Prenumerera och dela

tröttmössa

Publicerad 2012-02-02 18:24:27 i Allmänt

tror julia var riktigt trött ikväll. efter maten skulle hon få sova hos sin farmor så hennes farmor kom hit och skulle hämta henne, medans nettan gick ut och fixade bilbarnstolen skulle jag klä på henne ytterkläderna, han bara gå några sekunder så hade julia somnat med alla kläder på framför tvn, så slutade med att jag fick gå upp på hennes rum och lägga henne där, så nu hoppas jag verkligen att hon sover tills morgon bitti, gick verkligen inte att få liv i henne heller.. spelade ingen roll om jag prövade att ställa henne upp eller röra på armarna, hennes ben så rörde hon inte en min:P

hej sa hon två gånger medans hon blundade sen fortsatte hon sov. har prövat med att föröska hålla henne vaken om dagarn nu eftersom hon annars somnar så himla sent, och lite tid för sig själv på kvällarna vill man ju ha, så eftersom hon varit vaken hela dagen och inte kunnar varit ute någonting för det varit så kallt så var hon säkert extra trött.

ante jobbar så undrar vad jag ska hitta på ikväll, ligga och glo på tv får det nog bli. igår kväll kollade jag och ante på apornas planet, jätte bra film tycker jag.

näe plocka undan alla dessa leksaker kanske...

Kommentarer
Kommentera inlägget här
Klicka i för att spara dina uppgifter
Publiceras ej