Prenumerera och dela

Sjukhuset

Publicerad 2013-01-07 19:04:10 i Allmänt

 
 
 
 
Ligger och skriver från sjukhuset nu, jossan var snäll och kom med hennes Ipad så jag kunde ha nått att göra:) är jätte less på att ligga här nu, men självklart vill jag att Joel ska bli frisk först, det är ju huvudsaken. Jag behöver ju inte säga att vi fick en dålig start på året, det förstår ni väl redan :p  både Julia och Joel har/ligger på sjukhus. Julia har haft sond och Gud vad otäckt hon tyckte det var, vart rent hemskt att se henne lida så mycket av den. Hela Julia har sätt döende ut kan man säga,hon var verkligen dålig, hon är fortfarande inte frisk, men vi kämpar på med maten och hoppas allt kommer gå åt rätt håll. Joel kom in med ambulans ett dygn efter Julia, han har lungiflamation och har det jobbigt med andningen, men det går också mot rätt håll så snart slipper vi förhoppningsvis sjukhuset på ett bra tag, lilleman fyller ju faktiskt ett år nästa fredag, så jag hoppas han får vara frisk då. Kan ni förstå att han redan fyller ett år? Det har gått så sjukt fort, jag minns så väl dagen vi åkte in på förlossningen:)  
 
 
 
Ett kort på lillgumman När hon låg på sjukhuset. 
 
Här kommer ett kort på en till "liten" sjukling,goaste Joel :) 
 
är faktiskt lite besviken på visa av personalen här på barn, tycker dom har varit rätt otrevlig i visa situationer, som tex. Så kommer dom in när ante och Julia ligger och vilar och frågar varför dom inte åkt hem eftersom Julia är utskriven .  Det är väl inte så konstigt att dom vill vara kvar här med oss . sen så väntade dom faktiskt på att mamma skulle bli klar nere på röntgen så skulle dom åka hem När hon var klar.  det lät jäkligt otrevligt och personalen som jobbar ikväll ska vi inte ens nämna... Nä fy!! 
 
Näe nu ska jag ge Joel lite välling. 
Kommentarer
Postat av: Erika

Kommentar publicerad 2013-01-07 21:45:49

Huwwa, det verkar inte som att Ni har haft den allra bästa starten på året, och jag hoppas verkligen att Ni allihopa mår bättre lite illvasst! Ta hand om Er!

Svar: Tack Erika :)hoppas jag också att vi snart är uppe på benen och får åka hem :)
saema.blogg.se

Postat av: kim

Kommentar publicerad 2013-01-08 22:58:06

dålig start på året:( synd om små kottarna som får slåss mot dom jävla elaka bakterierna! nu ska du se de vänder!:) sköt om dig emma/ kim

Postat av: Linnéa

Kommentar publicerad 2013-01-13 14:41:24

Fy, vad trist! :( Jobbigt när barnen är sjuka och jätte tråkigt när man inte kan få mötas av trevlig personal på sjukhuset! :(

Svar: Ja jätte tråkigt :( men nu är vi hemma och hoppas att vi håller oss friska ett tag framöver:) ja inte alls kul då personalen är otrevliga..
saema.blogg.se

Kommentera inlägget här
Klicka i för att spara dina uppgifter
Publiceras ej