gott. prova det någon gång ni som gillar chili corn carne.

sen medans maten stod och skulle bli klar så drog jag dammsugaren ett varv inne! så nu skulle jag behöva mig en dusch, det blir så satans varmt här inne på sommrana. skulle kunna plocka ner mammas och pappas AC dom har inne och sätta upp här. gud så skönt. men vi ska köpa en sån vi också.

idag har jag äntligen fått klippt mig också, så ante och julia kom ner till mig så när jag var klar gick vi bort till lekparken med julia.

har dåligt med bilder nu för tiden, ska bli bättre på det!

älskar vädret

Publicerad 2011-05-09 07:55:45 i Allmänt

godmorgon på er!
gud vilken fint väder det ser ut att bli idag.
bättre en igår också.

nu ska jag ner på jobbet sedan vidare för att klippa mig, guud så skönt.
sen tillbaka till jobbet, har fått mer timmar nu=) gilla!

ikväll ska jag gå och gratta natalie också på hennes 20-årsdag. så jag hoppas hon är hemma.

nu har jag inte så mycket mer att säga. ha en bra dag alla

härlig dag

Publicerad 2011-05-08 20:59:17 i Allmänt

vilken härlig dag det har varit idag:) vi klev upp runt 10 tror jag klockan var. då kom nettan och gunnar, sedan gick vi ut. ante åkte och tvättade bilen jag gick bort till mamma och skulle se om jag hade några skor där. sen gick jag och julia till ante, vidare gick vi tre bort till mamma igen och la oss på stuttsmattan och va slöa! så skönt synd dom kastade sin förra stuttsmatta för jag skulle vilja ha den! JULIA älskar dessutom stuttsmattan.

till middag vart det grillat, så himla gott! och mätt blev man. eftermaten gick jag runt kullsta fick håll efter halva vägen:P gick nog för snabbt efter maten. nu ska jag kolla på bigbrother, jag hoppas PETER åker ut! vad gör den gnäll gubben där egentligen? jag hoppas att katerina får stanna utan henne blir väl huset ennu tråkigare en vad det redan har blivigt. 



 

shortsen!

Publicerad 2011-05-08 10:05:46 i Bilder Emma

idag åker mina shorts på!! härligt värre! hoppas på fint väder hela dagen:D nu ska jag klä på jullan sen gå ut.



föresten så ska jag skaffa mig en bärbar data! igår när jag skulle lägga mig var jag vaken säkert 2 timmar innan jag kunnde sova, även fast jag var super trött när jag gick upp. konstigt de där. så hade jag haft en data hade jag kollat på film. vi har en bärbar men den hade ante när var nere!

jaja, ne ny skynda sig ut i det fina vädret!

kalas

Publicerad 2011-05-07 21:43:34 i Allmänt

idag har varit på två kalas, synd jag inte han till natalie, men det tar jag på måndag, får hoppas hon är hemma då:)

först var vi till Melissa som fyllde ett år i går. sen var vi till min kusin Saga som fyllde 5 år. fast hon fyller egentligen på måndag men eftersom dom inte är här på hammarn då, så firar vi henne idag:) sen har vi inte gjort så mycke faktiskt. julia har varit ute med moster sofie och nu ikväll gick jag en sväng runt kullsta så skönt:) jag hoppas det blir fint väder imorgon så man kan vara ute mycket. kanske gå en sväng till lekparken med julia?



ante jag och julia i massagestolen, julia gjorde sin gulliga grimars så sofie var framme med kameran.

jag har en stark lillasyster

Publicerad 2011-05-06 20:17:38 i Bilder


såhär sprang hon runt med mig!

ibland har vi faktiskt kul:D

fredag

Publicerad 2011-05-06 11:58:07 i Allmänt

gud vad jag har längtat tills denna dag:) älskar fredagar! då vet man att det är helg som väntar. ihelgen blir det lugna puckar som vanligt. får se vad vi hittar på. imorgon ska vi åka till melissa som fyller ett år idag och gratta henne.

hade tänkt att gå ut med julia nu, men det ser lite lurt ut med vädret så jag vet inte, väntar ett tag till och se om det börjar regna eller inte. sitter också och väntar på ett samtal.. jag hoppas på ett posetivt svar:)))

åter kommer senare!

vill inte

Publicerad 2011-05-06 07:40:20 i Allmänt

har ingen lust alls för att gå och jobba idag, suck!

kör på en lista

Publicerad 2011-05-04 21:42:57 i Allmänt

10 favoriter

Färg: rött
Mat: grillat och tacos
Band/artist: ingen speciell
Film: om jag endå hade minnet av vad filmerna heter jag kollar på:P
Bok: läser så sällan
Sport: gymet
Årstid: sommar
Veckodag: fredag

9 för tillfället

Humör: glad / trött
Smak: tigerkakan jag gjorde ikväll
Kläder: mjukiskläder
Bakgrund: på datorn? julia
musik: ingen
Nagellack: inget
Tid: 21:17
Omgivning: vardagsrum

