Prenumerera och dela

hejhopp

Publicerad 2010-09-01 09:58:36 i Allmänt

idag känner jag mig som en ny människa, julia sov enda till halv sju och sedan vaknade 10 över nio, så idag kommer det nog gå lättare med pluggandet. fint väder ser det ut att bli ochså, så ska passa på att vara ute så mycket som möjligt med julia, kanske gå till lekparken och gunga? få se, skulle behöva kasta blommorna som står ute och har visnat.

sen har jag kommit på en sak, i vårat tv rum är det vinrött och grått, så rummet inanför som hör i hop med tv rummet skulle det vara snyggt att måla en vinröd fondväg, så det går i hop, eftersom det är "samma rum" färg kan ju endå inte vara så dyrt. få se ska kolla upp, och målar man så kan man alltid måla en annan färg sendan om man skulle vilja ändra.

mattias och line kommer hem från grekland idag dom är säkert brun som pepperkakor, dom hade haft 35-40 grander hela tiden, skulle inte tacka nej till en utlandsresa just nu! ne nu ska jag ge jullan mat! puss
Kommentarer
Postat av: Anonym

Kommentar publicerad 2010-09-01 18:18:38

herregud va energisk du blivit hehe!börjat med körkort fast du knappt får sova på nätterna! ideer om att göra om,passa så du inte klappar ihop<3 kram bra jobbat!

Kommentera inlägget här
Klicka i för att spara dina uppgifter
Publiceras ej