8 första

Bästa vän: carro
Husdjur: katt
Piercing: ingen
Förälskelse: marcus
Musik: hiphop
Bil: volvo
Kyss: den minns ja inte

7 senaste

Cigarett: var läänge sedan jag rökte
Mat: ungspannkaka
Dryck: mjölk
Biltur: på eftermiddagen
Spelad låt: kommer inte ihåg, haha
TV- program: har inte kollat på tv idag

6 har du någonsin

Dejtat någon av dina bästa vänner: nej nej
Brutit mot lagen: ja
Badat naken: ja
Varit med på TV: ja faktiskt, i allt för byn:P
Kysst någon du inte känner: ja

5 nej tack:

Kläder: långa kjolar
Mat: blodpudding..
Gammaldags husmanskost: pölsa
Musik: metall
Dryck: öl
Personlighetsdrag: egoist

4 saker: 

Du gjorde igår kväll: var på promenad,kollade på tv, satt vid datan, va med ante och julia
Du kan höra just nu: ljud från tvn
Du inte kan leva utan: ante, julia, vänner, familj
Du gör när du har tråkigt: hitta på något 

3 personer:

Du kan berätta allt för: ante
Du tycker om: ante julia, mamma pappa, syskon, släkt och vänner
Du inte gillar: små kryp

2 val:

Kaffe eller te: te
Vår eller höst: vår

1 önskan:

att leva lyckligt

är lite små sur

Publicerad 2011-05-04 16:45:57 i Allmänt

på folk som inte värkar ha något vettigt i skallen. fattar mig inte på folk som ska hålla på att grubbla i andras förhållanden?

nog om det, nu håller jag på att göra ungspannkaka, inte min favorit, men ante ville ha:) så vad gör man inte! haha. Julia sover, får hoppas hon sover ett litet tag till så hon inte blir så grinig. jag hoppas hon gillar ungspannkaka.

sen ska jag gå ut på en promenad sen kanske baka någonting, vart sugen på det!

onsdag

Publicerad 2011-05-04 11:45:52 i Bilder Julia

hej på er. just nu sitter jag och äter en sallad från kaffestugan as gott! ante skulle snabba sig och äta luch innan han skulle iväg så vi tog och beställde.

nu är jag hemma, ska strax gå och hämta julia sen ska vi gå och hälsa på natalie och lille hugo:) (natalies hund) julia älskar djur så hon kommer nog tycka det är kul:)

var på körskolan en sväng imorse, men jag får så otroligt ont i huvudet av att sitta vid datorerna så jag gav upp etfer ett tag, men lite gjort fick jag och det är ju huvudsaken.

lägger in en fin "sommar" bild på våran älskade lillskrutt.

Ny vagn

Publicerad 2011-05-03 22:04:58 i Bilder

När ante slutade jobbet for vi in till östersund och hämtade julias nya vagn!



såhär ser den ut:) hur fin som helst, och jätte lätt körd, testade den på en promenad när vi kom hem:))

Sagt ord och kastad sten kan inte tas tillbaka.

Publicerad 2011-05-02 21:57:57 i Allmänt

ibland så har jag en sån här tänkar kväll, då jag tänker på precis allt! allt bra och allt dåligt. jag tycker inte om att jag tänker som jag gör, för jag blir oftast ledsen och depprimerad även fast det inte är någonting speciellt som jag tänker på. skumt de där.

längtar tills jag får tillbaka min telefon från lagning, för då ska jag printa in massa bra musik och sätta i headsetet och ut och gå, finns inge bättre att lyssna på musik och vara ute och gå.

sen önskar jag att jag kunnde visa mer att jag blir ledsen eller förbannad av saker, jag håller för de mesta allt inom mig, och jag hatar det, för jag mår bara dåligare av det.

det här skriver jag bara för att jag vill, det är INTE menat till någon speciell person.

nu ska jag kolla på bigbrother.

trötta?

Publicerad 2011-05-02 14:55:17 i Bilder

det här kallar jag trött :D haha



såhär somnade vi efter en natt i lastbilen, det syns att båda hade sovigt dåligt. ante på kontors stolen, och jag ligger i massagestolen. hade ganska ont i nacken när jag vaknade efter tre timmar!

1 maj

Publicerad 2011-05-01 14:46:19 i Bilder Julia

första maj idag, vilket känns riktigt bra! nu är sommaren nära! synd det är så kallt ute idag, jag julia och ante gick på fotbollsplan och kollade på match när min lillebror spelade men det var inte ett dugg kul att stå still när det blåste så kallt.

igår var det valborg men vi gjorde ingenting speciellt, vad är det för speciellt med den dagen egntligen? vi drack nån öl/cider spelade skippo,sen la vi oss och sov. hur skönt som helst att sova i en säng haha

nu ska jag ta och dammsuga lådorna i köket, känns som de behövs!




en bild på julia igår när vi var och lekte i lekparken:)